forum.levski.com

Форум на привържениците на ФК ЛЕВСКИ
Дата и час: Съб Сеп 13, 2025 6:47 pm

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 7417 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 154, 155, 156, 157, 158, 159, 160 ... 248  Следваща
Автор Съобщение
МнениеПубликувано на: Сря Мар 11, 2015 1:15 pm 
Аватар

С риск да бъде жестоко оплют - завиждам на оптимизма на някои хора, които още се заблуждават, че Гонзо (колкото и велика легенда на Левски да е като футболист - безброй поклони) има умствения капацитет да бъде силен ръководител. Прощавайте, ама това личи в редица негови решения, част от които са откровен тъпизъм и проява на липса на каквато и да е далновидност и мислене. Не спортно-техническа, не финансова, а съвсем елементарна човешка логика.

А в това, че Батков е виновник номер 1 - не може да има спорове. Само не знам защо трябва да се заяждаме на тая тема като всички очевадно сме на едно мнение.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Мар 11, 2015 1:16 pm 
Site Admin
Аватар

Вината за цялостното състояние на Левски е на ТБ.За абсолютно трагичния сезон до момента,вината е на Гонзо.Защо,ако Батков не му предлага хептен пък никакви условия за работа,Гонзо е приел тези условия?Толкова ли беше трудно лятото да откаже,да излезе и да каже - С Батков няма да станат нещата.Пари няма,а се искат прекалено високи резултати.Дали така нямаше да помогне повече на Левски?Вместо това какво?Цяла есен слушаме как целта е трето място и купата.След това целта стана,първа шестица и купата.Гонзо,абсолютно уверено говореше постоянно,че Левски ще играе в първата шестица и дори по едно време(когато имахме серия от няколко поредни победи)това не беше цел,а просто задължително!И след като не си изпълнил целите,които сам си обявил публично?Напускаш!Ако имаш достойнство. :wink: Никой не ти е виновен,че си поставил неизпълними цели,без необходимата организация,финансиране и всичко друго.Макар,че колко да е нереално да сме в първата шестица,когато конкуренти са ти Локо София и Берое,дейба?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Мар 11, 2015 1:22 pm 
Аватар

New Order написа:
Kryten написа:
Сираков, Тонев и Ил Ил са виновни, че нямаме вратар и че започнахме сезона с минус 8 точки заради вратари.
Конкретно за вратаря Гонзо е виновен. Това мнение съм го изразявал неколкократно. За последен път ще пробвам - Гонзо има грешки и те не трябва да му се спестяват. Но не е само и единствено той виновен за хала на който сме. Има доста по-големи виновници.

Е стига де. Всички тези, без Тонев, са понесли някаква отговорност. Отбора не върви, сменят ги. Идва следващия, който по-нестава.
Очевидно е, че отбора и сега не върви (меко казано) и някой трябва да поеме отговорността за спортно-техническата част. И няма кой друг да го направи, освен самия Гонзо. Не ми се ще да слушам по медиите отново, че като не те искат в един отбор и ако имаш достойнство трябва да си тръгнеш, без да създаваш проблеми... Да не дойде момента да го чуя за Гонзо, стар съм вече и няма да го преживея.

Последна промяна Yan на Сря Мар 11, 2015 1:25 pm, променена общо 1 път

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Мар 11, 2015 1:24 pm 
Аватар

Diabolik написа:
Пари няма,а се искат прекалено високи резултати.

Изискват се ОГРОМНИ резултати- да сме пред Локо Сф, които няколко пъти бойкотираха тренировки заради липса на пари... :smt017

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Мар 11, 2015 1:26 pm 
Аватар

Боримиров два пъти ни беше директор. Първия път станахме шампиони, втория път почти направихме дубъл :smt006

Мисля, че е ясно, ако Гонзо бъде сменен кой трябва да го замести.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Мар 11, 2015 1:27 pm 
Аватар

..докато и него след 5-6 кръга, до полусезон - го пратим на майната си. :smt031

Последна промяна jordanofff на Сря Мар 11, 2015 1:28 pm, променена общо 2 пъти

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Мар 11, 2015 1:27 pm 
Аватар

acrimonious написа:
Diabolik написа:
Пари няма,а се искат прекалено високи резултати.

Изискват се ОГРОМНИ резултати- да сме пред Локо Сф, които няколко пъти бойкотираха тренировки заради липса на пари... :smt017

Явно много сме снижили критериите щом резултат в първата шестица на първенството се смята за "прекалено висок".

