forum.levski.com

Форум на привържениците на ФК ЛЕВСКИ
Дата и час: Чет Сеп 11, 2025 11:39 pm

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 15225 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 465, 466, 467, 468, 469, 470, 471 ... 508  Следваща
Автор Съобщение
МнениеПубликувано на: Пет Дек 19, 2014 6:10 pm 
Аватар

niki87 написа:
След малко Гонзо ще говори в гонга.

Само глупости ще наговори, приготви се психически :lol:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Дек 19, 2014 6:16 pm 
Аватар

Херо ми хареса, че каза доста неща, които други треньори, които работиха с Гонзо не посмяха да кажат. Не знам каква позиция може да заема Гонзо, ако остане в отбора не като треньор.

Иначе се въртим в супер омагьосан кръг - 2010 година - http://sportvox.net/2010/08/10/%D0%B8%D ... %81%D0%B8/

2011 - http://sportvox.net/2011/10/31/%D0%B3%D ... %B3%D0%B0/

Достанич/Мурсия --> Гонзо --> Някой българин --> Гонзо.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Дек 19, 2014 6:18 pm 
Аватар

Kryten написа:
SZ_FEN написа:
tprodanov написа:
Крис, ние професионален футбол не играем отдавна брат, знаеш по-добре от мен.

С други суми 6-те поредни загуби не се броят щото не играем като професионален отбор. Не се броят и отпаданията от Сараево, Иртиш и т.н.

Стойчо що не каза по-рано бе брат ами ми гледаш сеира само :)
Верно, бе :bigok И аз тука се хАба за глупости.

Междудругото, Проданов, има голяма вероятност да имаш честта да слушаш любимата ти песничка след дербито :bigok Май ще се пее от някоя от двете агитки :smt005

Коя песничка бре?

Крис, ако къщата ти гори, но има и прах по мебелите, какво ще правиш?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Дек 19, 2014 6:21 pm 
Аватар

tprodanov написа:

Неудачен пример, Проданов- прахта не вляе по никакъв начин на пожара, за разлика от лошото спортно- техническо управление на финансите на футболен клуб...

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Дек 19, 2014 6:22 pm 

tprodanov написа:

Коя песничка бре?

Ще адресирам проблема който е най-спешен/належащ.

По моя преценка това е осигуряването на адекватен треньор защото след по-малко от 2 месеца имаме официален мач, а сме в пълна неизвестност.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Дек 19, 2014 6:33 pm 

От всичко което изчетох днес,стигнах до извода,че ни трябва грамотен треньор,нови грамотни футболисти и нов грамотен собственик.Явно от Левски имаме само името и идеята,друго не ни е останало и на тая основа трябва да градим останалото.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Дек 19, 2014 6:36 pm 
Аватар

Цитат:
„Първо съм обиден и огорчен от това, което направи Димитров. Причините са лични, защото аз съм виждал пет или шест пъти с него в последните месеци. Неслучайно съм го канил няколко пъти да бъде треньор през сезона. Октомври му предложихме апартамент да бъде тук и да следи процеса. И смятам, че всичко това, което направи на пресконференцията бе некоректно и грозно. Мислех да не отговарям, но аз бях атакувам и съм спортен директор на Левски, така че се наложи“, започна Иванов.

„Първото нещо, Херо през октомври замина за Холандия на разноски на Левски да гледа играчи. Той е треньор и дава списък с играчи, с които преговарят после директорът. Собственикът на клуба ме помоли да опазим достойнството на Димитър Димитров, но смятам, че достойнството на Херо е под съмнение“.

„Бил съм три пъти в Бургас, преди мача във Варна пак се видяхме. Имахме среща в понеделник. Няма как да казва, че не е в течение на процесите в Левски, при все, че Петър Колев, който е негов помощник, е в треньорския щаб. Ако той искаше, щеше октомври месец да е на Герена и да се запознае с качествата на играчите“.

„Вярно в Левски са трудни времена, през тези месеци се опитвахме да работим и да стабилизираме клуба, за да дойде той да работи“.

„На 17-и имах среща с Херо, на която той дори не ми се обади, че няма да дойде. Няма такова нещо, че не съм му вдигал телефона. Ако го е казал това, значи е лъжец“, завърши Иванов по темата „Димитър Димитров“.

Херо "спасителя"! :pastor Започвам да си мисля, че е чакал изборите и да види в каква посока ще отидат нещата след тях, ебем ти и месията.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Дек 19, 2014 6:41 pm 
Аватар

Доказателство, че Херо и Гонзо не са имали добра комуникация и не биха могли да работят заедно.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Дек 19, 2014 6:46 pm 

Доводите на Гонзо звучат съвсем логично :smt023 .

