Не се дръжте като тинейджъри (най-меко казано). Гледайте кой какво прави за Левски, а не какъв е личния му живот.
Аз не мога да повярвам, че някои си вярват, че могат да дават наклон на чужд ***, само щото нещо не ги кефи. Вярвате ли си е, че е нормално някой да каже на друг какво да прави в личния си живот? И то поне да имаше нещо скандално, че да има основание за критика, а той бил ходил на мачове в чужбина - Италия, Гърция, Турция, Англия и т.н. и имал снимка да яде сладолед.
Сигурен съм, че повечето имат по-дебилни снимки с педалска интерпретация от ядене на сладолед. Сигурен съм, че всеки футболен фен ще му е приятно да посети различни стадиони в различни страни. И съм сигурен, че никой от вас критикари, няма да допусне друг да му дава акъл как да живее. Аз не понасям чалги и шимейли, ама това не значи, че някои не се тресат на тези ритми и не еб** такива. Сигурно е редно да ви ровя по профилите във фейса и после да обсъждам тук във форума, как не е редно един левскар да ходи на чалга дупки и аз съм против това. Вие сте левскари и на мен не ми харесва да виждам ваши снимки с чалгарки и ви забранявам вече да слушате джена!!111
Аре стига сте търсили за какво да се хванете и да се изсерете на този тръст, че почва да писва. Значи да ходиш на мач в Англия може, ама в Турция не може защото на някой не му харесвало

Защо бил с фланелка на Тотнъм, а не на Левски. Примерно защото е на мач Фиорентина - Тотнъм? Да ходи с фланелка на Тотнъм на мачове на Левски - не; да дава с такава изявления за тръста? Защо си качвал някакви снимки в личния фейс? Не ги качва на страницата на тръста, какво му гледате личния профил и защо сте му искали приятелство? Нямал право да симпатизира и на чужди клубове, при положение, че 99% от вас следят друг отбор всяка седмица.
Както никой не ви казва на вас какво да не правите, така и вие не трябва. Аз не мога да повярвам, че се изписаха три страници за някакви стандартни снимки. То проблема не е в снимките май, а дребнавостта и постоянното напрежение, как все някой да се заяде с друг.
Накрая да кажа, че нито съм приятел, нито съм имал някакви контакти с Васил извън темата Левски. Не го защитавам, защото не виждам от какво, но напълно разбирам защо подобни инициативи винаги се преебават. Защото утре примерно аз или Иван или Пешо да тръгнат с чиста мисъл да направят нещо за Левски, винаги ще се намерят 100 човека дето да им се изсерат, как нямали право да правят онова, как нямали право онова и какви били. Няма значение какво са направили, какво са постигнали за Левски, важно е дали имат и друг любим отбор

и какво правят в личното си време
Ей затова и на мен и на Иван и на Пешо не ни се занимава и виждате колко човека са активни. И фонда спря дейност, щото и те бяха насрани. Бе като цяло, внимавайте какво правите в личния си живот щото може на някой да не му хареса и да нямате право да си давате безвъзмездно времето и живота за Левски!