forum.levski.com

Форум на привържениците на ФК ЛЕВСКИ
Дата и час: Съб Сеп 13, 2025 10:13 pm

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 7417 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 155, 156, 157, 158, 159, 160, 161 ... 248  Следваща
Автор Съобщение
МнениеПубликувано на: Сря Мар 11, 2015 2:29 pm 

И с парите от тях се издържат. А заплатите им са една идея по-ниски от нашите :wink:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Мар 11, 2015 2:32 pm 

По-голям хикс от мача на свинете няма. Нормално е да ни преебат. Ако беше обратното и на мен щеше да ми е кеф да ги прецакаме. Шанс, не са ни виновни нито жълтите, нито свинете, че сме в това положение. Иначе кур за тях и да мрАт. Очаквам да пеят кзл в екстаз и двете уродливи агитки.

серящия гъз с хуй да достигне.

Последна промяна ultima frontiera на Сря Мар 11, 2015 2:37 pm, променена общо 1 път

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Мар 11, 2015 2:34 pm 

С хикс сме шести бре :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Мар 11, 2015 2:35 pm 
Аватар

Майтап,майтап...ама при свинете положението е червен картон на Марио Метушев
Три дни не са тренирали,драскачите си мълчат..почнали са пак недоволства,мрънкания и леки бойкоти за пари,пак мълчание...
Нищо чудно и да не могат,дори и да искат да бият металик
Моя човек ме информира също така,че отнемането на точки съвсем не е мираж :smt026
Има нещо като при нас...борба за власт...само че по техен си там...свински вариант,и ми начерта едни много добре звучащи неща...хм..да видим...не е като да не го чакаме това всяка година и всеки лицензионен период ...

Левски - това е моя идеал.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Мар 11, 2015 2:36 pm 

Еба ли го, тогава лягат свинете. Мислех, че сме по-зле от Ботев откъм голова разлика и там другите тъпотии дето се гледат :lol:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Мар 11, 2015 2:44 pm 

Директен мач се гледа, а ние ги бихме два пъти.

Данес, кой е твоят човек, който толкова разбира от нещата при свинете? За да ти кажа дали можеш да му вярваш :bigok

Никва борба за власт няма. Просто Томов свърши (към днешна дата, утре може да измисли нови) схемите за поддържане на разходната част. :wink:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Мар 11, 2015 2:45 pm 

Данеса си пие кафето с Тройо, не знаеш ли :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Мар 11, 2015 2:49 pm 
Аватар

ultima frontiera написа:
Данеса си пие кафето с Тройо, не знаеш ли :bigok

Не го вЕрвам, Данесата е много бял :strkstrk

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Мар 11, 2015 2:50 pm 
Аватар

acrimonious написа:
Insomnia написа:
Като се замисля какво преживяхме срещу Славия вие правите трагедии, ако изпаднем във втората шестица. :lol: Всеки един клуб трябва да премине през най-дълбоките лайна и помия за да се вдигне нагоре. Ние не правим изключение. В крайна сами си ги надробихме нещата по този начин с всичките малоумни резултати, които записахме от юли месец насам. Сега ще си плащаме сметката. ;)

Само че проблемът е, че ние все си мислим, че сме нагазили в най- дълбоките лайна и помия, а се оказва, че има и по- дълбоки. Днес ще е втора шестица, утре ще е Б група..

Не съм написал, че сме стигнали дъното. Знаеш, че винаги може по-зле и по-надълбоко. :smt003

Синият Болярин написа:
Само да припомня, че Гонзо и преди се представи противоречиво като ръководител/треньор, но беше увещаван от едни "ръководни фактори" да се връща в Левски, когато се представяше доста прилично с Черно море за техните стандарти ;)

И преди съм го писал, че Гонзо си намери мястото във Варна. Морето не търсеха кой знае какви високи цели, претенциите на публиката опираха до това да играят с раздаване, да се мятат на по-силните отбори и тук-таме да се пуска някой кадър от школата, нещо което Гонзо правеше с успех. В рамките на един сезон успя да бие нас, свинете, че и Разград. От Домуса даже загуби само веднъж и то чак в последния кръг, когато всичко вече беше решено в първенството. ;) Съвсем различни са вече нещата в Левски, защото тук от първия ден ти се качват на главата и трябва да притежаваш много умения и нерви.

Иначе и аз съм на мнението, на УлтраАслан-Русе че свинете няма да загубят в Коматево. Някак си не ми се вярва да натрупат 3 поредни загуби и да си серат на останалите шансове за титла, които имат. :smt006

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Мар 11, 2015 2:50 pm 
Аватар

Бивш техен футболист.Отдавна не е при тях,но си е в час...все пак не приемам думите му на 100%....говореше с умиление...Жокер-съсед ми е в Казанлък..Прятел е с другия казанлъшки боклук и вагина Т.Янчев

Левски - това е моя идеал.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Мар 11, 2015 2:52 pm 
Аватар

ultrafan_rs написа:
Директен мач се гледа, а ние ги бихме два пъти.

