forum.levski.com

Форум на привържениците на ФК ЛЕВСКИ
Дата и час: Нед Юли 27, 2025 1:29 pm

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 11530 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 251, 252, 253, 254, 255, 256, 257 ... 385  Следваща
Автор Съобщение
МнениеПубликувано на: Сря Яну 28, 2015 7:49 pm 
Аватар

Аз съм млаТ, богаД и извьестен
а ти си кестьен и сигурно си дьевствен
и за това запомни едно
тук сме Шамара и Ванко Ино

Искам всички да разцепим майна, майна :loser2 :loser2

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Яну 28, 2015 7:50 pm 
Аватар

Обичам го тоя форон.В темата за европейски футбол се говори за бг рап.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Яну 28, 2015 7:55 pm 
Аватар

Майна майна е клип-ера :smt005 Мишу,Ванку и още 2-3ма глупаци рапират на диалект на Айфеловата кула с некви анцузи направени от фолио :loser2 :loser2 :loser2

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Яну 28, 2015 8:33 pm 

2 страници ера, ще ги чета след малко, докато вечерям :bigok

Страшни орки бяха всички тия дебили, тотално в някакъв техен гангстерски филм, аз също съм подскачала и съм ги слшала в 5-6 клас, ама поне не са завършени гейове като днешните изпълнители :?

Иначе Ванко 1 се оказа, че имал песен СЛЕД излизането си от затвора, в която познайте дали не се пее, че е невинен, че разплакал майка си и изобщо яко генгста генгста рими, все едно слушам кофти текст на изключително ранен Тупак :bigok Има кадри от медиите, от затвора (отвън), тийнейджъри скандират: "Пуснете Ванко", страшна работа :smt005 И е от Доко Пловдив :bigok

И почва с някво "Амон Ра" два пъти в началото :smt005

Цитат:
Отвсякъде чувам слухове за мен… Стига!
Ванко 1 е пак във висшата лига.
Тея шибаняци се опитаха да ме спрат,
не можаха и решиха да ме оберат.
Една скалъпена, позьорска, полицейска акция,
фарс, превръщайки ме в медийна атракция.
Виждам ужаса изписан в смаяните лица,
на жена ми и собствените ми деца…
“Не се страхувай сине, не плачи, заеби ги,
тате няма да бъде за дълго във вериги.” :bigok
Вкараха ме в интриги и ме оплюха, не спряха.
Изкараха ме едва ли не обществена заплаха.
Съдиха ме, прегазвайки ми всичко мило,
само и само да ме видят на шибаното бесило. :bigok
Навън също,ме проклинаха да бъда,
какъв ли не, но само Бог знае мойта присъда.

Припев: [x2]
ГОВОРИШ… но нищо не казваш,
че си шибаняк ли показваш?!
НЕ ЗНАМ… какво ми доказваш,
но като дух пред мен се размазваш.

Бях млад и смел, играех и печелех,
намерих пътя на живота си, но докато се целех
във враговете си, пред мен изникна проблема,
самия аз се бях превърнал в мишена.
Завистта ги накара да ме мразят…
омразата ги накара да пробват да ме прегазят. :bigok
За кой шибаняк щеше да бъде утеха,
да облече майка ми в черна дреха.
А кой син може да легне и да заспи,
с образа на майка си обляна в сълзи. :bigok
Може би това държи изострени сетивата ми,
а мислите летят една след друга в главата ми.
Има неща, които пазя вътре в мен.
Има неща, които чакат своя ден.
Има неща, които искат своето време
и които само Бог може да вземе. :bigok

Мнозина ме проклинаха и отричаха,
но не по-малко имаше, които ме обичаха.
Колко млади хора искаха да бъдат като мен –
един добре облечен бизнесмен. :bigok
Работех, носейки на плещите си кръста, :bigok
работа, дефинирана от някои като мръсна.
Вярвам, че хората се раждат добри,
обстоятелствата ги правят лоши, но нали
все пак някой трябва да върши тези неща…
Винаги и навсякъде е било така.
Аз плащам цената за греховете си,
не забравям приятелите и враговете си,
а хората говорят, нахранени пак със слухове,
но пред очите ми се размазват като духове.
Не ми пука за тяхното мнение,
само Божията присъда има значение! :bigok

