forum.levski.com

Форум на привържениците на ФК ЛЕВСКИ
Дата и час: Пет Сеп 12, 2025 1:09 am

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 7417 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 195, 196, 197, 198, 199, 200, 201 ... 248  Следваща
Автор Съобщение
МнениеПубликувано на: Вто Мар 17, 2015 3:29 pm 
Аватар

sct02 написа:
Ако не бяха смъртни люде, тези двамата (Гонзо и св. св. Татков-Благочестивий Благодетел) щяха да радват левскарската общност еони наред. Зомбирането по Гонзо в Татарстан 100% надминава това по Живков, Сталин, Кобрата и Слави Трифинов взети заедно.
Халал да са ни братя, важното е да обиграваме отбора :smt041 да построим стадиона :smt041 и да атакуваме титлата :smt041

С две думи - продължаваме напред! :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Мар 17, 2015 3:30 pm 

Fozzy написа:
Голям зор за оставката, ама да попитам - имаме ли готов заместник, който да отговаря на високите ни критерии ?

Дали някога ще станем свидетели на обявяване на конкурс за тази най-важна длъжност ? На този конкурс могат да се явят различни кандидати, да си предложат концепциите и да убедят УС, че могат да изпълнят заложените обещания. УС с много мъдрост и без излишна фенщина и идолопоклонничество да избере най - добрия кандидат. Ех мечти, мечти.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Мар 17, 2015 3:30 pm 

С тези си действия на Гонзо, НКП и Тръста които пазят гърба на Батков като орли, са на път да откажат много хора да дарят пари на клуба. За себе си аз не съм вече сигурен, че ще го направя, но.... до май месец има още много време. Продължат ли нещата да се развиват по - този начин, ще е пагубно за клуба.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Мар 17, 2015 3:31 pm 
Аватар

tprodanov написа:
Само да напомня, че Гонзо класира Черно Море в първата шестица.

Обаче беше седмица и ги класира точно седми след редовния сезон..само да напомня, че Гонзо класира и Левски в първата седмица (поне засега). :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Мар 17, 2015 3:46 pm 
Аватар

http://nkp.bg/?lang=1&pid=2&id=228#prettyPhoto Смислено и надъхващо !!! :ls-cup

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Мар 17, 2015 3:48 pm 
Аватар

blanco написа:
С тези си действия на Гонзо, НКП и Тръста които пазят гърба на Батков като орли, са на път да откажат много хора да дарят пари на клуба. За себе си аз не съм вече сигурен, че ще го направя, но.... до май месец има още много време. Продължат ли нещата да се развиват по - този начин, ще е пагубно за клуба.

И с кое точно се пази гърба на Тати - че не искат оставката на Гонзо сега?
И как може да обвинявате Тръста че пазел гърба на Батков, който Тръст се е заел със задачата да го разкара от Левски :shock:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Мар 17, 2015 3:58 pm 

Adepta написа:
blanco написа:

И как може да обвинявате Тръста че пазел гърба на Батков, който Тръст се е заел със задачата да го разкара от Левски :shock:

Ами аз вчера с интерес гледах цялото предаване с Васко Колев и Владимиров, но по - нищо не пролича, че тези хора са против Тати и искат Той да се махне. Те са хората които трябва да ударят по - масата и да кажат: Искаме всички заедно да разкараме най - голямото зло за нашия отбор ТКБ. А не само да ми носят от девет кладенеца вода, за да доказват, че сега не трябва да се правят промени и т.н. Никой в клуба и извън него няма нито някаква позиция, нито някакъв план за действие. Това приляга на клубове от ранга на Хасково с извинение, но не и на Левски. И днес ново двадесет, Гонзо бил подал оставка, но Тати я отхвърлил... ние имаме ли УС, работещ ли е,Тати ли продължава да взима еднолично решенията, какво става в този клуб???

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Мар 17, 2015 4:01 pm 
Аватар

Oachkatzlschwoaf написа:
Нека бъдем докрай коректни към Мустака, като кажем, че тези решения вече не са само на Батков, а са на могъщото УС, където сме и "ние" :smt002 Нали във всеки пост се натяга, че вече и 40 лева за гевгир за кухнята на школата не може да се отпуснат без одобрението на могъщия УС и вече всичко е ясно и открито като огледалото на Брусаледа и Бащицата теоретично и фактически е блокиран отвсякъде да решава квото и да било :lol: :strkstrk :smt026 Значи вярваме, че решенеито е съгласувано и решено от цялото УС и си продължаваме напред.