Данес, кой е твоят човек, който толкова разбира от нещата при свинете? За да ти кажа дали можеш да му вярваш :bigok

Никва борба за власт няма. Просто Томов свърши (към днешна дата, утре може да измисли нови) схемите за поддържане на разходната част. :wink:

А и публично го наебаха при Крумчо :bigok
Равен ще преебе и двата отбора, но ако мачовете не са по едно и също време, мисля че няма много шансове да се получи като резултат.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Мар 11, 2015 2:53 pm 
Аватар

Insomnia написа:

Иначе и аз съм на мнението, на УлтраАслан-Русе че свинете няма да загубят в Коматево. Някак си не ми се вярва да натрупат 3 поредни загуби и да си серат на останалите шансове за титла, които имат. :smt006

Принципно и аз така мисля, но самият факт, че ти си стигнал да зависиш от мач на прасетата дали ще играеш в горната шестица, трябва да доведе до оставката ти...

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Мар 11, 2015 2:54 pm 

Мен днес двама колеги чорбари ме питат дали ще викам за тях та белким добутаме до шестицата :ohmygod2 Да мрат и свине и папагали :evil: Да мрат и тези, които докараха Левски до тук. За мен не е трагедия да останем 7-и, стига да вземем купата или поне да виждам някакво желание да се излезе от блатото. Макар, че за какво ни Лига Европа в това ни състояние и Санта Жулия ще ни бият...

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Мар 11, 2015 2:55 pm 
Аватар

Мен повече ме притеснява Ел Капитан 45 и компания дали ще бият Марек, а не прасета и жАлти. КапитанО може да е решил, че СС го кара да тича и не му е кеф така и да е време да си заминава клетия СС.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Мар 11, 2015 2:56 pm 
Аватар

Ваги се надявам да си счупи и двата крака преди мача :smt006
acrimonious написа:
Принципно и аз така мисля, но самият факт, че ти си стигнал да зависиш от мач на прасетата дали ще играеш в горната шестица, трябва да доведе до оставката ти...

Ясно, но дали ще сложат Боримиров?
Insomnia написа:
...В рамките на един сезон успя да бие нас, свинете, че и Разград.....

Което го приравнява по тези показатели с треньорите мечта Хубчев и Херо, както и Ил. Илиев :strkstrk

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Мар 11, 2015 3:03 pm 
Аватар

acrimonious написа:
Insomnia написа:

Това не го оспорвам, но в последните няколко години на такива неща се нагледах, че изпадане във втората шестица дори не ме впечатлява. Щом резултатите са ни такива явно заслужаваме да си цъкаме 3 месеца с Хасково и Марек.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Мар 11, 2015 3:04 pm 
Аватар

danesa написа:
Бивш техен футболист.Отдавна не е при тях,но си е в час...все пак не приемам думите му на 100%....говореше с умиление...Жокер-съсед ми е в Казанлък..Прятел е с другия казанлъшки боклук и вагина Т.Янчев

Тюфлекчиев? :strkstrk

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Мар 11, 2015 3:09 pm 
Аватар

Е сега е момента наистина ръководството да излезе и да поиска двата мача да се играят по едно и също време.
Във всяко първенство е така.

За да има феърплей, трябва да се играят едновременно мачовете.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Мар 11, 2015 3:12 pm 
Аватар

E в случая каква е файдата? Свинете знаят, че огъзят ли се на Ботев го духаме ние. Вече друга тема на разговор е, че Ботев могат да си ги бият и без свинете да свалят гащи.
Най-много ще загубят телевизиите ако отидем в долния плейоф. Няма вечно дерби, няма мачове на Левски с рязаните, със селяните. Също така и майненско дерби няма.

Последна промяна Rsk на Сря Мар 11, 2015 3:13 pm, променена общо 1 път

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Мар 11, 2015 3:13 pm 
Аватар

Това, което пишеше по чорбал, е, че першникия им орк и маймуньос надигнали глас за пари и не искали да тренират. Съвсем спокойно може да загубят на село и да ни прецакат, но за всичко ще сме си виновни изцяло ние. Иначе Гонзо изобщо не трябваше да се връща, ама след като се прави на голям ръководител (какъвто не е и за съжаление няма да бъде), трябва да си понесе последствията и да подаде оставка. Друг въпрос е дали ще му бъде приета. Бащицата няма да коментарам, защото все пак е най-големият фен и той само дава парите.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Мар 11, 2015 3:18 pm 
Аватар

