forum.levski.com

Форум на привържениците на ФК ЛЕВСКИ
Дата и час: Съб Юли 19, 2025 11:21 pm

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 2748 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36 ... 92  Следваща
Автор Съобщение
МнениеПубликувано на: Пон Фев 23, 2015 3:41 am 
Аватар

Solo Contra Tutti написа:
На мен ми е много смешно как хората, които се напушват развиват тези, че тревата не била наркотик :lol: Малко ми звучи като онази история с католическите свещеници от Средновековието, които толкова обичали заешко, че за да могат да си го ядат и по време на различните пости, обявили зайците за риби :bigok

:smt005 :smt005 :smt005 :smt005 :smt005 :smt005

По-голяма тъпотия скоро не бях чел.

Не е тук мястото да ти обеснявам, може да си направим тревна тема :smt017 :smt005 :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Фев 23, 2015 10:02 am 

Цигарите са значително по-голям наркотик и са доста по-вредни.

Айде стига с тоя въпрос, щото все пак това е темата за Сектор Б.

Изображение

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Фев 23, 2015 1:27 pm 
Аватар

пускайте тревна тема :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Фев 23, 2015 1:45 pm 
Аватар

Тревата е много, много по-малко вредна от алкохола например, и със сигурност си по адекватен напушен, от колкото пиян. Ако можеше да влизаш на стадиона с бира, ракия и др., дали половината сектор нямаше да е припаднал вътре а? Дайте да забраним и цигари да се пушат, защото на полувремето като запалят половината сектор цигари и пречат на другата половина, които не са пушачи и мразят да им мирише на цигари. Всичката ни е на ред, че тревата ни стана проблема?! Смешна история :ohmygod2

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Фев 23, 2015 1:52 pm 
Аватар

Тия приказки с адекватността са ми любими. Повдига и производителността, заедно с концентрацията, нали? :strkstrk

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Фев 23, 2015 2:36 pm 
Аватар

Мен ме дразнят пушачите на стадиона :bigok
Всъщност, дразнят ме и извън него :)

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Фев 23, 2015 3:25 pm 
Аватар

Дейба, ето защо нямало хора на стадиона...

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Фев 23, 2015 3:47 pm 
Аватар

Много обичам наркоманите да ми защитават тревата :D сладури

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Фев 23, 2015 4:00 pm 
Аватар

Аз познавам хора, дето пушат всеки ден и ми обясняват как стимулирала мисленето, как не била вредна. Чувал съм всякакви лудости от рода на "полезна е за белия дроб". А най-обичам да слушам как не е наркотик и трябва да се продава по аптеките.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Фев 23, 2015 4:06 pm 
Аватар

Явно учЕните са наркомани щом изследванията показват, че не е нито вредна, нито се пристрастяваш към нея, нито те кара да минеш на по-твърдо. Спомена се вече, че алкохолът и цигарите са само около 100 пъти по-вредни по всички показатели.
П.С. Никога не съм пушил трева.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Фев 23, 2015 4:09 pm 
Аватар

Ако аз, който пуша коз веднъж- два пъти в месеца, съм наркоман,тоя който се напива всеки уикенд, завършен алкохолик ли е, че ми е важно?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Фев 23, 2015 4:11 pm 

Kryten написа:
Явно учЕните са наркомани щом изследванията показват, че не е нито вредна, нито се пристрастяваш към нея, нито те кара да минеш на по-твърдо. Спомена се вече, че алкохолът и цигарите са само около 100 пъти по-вредни по всички показатели.
П.С. Никога не съм пушил трева.

В една статия пише, че сме комунистически отбор, писана от едни "учени" :smt006
Дреме ми за учените и техните изследвания. Знам поне 5 човека, които бяха на трева, а сега са хероинови-наркомани.
Вредна е, пристрастяваш се, кара те да минеш на по-твърдо :!: ... Алкохолът и цигарките са също вредни, както и бензина, както и ТЪПОТИЯТА!