ей тва е коментара! :lol: :lol: :lol: :lol:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Мар 17, 2015 4:09 pm 
Аватар

blanco написа:
Ами аз вчера с интерес гледах цялото предаване с Васко Колев и Владимиров, но по - нищо не пролича, че тези хора са против Тати и искат Той да се махне. Те са хората които трябва да ударят по - масата и да кажат: Искаме всички заедно да разкараме най - голямото зло за нашия отбор ТКБ. А не само да ми носят от девет кладенеца вода, за да доказват, че сега не трябва да се правят промени и т.н. Никой в клуба и извън него няма нито някаква позиция, нито някакъв план за действие. Това приляга на клубове от ранга на Хасково с извинение, но не и на Левски. И днес ново двадесет, Гонзо бил подал оставка, но Тати я отхвърлил... ние имаме ли УС, работещ ли е,Тати ли продължава да взима еднолично решенията, какво става в този клуб???

След като Тръста е заявил твърдото си желание си да разкара Батков, според теб при всяко интервю трябва да се тропа по масата "Тати вАн"?
П.С. Вл. Вл. не познавам и не мога да го коментирам. Неслучайно писах само за Тръста.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Мар 17, 2015 4:11 pm 
Аватар

Lucifer написа:
tprodanov написа:
Само да напомня, че Гонзо класира Черно Море в първата шестица.

Обаче беше седмица и ги класира точно седми след редовния сезон..само да напомня, че Гонзо класира и Левски в първата седмица (поне засега). :bigok

Имаме изравнен рекорд!!! :smt005

"Кампания против Борат правихме, плакати, транспаранти, с притеснение Запада да не не бият (защото тогава те бяха по-скоро на страната на чорбаджията) и накрая излязохме техни приятели само защото не харесваме осирснията на Раев".

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Мар 17, 2015 4:11 pm 
Аватар

Очертава да счупим всички рекорди по непосещаемост на Герена, пък и с оглед на спектаклите които разиграват (и ще продължават да разиграват) нашите любимци на терена, не е ли редно да се актуализират цените на билетите ?
Цитат от Васко Колев: "Дали ще има 1500 или 900 души на „Герена“ не е определящо. По-скоро проблем ще бъде некласирането в европейските клубни турнири, защото това е перо, което е определящо. Ако Левски изкара 20 хиляди или 15 хиляди от билети, това не е голяма разлика."
Щом като е все тая колко са приходите от билети, дайте поне да увеличим бройката на хората на стадиона.
Ако някой ще се опита да ме контрира с великата мисъл "цената на билетите не определя дали хората ще отидат на мач" по-добре пак да помисли, преди да го напише :wink:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Мар 17, 2015 4:13 pm 
Аватар

Васко Колев и Митко Костадинов предложиха в Тръста голямо намаляване на цените на билетите

Последна промяна antonatan на Вто Мар 17, 2015 4:14 pm, променена общо 1 път

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Мар 17, 2015 4:13 pm 
Аватар

Според мен, билетите трябва да са 2 и 5 лв, което май пак е много.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Мар 17, 2015 4:15 pm 
Аватар

Малко ли ни дерат, като гостуваме билет под 10 лева където съм ходил не е имало.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Мар 17, 2015 4:17 pm 
Аватар

http://btvnovinite.bg/article/sport/vasko-kolev-batkov-e-vinoven-video.html

Ето как Васил Колев пази гърба на мустака :bigok След 4-та минута.

No me importa donde juegues
Siempre te voy a seguir
Yo lo quiero a Levski Sofia
Y por él voy a morir

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Мар 17, 2015 4:18 pm 
Аватар

sct02 написа:
Очертава да счупим всички рекорди по непосещаемост на Герена, пък и с оглед на спектаклите които разиграват (и ще продължават да разиграват) нашите любимци на терена, не е ли редно да се актуализират цените на билетите ?
Цитат от Васко Колев: "Дали ще има 1500 или 900 души на „Герена“ не е определящо. По-скоро проблем ще бъде некласирането в европейските клубни турнири, защото това е перо, което е определящо. Ако Левски изкара 20 хиляди или 15 хиляди от билети, това не е голяма разлика."
Щом като е все тая колко са приходите от билети, дайте поне да увеличим бройката на хората на стадиона.
Ако някой ще се опита да ме контрира с великата мисъл "цената на билетите не определя дали хората ще отидат на мач" по-добре пак да помисли, преди да го напише :wink:

Винаги съм си мислел, защо няма пакетни билети - семейство, възрастен + дете, за под 18, за пенсионери. Промоции от типа "купи си официалния екип и получаваш безплатен билет за мач" или нещо подобно. Специално за Б посещаемостта може да се вдигне когато се забавляваме и има "аржентина" , но тва явно не е на дневен ред сега.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Мар 17, 2015 4:37 pm 
Аватар

Аз бих пуснал дори безплатни билети, ако е разрешено.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Мар 17, 2015 4:38 pm 
Аватар