Това е отбора на Левски СОФИЯ, не Левски Ябълково!!!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Мар 11, 2015 1:28 pm 

Да се хванем с някой на бас за изхода от Тракия-цдна :strkstrk

п.п. Аз ще съм за жълтите естествено, но мисля че свинете ще бият

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Мар 11, 2015 1:29 pm 
Аватар

Аз пък си мисля, че жАлти и свине взаимно ще се пребат с един Х :loser2

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Мар 11, 2015 1:32 pm 
Аватар

Свинете могат да бият единствено, ако ние предния ден се осерем с Марек. На мен ми се иска хикс, но няма да стане - папагалите бият, а Турчо тъъъъничко се подсмихва. И става тотална легенда в сърцата на закъснителите. А и го начуква на Сашетата преди да го изритат.

С ЛЕВСКИ И ЩЕ УМРА

www.bgblood.org
facebook: БОДК / BOVBD

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Мар 11, 2015 1:33 pm 

Вън от здравия разум е полягване и трета поредна загуба. При евентуална загуба в Разград (където те нямат точка и отбелязан гол досега) първенството свършва в началото на април :wink:

Не се заблуждавай за Сашетата. Играят си на доброто и лошото ченге :wink: Ако ще си ходят ще си ходят заедно

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Мар 11, 2015 1:35 pm 
Аватар

Това е така, ако все още се надяват на титла. А на такава според мен, евентуално, се надява само Томов. Играчите прекрасно знаят, че титла няма да видят, Турчо - също. Нещо повече - Турчо знае и че е пътник - ако не сега, то при следваща загуба, а те ще загубят гарантирано, и то повече от веднъж. Затова с кеф ще ни преебе - хем ще го обожават още повече закъснителите, хем няма да му дреме, когато Томов го изрита.

С ЛЕВСКИ И ЩЕ УМРА

www.bgblood.org

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Мар 11, 2015 1:39 pm 

Никакъв пътник не е. Докато Томов е собственик Турчо ще е треньор. Ако искаш ми вярвай :wink:

На титла се надяват всички щото им се ебава майката в противен случай. Манджуковци, Инджовци и подобни даваха с очевидното обещание :wink:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Мар 11, 2015 1:41 pm 
Аватар

,,Сигурен съм, че на този мач единствената тема ще е как са преебали говедата, ще се извади на бял свят целия наличен антилевски музикален асортимент.
Бомба и фекалии тази неделя в село Доматево и сметанов сладолед върху вмирисаните трупове на папагали и свине :bigok
До къде я докарахме, да ми говорят, пе тази неделя съм трябвало да слагам червено шалче Кур за гнусната чорбарска сган, два за тия дето докараха Левски до това положение

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Мар 11, 2015 1:43 pm 
Аватар

rkk написа:
С риск да бъде жестоко оплют - завиждам на оптимизма на някои хора, които още се заблуждават, че Гонзо (колкото и велика легенда на Левски да е като футболист - безброй поклони) има умствения капацитет да бъде силен ръководител.....

Не мисля, че има тук човек, който мисли Гонзо за силен ръководител. Но пък си имаме Херо-секта, която дотам е стигнала да твърди, че треньора трябвало да си преговаря с играчите - нещо, което го няма никъде. И това е само защото Гонзо каза обратното :loser2
ultrafan_rs написа:
Вън от здравия разум е полягване и трета поредна загуба. При евентуална загуба в Разград (където те нямат точка и отбелязан гол досега) първенството свършва в началото на април :wink:

Не се заблуждавай за Сашетата. Играят си на доброто и лошото ченге :wink: Ако ще си ходят ще си ходят заедно

Определено Сашето и Турчо са дупе и гащи, това стана ясно и от онзиденшното предаване при Кур Савов.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Мар 11, 2015 1:45 pm 

И все пак дано паднат губейки рано рано шансове за титла. А ние през май като вдигнем Купата те ще се разпадат :bigok

Ще допълня Смит: Като нищо чорбата ще се напънат за да си осигурят две дербита с нас. От които имат крещяща нужда :wink:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Мар 11, 2015 1:47 pm 
Аватар

Само дето изобщо не е сигурно, че могат да бият Папагалспор :bigok
Равен ще ебе майката и на двата отбора, ако разбира се ние бием Марек :roll: .

