forum.levski.com

Форум на привържениците на ФК ЛЕВСКИ
Дата и час: Нед Юли 20, 2025 2:05 am

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 2748 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40 ... 92  Следваща
Автор Съобщение
МнениеПубликувано на: Пет Фев 27, 2015 11:22 am 
Аватар

Хора наистина ли това трябва да се обсъжда в темата

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Фев 27, 2015 11:23 am 
Аватар

Е кво да се обсъжда, то сектор нема и без тва :lol:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Фев 27, 2015 11:23 am 
Аватар

:smt005 E аз във фейсбука имам поне 5 снимки, които имат гей-очарование. Освен това в колата ползвам слънчевите очила на жената, които могат да минат за разкошно педалски. Ако някой не ме познава сигурно бая ще ми се подиграва, че съм педал, вместо да ме ебава, че съм селянин. Както и да е.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Фев 27, 2015 11:25 am 
Аватар

Ако се беше снимал с коза, мисля, че темата щеше да има съвсем различна посока :lol: :lol: :lol:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Фев 27, 2015 11:26 am 
Аватар

100% всички щяха да одобряват :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Фев 27, 2015 11:28 am 
Аватар

Остава някой от БХК да се включи в темата и идилията ще е пълна :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Фев 27, 2015 11:29 am 
Аватар

Едва ли админите биха одобрили регистрацията му

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Фев 27, 2015 11:32 am 

Мисля че през зимата на 2007-ма бяхме правили сбирка в Ралицата до Бай Иван. Беше неделя следобед и тъй като придвижването от Студентски дотам включваше по онова време смяна на три превозни средства трябваше да тръгна 2 часа по-рано. В бързината, че бях и махмурлия след събота, натегнах едни розови чорапи с надпис секси на бившата ми приятелка. Доста ми се смяха, но нямаше фейсбуци и модерни тилифони :bigok :loser2

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Фев 27, 2015 11:33 am 
Аватар

Това ти е първата история в която не са намесени чорбари :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Фев 27, 2015 11:54 am 
Аватар

Let There Be Rock, ти не се ли кефеше на boji86 и не беше ли много въодушевен от идването му в Левски?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Фев 27, 2015 11:55 am 
Аватар

Mr. Smith написа:
Това ти е първата история в която не са намесени чорбари :bigok

И пак някак си розовее :lol:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Фев 27, 2015 11:58 am 
Аватар

b0b000 написа:
Let There Be Rock, ти не се ли кефеше на boji86 и не беше ли много въодушевен от идването му в Левски?

Продължи си мисълта.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Фев 27, 2015 12:08 pm 
Аватар

Let There Be Rock написа:
b0b000 написа:

Продължи си мисълта.

Виж Некултурната, че снимките не са за тази тема :wink: Този според мен не заслужава да носи фланелката на Левски. Това е мое лично мнение. Не се заяждам :wink:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Фев 27, 2015 12:20 pm 
Аватар

b0b000 написа:
Let There Be Rock написа:
b0b000 написа:

Продължи си мисълта.

Виж Некултурната, че снимките не са за тази тема :wink: Този според мен не заслужава да носи фланелката на Левски. Това е мое лично мнение. Не се заяждам :wink:

Извинявам се, че курвенската се намесвам в разговора, само да ти кажа Бобо, че по тая логика много хора не заслужават и не само, че не заслужават, ми направо е трагедия, че са я обличали. Божи може да има три думи в речника и да започва интервю с "пак казвам", но към Левски се е отнасял винаги достойно и ЗА КАУЗАТА, каквато и да е, винаги се е включвал. Може да са символични 1000 лева, които са му да си избърше носа, обаче някои "ГОЛЕМИ ЛЕВСКАРИ" и 1000 лева няма да дадат и 100, при условие, че са по-богати от него много пъти. Та така.. :)

"Кампания против Борат правихме, плакати, транспаранти, с притеснение Запада да не не бият (защото тогава те бяха по-скоро на страната на чорбаджията) и накрая излязохме техни приятели само защото не харесваме осирснията на Раев".

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Фев 27, 2015 12:26 pm 
Аватар

Хухуаха... пуснал снимки на Божинов, които сме виждали преди години само и само да нападне М... ебати жалката история.
Божинов може нищо футболно да не направи за Левски, но се доказа като голям мъжкар - юбилея, отношението му към отбора след като напусна, 15.2 тази година.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Фев 27, 2015 12:30 pm 
Аватар

Mr.Beer написа:
Хухуаха... пуснал снимки на Божинов, които сме виждали преди години само и само да нападне М... ебати жалката история.
Божинов може нищо футболно да не направи за Левски, но се доказа като голям мъжкар - юбилея, отношението му към отбора след като напусна, 15.2 тази година.

Никой не нападам... Просто ми се вижда, че се мери с двоен аршин.
А В.Колев в момента не работи ли за каузата Левски? И съм сигурен, че ще направи много повече отколкото божи

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Фев 27, 2015 1:39 pm 
Аватар

konvoec написа:
Може да са символични 1000 лева, които са му да си избърше носа, обаче някои "ГОЛЕМИ ЛЕВСКАРИ" и 1000 лева няма да дадат и 100, при условие, че са по-богати от него много пъти. Та така.. :)

:smt005 Този помияр явно е успял изключително успешно да ни залъже и да си купи уважение с няколко дребни за него инвестиции. Дал пари, бие се в гърдите, че е голям левскар, значи е! Легенда!!1 :lol: Изключително тъжно е, че дори свестни хора му се връзват, а той просто си подсигурява бъдещето. Най-големият провал в българския футбол, кариерата му върви надолу от 20-годишна възраст.

