forum.levski.com

Форум на привържениците на ФК ЛЕВСКИ
Дата и час: Пет Сеп 12, 2025 1:47 am

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 15225 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 462, 463, 464, 465, 466, 467, 468 ... 508  Следваща
Автор Съобщение
МнениеПубликувано на: Пет Дек 19, 2014 10:47 am 

От 2009 година, от когато Гонзо бе назначен за директор след това треньор на Левски, единствения момент в който бяхме много близо до титлата беше миналата година и тогава ръководител не беше той. Това е страшно много време за отбор като Левски в което ние нямаме никакви успехи и на каква база Гонзо иска да опитва още и още. Невероятен характер и футболист, но като ръководител е пълна нула. Това са фактите, а когато фактите говорят....... ни очаква много голямо чакане което ще откаже много хора да следят какво се случва с това АД. Едва ли е имало друг случай в историята, когато още преди Нова година, треньора да каже, че ще се борим за трето място и това да е простено, аз поне нямам такъв спомен.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Дек 19, 2014 10:48 am 
Аватар

ultrafan_rs написа:
В Уикенд има страница хранилка за Гонзо и горещи препоръки да взимаме Стойчо Стоев :bigok

Понамирисват вече нещата май, на свиня.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Дек 19, 2014 10:52 am 
Аватар

Е, и ако каже, че ще се борим за титлата с тоя отбор, на 16 точки от първия, тогава щеше да пишеш, че Гонзо няма връзка със Земята.

Като цяло, проблема ни е организацията в клуба и начина на правене на бизнес, за което е виновен Батков. Гонзо е "виновен" за това, че волно или неволно му играе параван, бушон, както искаш го наречи.

Треньорските и директорските му качества в общата игра изглеждат на втори план. Като за първите вече всички се убедихме, че не са големи.

edit: това е за на blanco мнението

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Дек 19, 2014 11:04 am 

Въпроса е как се стигна до тези 16 т. разлика и защо никой не поема отговорност. Иначе и втория полусезон е ясен 5-6 нови футболисти Ст. Ст. треньор 5-6 мача и докрая на сезона Гонзо треньор. А успеем ли по някакъв начин, дали през купата или шампионат да се класираме в евротурнирите... тук няма да гадая какво ще ни се случи. И докога ще е така, защо се продадоха НПК, заради едни 7,5 % от акциите ли? Батков вреди на този отбор от близо 10 години и късмета с който влязохме в групите на ШЛ и преди това 1/4 финал на ЛЕ пак със свободни агенти както е сега не беше уползотворен. Просто това ни задържа малко повече време, преди да се стигне до тук. Наистина е жалко, че повечето хора от 2-3 години се усетиха, че Ганя ни води по пътеката само надолу, а още по - жалкото е, че организираните привърженици не правят нищо за да се борят срещу него.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Дек 19, 2014 11:07 am 
Аватар

jordanofff написа:
New Order написа:

Поведението на Херо спрямо Гонзо е отвратително. Отказа му през лятото, но Гонзо се съгласи да вземе Петьо Колев /дясната ръка на Херо/ за помощник треньор. Тоест Херо е бил постоянно информиран за всичко в Левски.
Претенциите на Херо са, че нямало да му освободят и вземат всички футболисти които желае, и че искал структурата да бъде Президент - треньор - спортно технически щаб. Тоест Гонзо аут и цялата власт в Херо. Затова е било това изчакване, усукване, и почесване.

Точно това си мисля и аз. Херо "спасителя", айде у лево.

И още нещо, което съм пропуснал. Преди 6 месеца за Херо не беше проблем да отиде в Ботев Пд без да има цялата власт над спортно техническата част и му беше ок да работи с Мъри. Защото не вярвам Мъри да се съгласи някой друг да му селектира футболисти, прави тактики, а той само да води тренировките.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Дек 19, 2014 11:07 am 
Аватар

След седмата и осмата какви ще са реакциите? Пак ли ще гледаме напред? Пак ли ще запсуваме Батков? Пак ли ще гледаме тъжния Гонзо как обяснява как сме владеели играта, пропуснали сме положения и са ни вкарали от единствените три минавания на центъра?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Дек 19, 2014 11:08 am 

dogbeer написа:
incheto_1914 написа:
RIR написа:
Така като гледам, отиваме на вариант Стойчо Стоев... Който твърди, така между редовете, че приятелството му с Перчема няма нищо общо с това дали би дошъл в Левски.

