forum.levski.com

Форум на привържениците на ФК ЛЕВСКИ
Дата и час: Чет Сеп 11, 2025 7:52 pm

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 15225 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 466, 467, 468, 469, 470, 471, 472 ... 508  Следваща
Автор Съобщение
МнениеПубликувано на: Пет Дек 19, 2014 8:44 pm 

Ние не знаем дали Гонзо го е искал този. Възможно е просто журналята да са го спрегнали за нас щото е играл под ръководството на Гонзо в Морето, а и търсим играч на този пост.

Аз лично бих се изкефил да вземем Шоко от Гората.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Дек 19, 2014 8:48 pm 

Шоко си е баш от гората,с какво се различава от Сашко Алвес?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Дек 19, 2014 8:52 pm 
Аватар

Шоко е супер зле, да си ходи да лови риба по Амазонка :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Дек 19, 2014 8:55 pm 
Аватар

Нема шанс да е по-зле от Крумов.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Дек 19, 2014 8:59 pm 

Hе знам как го разкрихте Шоко след като не съм му гледал и един слаб мач. Притежава скорост, отлична техника и контрол върху топката. Тези качества само му дават предимство пред Крумов, който дори не е и десен бек.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Дек 19, 2014 9:00 pm 
Аватар

В защита е класически неграмотник, като крило е по-добър. Според мен де.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Дек 19, 2014 9:07 pm 

FLAME написа:
В защита е класически неграмотник, като крило е по-добър. Според мен де.

Възможно е да си прав, но от друга страна кой измежду Живко Миланов, Мюлдер и Крумов беше типичен бек?
Помня само, че Стоев и Петев го използваха много успешно. Домус ага дори му извади и БГ паспорт.
За Гората има 71 мача с 2 гола в А група, 12 мача за купата и 5 мача в ЕКТ.

Тазе есен има 5 мача с една асистенция в А група, като 4 от тях са били под ръководството на Стойчо Стоев и 1 мач в квалификациите за ШЛ с/у Дюделанж пак под ръководството на Стоев.
Дерменджиев го е пускал само в 1 мач от А група и в мача им за купата с/у Ботев Враца.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Дек 19, 2014 9:25 pm 
Аватар

Kocito_Kalki написа:
СиняКръв написа:
Изобщо не искам да защитавам Мазния Стоев, но не забравяйте мачовете с монтана и миньор на герена, които дори ни биха до колко си спомням, че именно мазника им беше тренер. Фактите са си факти, може да не се окаже лош вариант.

Е май забрави как ни играха Монтана и Миньор тогава. Бяха паркирали автобуса пред голлинията си.
Ако ти харесва такъв Левски, то на мен - не !

Това само показва, че си знае местото и как да играе с наличния потенциал. ;) Нещо, което в Левски само при Йоканович имаше, но тук форумните спецове го разкриха на третия мач, че е свръх некадърен, защото не играем минимум като Байерн Мюнхен. :smt006 В момента сме много далеч от това да играем атакуващо и атрактивно. Крайно време е да го проумеем това. :idea: Що се отнася до Стойчо Стоев може да е всякакъв, но пак е в пъти по-добър вариант от Гонзо за треньор. В Разград постигна добри успехи и сега може да му се отвори шанс да докаже, че не са били случайни. Проблема е, че Царя още от първия ден ще започне да му се бърка в работата и някъде до март-април ще осъмнем с нова треньорска смяна. :smt031

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Дек 19, 2014 9:42 pm 
Аватар

Шоко като не му дадат пари 1-та седмица на точно число и няма да го видим повече :smt006

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Дек 19, 2014 10:41 pm 
Аватар

Два дни храна по Гонзо и удряне на чела в земята пред Херо. И днес Гонзо казА нещата както са си, и всички мишлета нещо изчезнаха и спреха да пишат как Херо е месията, как бил той прав, а Гонзо - провал... Евала, пичове :smt006 На вас определено може да се разчита.

А бургаския путаленгес започва страшно да ме дразни - на кого правиш мили очи и наричаш Георги, бе, лайно мазутско? Преди ден го наричаше г-н Иванов :lol: Ебем ти и душевната путка.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Дек 19, 2014 10:43 pm 
Аватар

Нещо си се объркал. По-големи глупости не бях чел :smt006 Не знам защо Гонзо толкова настоява да плюе на името си

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Дек 19, 2014 10:45 pm 
Аватар

Просто няма смисъл. Без мен.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Дек 19, 2014 10:45 pm 
Аватар

Само исках да ти кажа, че не съм се скрил.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Дек 19, 2014 10:55 pm 
Аватар

