forum.levski.com

Форум на привържениците на ФК ЛЕВСКИ
Дата и час: Нед Сеп 14, 2025 11:50 pm

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 7417 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 115, 116, 117, 118, 119, 120, 121 ... 248  Следваща
Автор Съобщение
МнениеПубликувано на: Сря Фев 25, 2015 3:01 pm 
Аватар

Наясно съм. Намирам за съвсем естествено и нормално желанието им да печелят от това което правят. Но съгласи се, че вдигането на цената на пакета на Нова последвано от нов пакет с два канала с допълнително плащане е пълна кретения. Особено като се има предвид, че тези два канала изпразват до голяма степен съдържанието на други канали от досегашния пакет.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Фев 25, 2015 3:03 pm 
Аватар

Естествено, че не ги ебе за клиента. А и няма как, примерно, Булшит да договорят техните клиенти да плащат друга цена, след като останалите вече плащат по 4 кинта.

Интересно ще е някой да извади що-годе обективна статистика колко хора ще платят тоя пакет.

С ЛЕВСКИ И ЩЕ УМРА

www.bgblood.org
facebook: БОДК / BOVBD

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Фев 25, 2015 3:29 pm 
Аватар

Цитат:
Освободеният от поста старши треньорът на Спартак Варна Иван Маринов – Масларя направи шокиращи разкрития относно италианските собственици и случващото се в клуба.

Публикуваме изповедта на Масларя пред varna.utre.bg:

"Имаше един филм с Невена Коканова - "Най-добрия човек, когото познавам". А аз пък искам да коментирам "Най-лошия човек, когото познавам". Това изявление не е заради закъснелите заплатите, които имам да получавам от Спартак. Не го правя и заради самия Спартак. Искам хората да разберат какво се случва в един български клуб. Приемете го, че си правя подарък за рождения ден, който празнувам във Варна днес. Все някой, някога трябва да каже истината за случващото се в Спартак 1918. Това, което в момента става в този клуб, донякъде е отражение на действителността в българския футбол. Това е престъпление към футболистите, футболните хора и феновете на тази велика игра. Това чуждопоклонничество, което има в момента на "коритото", само вреди на нашите юноши и млади таланти. Смея да твърдя, че те изобщо не са по-слаби от чужденците, които се натрапват в българския футбол.

Идва някакъв си чужденец в Спартак 1918, по неговите думи, за да спонсорира варненския клуб. Няма да му споменавам името, защото не заслужава. Човек, с който разговарям от 22 декември 2014 г. Досега този човек не е казал нито една истина, нито една! Мога да се закълна в това, което твърдя. Човек, който на първата седмица след тренировките, се опита да ми даде списък на отбора, който трябва да играе. Основен състав и резерви. Човекът, който се опита на 3-4 пъти да ми казва да не викам български футболисти в отбора, защото ще дойдат италиански национали. Само и само, за да си вземе негови футболисти от чужбина. Човек, който искаше да изгони най-добрия играч и капитан на отбора. Николай Чипев, който бе един от най-добрите играчи през есента, изобщо не ми позволиха да го поканя отново.

Човек, който остави неговите си футболисти гладни, за да не плати 300 лв. Визирам италианците, молдовците и румънците в тима. Всички те нямаха какво да ядат два дни. Такъв човек не трябва да бъде допуснат не в българския футбол, а в България. Да не говорим да му се дават шанс за нещо повече.

Та този човек не е платил една стотинка за футболния отбор. Накарал е италианските футболисти, да си вземат сами билети за идването до България, а след това обещал да им възстанови парите. Затова те са тук вече седмици наред и не си тръгват. Аз ги освободих веднъж. Новият треньор и той ги освобождава. Но те не си тръгват, защото си чакат обещаните пари от въпросния човек.

С идването си този човек трябваше обеща да осигури и кондиционен треньор. Първо беше италианец, после англичанин, но и до ден днешен такъв в клуба няма. От 22 декември досега шест пъти се назначава помощник треньор, чакаме го още. За сметка на това ми бяха посочени две лица, с които трябва да работя. Единият - треньор на вратарите, който се определя и за вицепрезидент. Другият пък хем е главен мениджър, а в същото време е и личен мениджър на 14-те румънци и молдовци. В един момент моят помощник ми е началник, като вицепрезидент. Няма такава пародия. Това са аматьори във футболно отношение.

Та този човек се опита да ме освободи от клуба със смс. Опита се на някаква импровизирана пресконференция да заплаши Никола Радулович с думите: "Кажи нещо хубаво за мен, иначе ще те изгоня от отбора". Не е необходимо да коментирам защо напусна момчето. Този човек се опитва се да се обгражда с журналисти, които непрестанно лъже и манипулира. Такова животно, като това, няма в българския футбол. За толкова години съм виждал какви ли не неща, но такова чудо, като това, вярвайте ми няма. Този човек не трябва да бъде допускан до българския футбол, заявявам го най-отговорно.