Дано да е за добро...

Ако имаш предвид някакво приятелство с Боби Михайлов... Ми белким спрат да ни режат за неправилно дишане :bigok :bigok :bigok

За Иво Тонев говори RIR, мисля. :smt017

Edit: RIR ме изпревари с уточнението. :bigok

А аз си мислех за домус ага... Много перчеми, много мазнотия :bigok

Изображение

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Дек 19, 2014 11:11 am 
Аватар

New Order написа:
jordanofff написа:
New Order написа:

Поведението на Херо спрямо Гонзо е отвратително. Отказа му през лятото, но Гонзо се съгласи да вземе Петьо Колев /дясната ръка на Херо/ за помощник треньор. Тоест Херо е бил постоянно информиран за всичко в Левски.
Претенциите на Херо са, че нямало да му освободят и вземат всички футболисти които желае, и че искал структурата да бъде Президент - треньор - спортно технически щаб. Тоест Гонзо аут и цялата власт в Херо. Затова е било това изчакване, усукване, и почесване.

И още нещо, което съм пропуснал. Преди 6 месеца за Херо не беше проблем да отиде в Ботев Пд без да има цялата власт над спортно техническата част и му беше ок да работи с Мъри. Защото не вярвам Мъри да се съгласи някой друг да му селектира футболисти, прави тактики, а той само да води тренировките.

А замисли ли се за милисекунда защо толкова много хора отказаха на Гонзо? Колко станаха? 5? 6? Защо? Вероятно защото ги е омаял с дипломатичния си чар?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Дек 19, 2014 11:17 am 
Аватар

Добре де, за големи хора говорим все пак. Нали, като левскари следваме една идея, кауза или както и да го наречем.. Ясно е, че в Левски милионер няма как да станеш в момента, освен ако не уредим всички мачове до края на сезона. Тогава или Гонзо не е левскар или просто няма други като него, дето да се занимават с лайна без да стават милионери от това. Херо се ослушва половин година, дали Батя ще отвори някой кран с рубли и като видя, че пак няма нищо направи Ботев-2. Да си гледа здравето и по-далече от Левски.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Дек 19, 2014 11:25 am 
Аватар

Мазен перчем - ОЛИЦЕТВОРЕНИЕ НА БЪЛГАРСКИЯ ФУТБОЛ. Мустаците са за престиж. :smt005 :batkoff

Май действията на хората в клуба са еднакво пагубни, както и бездействията на феновете. Херо и мен не ме кефи. Всички знаят каква е ситуацията в клуба само той чака да види дали наистина е такава.

Последна промяна dogbeer на Пет Дек 19, 2014 11:28 am, променена общо 1 път

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Дек 19, 2014 11:26 am 
Аватар

Kryten написа:
New Order написа:

А замисли ли се за милисекунда защо толкова много хора отказаха на Гонзо? Колко станаха? 5? 6? Защо? Вероятно защото ги е омаял с дипломатичния си чар?
Замислял съм се защо Херо не го каза това още през лятото? Тогава не е познавал Гонзо? Просто Гонзо е удобното извинение за Херо, защото бащицата няма да му осигури всичко което е поискал. Когато ИлИл поиска цялата власт, Гонзо стана и се махна. Какво направи ИлИл мисля всички помнят.
Гонзо не е светец, със сигурност е труден характер, но е мъжкар. Мъже му липсват на този клуб. И в ръководството, и в отбора.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Дек 19, 2014 11:27 am 
Аватар

Kryten написа:
New Order написа:
jordanofff написа:
[quote="New Order"]

А замисли ли се за милисекунда защо толкова много хора отказаха на Гонзо? Колко станаха? 5? 6? Защо? Вероятно защото ги е омаял с дипломатичния си чар?[/quote]

На Гонзо ли отказват?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Дек 19, 2014 11:29 am 
Аватар

Май ги отказва това, че няма да взимат пари. :smt017

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Дек 19, 2014 11:30 am 
Аватар

@New Order Пак измести темата, но нищо. Отново си съчиняваш някакви теории дето не се покриват на квадратен нанометър с фактите, изказванията на всички страни и пр. Вместо това Гонзо завинаги при нас и продължаваме напред докато не направим дербитата 10 поредни на първо време, а после каквото сабя покаже и, както казва един известен космически рейнджър във футболните среди - то инфинитЕ енд бейонТ!

