forum.levski.com

Форум на привържениците на ФК ЛЕВСКИ
Дата и час: Пет Сеп 12, 2025 1:47 pm

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 7417 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 189, 190, 191, 192, 193, 194, 195 ... 248  Следваща
Автор Съобщение
МнениеПубликувано на: Пон Мар 16, 2015 4:10 pm 
Аватар

Той сезонът свърши вече. Или се надяваме на купата? :D

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Мар 16, 2015 4:12 pm 
Аватар

Според мен последните години се разиграха всички възможни сценарий. Имаше СТД после беше премахната тази длъжност върната въртяха се какви ли не лица и накрая нищо копаем по-надълбоко и става по-зле. Единствения вариант който не сме разиграли и смятам че ще е успешния е да се махне мустака ама трудно. В тая ситуация не е ли по-удачно да се започене както се казва лятната подготовка от днес - да се наложи някакъв стил на игра, да се види къде са проблемните зони, кои от юношите стават и лятото от рано да се действа. Също така да се хвърлят за купата и това е.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Мар 16, 2015 4:14 pm 
Аватар

Росен написа:

Наистина е прав, не трябва да е сега, а след мачовете за купата. Само че знам какви "късметлии" сме напоследък, ще вземем да я спечелим и Гонзо ще си осигури поне още 5 години :bigok

"Кампания против Борат правихме, плакати, транспаранти, с притеснение Запада да не не бият (защото тогава те бяха по-скоро на страната на чорбаджията) и накрая излязохме техни приятели само защото не харесваме осирснията на Раев".

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Мар 16, 2015 4:26 pm 
Само да вметна, че оставка на директор, футболист или треньор в клуба публиката може да поиска на стадиона! Чрез анкети във фейсбук и мрънкане във форума не става. Отиваш на стадиона и викаш оставка!
Съгласен съм, че когато водиш Левски и си 7-ми трябва да си ходиш! Съгласен съм, че СС не е виновен! Съгласен съм, че Гонзо не става за тази работа! Но, ако Гонзо не си тръгне сам сега, то оставка трябва да се иска в края на шампионата!

Върнете се в началото

МнениеПубликувано на: Пон Мар 16, 2015 4:29 pm 
Аватар

Росен написа:

Вече го написах - имаме поне още 2 мача за купата. Всяка промяна на този момент за мен е не просто безмислена, а направо вредна. Трябва ни бюджет, стратегия, концепция от страна на клуба за селекция, стил, школа и какво ли не. Другия вариант е Херо (или друг) с някакъв измислен списък от който излиза 1 футболист по случайност, 2-3-ма стават, 10 разкарваме и временно страстите са поуталожени до следващия провал. С този стил на управление ще ядем хоята с който и да е треньор, скаут и тн. Щом Батков е толкова некадърен да фалира винпром в България, смятайте :smt006

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Мар 16, 2015 4:41 pm 
Аватар

Левски - Хасково, 20.03 17:45 по Диема (не платената). :smt006

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Мар 16, 2015 4:43 pm 
Аватар

Що па да не е петък :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Мар 16, 2015 4:44 pm 

dobrevche написа:
Но, ако Гонзо не си тръгне сам сега, то оставка трябва да се иска в края на шампионата!

В края на шампионата ще е леко късно за кампанията. А с Гонзо начело и без да е сигурно че ще си тръгне след първенството, не виждам кой би дал пари на Левски в този момент. Аз не бих.
Трябва да се види професионализъм и воля за промяна. Присъдата на нормалните привърженици към фенщината в клуба беше ясна - времето изтече. :smt006

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Мар 16, 2015 4:45 pm 
Аватар

http://www.sportonline.bg/footballbg/%D ... %BF%D0%B0/

Добра статия

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Мар 16, 2015 4:45 pm 
Аватар

СпециалистО написа:
Левски - Хасково, 20.03 17:45 по Диема (не платената). :smt006

ОО, супер, един ден след рд-то ми, ше съм щайга, дано ме пуснат :blass

"Кампания против Борат правихме, плакати, транспаранти, с притеснение Запада да не не бият (защото тогава те бяха по-скоро на страната на чорбаджията) и накрая излязохме техни приятели само защото не харесваме осирснията на Раев".

