forum.levski.com

Форум на привържениците на ФК ЛЕВСКИ
Дата и час: Съб Юли 19, 2025 10:44 pm

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 2748 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53 ... 92  Следваща
Автор Съобщение
МнениеПубликувано на: Чет Мар 12, 2015 12:06 pm 
Аватар

rkk написа:
necessarypain написа:
Единното мнение на всички е, че няма смисъл да се изкарват пред всички разни касови бележки, отчети и т.н, защото е срамно за цялата общност да се правят интриги и скандали.

Честно? ЕДИННОТО мнение, включително на тия умници, дето пуснаха декларацията ли?
Разбира се, как не се сетих, че не трябва да се правят интриги и скандали.

Това е все едно чичко ви Адолф да излезе и да каже началото на 45-та година - не трябва да се варят евреи, не е хубаво, не бива така.

Че може и така да е направил, последно ги е готвил задушени! :bigok Шегата настрана, тия сме ги чували вече! :smt006

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Мар 12, 2015 12:07 pm 

Това за Дългия искрено ме разсмя, ама щом казвате, така да е. :blass

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Мар 12, 2015 12:11 pm 
Аватар

Пак ли сме обединени и продължаваме напред :lol:
@Kryten вярваш ли ги тия неща, като ги пишеш?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Мар 12, 2015 12:12 pm 
Аватар

Някой призна ли си че това, което каза Македонията, е истина?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Мар 12, 2015 12:13 pm 
Аватар

И така до следващата среща. Продължаваме напред :lol:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Мар 12, 2015 12:13 pm 

rkk написа:
necessarypain написа:
Единното мнение на всички е, че няма смисъл да се изкарват пред всички разни касови бележки, отчети и т.н, защото е срамно за цялата общност да се правят интриги и скандали.

Честно? ЕДИННОТО мнение, включително на тия умници, дето пуснаха декларацията ли?
Разбира се, как не се сетих, че не трябва да се правят интриги и скандали.

Това е все едно чичко ви Адолф да излезе и да каже началото на 45-та година - не трябва да се варят евреи, не е хубаво, не бива така.

Ако всичко е така, както се казва - а то е подкрепено с факти в по-голямата част, то декларацията е пусната с идея. Но тя не е от сега, а още от преди 8 месеца. Веднага след юбилея.

Глупаво е да си пишем по форумите и всеки да се мисли за знаещ, всеки да говори "тия, ония", а вчера да дойдат 30-40 човека.

Никой не оправдава декларацията и не казва, че тя е умна или каквото и да е било, но ако се пуснат всички отчети и това, което желаят, то тогава всичко с "Левски е твой" става изключително безсмислено.

Спирам по тази тема аз.

Само Левски!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Мар 12, 2015 12:15 pm 
Аватар

Аз имам само един въпрос. Извадиха ли се доказателства за кражби от фонда?
Иначе е ясно,че е късно либе за китка. Сектора отиде по дяволите и това ще се види на следващото дерби ако добутаме до 6-цата. Аз лично ще го гледам от сектор А. Не мога да им гледам цял живот наглите господарски физиономии на някои хора, а долу да ме "надъхват" с България пее за курове и сране по путки.

пред славния ЛЕВСКИ непобедим.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Мар 12, 2015 12:18 pm 
Аватар

Светльо написа:
Пак ли сме обединени и продължаваме напред :lol:
@Kryten вярваш ли ги тия неща, като ги пишеш?

Аз коментирам това, което се е говорело, а не дали вярвам или не.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Мар 12, 2015 12:20 pm 
necessarypain написа:

Дългия се е отказал от пеенето по свои причини и в момента ще разпява Илия и Сами.

Както каза Тони - ако някой има по-добро предложение за нов човек, нека заповяда.

:smt005 :smt005 :smt005 :smt005 :smt005

Върнете се в началото

МнениеПубликувано на: Чет Мар 12, 2015 12:22 pm 
Аватар

Аз не искам да пиша нищо тук. Отидох на срещата, чух, видях, прецених за себе си. Според мен всеки трябваше да го направи и да реши сам за себе си дали роклята е синьо- черна или златисто- бяла.

Клиширано или не- продължаваме напред. Сектор Б го е имало и ще го има и след Гугутката, Младежа, Плебея, мен, вас, всички ни..

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Мар 12, 2015 12:31 pm 

.

серящия гъз с хуй да достигне.