Проданов, естествено че отказват на Гонзо, това е толкова ясно, даже Данчето Фандъкова го знае.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Дек 19, 2014 11:32 am 
Аватар

Нали все си повтаряме, че сега когато е най-трудно си проличава кой - какъв е. Аз до тук виждам само Боримиров и Гонзо в тази светлина в която смятах, че има още много хора, но уви...И това е най-тъжното. Значи Боримиров можа да се разбере с Гонзо, ама великия Херо не може. Започвам да си мисля, че левскарите, готови да направят каквото могат за Левски, когато в стотната си година е по-зле от всякога се броят на пръстите на едната ръка, а всички останали са левскари, само когато има изгода. Тъжно, но явно това са фактите.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Дек 19, 2014 11:36 am 
Аватар

Kryten написа:
@New Order Пак измести темата, но нищо. Отново си съчиняваш някакви теории дето не се покриват на квадратен нанометър с фактите, изказванията на всички страни и пр. Вместо това Гонзо завинаги при нас и продължаваме напред докато не направим дербитата 10 поредни на първо време, а после каквото сабя покаже и, както казва един известен космически рейнджър във футболните среди - то инфинитЕ енд бейонТ!

Проданов, естествено че отказват на Гонзо, това е толкова ясно, даже Данчето Фандъкова го знае.

Значи според теб отказват на Гонзо, а няколко човека твърдят, че е заради липсата на пари. :batkoff Ако погледнем обективно излиза, че бащицата пак успя да раздели синята общност на две и да измести фокуса на проблема върху некадърността на Гонзо или сребролюбието на треньорите, но не и върху това че се е впил като пиявица в клуба и не пуска. ЕГА УМРЕ ОТ СОЛ!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Дек 19, 2014 11:44 am 
Аватар

Не бе, всичките сребролюбци се наговарят и казват, че първо са се съгласили на едно и после е станало съвсем друго. И това е защото не са никакви левскари и защото са се надявали на рублите от Газпром :smt031 .

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Дек 19, 2014 11:51 am 
Аватар

Само че, това са предположения, наговорени или не - отказват. Гонзо става или не е на пенгара. И въпреки това ФАКТ е че и двете са в следствие на бащицата и е ФАКТ, че левскарите са ангажирани да спорят левскари или професионалисти ни трябват, а не генерират енергия за отстраняването на истинския тумор. Не обичам да влизам в такива спорове, защото осъзнавам, че немога да направя почти нищо сам за да се промени нещо и ставам поредния лаладжия за промяна, но си мисля че проблема определено не е нито САМО в Гонзо, нито САМО в сребролюбците, а е в бащицата и Гонзо и отказващите са само следствия.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Дек 19, 2014 11:55 am 
Аватар

И Сухия и Мокрия бяха на пангара също. И те са големи левскари

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Дек 19, 2014 11:58 am 
Аватар

Няма ли да прекратите този безумен спор.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Дек 19, 2014 12:00 pm 
Аватар

Не ме разбирай погрешно. Не защитавам Гонзо. Ей тук е проблема -> :batkoff

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Дек 19, 2014 12:38 pm 
Site Admin
Аватар

Цитат:
Търси се послушко за Левски

Това не е обява, а тъжната действителност

Левски продължава да търси треньор след неуспешния и болезнен опит с Димитър Димитров. Столичани отново са на стартова позиция, след като по една или друга причина се разминаха с Херо. Чуха са мненията и на едните, и на другите, което бе важно, за да бъдат направени по-съществени изводи.
В най-общ вариант те изглеждат така – Левски се размина с голям и доказан треньор какъвто е Херо и второ – на „Герена“ си търсят послушко, който да ходи по гайдата на Георги Иванов. За някои това може да звучи твърде пресилено, но фактите са налице.