Едно не мога да разбера - какъв е този рев за Херо? Първо, не е левскар от дете, както твърди - винаги е скачал най-много срещу нас. Всички си спомняме ритника който отнесе от Лафчис. Второ, няма смисъл да обяснява за намеси и всичката власт в него, защото го видяхме как избяга от националния заради Кюрда. Трето, кой е тоя голем левскар, който отказва на Левски? Четвърто, дали веднъж не се осра до ушите в Левски и почти загуби спечелена титла именно заради тежкия си характер? Пето - откога стана супер треньор - има титла при джуджето дето и Ферарио спечели :lol: . Ау, забравих - намирал страшни играчи - ми той Коко Динев тогава е супер спец бре :roll:
И не знам как си представяте спортно-техническия директор да не се бърка в работата на треньора - нали е спортно-технически, не е финансов :bigok
Иначе няма място на скамейката директора - според мен. Но помня навремето как Абрамчик изгони Наско от скамейката, и той му уреди уволнение :roll:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Дек 19, 2014 10:58 pm 
Аватар

Аз не виждам кое са глупостите при Гонзо. Нещо излъга ли, и ако да - с какво? Общоизвестните факти потвърждават теорията на Гонзо, а не на Херо.

Във всички случаи, проблемът е, че ние спорим Гонзо или Херо, а не въже или куршум за Батков.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Дек 19, 2014 11:02 pm 

Аз също бих добавил и кур към списъка, ей така за всеки случай.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Дек 19, 2014 11:05 pm 
Аватар

Синя Любов написа:
Нема шанс да е по-зле от Крумов.

Ние това си го повтаряме редовно всяка година за отбора като цяло, треньорите и ръководството и всеки път ни опровергават :lol: :loser2 В момента например Макриев ми се струва, като Бог в сравнение с Домофона :bigok

No me importa donde juegues
Siempre te voy a seguir
Yo lo quiero a Levski Sofia
Y por él voy a morir

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Дек 19, 2014 11:11 pm 

:hitl1 :hitl1 :hitl1

:hitl5 :hitl5 :hitl5

Изображение

Изображение

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Дек 19, 2014 11:16 pm 
Аватар

хер Гонзо мачка, хер Гонзо убива.

Иначе само един по един ли може? :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Дек 19, 2014 11:19 pm 
Аватар

Преименувайте форума на Гонзо.сом и да се свършва. И не Гонзо никога не ни е лъгал, никога. То не бяха обещания за треньори, които ще работят на спокойствие по година, обещания за развитието на юношите ни. И още и още направо се чудя как може да сме толкова краткопаметни. Гонзо беше невероятен футболист, със сърце обаяние и дух. За това всички го обичахме. Също заради това и клуба му се отплащаше с нечуваните за българските стандарти заплата от над 1000000 от които пари той заслужаваше всяка стотинка. Но Гонзо треньора/ръководителя е кръгла НУЛА, да не кажа и отрицателно число. Еми ние слепили сме бе. Какво ни става с тая поклонническа идеология пред някаква личност. Да не сме секта мама му стара, че отричаме безспорните фактите само в името на някого. Аз уважавам Гонзо като наша легенда, но обичам безрезервно ЛЕВСКИ, и когато виждам че отбора на сърцето ми е пред закриване и ВИНА за това и то ПРЯКА има Георги Иванов, няма как да се правя на луд. Няма начин.
До последно си мислех, че Гонзо ще намери сили и мъжество както го правеше по терените едно време и да се сдобри с Херо, за да заработят заедно, защото от точно това имаше отбора нужда, но явно съм се лъгал. След днешните измислени интервюта на Георги Иванов. Аз спирам да споменавам името му по какъвто и да е повод, защото нямам какво положително да кажа. Също спирам да пиша във футболните теми, докато той е в ЛЕВСКИ, защото не искам да влизам в конфликти с хора които уважавам пък било и то само на база виртуално познанство. Написах погорното в отговор на 0Tolerance.
Желая огромно количество късмет, карма и шанс на отборът ни, защото под това ръководство ше е жизненоважно. Само ЛЕВСКИ.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Дек 19, 2014 11:23 pm 

SZ_FEN написа:
Hе знам как го разкрихте Шоко след като не съм му гледал и един слаб мач. Притежава скорост, отлична техника и контрол върху топката. Тези качества само му дават предимство пред Крумов, който дори не е и десен бек.

И му викат Наско,и пее химна,и е грозен.Само плюсове дееба и мангалата.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Дек 19, 2014 11:24 pm 

Щото Сашо Александров си беше породист ариец :)

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Дек 19, 2014 11:25 pm 
Аватар

Ариец от гетото :blass
Няма безгрешни хора, някои обаче си признават като сбъркат. Гонзо си признава. За разлика от други.
Цитат:
Вярно, че в Левски са трудни времена, но съм пред вас, трудя се, работя.

Това е важното, не разните принцеси "само с Наско ще работя", "ще дойда ама зимата"....

