forum.levski.com

Форум на привържениците на ФК ЛЕВСКИ
Дата и час: Пет Сеп 12, 2025 4:16 pm

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 7417 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 186, 187, 188, 189, 190, 191, 192 ... 248  Следваща
Автор Съобщение
МнениеПубликувано на: Пон Мар 16, 2015 1:43 pm 
Аватар

Леле, леле, какви чудеса, какви драми...
РуситУ е прав за едно, погледнете страниците на клубовете в страната, масово призовават за подкрепа на отбора, надъхват се едни други, а тук рев, трагедии, вени скоро ще започнат да се режат. Трябва да се спрат вече тия отчаяни вопли и малко или много да се стягаме в кръста. Да, издънихме се, най-срамната страница в историята си пишем, но Левски продължава да съшествува и има нужда от феновете си. Дали ще е Хасково или Берое къде е разликата, Славия или Локомотив София също. Е да пропускаме " яките " гостувания в Ловеч и в Разград и две дербита, но пък си спестяваме две унижения по трибуните ( според някои, въпреки, че аз не мисля така ) и на терена. 45 години левскарите са били гонени, репресирани, изселвани, уволнявани от работа, тероризирани заради любовта син към този отбор, заради идеята, заради трите думи " Левски значи свобода " и не се отказаха, а им е било най-лесно да се откажат.
Също така ще помоля 19-20 годишните да имат малко повече уважение към тези, които могат да са им бащи и са постигнали много повече от тях в живота.
Животът е тежък, а при нас нещата винаги стават по най-трудния начин, но след бурята винаги изгрява слънце :levski

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Мар 16, 2015 1:44 pm 
Аватар

Д. има анкета в групата на тръста, но процента изобщо не е такъв и далеч не цялата група е гласувала.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Мар 16, 2015 1:45 pm 
Аватар

sct02 написа:
Някой "от кухнята" може ли да каже откъде Колев вади тези проценти :?:
Аз ще се въздържа от коментар, само ще оставя тези два негови цитата:
"Няма гневна тълпа да иска оставката на Гонзо, значи няма да я поискаме"
"83% от членовете на тръста са против оставката на Гонзо".

Предполагам от анкетата, която е пуснал Акримуньо в скритата фейсбук група на тръста.

Трябва ли да бъде поискана оставката на Г. Иванов- Гонзо?

Към момента резултатът е:

Не +56

Да +31

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Мар 16, 2015 1:46 pm 
Аватар

sct02 написа:
Някой "от кухнята" може ли да каже откъде Колев вади тези проценти :?:
Аз ще се въздържа от коментар, само ще оставя тези два негови цитата:
"Няма гневна тълпа да иска оставката на Гонзо, значи няма да я поискаме"
"83% от членовете на тръста са против оставката на Гонзо".

http://how-i-met-your-mother.wikia.com/wiki/83 :smt023

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Мар 16, 2015 1:47 pm 
Аватар

Еми супер, да му се радват дълго още тогава :ohmygod2
Много успехчета :bigok

"Кампания против Борат правихме, плакати, транспаранти, с притеснение Запада да не не бият (защото тогава те бяха по-скоро на страната на чорбаджията) и накрая излязохме техни приятели само защото не харесваме осирснията на Раев".

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Мар 16, 2015 1:48 pm 
Аватар

Ааа, как бе, г-син Смит, нема да им стъпиме, поне докато не спечелят три пъти подред ШЛ, не донесат поне една междуконтинентална купа, докато не бият сборен отбор на Челси и Реал с пет на нула и най-вече докато не обесят Гонзо, Иво Тонев, главната счетоводителка (за нея ще трябва по-дебело и здраво въже), портиера на Т. Кукли и Иван Костов. А последния що ли - ами не може и той да не е виновен! Той е виновен за ВСИЧКО даже!
Смърт, смърт, смърт :loser2

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Мар 16, 2015 1:51 pm 
Аватар

Ами потърсете му сметка защо изопачава процентите, поведението му в момента е ужасно срамно.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Мар 16, 2015 1:52 pm 
Аватар

Еx-Запознат написа:
и Иван Костов. А последния що ли - ами не може и той да не е виновен! Той е виновен за ВСИЧКО даже!
Смърт, смърт, смърт :loser2
Костунгера окраде 27 милиарда и фалира ктб. Има и други прегрешения като вегетарианство, но те не са толкова съществени според широката публика.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Мар 16, 2015 1:53 pm 
Аватар