На „Герена“ се търси новият Хосе Мурсия, който да бъде кукла на конци. Желанието на Иванов е да намери човек, който да застане начело на тима, но всички решения да бъдат взимани именно от легендата на клуба. Гонзо обича да налага мнението си и да бъде силният човек на „Герена“, неосъзнавайки, че до момента единствено вреди на любимия си отбор по този начин. Той вече си е наумил кой да гони и кой да привлича. Уредил е и лагерите на тима и е насочил тима по новия път, по който да върви. По неговия път! И всичко това в момент, в който се очаква да дойде нов треньор…
Тази теза бе потвърдена и от Димитър Димитров, който сам призна, че това е преляло чашата и той е взел окончателното решение да не се завръща при 26-кратните шампиони.

По-жалкото е, че именно бившият селекционер можеше да измъкне клуба от тежката ситуация, защото знае как да привлича, а след това и продава футболисти. В същото време единственото действие на Иванов на трансферния пазар е да взима на килограм играчи, а след това да ги освобождава, плащайки определени неустойки. В някой от случаите, той проявява и нетърпимост към играчите и ги гони по безпрецедентен и нечуван начин. Примерите за това са три само за един полусезон – Лъчезар Балтанов, Стефано Кунчев и Радослав Димитров. Толкова за плюсовете и минусите на двамата. Ясно е, че и не може да бъде правен какъвто и да е аналог между Херо и Гонзо.
По-важното е, че от това загубиха най-много феновете. Част от тях намразиха Димитров, а другата тотално се обезсърчи. А колко показателно само бе случилото се във вторник – Петев бе обявен официално за национален селекционер, а Херо отказа на Левски. Показателно, много показателно.

http://www.sportonline.bg/footballbg/%D ... %BA%D0%B8/

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Дек 19, 2014 12:43 pm 
Аватар

Гонзо е като Костов. Виновен е за всичко. Ама така е най-лесно, нормално.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Дек 19, 2014 12:45 pm 
Аватар

Определено няма смисъл от крайностите. Колкото е ясно, че Гонзо не е виновен за всичко, толкова е и ясно, че не е и невинен за всичко...

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Дек 19, 2014 12:47 pm 

Изпадате в ебаси безумните крайности.
Не знам кво става, тук крайности, сред феновете крайности за самите нас... И задължително всичко е само черно или само бяло.
Тоя клуб ни съсипа и трезвата преценка, братче.

Изображение

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Дек 19, 2014 1:04 pm 
Аватар

Може би трябва да изчакам какво ще каже Гонзо днес, но според мен трябва да подаде оставка поради пълната неспособност да се справи на длъжността спортно - технически директор. Кратко и ясно, това ми е мението. Много го обичам като футболист, но Левски ми е по-важен.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Дек 19, 2014 1:10 pm 
Аватар

jordanofff написа:
Гонзо е като Костов. Виновен е за всичко. Ама така е най-лесно, нормално.

И също като Костов си има секта, която отрича каквато и да е била негова вина. :loser2

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Дек 19, 2014 1:10 pm 

Абе, я без майтап някой да ми каже каква, аджеба, е тая длъжност спортно-технически директор?! Извън Гонзо, извън всичко, по принцип питам.
Съвсем сериозно взех да се оплитам.

Не трябва ли нещата да работят така:

- треньор - тренира играчите, избира си кои да вземе (със съдействие от скаутите), решава кои не стават
- спортно-техническият директор се грижи да бъдат привлечени, да се подпише с тях, да е връзката със собственика, да обслужва ( :bigok ) треньор и играчи по всякакви такива въпроси

Изображение

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Дек 19, 2014 1:11 pm 

Само че при Костов това беше сектата на рационално-мислещите, а при Гонзич е на емоционално-обременените :lol:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Дек 19, 2014 1:14 pm 

Изобщо не искам да защитавам Мазния Стоев, но не забравяйте мачовете с монтана и миньор на герена, които дори ни биха до колко си спомням, че именно мазника им беше тренер. Фактите са си факти, може да не се окаже лош вариант.

Върнете се в началото
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 15225 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 462, 463, 464, 465, 466, 467, 468 ... 508  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]