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Мар 16, 2015 4:48 pm 
Аватар

hidden767 написа:
dobrevche написа:
Но, ако Гонзо не си тръгне сам сега, то оставка трябва да се иска в края на шампионата!

В края на шампионата ще е леко късно за кампанията. А с Гонзо начело и без да е сигурно че ще си тръгне след първенството, не виждам кой би дал пари на Левски в този момент. Аз не бих.
Трябва да се види професионализъм и воля за промяна. Присъдата на нормалните привърженици към фенщината в клуба беше ясна - времето изтече. :smt006

Разбира се. С Гонзо начело не може, но с Батков начело няма проблем...

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Мар 16, 2015 4:49 pm 
Аватар

Е той Батков е ясен или явор беше, не май дъб :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Мар 16, 2015 4:51 pm 
Аватар

tprodanov написа:
hidden767 написа:
dobrevche написа:

Разбира се. С Гонзо начело не може, но с Батков начело няма проблем...

Проданов, според теб Гонзо трябва да остане докато Батков си тръгне ли?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Мар 16, 2015 4:53 pm 
Аватар

Не мога да разбера защо когато се каже, че Гонзо не му е мястото в Левски на тази позиция веднага започвате да пишете някакви безсмислени сарказми.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Мар 16, 2015 4:55 pm 
hidden767 написа:
dobrevche написа:

Има логика, само дето нормалните привърженици мога да ти ги изброя поименно! С тях се виждам всяка седмица в сектор В на Герена и присъдата още не съм я чул! Другите телевизионни, а отскоро радио-фенове да вземат да си довлекат задниците на Герена и да изразят позицията си (присъдата) гласно. Сигурен съм, че Гонзо ще ги послуша! Още по-сигурен съм, че те (нормалните привърженици) няма да дойдат!
Най-вярно е последното твърдение - ВРЕМЕТО ИЗТЕЧЕ. Времето за интернет революции наистина изтече!

Върнете се в началото

МнениеПубликувано на: Пон Мар 16, 2015 4:55 pm 
Аватар

Ще дойде Борето или така бленувания спасител - Херо и инвеститорите ще се изтрепят кой да даде повче милиони. Разбира се, колко просто било, ехххх.. :strkstrk
И за да не съм толкова саркастичен, понеже, дори не ми е до това - то според мен, решението на тая задача с повишена трудност, която мъчим вече 6 ли, 7 ли, години станаха, е да стане ясно веднъж завинаги - кой аджеба го кара тоя влак. Не бил Батков, не бил Тонев - еми кой е тоя велик машинист?! И докато това остава под формата на зорко пазена "тайна", то и 4834843834 СТД-та и треньори да сменим, все ще сме в лайната и така чаканите сериозни инвеститори, просто няма да се появят, защото при нас няма нищо сериозно, а само ляляля и ново дъно, след ново дъно.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Мар 16, 2015 4:56 pm 
Аватар

Извадка от интервю-то с Ил.Ил. от гол.бг:
Цитат:
Обиден ли сте на някого в клуба?
- Мина доста време, но горчилката остава, единственно исках да ме оставят да завърша първенството и щях сам да си тръгна. Може отбора при мен да е имал и лоши мачове, но аз започнах от нулата и само за 7-8 месеца не може да се изгради отбор и стил, но най важното беше, че имахме резултати. Но като погледна представянето на отбора след мен, мисля че шефовете трябва да се сърдят на себе си, че послушаха Гугутката и сие, за да ме освободят.

Егати, Гонзо не е бил виновен. Ся какво правим :?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Мар 16, 2015 4:58 pm 
Аватар

немлад написа:

Според мен е все тая, защото промяната на СТД без махане на Батков няма да промени нищо. Което автоматично означава, че не трябва да губим грам ресурс с каквото и да е извън гоненето на Батков.

Опитвам се да се сетя това дали го написах за пръв път, когато шеф беше Боримиров, или още при Мъри и Сираков. Не виждам да съм сбъркал..

