forum.levski.com

Форум на привържениците на ФК ЛЕВСКИ
Дата и час: Съб Юли 26, 2025 9:25 pm

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 11530 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 255, 256, 257, 258, 259, 260, 261 ... 385  Следваща
Автор Съобщение
МнениеПубликувано на: Пет Яну 30, 2015 5:30 pm 

Brannik написа:
Доста хора дето са толкова далеч от блядофилството,че ако им кажеш че са такива мое и тукатите да изядеш, в момента са на руска страна в тоя конфликт

Това не е възможно. :strkstrk Щом си на руската страна, значи си милионер в рубли, лично Путлер ти доставя куфарите, питай оня льольо, обидчивия. :blass

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Яну 30, 2015 5:36 pm 
Аватар

Ташака е процента дезертирали украинци от западната част бейби,западната част в..... Русия :loser2 :loser2 :loser2

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Яну 30, 2015 5:40 pm 
Аватар

И аз съм по-скоро на руска страна в Украинската криза. Ако Путин ще ми праща рубли да побърза, че се обезценяват с всеки изминал ден спрямо долара и еврото, а в Европа това са валутите общо взето. :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Яну 30, 2015 5:43 pm 
Аватар

Рублата се обезценява но тва води и до по-евтини курви :strkstrk :strkstrk :strkstrk

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Яну 30, 2015 5:51 pm 
Аватар

Твърде близко за да е просто съвпадение ако питате мен

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Яну 30, 2015 6:13 pm 
Аватар

Съвсем бях изключил, че днеска се подновява 1. Бундеслига :smt026 Най- после футбол.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Яну 30, 2015 6:14 pm 
Аватар

Лъжеш :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Яну 30, 2015 6:30 pm 
Аватар

И аз така мисля. Търси начин да ни го напомни. :blass

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Яну 30, 2015 6:30 pm 
Аватар

Brannik написа:
Доста хора дето са толкова далеч от блядофилството,че ако им кажеш че са такива мое и тукатите да изядеш, в момента са на руска страна в тоя конфликт шото се нагледаха на доктрината we are bringing democracy to the world :smt006 Омръзнаха всички тия цветни революциЙ,всички тия филми дето всички сме равни ама некои повече,хилядите двойни стандарти и така нататък :wink: Време е накъде да изядат дървото и да се спрат,е в тва е целата идея тук :smt115

Е човек, аз съм далеч от това което казваш. Аз говоря за съвсем други неща :wink
Мичо да вземе да почерпи, че тия санкциЙ съвсем обезцениха рублата, майна :bigok
Конкретно съм против каквото и да е прекрояване на границите дори на измислена държава като Украйна, особено на етнически принцип, както бях против и създаване на Косово, но сега пък минавам към русофилите.
Няма угодия :loser2

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Яну 30, 2015 6:31 pm 
Аватар

Лорда днеска дали ще пусне едно сочно аки :bigok Гледам 4 коеф. му дават , ще го пробвам за шоуто :lol:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Яну 30, 2015 6:42 pm 
Аватар

Местоположение: МАЯМИ, Тукаетакария aka Тошкоманолия aka Ихтимърлистан
Brannik написа:
Доста хора дето са толкова далеч от блядофилството,че ако им кажеш че са такива мое и тукатите да изядеш, в момента са на руска страна в тоя конфликт шото се нагледаха на доктрината we are bringing democracy to the world :smt006 Омръзнаха всички тия цветни революциЙ,всички тия филми дето всички сме равни ама некои повече,хилядите двойни стандарти и така нататък :wink: Време е накъде да изядат дървото и да се спрат,е в тва е целата идея тук :smt115

Естествено, че някои сме повече равни от други, откакто свят светува! Ницше много точно го е казал, че несправедливостта не е в неравните права, а в самата претенция за равни такива. Не може да има никакво "равенство" между Човека и скота, между наследника на френски аристократи и степната евразийска маймуноподобна ватнишка чукча, etc.! Колкото до дезертьорството, лесно е да се говори наизуст през 2-3 граници, ама получиш ли призовката, ке се насЕреш, бате. А и друго си е да се скатаваш по донецките мазета, докато чужда професионална армия ти води войната, нали...