Не знам, кога за последно я е гледал. Може да е било снощи когато е пусната и да са били гласували 10 - 15 човека :loser2

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Мар 16, 2015 1:54 pm 
Аватар

тия двамата въобще за какво се показаха...?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Мар 16, 2015 1:55 pm 
Аватар

Искаме промени с Гугутката начело, не звучи ли познато някак :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Мар 16, 2015 1:56 pm 
Аватар

Всъщност сега виждам, че има и друга анкета, пусната от Васил Колев, в която процентите са горе долу каквито ги казва.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Мар 16, 2015 1:57 pm 
Аватар

В анкетата пусната от В. Колев от общо 200 и няколко гласували, 30 са за оставка на Гонзо. В анкетата на Акримуньо в същата група от 90 гласували, отново 30 са за, останалите против.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Мар 16, 2015 2:00 pm 
Аватар

Mr. Smith написа:
В анкетата пусната от В. Колев от общо 200 и няколко гласували, 30 са за оставка на Гонзо. В анкетата на Акримуньо в същата група от 90 гласували, отново 30 са за, останалите против.

Важното е, че господин Колев пита Тепавичаров за представителна извадка. Мисля, че определено 200 гласували са си представителна извадка. Само дето по-представително за мнението на хората, ще е ако от спорталската фб страница се пусне анкета за това, да видим какви ще за резултатите.

"Кампания против Борат правихме, плакати, транспаранти, с притеснение Запада да не не бият (защото тогава те бяха по-скоро на страната на чорбаджията) и накрая излязохме техни приятели само защото не харесваме осирснията на Раев".

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Мар 16, 2015 2:02 pm 
Аватар

Говорим за членове на Тръста

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Мар 16, 2015 2:05 pm 
Аватар

Тука става ебати разваления телефон. Един чул нещо, друг прочел половината от това нещо. Иначе е проблем кой яде сладолед....

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Мар 16, 2015 2:07 pm 
Аватар

Mr. Smith написа:
Говорим за членове на Тръста

Да, ясно ми е това, човекът е прав от тая гледна точка, но 200 човека не са представителна извадка за феновете като цяло. И ако пита какво са готови да дадат, най-вероятно билет от 10-15 лева, 2 пъти в седмицата, поне 5 000 човека, при адекватни решения, които обаче няма да се вземат. Само на някои хора не им е ясно какво мисли масовия фен, защото са се концентрирали само около себе си и тези около тях и инициативите, които правят заедно. НКП да пусне анкета също, там поне са повече хора :)

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Мар 16, 2015 2:07 pm 
Аватар

Ясно. Тук Колев е абсолютно в правото си да защитава тази теза, това си е представителна извадка.
Всеки си има глава на раменете, няма да почвам пак споровете за Гонзо/Херо и т.н. Докато мнозинството във форума, тръста и т.н. скачат на нож на мненията на hidden (че даже го обявиха и за чорбар :lol: ) и продължават да гледат през 88 чифта тъмно сини очила, нищо добро не ни очаква. Публиката, която уж е "най-голямото богатство" за Левски, всъщност го влачи към дъното.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Мар 16, 2015 2:09 pm 
Аватар

sct02 написа:
Ясно. Тук Колев е абсолютно в правото си да защитава тази теза, това си е представителна извадка.
Всеки си има глава на раменете, няма да почвам пак споровете за Гонзо/Херо и т.н. Докато мнозинството във форума, тръста и т.н. скачат на нож на мненията на hidden (че даже го обявиха и за чорбар :lol: ) и продължават да гледат през 88 чифта тъмно сини очила, нищо добро не ни очаква. Публиката, която уж е "най-голямото богатство" за Левски, всъщност го влачи към дъното.

Да, организираните със сини очила, неорганизираните с неприсъствието си и неизразяване на никаква позиция, освен че ги няма на стадиона, ако това е позиция. И разни такива тъпаци като мен, които хем ходят, хем не членуват никъде...