Идвайте на мач, в Сектор Б, другото са спорове за кръчмата! :levski

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Фев 23, 2015 4:15 pm 
Аватар

Gesha91 написа:
Знам поне 5 човека, които бяха на трева, а сега са хероинови-наркомани.

Аз знам поне 5 човека,дето са яли гумени мечета харибо като малки а сега са хероинови наркомани.
МЕЧЕТАТА СА ТРАМПЛИН! :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Фев 23, 2015 4:17 pm 
Аватар

Не бе, нека всичко е в някакви разумни граници. И цигари(ако може човек) и пиене и тревици ако употребява умерено или изобщо не употребява - супер! Ако става осиране отвсякъде, всичко си е вредно. Най-тъпо е някой друсан до козирката или пиян да ти е наблизо, особено когато ти не си пиян(лично мнение) :smt003
Не знам и какъв е законът, ако някой може да ме светне. Щото редовно си пия по няколко бири, но никога да съм неадекватен и да залитам и разни такива... Та, ушев за 2-3 бири ми се е правил, само защото съм пил ми казва "покаже ли над 0-та, няма да те пуснеме". Това така ли е по закон, нямам ли право да съм пил и да ида на мач?

"Кампания против Борат правихме, плакати, транспаранти, с притеснение Запада да не не бият (защото тогава те бяха по-скоро на страната на чорбаджията) и накрая излязохме техни приятели само защото не харесваме осирснията на Раев".

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Фев 23, 2015 4:19 pm 
Аватар

Тревата е полезна! :smt005 Не води до зависимост, а до "когато си реша ще спра, няма проблеми". Нищо, че момента с решаването за спиране, някак си не може да дойде. :strkstrk Какво беше другото - повишава концентрацията и не пречи на нищо, абе да я дават в детските градини направо. :smt005
Кур за тия, дето я продават! :smt006

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Фев 23, 2015 4:19 pm 
Аватар

StarataGospoja_4elsi написа:
Gesha91 написа:
Знам поне 5 човека, които бяха на трева, а сега са хероинови-наркомани.

Аз знам поне 5 човека,дето са яли гумени мечета харибо като малки а сега са хероинови наркомани.
МЕЧЕТАТА СА ТРАМПЛИН! :bigok

Уникално мнение! :smt005 :smt005 :smt005

"Кампания против Борат правихме, плакати, транспаранти, с притеснение Запада да не не бият (защото тогава те бяха по-скоро на страната на чорбаджията) и накрая излязохме техни приятели само защото не харесваме осирснията на Раев".

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Фев 23, 2015 4:26 pm 
То и захарта е пристрастяваща, дори много повече от хероин, ама я има и в детските пюрета. Хора, които пият алкохол и пушат, моля да не заклеймяват каквито и да е зависимости!

Върнете се в началото

МнениеПубликувано на: Пон Фев 23, 2015 4:31 pm 

Аз съм пристрастен към руси мацки,брои ли се за зависимост?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Фев 23, 2015 4:34 pm 
Stahlgewitter написа:
Аз съм пристрастен към руси мацки,брои ли се за зависимост?

Тази е от най-силните зависимости брат! Войни разпалва, семейства разплаква, трипер носи...

Върнете се в началото

МнениеПубликувано на: Пон Фев 23, 2015 4:37 pm 
Аватар

Вярно, че за много от нас Секторът е като втори дом, но според мен сме там, за да си подкрепяме отбора ;) Не ни е барче или фейсбук, че да се напушваме вътре, да се лигавим и хилим на тъпотии, да ядем и т.н. Затова си има заведения преди и след мача, в краен случай - полувреме :strkstrk Ми утре може да дойде Мандинго, който много обича да шиба и да подкара някой ред малки хулигани поред на номерата. Тогава пак ли няма да е проблем, защото не пречи на другите, не ги разконцентрира и т.н. Ако искаме да имаме подкрепа на нивото, на което твърдим, че сме се иска сериозност. 168 часа има в седмицата, в останалите 166 и половина всеки може да си прави каквото иска, но на стадиона трябва да сме сериозни.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Фев 23, 2015 4:41 pm 
Аватар