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Мар 11, 2015 1:49 pm 

Да правим хикс с Марек и да не го мислим :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Мар 11, 2015 1:50 pm 
Site Admin
Аватар

Прасетата,дори и да не легнат,аз не съм сигурен,че ще бият.Очевидно е,че са поне едно ниво по-долу сравнение с първия полусезон.А папагалите,предполагам,ще излязат да изиграят мача на живота си и ще се хвърлят като за последно? :roll:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Мар 11, 2015 1:54 pm 
Аватар

ultrafan_rs написа:
Да правим хикс с Марек и да не го мислим :bigok

Приема се :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Мар 11, 2015 1:55 pm 
Аватар

Тия папагали ги изкарахте комбинация между великата Байряма, Реал М и поне БарЦилона! :shock: :ohmygod
Нищо, че вчера им беше първата победа на Лаута от 1994-а. :smt031

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Мар 11, 2015 1:56 pm 
Аватар

Wildkid написа:
Свинете могат да бият единствено, ако ние предния ден се осерем с Марек.

Добре де, още не разбирам защо двата мача не са по едно и също време? :ohmygod

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Мар 11, 2015 2:00 pm 
Аватар

То на нас ни стига и равен да направят, но не знам защо си правите някакви илюзии, че няма да паднат. Ако изобщо има мач, в който да не си дават много зор, то това е този. Никога няма да пропуснат шанс да ни шибат, дори с цената на собствените си цели. Просто целта им винаги е била да ни ебат, не друго. Хубаво е, че има оптимисти, но аз не съм сред тях - свинете няма да се напънат грам.

С ЛЕВСКИ И ЩЕ УМРА

www.bgblood.org

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Мар 11, 2015 2:04 pm 
Аватар

Хората в България са си го казали с поговорката, че не от всяко дърво става свирка! :smt006

Както писах вчера е абсолютно безсмислено да се защитава Гонзо. Защото Гонзо отдавна вече не е футболист а директор и треньор. И няма как само да си кара вечно на стари лаври защото просто е безсмислено и вредно, както за него така и за Левски като клуб. Просто това вечно идолопоклонничество е вредно за всички нас. Гонзо не е футболист от 6 години вече, като 4 от тях беше директор или треньор и каквото и да си говорим освен есента на 2010 всичко друго е тотал щета. Като започнем от Казанската афера, Спартак Търнава, загубата на Герена от свинете та чак до този срамен сезон. Дайте да си говорим честно и открито колкото и да не ни е приятно да си го кажем, ако това беше всеки друг той щеше да бъде изгонен от нас с камъни и дървета нали така? За съжаление именно качествата които помагаха на Гонзо да бъде такъв голям играч а именно спортната злоба, прекалената амбицията и мачкането на всичко живо около него му пречат ужасно много за да бъде добър мениджър. Защото за да си добър ръководител ти трябват съвсем други качества а той така и така не го разбра това нещо!

Затова и за мен в момента който отпаднем официално от шестицата просто той трябва да си подаде оставката. Защото колкото и да мразя тодАр и именно той да е основния виновник Гранд като Левски да е в това мизерно положение 6 години вече. И да тодАр да е виновен изцяло че сме зад лудосецец, свинете и латекса този сезон заради некадърното си управление през годините, за да сме зад Доко Сф, Чорбое и жалтити си е виновен основно и само Гонзо. И той трябва да си понесе вината ако след 22 кръг сме 7ми и Борето трябва да заеме неговия пост!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Мар 11, 2015 2:05 pm 

Абе човек кви оптимисти :wink: Тва че средностатистическата амеба от гей ще се зарадва няма да плати заплатите на футбалерите, нали? Нито ще чисти някакви дългове.

Манджуков не е Росен Животното. Не знам защо ги слагате под общ знаменател

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Мар 11, 2015 2:11 pm 
Аватар

:smt023 А да вярвате на Стойчо, че нямало/не можели да се борят за титлата е... :loser2 Изказването след мача с Берое е сигурно най-старият треньорски "трик"...

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Мар 11, 2015 2:20 pm 

В крайна сметка не мога да си изкривя душата, че жълтите заслужават повече от нас тази първа шестица.

Цецо, катебета, фалити, разпадане, бориха се до последно при все сума ти напуснали звизди :wink:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Мар 11, 2015 2:22 pm 
Аватар

Продадоха звездите за маса кинта

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Мар 11, 2015 2:29 pm 
Аватар

A ние им дадохме нашите звезди за 0 кинта :strkstrk

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Мар 11, 2015 2:29 pm 
Аватар

Kryten написа:
Продадоха звездите за маса кинта

Ние също се възползвахме от една тяхна звезда, за сметка на това им бутнахме юноши + Иван Цветков, но пък нищо, количество за качество ... :strkstrk :tmbk

"Кампания против Борат правихме, плакати, транспаранти, с притеснение Запада да не не бият (защото тогава те бяха по-скоро на страната на чорбаджията) и накрая излязохме техни приятели само защото не харесваме осирснията на Раев".

Върнете се в началото
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 7417 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 154, 155, 156, 157, 158, 159, 160 ... 248  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]