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Мар 16, 2015 2:11 pm 
Аватар

Аз лично се пречупих вътрешно. Резултатите от гласуваването тотално ме възспират от това което бях планирал. Явно напълно си заслужаваме съдбата.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Мар 16, 2015 2:14 pm 
Аватар

Ми то дори и тук във форума където имаше доста хора които не даваха и дума да се каже против Гонзо осъзнаха реалността, такава каквато е. И сега едва ли има тук повече хора от пръстите на една ръка, които още да вярват че Левски начело с Гонзо като директор, ще прогресира нещо.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Мар 16, 2015 2:18 pm 
Аватар

Каква оставка .... ако курвите не се бяха навели до земята - кой щеше да му иска оставката :bigok

Трябва Стойчо и Гонзо да им се даде време до края на есенния дял - ако пародията е същата - всички вън!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Мар 16, 2015 2:20 pm 
Аватар

Време дадохме 7-8 години на кой ли не. Сега искаме резултати

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Мар 16, 2015 2:25 pm 
Аватар

konvoec написа:
И разни такива тъпаци като мен, които хем ходят, хем не членуват никъде...

sin_1914 написа:
Аз лично се пречупих вътрешно. Резултатите от гласуваването тотално ме възспират от това което бях планирал.

Ами членувайте някъде :smt001 мнението на един-единствен недволен левскар пред телевизора или на псуващ левскар на стадиона не означава нищо за никого. Когато обаче той изрази мнението си като член на събрание на фенклуб/тръст (че дори и на форумна сбирка ако щеш !) това мнение вече придобива тежест и най-вероятно ще получи някакъв отговор на въпросите и предложенията си.
За мен също цифрите от анкетата на тръста са отчайващи, но не членувам там и затова не се ядосвам. Няма как да влияя на този избор, те са избрали та защитават Гонзо - ОК.

Последна промяна sct02 на Пон Мар 16, 2015 2:26 pm, променена общо 1 път

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Мар 16, 2015 2:26 pm 

След като резултатите от една камарна анкета дефинират необходимостта да се иска или не оставката на най-некадърния спортен директор в историята на един уж професионален футболен клуб, аз бих предложил на Васил Колев да перефразират малко въпроса си:

- При какви условия бихте поискали оставката на Гонзо:
А) Ако ни доведе до регионалните групи
Б) Ако регистрира още 10 поредни загуби от свинете
В) При никакви - остава, докато Левски бъде закрит

Просто ми е адски любопитно докъде ще стигне този култ, но определено клоня към отговор В)

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Мар 16, 2015 2:32 pm 
Аватар

Не съм против Гонзо, но ми дойде до гуша да аплодирам години поред...

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Мар 16, 2015 2:34 pm 
Аватар

Някой трябва да поеме отговорност за тоя срамен, жалък сезон, който отгоре на всичко съвпадна с юбилейната година от създаването на Левски.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Мар 16, 2015 2:38 pm 

Smirnoff написа:
След като резултатите от една камарна анкета дефинират необходимостта да се иска или не оставката на най-некадърния спортен директор в историята на един уж професионален футболен клуб, аз бих предложил на Васил Колев да перефразират малко въпроса си:

- При какви условия бихте поискали оставката на Гонзо:
А) Ако ни доведе до регионалните групи
Б) Ако регистрира още 10 поредни загуби от свинете
В) При никакви - остава, докато Левски бъде закрит

Просто ми е адски любопитно докъде ще стигне този култ, но определено клоня към отговор В)

Важното е, че "Мокета" искаме да умре, щото погледнал някой на криво и казал нещо. Гошо Петков е Урсула, щото не играл със свалени гащи срещу Левски. А Мъри Стоилов е Мърльо, щото така.

Върнете Камората за пресаташе, спасете Левски.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Мар 16, 2015 2:38 pm 
Site Admin
Аватар

Трябва,но явно няма да е Гонзо.Честно казано,очаквах да покаже достойнство и като голям мъж да си подаде сам оставката,а не да чакаме резултатите от някаква анкета. :smt006 И да,евентуалното напускане на Гонзо,няма да реши нито един проблем в клуба,обаче точно Гонзо трябваше да покаже малко достойнство и да си тръгне сам.Когато цяла есен,обясняваш как целта е трето място и влизане в първата шестица дори не е поставена като цел,тя е абсолютно задължителна...и след като си се провалил с гръм и трясък да се класираш сред първите ШЕСТ тима в А група,в БЪЛГАРИЯ,то трябва да си тръгнеш сам.И да се извиниш на феновете за срамната страница в историята на клуба,която си сътворил.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Мар 16, 2015 2:44 pm 
Аватар

Гонзо ако ще в устите да ви да се изсере с воняща дришня, ще го преглътнете с кеф. Ако ще с Батков кръстачки да ги хванете как си правят - няма проблем.

Върнете се в началото
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 7417 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 186, 187, 188, 189, 190, 191, 192 ... 248  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]