п.п: МАМАСИТА, ДОНДЕ ЕСТА СЛИПИ ДЖИ??? :bii_chorbata

мичо написа:
Brannik написа:
Доста хора дето са толкова далеч от блядофилството,че ако им кажеш че са такива мое и тукатите да изядеш, в момента са на руска страна в тоя конфликт

Това не е възможно. :strkstrk Щом си на руската страна, значи си милионер в рубли, лично Путлер ти доставя куфарите, питай оня льольо, обидчивия. :blass

Иронията настрана, всъщност няма по-бедни, гладни, безработни квартални утайки от родните русофилистици, с очите си съм се убедил. Не знам по колко десети от стотинката на коментар плаща Атака, ама едва ли успяват и тока да си платят с цял месец тролене. :losers

ИзображениеИзображение
КУР ЗА ГЬОЗТЕПЕ
ЛЕВСКИ ЕВРОПЕЙСКИ
DON'T MURRY, BE HAPPY!
ИХТИМАН МИ Е АЗЕРБАЙДЖАН

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Яну 30, 2015 6:55 pm 
Аватар

Седи спокоен бе воин,хората не дезертират шото се насират ами шото разбират че са използвани за пушечно месо от некви кукловоди на 10000км от тех :wink: Едно е да умреш за Родината и съвсем друго за шоколадовия крал,сеш се нали :blass И инфото ми е от първа ръка шото по една случайност жената на брат ми е украинка от Киев,при тва техна националистка,а имам и колега от Лутцк,така че кой бил написал и чул в моя случай си го слагам на хуя :smt006

Тва за Стиви Джи не зацепваш ли че нема как да ти се получи шото отдавна футбола не ми определя живота и не ми е приоритет :smt006 Били,паднали,равен,тва нито ше ми дигне заплатата,нито ше ми плати сметките,нито нещо друго позитивно освен да се напия една вечер :wink: Беха времена когато реално победа в дербито беше най-важното нещо ама тия безгрижни години отдавна ги нема :blass

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Яну 30, 2015 7:00 pm 
Аватар

Победа в дербито вече звучи като книга на Айзък Азимов :loser2 Дейба, ние гол не можем да вкараме :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Яну 30, 2015 7:02 pm 
Аватар

Е майна аз победа на живо нема от 2006та с гола на Бардон от дузпа,а сега съм в серия от 5-6 поредни загуби :ohmygod2

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Яну 30, 2015 7:04 pm 
Аватар

Всички сме така :bigok
Дейба, направихме Тройчо легенда на турците

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Яну 30, 2015 7:09 pm 
Аватар

Абе аз не вервах че и серията 1994-1996та ше приключи ама дойде дербито със змията :slap Сметам че следващото дерби точно с такава измъчена и грозна победа ше прекратим серията на турците :smt006 А в сектора сигурно ше си правим аржентина поне месец :smt005 :smt005 :smt005

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Яну 30, 2015 7:16 pm 
Аватар

Бах тоя шоколадов крал, къв е зъл :? 100тей прави чичо Обама, като сваля демократичните и цивилизовани режими на Садам, Кадафи и талибаните :? ИмпериалиС, а най-вероятно и онаниС :smt012

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Яну 30, 2015 7:22 pm 
Аватар

Brannik написа:
Абе аз не вервах че и серията 1994-1996та ше приключи ама дойде дербито със змията :slap Сметам че следващото дерби точно с такава измъчена и грозна победа ше прекратим серията на турците :smt006 А в сектора сигурно ше си правим аржентина поне месец :smt005 :smt005 :smt005

Съгласен, трябва да паркираме автобусите пред палантерията и да чакаме някоя топка да удари Домофона или ВалЮ Шпагата Илиев да си вкара автогол.
Всесезонко пак се включваш не особено адекватно :loser2

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Яну 30, 2015 7:26 pm 
Аватар