Аз предпочитам да ми замирише на липа на полувремето,отколкото някой изтръпнал от спирт да ме оповръща.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Фев 23, 2015 4:42 pm 
Аватар

Много спам се струпа в тази тема. Всеки нещо го дразни, един трева, друг алкохол, трети семките. Съгласен съм че на трибуните напоследък има все повече деца и малко или много им се дава пример, дали като види че батковците въртят коз или мъртво пиян пада,чупи седалката и главата си, песни тип "ще ви сереме на путките" и прочие. Но все пак сме в сектор Б, на футболен мач , знаете как е по агитките братче. Има примерно и много хора които не харесват издигането на какви ли не флагове, пречупен кръст, палестинско знаме, руски знамена по оградата и подобни. Винаги ще има недоволни, несъгласни, давайте го по весело и така, кур за це(*ка ислямско знаме!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Фев 23, 2015 4:45 pm 
Аватар

Аз лично съм много против да се ходи на мач напушен, надрусан, пиян и т.н., но пък има един човек, който го виждам на абсолютно всеки мач и е дърво! Даже на едно гостуване в мордор или майнатаун, не знам кое беше, влезе във влака с 1 галон бира+ракия, мешано.Е, до въпросната дестинация, вече не знаеше кво се случва.... Та, както алкохола, така и тревата, цигарите, амфетите и т.н са един и същ хуй.Обаче, аз примерно пушех трева всеки ден, сега не съм пушил от 1 седмица и не ми се пуши.За цигарите, обаче, не мога да кажа същото.Сутрин без цигара и целия ден ми е черен.... правете си изводите.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Фев 23, 2015 4:55 pm 
Аватар

Ходете на мач с майките си :smt005 :smt005

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Фев 23, 2015 5:01 pm 
Аватар

Синя Варна написа:
Ходете на мач с майките си :smt005 :smt005

Лошото е, че пие повече от мене... :smt003
По-лошото е, че не се ебавам :/

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Фев 23, 2015 5:01 pm 
Аватар

По логиката на Рокеро никой не трябва да ходи на мачове :bigok :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Фев 23, 2015 5:09 pm 
Аватар

Ти да би да се напушваш

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Фев 23, 2015 5:15 pm 

Всеки кaкто искa дa идвa и дa прaви кaквото му е кеф,товa е мaч не детскa грaдинa.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Фев 23, 2015 5:19 pm 
Аватар

Ебаси аз пуша трева от 8 години, като в период от 2-3 от тях съм пушил всеки ден, а сега пуша веднъж на месец горе-долу и какво? Шмъркам ли, боцкам ли се? Наркоман ли съм? Тези легенди, че от тревата се почвало и се стигало до хероина братче, тва са някакви дето няма за какво да живеят и така или иначе, ще стигнат до там със или без трева. Имам познати, които всяка седмица по дискотеките изпиват по няколко литра алкохол и друсат пико и амфети, но трева не са помирисвали, те от къде са почнали и къде, ще свършат?
Тея ПАО ми се върти в главата, че вдигаха някакви хореографии възхваляващи тревата, смятай за какво става въпрос в техния сектор, но явно не им пречи това да са на това ниво, на което са. Къде са те, къде сме ние? Малки и големи са във филма Green street hooligans, но на нас ни е виновен Гошо от почивка. :8)

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Фев 23, 2015 5:23 pm 
Аватар

Инджинерите, като всички останали творци, също имат нужда от муза. А каква по добра от Мери Джейн? :smt033
В някакъв калифорнийски университет откриха, че маслото от канабис лекува кожен рак и други ракови образования. Да не говорим, че след първата година на легализирането на Коза в Холандия, се установи намаляването на употреба на твърди наркотици(в това число херца) с над 50%. Да еба тази хипер вредна тревица, 100 tey prai. Тревата е само около 100 хиляди пъти по невредна от алкохола и цигарите, ама по времето на соца нали ни учеха, че се затъпявало от нея и била твърд наркотик. :smt102 :smt100

Върнете се в началото
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 2748 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36 ... 92  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]