Последна промяна ultima frontiera на Чет Мар 12, 2015 12:53 pm, променена общо 1 път

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Мар 12, 2015 12:38 pm 
Аватар

Аз като цяло съм се дистанцирал от вихрещите се спорове по простата причина, че съм твърде далеч от болшинството от нещата, които се коментират и са станали - информацията ми е от писаното тука и "един казал на един, че чул...". По тая причина просто няма как да взема страна. По същата причина не бях и на срещата вчера. Но въпреки това смятам, че НЕ ТРЯБВА да се изнася тук информация за това какво е говорено и как.....първо, дава се храна за всякакви спекулации, щото всеки е взъприел казаното по свой начин и го предава по свой начин (и не говоря за свински спекулации), и второ - само допълнително се настройваме едни срещу други - едните що не отишли като искат да знаят нещо, другите що отишли като знаели кво ше се говори.... така не решаваме нищо.

С ЛЕВСКИ И ЩЕ УМРА

www.bgblood.org
facebook: БОДК / BOVBD

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Мар 12, 2015 12:45 pm 

Има една английска поговорка, че орела никога не е губил повече време от тогава когато се опитал да научи гаргата да лети като него. Който разбрал, разбрал. Малко са хората които виждат нещата чисто и в дълбочина и още по малко са тея които имат куража да направят това, което трябва да се направи. В момента в който тея две неща са налице се превръщаш в пария и биваш остракиран от стадото. Нищо ново под слънцето. Тая тема отдавна се изчерпа и всеки трябва да решава за себе си!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Мар 12, 2015 12:50 pm 
Аватар

В момента ситуацията е "ние" и "вие". Не искам да коментирам тук причини, защото колкото и тъпо да звучи вече, съм ги коментирал снощи, където трябва. Докато има такова разцепление, аз не виждам как ще имаме силна агитка.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Мар 12, 2015 12:51 pm 
Аватар

Аз като редовно ходещ на мачове (и нестъпвал почти 10 години вече в Б, спрях вече и да ходя на мачове, където не мога да стоя в различен сектор от хората, които ходят в Б) и четящ форума напоследък, мога само да кажа, че тази цялата простотия ще се измие, поне фасадно, ако Гугутката си напусне поста.

Не съм виждал доказателство за задкулисните игри, не съм виждал и за отношенията по оста Батков - НКП, нито за политическа обвързаност (макар историята с гласуването за ГЕРБ да е адски долна, както и неща, които съм чувал за протестите).

Но много неща се натрупаха през последните години, много слухове и съмнения. А аз вярвам на приказаката, че без дим няма огън.

Така че не вярвам в промени и продължаване напред с това ръководство на НКП. И с това започвам да губя доверие и към промяната в клуба, защото в Тръста има доста членове на НКП, самият НКП има човек в УС...

Надявам се да не съм прав, но на мен нещата не ми звучат добре и ми миришат лошо.

Кампанията "Левски е твой" за мен е обречена вече на провал и макар да бях отделил пари да купувам, не чувствам същото силно вътрешно убеждение, че трябва да ги дам. За което искренно съжалявам.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Мар 12, 2015 12:55 pm 
Аватар

Доста хора се опитват да са прекалено дипломатични, а дипломацията е до време, след изтичането на което се превръща в подлагане и на другата буза.

Последните 4 абзаца от мнението на RIR напълно се припокриват с моето мнение. Кой освен най-лудите би си дал парите, за да може решаващият глас, от който ще зависи тяхното разходване, да е в ръцете на някой, който залива човек с .... Срам ме е да го кажа, съжалявам. Без значение дали е точно той или някой от неговото обкръжение. Извинявайте, ама няма как да стане.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Мар 12, 2015 12:58 pm 
Аватар

Кампанията и проблемите в сектора са 2 отделни неща :wink: Не обвързвайте едното с другото.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Мар 12, 2015 1:02 pm 
Аватар

rkk написа:
Доста хора се опитват да са прекалено дипломатични, а дипломацията е до време, след изтичането на което се превръща в подлагане и на другата буза.

Последните 4 абзаца от мнението на RIR напълно се припокриват с моето мнение.

ти викаш ''дипломатични'' аз им викам ''ощипани'',всеки сам си преценява...
Мене Ицо ме върна в сектора и на тоя етап ''на дневен ред'' съм си решил ''нема им стъпя''.....