Продължавам да мисля, че още в понеделник трябва да вземем Стоев (или Ясен ако е свободен) и трябва веднага да се захванем с изходящите и входящите трансфери и зимната подготовка.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Дек 19, 2014 6:48 pm 
Аватар

Много ми е смешно как всички разбирачи разкрихте и Стойчо Стоев :smt005 :smt005 :ohmygod :ohmygod2

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Дек 19, 2014 6:49 pm 
Аватар

Тоя Стойчо Стоев ми е мъгла. При домуса всичко е перфектно, което е предпоставка да успееш. Не го знам в нашата Жунгла, и с Гонзо постоянно на главата, какви ще ги върши.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Дек 19, 2014 7:06 pm 
Аватар

Започвам да си мисля, че Херо е чакал да дойдат парички от някъде... Което потвърждава тезата ми, че обича да си има Порточанов и Ганчев зад гърба, за да бъде треньор, за което разбира се не мога да го виня. И в крайна сметка съм по-склонен да вярвам на човека, заради който се запалих по Левски преди 15 години, който хвърля пари и нерви по Левски, залага си главата за отбора, отколкото на Херо, на който му се молим на всеки 6 месеца в последните няколко години, а той все си намира причина да не дойде.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Дек 19, 2014 7:16 pm 

Това е най логичното,каквото и да ти говорят,става дума за пари.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Дек 19, 2014 7:16 pm 

Аз вярвам на абсолютно всяко нещо което излиза от устата на Гонзо.

Това обаче не елиминира нуждата от по-добър треньор, който да може да работи добре и с Гонзо.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Дек 19, 2014 7:17 pm 
Аватар

Зад Гонзо съм за всичко и всяка една псувня по Гонзо от левскари (не случайно с малка буква) е срам за нас като публика ! Надявам се да остави следващия треньор да си прави селекцията и да не му се меси, но и да им се меси, псувните по Гонзо са пълна простотия :evil: :evil: :evil: Пичове, не казвам, че трябва да се опияняваме от миналото си, но Гонзо тия дето не помня от колко време не сме ги били, ги изнасилваше всеки мач :@ Моля Ви, не псувайте Гонзо, не и в такива тежки моменти...

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Дек 19, 2014 7:18 pm 

Ебахти цирковете стават. :ohmygod2 :ohmygod2 :ohmygod2

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Дек 19, 2014 7:23 pm 
Аватар

Псуването на Гонзо е безумие, но нищо не променя фактите, че оценката за неговата работа не може да е различна от слаба.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Дек 19, 2014 7:26 pm 

Е то на тези последните години беше силна.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Дек 19, 2014 7:36 pm 
Аватар

Цитат:
"Не мога да повярвам! Не зная защо Георги обръща всичко на лична основа и търси конфликт. Аз него никога не съм го обиждал директно и пряко, най-малкото защото съм професионалист.

Той много добре знаеше, че три дни бях в София и го чаках да ме потърси. Не ми се обади нито веднъж. Как може да ме обижда и да ме нарича лъжец?

Аз заставам на 1000% зад думите си. Всичко, което съм казал или направил през тези 4 месеца, които посветих на Левски, е видимо и ясно за тези, които знаят за какво става дума.

Не е ли достатъчно това, че се опитвах да докарам на "Герена" футболисти от различни страни, които първо - да склонят да дойдат в България, а и второ - да са за без пари? Нека не мислят хората, че това е толкова лесно.

Старах се да съм коректен през цялото време, а сега излиза, че не съм бил. Не е редно това. На никой не му харесва непрекъснато да чете неверни и обидни неща за себе си. В това отношение и аз не правя изключение.

Наистина чак не ми се вярва всичко това, което разбирам, че Георги е казал пред медиите. Не зная каква е целта му. Не мога да проумея. Не мога да коментирам дали просто иска да остане начело на отбора, защото нещата сега вече потръгнаха. Ако е така защо тогава ме потърси въобще?

Седях и чаках да се обади и той много добре знае това. За какво да лъжа и това ли е начинът да се разправяме и да решаваме каквото и да е, което трябва да се решава - чрез медиите?"

:smt005

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Дек 19, 2014 7:39 pm 
Аватар

Станахме като Съдби на кръстопът. :ohmygod

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Дек 19, 2014 7:39 pm 

Цитат:
Не мога да коментирам дали просто иска да остане начело на отбора, защото нещата сега вече потръгнаха.