Brannik написа:
Седи спокоен бе воин,хората не дезертират шото се насират ами шото разбират че са използвани за пушечно месо от некви кукловоди на 10000км от тех :wink: Едно е да умреш за Родината и съвсем друго за шоколадовия крал,сеш се нали :blass И инфото ми е от първа ръка шото по една случайност жената на брат ми е украинка от Киев,при тва техна националистка,а имам и колега от Лутцк,така че кой бил написал и чул в моя случай си го слагам на хуя :smt006

Тва за Стиви Джи не зацепваш ли че нема как да ти се получи шото отдавна футбола не ми определя живота и не ми е приоритет :smt006 Били,паднали,равен,тва нито ше ми дигне заплатата,нито ше ми плати сметките,нито нещо друго позитивно освен да се напия една вечер :wink: Беха времена когато реално победа в дербито беше най-важното нещо ама тия безгрижни години отдавна ги нема :blass

Е за Слипи Джи се гъбарках, не ми се връзвай. :) Ама с инфото "от първа ръка" удари греда, щото тогава моето трябва да е от... минус първа, за да не казвам нулева!? :) Ежедневно съм в контакт с украинци наживо тук, в Бургас, където даже отворихме украински център, в Слънчака и на други места, и пръв имам пряк достъп до всякакво инфо, клипове и прочие от "горещите точки", 2 дена преди да стигнат и до нашите медии, така че... И не са некви войнствени западни бандеровци, а нормални семейни хора и предприемачи от смесени райони, които преди чужда армия да нахлуе в ТЯХНАТА държава, са били неутрални и са си пили водката на една маса с блядовете. Та много мога да говоря по темата, ама не му е тук мястото, и ще те помоля ако отговаряш нещо, да е в темата за Украйна, че тази вече е достатъчно осрана с БГ-рап и граждански войни... :wink:

п.п: Никът ти обаче е адски противоположен на етнополитическите ти пристрастия, нали си наясно... все едно аз да се пиша "Ремсиста" примерно. :smt003 (шегичка)

ИзображениеИзображение
КУР ЗА ГЬОЗТЕПЕ
ЛЕВСКИ ЕВРОПЕЙСКИ
DON'T MURRY, BE HAPPY!
ИХТИМАН МИ Е АЗЕРБАЙДЖАН

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Яну 30, 2015 7:37 pm 
Аватар

Отивам да жулнем неколко бири,айде у понеделник ше продължим :smt005

Междудругото тоя профил не е мой,така че без претенциЙ за ника :blass

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Яну 30, 2015 8:06 pm 
Аватар

Mr. Smith написа:
Brannik написа:

Съгласен, трябва да паркираме автобусите пред палантерията и да чакаме някоя топка да удари Домофона или ВалЮ Шпагата Илиев да си вкара автогол.
Всесезонко пак се включваш не особено адекватно :loser2

Е няма как да се меря с професора по всичкология и всезнание :bigok Както и да е курь за рассия и украйна, смърт за сесека. Аз отивам да пия.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Яну 30, 2015 8:57 pm 
Аватар

Citizen, ако си още по същите места, като преди, пиши едно лс, че да се засечем.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Яну 30, 2015 11:39 pm 
Аватар

чок чок Байрямата :bii_chorbata

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Яну 30, 2015 11:44 pm 
Аватар

Сбирка

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Яну 30, 2015 11:47 pm 
Аватар

Ебахти секса :lol:

Върнете се в началото
 Профил  

Аватар

Чокат Байрям Мюмюнхен в подката. Люто

Върнете се в началото
 Профил  

Аватар

Тройка. :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Яну 30, 2015 11:56 pm 
Аватар

ЧОК-ЧОК и от мен! :losers

Бисмилахи Байрям и Мюмюн... :pastor

ИзображениеИзображение
КУР ЗА ГЬОЗТЕПЕ
ЛЕВСКИ ЕВРОПЕЙСКИ
DON'T MURRY, BE HAPPY!
ИХТИМАН МИ Е АЗЕРБАЙДЖАН

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Яну 31, 2015 12:07 am 
Аватар

:shock:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Яну 31, 2015 12:07 am 
Аватар

ЧОК-ЧОК-ЧОК-ЧОК

дейба ше строша вратата от ЧОКане :loser2

Върнете се в началото
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 11530 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 255, 256, 257, 258, 259, 260, 261 ... 385  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]