А може и като едно време в градския да продаваме комбинирани билети за рейса и метрото. :bigok

В нашия случай купуваш си един билет на реалната цена за два мача. След което ако посетиш два поредни мача, третия който се пада след тях ти е безплатен! :smt023

Последна промяна We_Are_Levski! на Вто Мар 17, 2015 4:39 pm, променена общо 1 път

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Мар 17, 2015 4:39 pm 
Аватар

Демагозите са тук са станали повече, отколкото в парламента :smt005 В Левски всеки месец трябва да се плащат заплати - дали този щат е 300,000 или "само" 30,000, някой трябва да го плаща :smt031 Не знам дали трансперантните поборници срещу Батков не виждат причинно-следствената връзка между едно импулсивно напускане и окончателния разпад на Клуба. Или просто демагогстват :eliar След точно един-два месеца от секването на парите (да, тези на Батков, поради липса на други) в Левски няма да е останал никой, ама буквално.
Същевременно Тръста и Васко Колев намериха единствената към момента формула за "контролирано" изхвърляне на Батков - акциите са на тезгяха. Просто следващия път като се чуете с тати/мама/мащехата/пастрока за джобни ::kid , помолете за едни допълнителни 100 ойро, но не за тапет и спрей, а за да откъснете парче от Клуба от Батков :smt023

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Мар 17, 2015 4:42 pm 
Аватар

Факт, и вината за цялото това състояние е единствено на Батков. :wink:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Мар 17, 2015 4:42 pm 
Аватар

Аз все си мислих, че "трансперантните поборници" са хроата, с които ходиш/си ходил във В/А сектор :lol:
Разясни кое напускане ще доведе до разпад и кой демагогства.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Мар 17, 2015 4:44 pm 
Аватар

sct02 написа:
Аз все си мислих, че "трансперантните поборници" са хроата, с които ходиш/си ходил във В/А сектор :lol:

С камъни ли трябва да го гоним тоя Батков?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Мар 17, 2015 4:45 pm 
Слушаме и изпълняваме, шефе.

Върнете се в началото

МнениеПубликувано на: Вто Мар 17, 2015 4:47 pm 
Аватар

С тая демагогия и демагози звучиш като https://www.facebook.com/ggradev?fref=ts

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Мар 17, 2015 4:49 pm 
Аватар

:hitl1 :hitl1 :hitl1 :hitl1 :hitl5 :hitl5 :hitl5

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Мар 17, 2015 4:51 pm 
Аватар

АвстралиецО написа:
sct02 написа:

Студено е, нали ? Не питам теб, не засягам темата за гонене на Батков и въобще не знам за какво ти ми отговаряш :?:

Върнете се в началото
 Профил  

Аватар

Adepta написа:
blanco написа:

Може и да е част от стратегията на Тръста, но според мен се действа прекалено меко спрямо Батков. Да не кажа че когато Батков се беше покрил част от изказванията на Васко Колев изглеждаха все едно е негов личен говорител.
Също така това с представител на Тръста в УС на Левски е грешка спред мен - остава се с впечатление за кадруване. Просто не трябваше да има заиграване с Батков (пак лично мнение), а Тръста да бъде алтернатива на Батков. Без да отхвърлям всичко направено до момента от Тръста (терени, капитализация, акции), но просто няма как хем да си благ с Батков, хем да се очаква масовост за членство и при закопуване на акции. Просто не виждам никакъв реален натиск по Батков, а продължаване на агонията с Батков. И понеже хората които са по-навътре в нещата от мен няма да се съгласят с това ми мнение, да попитам този одит дето трябваше да се направи от нам си коя година в клуба направи ли се или не?

Върнете се в началото
 Профил  

Аватар

Светьо, радваш ли се на туй клипче :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Мар 17, 2015 4:52 pm 
Аватар

Ми приемаме утопично, че утре Васко Колев удря два шамара на Тати и той прехвърля на мига всички акции на Тръста. 100%, не 15 - 100. В касата на клуба в момента няма един лев (или има 10 000). След 2 седмици трябва да се платят заплати. След 4 дена трябва да се организира мач. След 3 седмици трябва да вземем лиценз.... Кой ще плаща в тая ситуация?

С ЛЕВСКИ И ЩЕ УМРА

www.bgblood.org
facebook: БОДК / BOVBD

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Мар 17, 2015 4:53 pm 
Аватар

sct02 написа:
АвстралиецО написа:
sct02 написа:

Студено е, нали ? Не питам теб, не засягам темата за гонене на Батков и въобще не знам за какво ти ми отговаряш :?:

Не ти отговарям, а те питам. Имаш ли идея как да разкараме Батков?

Върнете се в началото
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 7417 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 195, 196, 197, 198, 199, 200, 201 ... 248  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]