Изображение

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Яну 28, 2015 8:45 pm 

Инче, НИ Тъ бива, тая песен не е от ония и е тАпа. :strkstrk
Тоя Бенджамини съм разказвал как се срещнах с него. :strkstrk Беше ходил да сваля едни преателки във Варна в неква дискотека и се беха уговорили на следващия ден на плажа на Слънчев ден. :strkstrk Да, ама на следващия ден се бех появил аз с още двама орки. :strkstrk Тоя дойде на плажа с още некъв балък-лево крило, видеха ни, повъртеха се малко неловко, усетиха лоши погледи и напрежение и казаха аре чао, ние ше местим. :strkstrk

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Яну 28, 2015 8:47 pm 
Аватар

Инче, стара е тая песен.Друго си е и тва https://www.youtube.com/watch?v=1ZGZHsDSwg4 :smt007

Дори и един от нас да падне, на негово място ще се родят ДЕСЕТ :bigok :loser2

https://www.youtube.com/watch?v=d7RwaouKDLI - класика

https://www.youtube.com/watch?v=d805UQrdfi0 - опаля :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Яну 28, 2015 8:56 pm 
Аватар

Искам да еба всички фенки,фенки
Да изкъртя путките на всички женки,женки
Искам да ограбя всички банки,банки
Но на пазара дърпам чанти,чанти.

Ма ви песен, даже с обрат

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Яну 28, 2015 8:58 pm 

Е не е от ония де, нали и аз тва казвам :loser2

А в ония години още нямаше интернет така масово, като сега и се водеха едни страшни войни и спорове кой от кого е крал :strkstrk Естествено, всеки си защитаваше собствената страна и беше абсурдно да се приеме, че всичко е крадено :strkstrk Много рядко някой наистина отдавна слушащ рап се включваше акуратно и пусакше някоя касета на някоя американска рап легенда и всички бяха :shock: въй, ама то и нашият човек крадял... :smt012 Е добре де, 1 парче, аре са, може и да е купил правата все пак :strkstrk :strkstrk :strkstrk

Изображение

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Яну 28, 2015 8:59 pm 
Аватар

Ето и основния лирически субект в песните на "Уест сайд" крю-то, или по друг начин казано, софийските лекета - райграса :bigok

Пу не излиза от тубата :loser2

http://www.vbox7.com/play:a7184bb5

Последна промяна Дейвид Чукачи на Сря Яну 28, 2015 9:01 pm, променена общо 3 пъти

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Яну 28, 2015 9:00 pm 

Форца Челси :strkstrk
Изображение

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Яну 28, 2015 9:07 pm 
Аватар

Какви войни са се водили :smt005 Тия в който град отидеха на концерт, имаше само бой и гонене с бухалки, особено във времената когато бяха Гумьенитьи глъви с ВалЮ Кита :bigok, ама дойде Костов и иба майката на мутрити Дейба мавърата, дейба Наложи се културно да бъдат бити и унижавани, но без събличане. А оня бат Венци ли беше от Ъпсурт след един концерт почти му беше сменена сексуалната ориентация от същия човек, който би Станислав Генчев с хуй по челото, ама охраната бе бърза МишУ не помня да е ял стабилни шамари, но Дичо и оня от Обратен ефект бяха усетили яроста на един ревнив провинционалист, после имаше предаване за случая на Драго Чая, който също беше бит някъде другаде :bigok Хахахахахаха, хубави времена бяха :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Яну 28, 2015 9:09 pm 

На Мишо, Вальо Кита и едни Дървеняците от Шумен им свалиха маратонките във Враца, направо на сцената. :strkstrk

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Яну 28, 2015 9:14 pm 
Аватар

Шамариту се беше изсипал на един бирфест с ебати главочите за охрана, попя точно 20 секунди и почна да хвърчи народната любов :smt005

Иначе ходеха с тоя Конфса да пеят в дискотека "Уест" на Пиротска на детски дискотеки :strkstrk . Даже и некаква марка дънки и суичери беше пуснал - G-unit май , имаше глупаци, където си купуваха.