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Дек 19, 2014 11:36 pm 
Аватар

sin_1914 написа:
Преименувайте форума на Гонзо.сом и да се свършва. И не Гонзо никога не ни е лъгал, никога. То не бяха обещания за треньори, които ще работят на спокойствие по година, обещания за развитието на юношите ни. И още и още направо се чудя как може да сме толкова краткопаметни. Гонзо беше невероятен футболист, със сърце обаяние и дух. За това всички го обичахме. Също заради това и клуба му се отплащаше с нечуваните за българските стандарти заплата от над 1000000 от които пари той заслужаваше всяка стотинка. Но Гонзо треньора/ръководителя е кръгла НУЛА, да не кажа и отрицателно число. Еми ние слепили сме бе. Какво ни става с тая поклонническа идеология пред някаква личност. Да не сме секта мама му стара, че отричаме безспорните фактите само в името на някого. Аз уважавам Гонзо като наша легенда, но обичам безрезервно ЛЕВСКИ, и когато виждам че отбора на сърцето ми е пред закриване и ВИНА за това и то ПРЯКА има Георги Иванов, няма как да се правя на луд. Няма начин.
До последно си мислех, че Гонзо ще намери сили и мъжество както го правеше по терените едно време и да се сдобри с Херо, за да заработят заедно, защото от точно това имаше отбора нужда, но явно съм се лъгал. След днешните измислени интервюта на Георги Иванов. Аз спирам да споменавам името му по какъвто и да е повод, защото нямам какво положително да кажа. Също спирам да пиша във футболните теми, докато той е в ЛЕВСКИ, защото не искам да влизам в конфликти с хора които уважавам пък било и то само на база виртуално познанство. Написах погорното в отговор на 0Tolerance.
Желая огромно количество късмет, карма и шанс на отборът ни, защото под това ръководство ше е жизненоважно. Само ЛЕВСКИ.

Къде излъга Гонзо в отговора си днес? :wink:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Дек 19, 2014 11:40 pm 
Аватар

Как може да говорите с такава убеденост за Херо или за Гонзо, ще кажеш, че лично сте подавали gsm-а или сте им сипвали кафетата докато са си говорили. Кой е крив и кой е прав не виждам кой може да каже? Факт е, че става поредният скандал в тоя клуб и за пореден път сме без треньор. Изглеждаме жалки, за пореден път се вижда, че сме отбор, който не работи професионално и за пореден път се гаврят с нас. А за такова нещо не виниш мениджъра, треньора, изпълнителния директор и там каквито има други шашави позиции, виниш собственика, защото той е отговорен за това.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Дек 19, 2014 11:41 pm 
Аватар

SZ_FEN написа:
Щото Сашо Александров си беше породист ариец :)

Оставете го Сашко, от един квартал сме и от една школа. Лошото обаче е, че май аз съм по-добрия от двамата :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Дек 19, 2014 11:47 pm 
Аватар

thegboy написа:
Как може да говорите с такава убеденост за Херо или за Гонзо, ще кажеш, че лично сте подавали gsm-а или сте им сипвали кафетата докато са си говорили. Кой е крив и кой е прав не виждам кой може да каже? Факт е, че става поредният скандал в тоя клуб и за пореден път сме без треньор. Изглеждаме жалки, за пореден път се вижда, че сме отбор, който не работи професионално и за пореден път се гаврят с нас. А за такова нещо не виниш мениджъра, треньора, изпълнителния директор и там каквито има други шашави позиции, виниш собственика, защото той е отговорен за това.

А баш! :pastor

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Дек 19, 2014 11:56 pm 

Този някой помни ли го от времето когато играеше в Локо Сф?

http://www.transfermarkt.co.uk/cedric-b ... eler/54706

Отговаря на много от нашите "критерии" :tmbk

Играл е и в Лил, Рединг и Саутхямптън.

По някаква причина след 5 мача в А група (1 гол) и 1 мач за купата (1 гол) си тръгва от Локото, но все още е без отбор. Аз нямам никакви спомени от играта му, дори не съм сигурен, че съм го гледал.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Дек 19, 2014 11:56 pm 
Аватар

acrimonious написа:
Mr. Smith написа:
Добре бе човек, Гонзо ли доведе до фалит Левски, той ли докара Пеевски, той ли вкарва агент след агент в УС :shock: Не е ли ро-важно първо да се стабилизира финансово и организационно Левски, отколкото две-три победи с които да се замажат очите на левскарите и нищо да не се прави срещу Тодор ?

С тази игра на отбора, трудно ще накараш повечето хора да дадат и 1 лв за инициативи свързани с Левски, пък ако ще и да е против логиката... Тъжно, но факт.

Миналата година по-добра ли беше, а поминалата ?
Айде стига сте му приписвали всички грехове на света.
Който ще се отказва, да се отказва, ама няма нужда да адвокатствате на Мустака.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Дек 19, 2014 11:58 pm 
Site Admin
Аватар

СЗ-Фен,този е скандално слаб футболист. :bigok Гледал съм му 1 или 2 мача за Локото и никакво впечатление не ми е направил.Даже,според мен,Шехуди е класа над тоя,ако трябва да го сравняваме със сегашният им нападател. :strkstrk

Върнете се в началото
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 15225 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 466, 467, 468, 469, 470, 471, 472 ... 508  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]