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Мар 16, 2015 5:02 pm 
Adepta написа:
Извадка от интервю-то с Ил.Ил. от гол.бг:
Цитат:
Обиден ли сте на някого в клуба?
- Мина доста време, но горчилката остава, единственно исках да ме оставят да завърша първенството и щях сам да си тръгна. Може отбора при мен да е имал и лоши мачове, но аз започнах от нулата и само за 7-8 месеца не може да се изгради отбор и стил, но най важното беше, че имахме резултати. Но като погледна представянето на отбора след мен, мисля че шефовете трябва да се сърдят на себе си, че послушаха Гугутката и сие, за да ме освободят.

Егати, Гонзо не е бил виновен. Ся какво правим :?

Брат, не я подхващай пак тая тема, че ми се реве! Пък и едва ли нещо ново ще излезе от дискусия по темата! Сектор Б, стана "Сектор Б" ЕООД М(б)ОЛ: Владимир Владимиров

ПП: М(б)ОЛ - материално безотговорно лице!

Последна промяна dobrevche на Пон Мар 16, 2015 5:12 pm, променена общо 1 път

Върнете се в началото

МнениеПубликувано на: Пон Мар 16, 2015 5:07 pm 
Аватар

tprodanov написа:
немлад написа:

Според мен е все тая, защото промяната на СТД без махане на Батков няма да промени нищо. Което автоматично означава, че не трябва да губим грам ресурс с каквото и да е извън гоненето на Батков.

Опитвам се да се сетя това дали го написах за пръв път, когато шеф беше Боримиров, или още при Мъри и Сираков. Не виждам да съм сбъркал..

Махането на Батков нали минава през това, някой да вземе акциите, които той вече е сложил на тезгяха. Седим и чакаме инвеститор?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Мар 16, 2015 5:13 pm 
Аватар

tprodanov написа:
немлад написа:

По същата логика трябваше да оставим Пепе Мурсия за треньор и Стефано Кунчев на вратата, защото реално от тяхното изгонване не се реши нищо :bigok

No me importa donde juegues
Siempre te voy a seguir
Yo lo quiero a Levski Sofia
Y por él voy a morir

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Мар 16, 2015 5:14 pm 
Аватар

Е, реши ли се? Излетехме нагоре вероятно? :strkstrk

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Мар 16, 2015 5:23 pm 

tprodanov написа:
немлад написа:

Мит :)
С Батков шампиони няма да станем, това е ясно.
Но изпадането извън топ 6 е нещо съвсем друго :smt006

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Мар 16, 2015 5:24 pm 

Аз разбирам позицията на тръста и че искат спокойствие, но нека гонзо да излезе и да си каже грешките и да обясни, защо се е стигнало до тези грешки. Я момента седи и се крие като да не казвам какво. Също така се хващам на бас, че той това няма да го направи, защото вината индиректно ще се прехвърли на батков. От тук идва и големия проблем, че поредна легенда става параван за батков.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Мар 16, 2015 5:30 pm 
Аватар

За изпадането от шестицата само Гонзо е виновен защото е по-некадърен от предшествениците си, а тоталната криза в клуба няма значение....
Иначе разбира се - носи отговорност. Но анализ не мога да му правя, нямам идея при какви обстоятелства работи.
dobrevche написа:
Брат, не я подхващай пак тая тема, че ми се реве! Пък и едва ли нещо ново ще излезе от дискусия по темата! Сектор Б, стана "Сектор Б" ЕООД М(б)ОЛ: Владимир Владимиров

ПП: М(б)ОЛ - материално безотговорно лице!

Не подхващам темата за Вл. Вл.. Цитирам Илиян защото казва нещо, за което дадох пример по-нагоре с назначаването на Наско по съвет от пияния Ники Митов - факта, че ТодАр прави каквото си иска и грам няма значение дали СТД/треньора са кадърни, можещи и тн. АКОТО в клуба се казва ТодАр Батков и ако сега стане чудо и направим пробив в Европа (това е най-важното поради много фактори и това ни спаси 2005-та) няма да ни реши проблемите с този човек.
За разлика от проданов аз мисля, че Гонзо трябва да се махне лятото по ред причини - на последно място поради спортно-технически, но това трябва да стане паралелно и с по-важните реформи в клуба.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Мар 16, 2015 5:36 pm 
Аватар

Стига с това сляпо пазене на Гонзо бе хора, то не е един мач, не е един полусезон вече, дори една година не е, просто не става и тва е!