Този човек пристигна във Варна с обещания за стабилизиране на клуба, за "А" група, за европейски турнири. Че той няма средства дори за витамини, бинтове и лейкопласт... Този човек" искаше да отлагам контролни срещи, защото няма средства, необходими за разходите по тях. Настоява официалните срещи на Спартак да се играят на изкуствения терен на „Локомотив“, който не е лицензиран. Само и само, за да има възможност да се заключи стадиона и да не се допускат зрители на срещите от първенството.

Искам да кажа на цяла България: Българските футболисти и треньори не заслужават такова унижение. Искам да подчертая, че тези неща не ги казвам заради моите две-три заплати, които имам да получавам. Не го правя заради Спартак, нито за Варна, правя го заради българския футбол. Хората, които по един или друг начин са свързани с тази велика игра, да не допускат тази грешка, която се направи в Спартак".

:bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Фев 25, 2015 3:34 pm 
Напротив! Булшитком ги ебе за клиентите, по простата причина, че в този бизнес всеки абонат в момента е златен! И са абсолютно прави! В момента Нова източва пазара, а сега започва да източва и зрителя. На база броя абонати, които имат Булшит и ако вземем само увеличението от 2 лева за тази година за каналите на Нова, това са около 1 400 000 лева на месец, само от увеличението на лицензионната такса. Колко плащат месечно, само те си знаят!

Върнете се в началото

МнениеПубликувано на: Сря Фев 25, 2015 3:35 pm 
Аватар

На Булшитком основната ниша са бабите и дядовците по села и паланки, където няма кабел. За големите градове ги боли паДката.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Фев 25, 2015 3:41 pm 
Аватар

New Order написа:
Особено като се има предвид, че тези два канала изпразват до голяма степен съдържанието на други канали от досегашния пакет.

То това е най-големия шит за мене. До оня ден сме плащали една цена за нова спорт и диема, по които имаше определен брой неща - мачове от Англия, от България, боксови мачове (не, че някой го ебе за тях :lol: ) , предавания и т.н. - сега всички тия неща отиват на Диема Екстра - вижте в момента програмата на нова спорт - пълен ташак. Обаче оператора ми и респективно аз продължавам да давам същите пари за тия канали като преди това - каква е логиката?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Фев 25, 2015 3:50 pm 
Аватар

Булшитком са инатаджиите.
Вече 2 години уж се пазарят още за Нова Спорт ХД

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Фев 25, 2015 3:52 pm 
Аватар

Не се пазарят, просто нямат свободен капацитет за ХД канали, защото всичко е пълно с Планета, Тараф, и още един куп лайна.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Фев 25, 2015 3:54 pm 
Аватар

Kryten написа:
Не се пазарят, просто нямат свободен капацитет за ХД канали, защото всичко е пълно с Планета, Тараф, и още един куп лайна.

Да махат Хоби ТВ ХД, което даже май се и плащаше доскоро :smt005

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Фев 25, 2015 3:55 pm 
Аватар

Kryten написа:
На Булшитком основната ниша са бабите и дядовците по села и паланки, където няма кабел. За големите градове ги боли паДката.

Добре

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Фев 25, 2015 3:57 pm 
Аватар

Какво добре, нали затова е пет лева на месец, докато на Ближу плащам вече 46 :ohmygod2

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Фев 25, 2015 3:59 pm 

Бедните хора по селата гледат Виваком, а не Булсатком :smt006

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Фев 25, 2015 4:00 pm 
Аватар

Булшит са големи педераси, но аз съм доволен, че съм на тях, защото не ми се обаждат по телефона да ми промотират някакви нови услуги, не ми идват на вратата да ми промотират същотите простотии и за прилични пари си гледам всичко, което ми трябва. Испанското и португалското може да не са най-интересните, но лично на мен са ми окей. Предпочитам да ги имам допълнително, вместо да имам МСАТ и да гледам 263-ти еп. на Есмералда.
Изказванията на домуса ме карат да се изяждам отвътре, че съм дал едни 4 лева за абонамент в нета и то най-вече сега, когато хем има стрийм, хем ще ходя в Петък да гледам Левски и няма да съм пред тв. А тоя говори първенство да си направили Левски и лит(*кс-етрополе, глупак скапан. И като ни няма по тв, какво, ще гледа някой Личйекс и неговия селски отбор ли? ХАХАХХАХАХА!!!!
Направо си късам нервите, че дадох някакви пари, които всъщност нищо голямо не са, обаче не искам и стотинка повече да му дам.

"Кампания против Борат правихме, плакати, транспаранти, с притеснение Запада да не не бият (защото тогава те бяха по-скоро на страната на чорбаджията) и накрая излязохме техни приятели само защото не харесваме осирснията на Раев".