Иначе Ъпсурт и аз съм подочувал, че по лошата провинция най - много са ги драли :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Яну 28, 2015 9:16 pm 
Аватар

Тия ЕЦЦЦ ако ги имаше преди години, щеше да е доста весело :smt003

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Яну 28, 2015 9:17 pm 
Аватар

Че аз в първи клас носех дънки G-unit. :smt005 Беше време оно през далечната 2002ра.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Яну 28, 2015 9:17 pm 
Аватар

Шамара беше въвел тая негърска мода да се носят кърпи,ленти или както там се казва,а ние се пак си бехме от София и поддържахме Ъпсурт,така че се гърбеха такива неща,се едно футболни шалове :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Яну 28, 2015 9:18 pm 
Аватар

СпециалистО написа:
Че аз в първи клас носех дънки G-unit. :smt005 Беше време оно през далечната 2002ра.

Ни тЪ биА майна :bigok Не е толкова далечна :bigok
За Ъпсурт едно крайно аверче ми разправяше интересна история, но трябва да опресня, че се е затрила от участията в темата за бръскането :loser2

Последна промяна jordanofff на Сря Яну 28, 2015 9:19 pm, променена общо 1 път

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Яну 28, 2015 9:19 pm 
Аватар

:lol: Някой тогава почти завършвахме :loser2 Спомням си как в компютърната зала по това време се цъкаше нет през 56к модем, въртяха се луди сметки за телефон и се пускаше въпросния рап - всичко това от нашумелия диджей Любо Урсини, който също така не се къпеше много

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Яну 28, 2015 9:25 pm 
Аватар

Kryten написа:
:lol: Някой тогава почти завършвахме :loser2 Спомням си как в компютърната зала по това време се цъкаше нет през 56к модем, въртяха се луди сметки за телефон и се пускаше въпросния рап - всичко това от нашумелия диджей Любо Урсини, който също така не се къпеше много

хаха коя зала е било това ?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Яну 28, 2015 9:26 pm 
Аватар

В тия компютърни клубове бая пъти се стигаше до зверски бой,та затва си бехме намерили клубче до Антим I-ви и си цъкахме на спокойствие :strkstrk В матрицата на мадрид бех шамарил един кретен шото незнам шо се бех пуснал на каунтър страйк въпреки че бех безкадърник :blass Та,бех зел некъв снайпер и се бех каширал,но по неква логика бех останал само аз от моя отбор и некъв клоун имаше наглостта да кресне "тоя педераст се е скрил на покрива"...директно отебах игра и сичко,нахлух у другата зала и беше весело :loser2

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Яну 28, 2015 9:35 pm 
Аватар

Brannik написа:
В тия компютърни клубове бая пъти се стигаше до зверски бой,та затва си бехме намерили клубче до Антим I-ви и си цъкахме на спокойствие :strkstrk В матрицата на мадрид бех шамарил един кретен шото незнам шо се бех пуснал на каунтър страйк въпреки че бех безкадърник :blass Та,бех зел некъв снайпер и се бех каширал,но по неква логика бех останал само аз от моя отбор и некъв клоун имаше наглостта да кресне "тоя педераст се е скрил на покрива"...директно отебах игра и сичко,нахлух у другата зала и беше весело :loser2

Матрицата на Мадрид, аааа :smt005 Малки стаички с по 5-6 компа, няква схлупена къщурка 2-3 етажа.Отиваме 5 човека нощна да играем ЦС и Brood war, до нас някакъв 30 годишен лъска на чат :smt005 :smt005

Аз ходех в Headoff на Стефан Караджа, един на Раковски и един на Ангел Кънчев.