Чакам отново модераторите да ми правят забележка, както последния път, когато се осмелих да оскверня светинята им. :lol:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Фев 27, 2015 1:48 pm 
Аватар

south написа:
konvoec написа:
Може да са символични 1000 лева, които са му да си избърше носа, обаче някои "ГОЛЕМИ ЛЕВСКАРИ" и 1000 лева няма да дадат и 100, при условие, че са по-богати от него много пъти. Та така.. :)

:smt005 Този помияр явно е успял изключително успешно да ни залъже и да си купи уважение с няколко дребни за него инвестиции. Дал пари, бие се в гърдите, че е голям левскар, значи е! Легенда!!1 :lol: Изключително тъжно е, че дори свестни хора му се връзват, а той просто си подсигурява бъдещето. Най-големият провал в българския футбол, кариерата му върви надолу от 20-годишна възраст.

Чакам отново модераторите да ми правят забележка, както последния път, когато се осмелих да оскверня светинята им. :lol:

Пичага, аз го сравнявам с други ГОЛЕМИ ЛЕВСКАРИ, изобщо не казвам какви футболни качества има и дали е левскар или не. А защо го прави, си е негова работа, нали го прави? Другите защо не го правят? Нали са хиляди? И не говоря да дарят пари на тръст или да помагат на отбора, дори на баскетболния отбор или на школата да бяха дали. Абе, дори да кажат причините, поради които не искат да дарят, няма братче, не ги търси, те са там само да кажат, че нещо не върви. Що се отнася до това дали го защитавам или не, няма такова нещо, такива са фактите. И Кевин Бру се скъса да казва колко голям отбор е Левски, обаче първо заплатите си потърси като се разделихме.

Що се отнася до забележка, аз лично приемам, че това ти е мнението, да се надяваме и другите да приемат.

"Кампания против Борат правихме, плакати, транспаранти, с притеснение Запада да не не бият (защото тогава те бяха по-скоро на страната на чорбаджията) и накрая излязохме техни приятели само защото не харесваме осирснията на Раев".

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Фев 27, 2015 1:51 pm 
Аватар

Значи какво, успешно си е купил уважение, викаш. :D По-легенда и от легендите, хаха.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Фев 27, 2015 1:56 pm 
Аватар

south написа:
Значи какво, успешно си е купил уважение, викаш. :D По-легенда и от легендите, хаха.

Аз какво ти пиша, ти какво ми пишеш...
Като гледам дейните легенди, само легенди се носят за тях, че били легенди някога.
Лично на мен Божи нито ми е любим герой, нито го мразя, да е жив и здрав и толкова, гледам си Левски. Теб като те дразни, днес го припсувай на стадиона и готово :smt023

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Фев 27, 2015 2:00 pm 
Аватар

Последното нещо, което може да се каже за Божи е, че е легенда. Ама че е помиар също не е вярно. Наистина е глупав и жените му ебават майката, но определено е доста човечен и няма как някои неща по време на престоя му тук да не го трогнат и от чисто финансова гледна точка за последната година е помогнал повече от Сираков

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Фев 27, 2015 2:02 pm 
Аватар

Последните 3 страници са але майко!!!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Фев 27, 2015 2:02 pm 
Аватар

Сговнясаха се нещата навсякъде. Във фейсас хората се карат, във форума се карат вече за най - дребните неща. И кому е нужно всичко това и то точно в доста важен момент, когато трябва да сме обединени. Да са съсредоточени усилията в кампанията с даренията срещу акции, а това остава на все по - заден план. По - важно стана как В. Колев ближе сладолед и Божинов се снима с Азис все едно го е направил някой от най - големите ни легенди. Ставаме по - зле от турците.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Фев 27, 2015 2:11 pm 
Аватар

psiho написа:
Сговнясаха се нещата навсякъде. Във фейсас хората се карат, във форума се карат вече за най - дребните неща. И кому е нужно всичко това и то точно в доста важен момент, когато трябва да сме обединени. Да са съсредоточени усилията в кампанията с даренията срещу акции, а това остава на все по - заден план. По - важно стана как В. Колев ближе сладолед и Божинов се снима с Азис все едно го е направил някой от най - големите ни легенди. Ставаме по - зле от турците.

Аз само да кажа, че с никой не се карам :)
Съжалявам, че даже им се намесих в безсмисления спор...
Който може, нека днес дойде да помогне на отбора, да си вземам мача, да се съберем хораа а господин Колев, Божинов и ЕЙЗИС да ги оставим на мира!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Фев 27, 2015 3:24 pm 
Аватар

Васко Колев днес каква хореография е подготвил :lsclapp :lsclapp

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Фев 27, 2015 3:27 pm 
Аватар

Евала за мнението :smt023

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Фев 27, 2015 3:27 pm 
Аватар

Васко Колев кога е имал претенции да прави хореографии? Той ли е виновен за закриването на Фонда?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Фев 27, 2015 3:47 pm 
Аватар

Сектата на Мъри бледнее пред тази на Васко :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Фев 27, 2015 3:53 pm 
Аватар

Но не може да надмине тая на най-кадърния спортен директор- Гонзо :strkstrk

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Фев 27, 2015 3:53 pm 
Аватар

Е нормално е след като почна заяждането на дребно Все едно той е виновен за проблемите.

Върнете се в началото
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 2748 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40 ... 92  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]