:shock: :shock: :shock: :shock: :shock:

Изображение

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Дек 19, 2014 7:40 pm 

Потръгнаха викаш?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Дек 19, 2014 7:41 pm 
Аватар

Уж са потръгнали, пък не са му изпълнили условията, на тиквоний прилича малко. Ще има пенсионна реформа, няма да има.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Дек 19, 2014 7:46 pm 
Аватар

Как така са потръгнали? :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Дек 19, 2014 7:46 pm 
Аватар

incheto_1914 написа:
Цитат:
Не мога да коментирам дали просто иска да остане начело на отбора, защото нещата сега вече потръгнаха.

:shock: :shock: :shock: :shock: :shock:

Предполагам,че тънко се ебава с Гонзо, който каза, че ако е бил начело на отбора от лятото сме щели да бъдем на първо място. Това май след победата срещу Лудогорец беше.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Дек 19, 2014 7:51 pm 

Малко да разведрим :smt026
http://www.sportal.bg/sportal_live_tv.php?str=13

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Дек 19, 2014 7:51 pm 

Пълен цирк... а зад всичко това стои оня мустакат мръсник и се смее. От Гонзо го очаквах, отдавна ми е станало ясно, че няма хал хабер какво трябва да е поведението на един директор на сериозен клуб. Но пресконференцията на Херо и последващите му обяснения вече ми идват в повече... какво се обясняваш бе, казваш "С Левски приключихме!" и толкова - никой не те кара да посочваш мотивите си и да правиш мелодрами. Въобще не искам вече да чувам за заслуги, за сини сърца, за легенди... всичките тия хора може много да милеят за клуба, но човек все пак трябва да има и грам мозък, възпитание, сдържаност. Зад Левски стоят определени ценности и черти на характера и май някои са ги разбрали доста криво и половинчато. Пожелавам им успех на всичките големи имена и стратези с досъсипването на великия клуб, който си присвоиха. Жалко, че не живеем във времето на Гунди, явно няма да разберем от първа ръка какво значи легенда и слава Богу, че той никога не разбра колко жалки са днешните.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Дек 19, 2014 8:08 pm 
Аватар

Росен написа:
Започвам да си мисля, че Херо е чакал да дойдат парички от някъде... Което потвърждава тезата ми, че обича да си има Порточанов и Ганчев зад гърба, за да бъде треньор, за което разбира се не мога да го виня. И в крайна сметка съм по-склонен да вярвам на човека, заради който се запалих по Левски преди 15 години, който хвърля пари и нерви по Левски, залага си главата за отбора, отколкото на Херо, на който му се молим на всеки 6 месеца в последните няколко години, а той все си намира причина да не дойде.

Само че ако гледаш факти и четеш между редовете стават ясни нещата, не е нужно да вярваш на когото и да било, щото тук не е "дума срещу дума", а "действие срещу действие".

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Дек 19, 2014 8:21 pm 

:bigok

Цитат:
Георги Иванов: Преговарям с няколко треньора

19 декември 2014 17:37

Автор: don balon

Сред тях има и чужденци, добави Гонзо

Директорът и все още старши треньор на Левски Георги Иванов разкри, че не само Стойчо Стоев е вариант за нов треньор на тима. Гонзо каза, че преговаря с няколко специалиста, като сред тях има и чужденци.

"Разговарям с няколко треньора. Има и българи и чужденци. Когато му дойде времето ще разберете", заяви Иванов след днешния футзален мач между Левски и Левски София-Запад в Сливница.

Ето още една чудесна новина!

Цитат:
Александров с договор с Берое, грози го наказание, ако подпише с друг тим

Aлександър Александров има подписан договор с Берое, разбра Гонг от свои източници. Футболистът от няколко дни е спряган за трансфер в Левски, но по всичко изглежда, че ще продължи кариерата си Под Аязмото.

Бившият играч на Черно море има контракт с Берое, който влиза в сила от януари и е подписан преди няколко седмици.

Футболистът е заплашен да му бъдат спрени правата, ако подпише професионален договор с втори клуб.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Дек 19, 2014 8:33 pm 
Аватар

SZ_FEN написа:

Ето още една чудесна новина!

Цитат:
Александров с договор с Берое, грози го наказание, ако подпише с друг тим

Aлександър Александров има подписан договор с Берое, разбра Гонг от свои източници. Футболистът от няколко дни е спряган за трансфер в Левски, но по всичко изглежда, че ще продължи кариерата си Под Аязмото.

Бившият играч на Черно море има контракт с Берое, който влиза в сила от януари и е подписан преди няколко седмици.

Футболистът е заплашен да му бъдат спрени правата, ако подпише професионален договор с втори клуб.

Не е проблемът в Александров и дали ще подпишем с него, проблемът е, че искаме играч с неговия профил.. Александровци винаги ще има :loser2

Върнете се в началото
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 15225 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 465, 466, 467, 468, 469, 470, 471 ... 508  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]