Хубаво е да уточним нещо - прасетата в момента са 15 тарамбуки и 5ма българи, сещате се как се разбират по време на мач и в съблекалнята. Истината е, че ще паднат от "Ботев", не за да ни преебат, а защото толкова си могат в момента и са слаб и разпокъсан отбор. Дори и да искат да победят, няма да могат, най-много да добутат до хикс - 0:0 1:1.
А и Вуйчо Ваньо ще ги надене на диригентската си палка, както само той може :strkstrk

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Мар 11, 2015 3:20 pm 
Аватар

Свинете са пълни нещастници, но при мотивация съвсем реално могат да направят най-малко хикс на папагалите - разликата в класите не е чак толкова голяма. А при друга ситуация, в която нямаше да преебат точно нас, биха имали и желание да го сторят - след 2 загуби биха се хвърлили на кръв и все до равен да добутат. Ситуацията, обаче, не е такава и хвърляне на кръв няма да има, а това е достатъчно за папагалите да ги опънат.

С ЛЕВСКИ И ЩЕ УМРА

www.bgblood.org
facebook: БОДК / BOVBD

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Мар 11, 2015 3:22 pm 
Аватар

А Боримиров всъщност защо беше изгонен от Батков преди време(говоря за изгонването след което Боримиров дълго време не искаше и да чува за Левски заради Батков и Гонзо)? Слаби резултати не помня да сме имали тогава? Ясно е, че Боримиров ни е следващия изпълнителен директор след като Гонзо си замине та ми стана интересно, че тотално съм забравил тогава какви бяха драмите. :smt017

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Мар 11, 2015 3:24 pm 
Аватар

Няма никаква логика свинете да лягат на Ботев. Несериозно е да се очаква, че окончателно ще си жертват сезона за едното наше седмо място. След евентуална трета поредна загуба посрещат Литекс и после отиват в Разград, където имат един приличен мач - за купата. В останалите бяха само спаринг. Сега водят 6 т. на Локо Сф, 7 на Берое и 8 на Литекс. Нека легнат в Пловдив и цел максимум им става класиране за УЕФА. В София чорбата едвам би Ботев с гол второто полувреме. При сегашната им форма не ми е ясно кой на какво основание счита, че безпроблемно могат да бият. Пък ако са толкова прости да им легнат, което ще си проличи, ще се наслаждаваме как се сриват и ще сме още по-надъхани за купата.

за нищо на света,
за Левски аз на всичко съм готов!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Мар 11, 2015 3:26 pm 

Не виждам драма ако останем в 6№2
Тъкмо ще се види има ли полза от тоя УС или същите малоумия ще продължат да се случват.
Ако при реална цел Купа и втрещяваща нужда да се обиграва и гради отбор за догодина, за да можем най-накрая да сме фактор, вземем та разкараме няколко играчи щото нямало смисъл да разцъкват срещу Марек и Славия, тръгнем да им плащаме неустойки и после лятото пак да търсим нови на тяхно място, предлагам УС-МУСЪ, тръст, мъст и всички производни да се самозакопаят и да не се обаждат повече :wink:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Мар 11, 2015 3:27 pm 
Аватар

Колкото и да сме надъхани за тая купа, шансът ни е да избегнем домуса на полуфинала, щото в два мача е абсурд да се мисли, че имаме некви особени шансове.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Мар 11, 2015 3:29 pm 
Аватар

Се едно другите няма да ни чукат през гащите.Мустака да се маха и твай.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Мар 11, 2015 3:29 pm 
Аватар

bogarra написа:
А Боримиров всъщност защо беше изгонен от Батков преди време(говоря за изгонването след което Боримиров дълго време не искаше и да чува за Левски заради Батков и Гонзо)? Слаби резултати не помня да сме имали тогава? Ясно е, че Боримиров ни е следващия изпълнителен директор след като Гонзо си замине та ми стана интересно, че тотално съм забравил тогава какви бяха драмите. :smt017

Първия път мисля, че си замина заедно с Емил Велев.
А втория път заедно с Ники Митов след Иртиш.

Общо-взето, заради треньорите беше махнат и той :smt017

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Мар 11, 2015 3:31 pm 
Аватар

Още след славия си замина. Сираков беше с Иртиш.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Мар 11, 2015 3:31 pm 
Аватар

Дори сега не вярвам, че ще се стигне до там, че да изпаднем от шестицата, но по принцип го има варианта и в който чорбата се разбират с папагалите - сега да им шитнат една победа, а после в плейофа да им легна жАлтити два пъти.

Върнете се в началото
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 7417 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 155, 156, 157, 158, 159, 160, 161 ... 248  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]