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Мар 12, 2015 1:03 pm 
Аватар

Привърженици стават акционери в отбора, НКП има решаващ глас дефакто в УС, но нямали общо. Вярвай си :smt006

Извинявам се, че не съм сложил розовите очила. :wink:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Мар 12, 2015 1:11 pm 
Аватар

rkk написа:
Привърженици стават акционери в отбора, НКП има решаващ глас дефакто в УС, но нямали общо. Вярвай си :smt006

Извинявам се, че не съм сложил розовите очила. :wink:

Именно това ме притеснява. ОК, ще купим акциЙ за 1 млн. лева, примерно. После ще решим да ги дадем на някой да взима общо решение за нас, защото 10 000 човека трябва да се консолидират. Тръста и НКП са единствените реално съществуващи към момента организации, които могат да го направят.

Е, сори, но доверието ми е силно разклатено.

Извинявам се ако правно нещата, които съм писал за акциЙте не са така. Не съм специалист. А след като моят съгражданин от РусИ написа такова мнение на йористите, не бих си и признал. :loser2

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Мар 12, 2015 1:13 pm 
Хора, стига вече! Полемиката е безсмислена! 15 страници, а постовете са едни и същи. Няма значение кой прав, кой крив. Темата, като за форум, се изчерпа още преди дни. Позиции от тук насетне, по-добре да се изразяват другаде.

Едит: Има си тема за акциите, така че няма смисъл да се пише тук за тях.

Последна промяна dobrevche на Чет Мар 12, 2015 7:07 pm, променена общо 1 път

Върнете се в началото

МнениеПубликувано на: Чет Мар 12, 2015 1:27 pm 
Аватар

А, само едно се сещам едно да напиша, защото Andy Frein беше попитал тук- политическите трансперанти в Разград не са вдигани от НКП.. Всъщност те бяха разбрали, че са срещу ДПС..

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Мар 12, 2015 2:20 pm 

:smt005

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Мар 12, 2015 3:31 pm 

acrimonious написа:
А, само едно се сещам едно да напиша, защото Andy Frein беше попитал тук- политическите трансперанти в Разград не са вдигани от НКП.. Всъщност те бяха разбрали, че са срещу ДПС..

Акримуню, силно те съветвам да не ме вкарваш в интриги!

ВЪН ДОНОСНИЦИТЕ ОТ ЛЕВСКИ!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Мар 12, 2015 3:50 pm 
Аватар

Абсурд е някой да вдига от НПК и СЗ плакати против ББ и ГЕРБ. Това няма да стане никога и по никакъв начин. Кой какво ще да си мисли..........................

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Мар 12, 2015 3:56 pm 
Аватар

kosjo беше питал за плакатите в темата :wink:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Мар 12, 2015 4:02 pm 
Аватар

pepito написа:
Абсурд е някой да вдига от НПК и СЗ плакати против ББ и ГЕРБ. Това няма да стане никога и по никакъв начин. Кой какво ще да си мисли..........................

И защо мислиш така

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Мар 12, 2015 4:06 pm 
Аватар

Тва е доста силно твърдение

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Мар 12, 2015 4:19 pm 
Аватар

Andy Frain написа:
acrimonious написа:

Акримуню, силно те съветвам да не ме вкарваш в интриги!

sct02 написа:
kosjo беше питал за плакатите в темата :wink:

Очевидно съм се объркал, няма нужда при всяко най- малко нещо да се подскача :wink:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Мар 12, 2015 4:37 pm 
Аватар

Привет на всички,
В сектор Б съм ходил като дете, от тогава минаха много години през които съм в А или В по заместване. Мога да ви кажа как на мен ми изглеждат нещата отстрани. Тук ням да коментирам безпорните качества на агитката от сектор Б и това, че вие сте тези които подкрепяте отбора навсякъде. Все пак не мога да си затворя очите за меко казано странните прояви и плакати които се вадят от време на време. То не беше подкрепа на расизма, геноцида в сръбско, а сега и политиката се бистри. Убеден съм, че болшинството от привържениците на Левски са хора с десни убеждения (аз поне съм такъв), но съм на мнение, че е редно да се внимава с плакатите и посланията на тях. От една страна както видяхме носят големи имуществени санкции, от друга съм убеден, че има немалко привърженици на Левски които не споделят анти-боковите послания и намират същите за неуместни. Все пак когато си в някой от секторите на стадиона, ти представляваш и ЛЕВСКИ, не само себе си и за твоите действия последствията обикновено са за клуба и всички привърженици.
Преди време на едно от дербитата имаше един надпис който не мога да забравя:
"Ние сме десни, а вие сте тесни..." (цитирам по памет) - казано елегантно и много запомнящо се.
Надявам се правилно да бъда разбран... Баща ми, бог да го прости, имаше една приказка като тръгвах на някъде: "Хайде и умната..."
Бъдете здрави!

Върнете се в началото
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 2748 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53 ... 92  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]