Проблема тодАр е ясен от години и именно в него е основната вина. Но при положение, че имаме Локо Сф, Берое и жалтите които са 100% с по-малък бюджет и са пред нас в кой е проблема тогава, те да са пред нас?

Това е все на 4 готвачи да са им дали по 10 лева да направят вечеря. Единия да сготви мусака, втория спагети с кюфтенца, третия лазаня. А четвъртия да намеже 2 филии с онова маслото на краварката в левия ъгъл и да сложи отгоре му шпек! :bigok

Последна промяна We_Are_Levski! на Пон Мар 16, 2015 5:37 pm, променена общо 1 път

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Мар 16, 2015 5:36 pm 

Гонзо трябва да си подаде оставката и да си замине с чест. Надроби лайняна попара и само го спасява това, че е легенда от близкото минало и човек, който не един път ни е радвал. Ама миналото си е минало. След този резил, който е основно негово дело с уволневането на Мурсия, който не успяхме да разкрием дали е некадърник или не, с трансферните удари на Наумовски и Кунчев, с брилянтно водените мачове срещу Берое, Марек, Локо Пд, Славия, с постоянното прикриване на Бащицата, просто няма полезен ход. Знаем, че е левскар в червата, ама само с левскарство не става, иначе и ние във форума можем да се цаним за ръководни длъжности в Левски, някой от нас даже може и по-добре да се представят от Гонзо и Батков.
Това с тръста и акциите за мен е пълна глупост. От къде ще се намерят 30млн, че да се отървем от Бащицата. Бататюрк пак ще ни изиграе, ще се лиши от някоя друга акция, не без да е платена, и накрая ще каже, няма желаещи и нямам друг избор освен да остана. Левски не е селско клубче, където само на желание и мускули да става. Нашият отбор е български гранд и като такъв има нужда от бая повече лев, а да не говорим, че издръжката на клуба изобщо не би трябвало да бъде от феновете, освен в часта за покупка на билети и артикули. :levski

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Мар 16, 2015 5:38 pm 
Аватар

Adepta написа:
За разлика от проданов аз мисля, че Гонзо трябва да се махне лятото по ред причини - на последно място поради спортно-технически, но това трябва да стане паралелно и с по-важните реформи в клуба.

Аз също мисля, че Гонзо трябва да се махне, но преди Батков да се махне е все тая. За съжаление няма как да разберем, но съм убеден, че ако докараме Жозе резултатът няма да е по-различен.

Нали уж Ектор Купер щяхме да взимаме...

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Мар 16, 2015 5:40 pm 
Аватар

НЕ мога да разбера що всички свързвате Тодар само с бюджета, но не и с останалите лайна, които се случват. Да, Гонзо има сериозна вина за състоянието ни, това никой не го отрича. И да, и според мен трябва да се махне, и даже отдавна трябваше да се е махнал. Но остане ли Тодар, следващия го чака същото, независимо кой е. Това е цялата работа.

С ЛЕВСКИ И ЩЕ УМРА

www.bgblood.org
facebook: БОДК / BOVBD

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Мар 16, 2015 5:45 pm 
Аватар

Wildkid написа:
НЕ мога да разбера що всички свързвате Тодар само с бюджета, но не и с останалите лайна, които се случват. Да, Гонзо има сериозна вина за състоянието ни, това никой не го отрича. И да, и според мен трябва да се махне, и даже отдавна трябваше да се е махнал. Но остане ли Тодар, следващия го чака същото, независимо кой е. Това е цялата работа.

И теб да питам:

Махането на Батков нали минава през това, някой да вземе акциите, които той вече е сложил на тезгяха. Седим и чакаме инвеститор?

Върнете се в началото
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 7417 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 189, 190, 191, 192, 193, 194, 195 ... 248  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]