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Фев 25, 2015 4:00 pm 

Няма как да е така. В моя блок в Дружба има повече антени от едно средностатистическо село общо. Сигурен съм. :lol:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Фев 25, 2015 4:02 pm 
Аватар

Абе що всички си мислите, че тези пари ги давате на Домуса.
Домуса вече си е взел своето от тези права. Парите, които ще плащаме на месец - отиват за Нова, Булшитком, Виваком и останалите... :smt017

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Фев 25, 2015 4:31 pm 
Аватар

Защото има прост пазарен принцип. Ако има търсене, ще има и предлагане.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Фев 25, 2015 4:37 pm 
Аватар

Щото ги плащаме на Нова, които пълнят гушката на Домуса. И щото заради него сега това се плаща допълнително, понеже великия му "отбор" бил много гледаем и трябва да си плащаш за това. И именно затова тоя проект трябва да претърпи тотален провал, за да слезе на земята тоя нещастник. А не щото не трябва да се плаща за футбол - напротив, трябва. Ама трябва да се плаща на един ТВ канал, по който да се дава само това. И тоя канал да не е на Домуса, а на клубовете, или на БФС, или най-добре - на ПФЛ! Която пък да разпределя парите на база рейтинга на съответните отбори.

С ЛЕВСКИ И ЩЕ УМРА

www.bgblood.org

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Фев 25, 2015 4:44 pm 
Аватар

И аз съм за закриване на проекта в зародиш. :smt023

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Фев 25, 2015 4:47 pm 
Аватар

Kryten написа:
Какво добре, нали затова е пет лева на месец, докато на Ближу плащам вече 46 :ohmygod2

Пет лева на месец и кой пакет гледаш, сравнен с твоя на Близу.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Фев 25, 2015 4:48 pm 
Аватар

Ако гледам Листопад и още една-две сапунки не ми трябва по-голям пакет.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Фев 25, 2015 4:52 pm 
Аватар

Листопад си го гледаш и безплатно по ефирната, която разбира се няма обхват в половин България :smt005

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Фев 25, 2015 5:16 pm 

Булсатком докато бяха пирати и не плащаха нищо за съдържание на повечето канали им беше добре, откакто минаха на светло обаче все нещо не им изнася. Тия доскоро плащаха на служителите си осигуровки на минимална заплата (може още да е така), ебати могъщата татарска фирма.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Фев 25, 2015 5:32 pm 
Аватар

Да, но откакто се скараха с бтв и тв7 хората ги възприеха като пичуи :D

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Фев 25, 2015 6:20 pm 
Аватар

E, Домуса не държи ли само правата за А група? За Низшата лига са си на Диема. Надали му дават много пари на тоя капут. Най-много да си боядиса косата още 2-3 пъти и твай.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Фев 25, 2015 6:28 pm 
Аватар

Абе със сигурност не му дават малко - съмнява ме да дава на ГФС повече, отколкото сваля от Нова ;)

С ЛЕВСКИ И ЩЕ УМРА

www.bgblood.org

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Фев 25, 2015 6:32 pm 
Аватар

:smt005 :smt078
Цитат:
Специалната награда на Andrews/ „Най-елегантен мъж на годината“ беше връчена на Кирил Домусчиев на тържествения финал на конкурса „Мъж на годината“, организиран от радио Дарик.
Призът e с идеята да отличи личностите с елегантно присъствие в обществения живот и да фокусира вниманието върху мъжа–джентълмен – вдъхновяващ пример за успех и стил и положителен образец за естетически вкус и по-висока култура на поведение.
Критериите за избор включват още разпознаваем личен стил, цялост и завършеност на визията, адекватност на тенденциите и подходящ избор на облекло за обществени събития. Снимката е любезно предоставена от Хайлайф.

Изображение

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Фев 25, 2015 6:56 pm 
Аватар

Напълно разпознаваем Гел-стайл :strkstrk :strkstrk :strkstrk :ohmygod2 Ама нещо е свършил боята.......

С ЛЕВСКИ И ЩЕ УМРА

www.bgblood.org

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Фев 25, 2015 6:59 pm 
Аватар

А тая, дето връчва наградата :strkstrk Име, фейсбуци, нещо ала-бала :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Фев 25, 2015 7:08 pm 
Аватар

На тоя целата държава почна да му се слага, направо ме е гнус .......

"Кампания против Борат правихме, плакати, транспаранти, с притеснение Запада да не не бият (защото тогава те бяха по-скоро на страната на чорбаджията) и накрая излязохме техни приятели само защото не харесваме осирснията на Раев".

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Фев 25, 2015 7:10 pm 

Кой го боли за тоя,днес го има утре го няма.

Върнете се в началото
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 7417 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 115, 116, 117, 118, 119, 120, 121 ... 248  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]