При нас идваше тоя Юксел Кадриев - тогава беше в телевизия 7 дни.Завлече с 200 лева игра на кредит собственика, който обаче беше бичме състезател по водна топка и го би на улицата :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Яну 28, 2015 9:49 pm 
Аватар

Най-култовата игра от онова време си беше Unreal Tournament където треаше да гепиш знамето на противника :smt005 Знамената беха сини и червени и естествено на нощните се делехме в две различни стаи левскари и турци :bigok Имаше повече адреналин отколкото на доста от дербитата 2004-2007ма примерно :arrow:

Некъде в 3 през нощта се правеше пауза за пица и кола,а след в 8 сутринта сичко беха валат-труп с изкривени пръсти от натискане на шифта за скачане :smt005

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Яну 28, 2015 9:51 pm 

Нощна в компютърен клуб понекога беше много по-яко от ебане, често го и предпочитахме. :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Яну 28, 2015 9:53 pm 
Аватар

Матрицата на Мадрид беше епик .... доволно шамари съм ял, ама стигнех ли до вътре да викна мойте хора ставаше караминьол .... а сегашните деца ... те няма как да разберат верно кво е да цъкаш цс а отвсякъде около теб да се чува шляп шляп шляп :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Яну 28, 2015 9:58 pm 

Каунтър страйк пукаха всички - момичета, момчета, големи, малки, средни, красиви, грозни... :bigok
В 7 клас (2001-2002) помня, че се чупихме от физическо и отидохме в Next level (компютърен клуб срещу 7-мо), а класната отнякъде разбра, нахлу буквално с шут в клуба и двете шефчета жестоко свиха сармите, гледаха като уплашени зайци, докато тя един по един изкарваше всеки за ухото :bigok Само 2-3 души се отървахме, защото се бяхме скрили зад някви колони :bigok

А картата от "Матрицата" поне 15 пъти ми изчезваше мистериозно и съм сигурна, че нашите са ми я свивали :bigok Освен игрите, колко музика съм изслушала и изгледала в тоя клуб... Че интернетът беше скъп, че и бавен, с тия проклети модеми...

techno-link.com или free.techno-link.com май беше сайтът за всичко, после дата.бг и така... :bigok

Изображение

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Яну 28, 2015 9:58 pm 
Аватар

Тва го подтвърждавам :smt005 :smt005 :smt005 Цъкахме една нощна на Футбол Мениджър 4 човека и последен кръг играех с Ливърпул срещу Нюкасъл,който водеха с една точка пред Юнайтед на един приятел. Аз бех 3ти или 4ти и накратко за нищо не играех но като домакин бех ебати силата и май немах загубена точка :blass Та моя човек с Юнайтед ми се молеше се едно живота му зависи от тва,а не е само игра. Все пак обаче съм орк и го отебах,пуснах резервите и паднах нещо от типа на 0-3 и го преебах мошно :strkstrk :strkstrk :strkstrk

Кефа беше като от ебане....с минимум 2 жени :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Яну 28, 2015 10:01 pm 
Аватар

:bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Яну 28, 2015 10:03 pm 
Аватар

В тоя ред на мисли имам епик стори :smt005

В едните компютри имаше шефче - Кърт Кобейн в 110 килограмовата си нацепена версия :loser2 Та настанява си Кърт всички по компютрите за нощна и си сяда на администраторския да играе ЦС.По едно време се запсувал с некъв в некъв сървър na Optilan, оня "Ей, ше умреш, ше ти еба майката", Кърт го питал къде е да идва/на ташак, щото е на работа и няма как да отиде където и да е :mrgreen: / и другия му казва Ела бе отворко, ела в ....същия компютърен клуб :smt005 :smt005

Долу чувам само как се мета един стол, почва се обикаляне по клуба, както си играя и съм си сложил слушалките, една предмишница ми заема целия монитор и ми натиска таба, да види с кой ник съм :bigok Е, намериха се, не беше интересно дербито :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Яну 28, 2015 10:04 pm 

После в селата сме били орки и диваци. В нашия клуб на село нямаше такива скандали като "шляп-шляп" от другата стая. :smt005 В началото още преди в нашето село да има такова чудо съм обиколил клубовете в другите села, ама такива скандали не знам да е имало или може да не са ми направли впечатление защото бях 11-12 годишен. :strkstrk

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Яну 28, 2015 10:06 pm 
Аватар

Е в матрицата имаше доволно потен и дърт бакшиш Jo Judas ли къв беше. Така си заформихме едно меле 4вс1 като го убих със снайпер без мерник с хедшот :strkstrk

Върнете се в началото
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 11530 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 251, 252, 253, 254, 255, 256, 257 ... 385  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]