forum.levski.com

Форум на привържениците на ФК ЛЕВСКИ
Дата и час: Пет Сеп 12, 2025 1:47 am

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 15225 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 461, 462, 463, 464, 465, 466, 467 ... 508  Следваща
Автор Съобщение
МнениеПубликувано на: Пет Дек 19, 2014 12:27 am 

Гледах само част от прескоференцията на Херо,хванах журналистическите въпроси.
Две неща ми се направиха впечатление:И Гонзо и Херо искат да изгонят играчите от списъка,които са някъде 7 или 8 играчарно Гонзо иска да привлече на тяхно място не повече от 4-рима играчи и то българи,а Херо иска на 8 човека за гонене да дойдат поне 10-тима.В момента български играчи,които могат да дигнат класата на отбора имат клуб и солиден договор,тоест ако привлечем български играчиняма да отговарят на нивото и целите ни като клуб.Една от разликите между нас и Лудогорец например е дългата скамейка,ако успеем да направим адекватна група от играчи около 25 от школата и докарани футболисти всички тези промени на постове и преквалифицирани ще се сведе до минимум.Това за мен е добър ход нещата малко то малко да тръгнат.Второ чужденците,които Херо иска да доведе ще имат по-малки заплати от чужденците,които играят към днешна дата в Левски.Това може да ни облекчи до някаква степен лошото ни финансовото ни положение.
Най-важното е,Батков да се махне,защото е лош бизнесмен,лош собственик,лош мениджър и няма нищо общо с левскарските ценности,но затова трябва да спрат хората да му вярват,защото докато има хора,които се хващат на лъжите му и демагогита му,нито той ще си тръгне,нито клуба ще има някакъв сериозен просперитет,различен от еуфорията от победата на Лудогорец или някоя победа над свинете.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Дек 19, 2014 12:38 am 
Аватар

Kryten написа:
tprodanov написа:
niki87 написа:
Не мога да си обясня каква е тая болезнена амбиция на Гонзо да е вся и всьо. И за нас, и за него, и за клуба ще е 100 пъти по-добре да доведе треньор и да го остави на спокойствие да си прави селекцията и да си тренира отбора! Ясно, че със свинята тара генерално сме обречени, но поне да се запали някакво огънче, щото в един прекрасен ден масовия фен ще тегли една майна на всичко и славизацията ще бъде завършена.

Гонзо иска да е само директор. Казвал го е достатъчно пъти.

Айде стига с тия глупости дето не знам дали сам си вярваш. Гонзо иска да е само директор ама да прави селекцията, тактиката и състава.

Е това как го разбра, дейба? Той твърди, че не иска да е треньор, значи лъже?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Дек 19, 2014 12:39 am 
Аватар

niki87 написа:
tprodanov написа:
niki87 написа:
Не мога да си обясня каква е тая болезнена амбиция на Гонзо да е вся и всьо. И за нас, и за него, и за клуба ще е 100 пъти по-добре да доведе треньор и да го остави на спокойствие да си прави селекцията и да си тренира отбора! Ясно, че със свинята тара генерално сме обречени, но поне да се запали някакво огънче, щото в един прекрасен ден масовия фен ще тегли една майна на всичко и славизацията ще бъде завършена.

Гонзо иска да е само директор. Казвал го е достатъчно пъти.

Ми явно не. Как иначе да си обясним постоянното му вмешателство в работата на треньорите, с които е работил? Треньорът си гледа играчи, предлага ги и директора започва да преговаря за привличане. При Гонзо това възможно ли е?

Аз не съм присъствал на случаи, в които се е намесвал. Ти?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Дек 19, 2014 1:02 am 
Аватар

През 2009 Гонзо доведе Кратко Останич, след това го освободи и пое отбора. После доведе Яската Петров, на следващата година, го освободи и пак пое отбора. Тая година доведе испанеца и....изненада :lol: Сега, че сърбина беше некадърник отвсякъде - ясно. Смяната на Ясен и до ден днешен не знам какво я провокира, а за испанеца така и няма да разберем дали го биваше или не. Но честно казано прозира един доста притеснителен шаблон на работа :roll:

No me importa donde juegues
Siempre te voy a seguir
Yo lo quiero a Levski Sofia
Y por él voy a morir

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Дек 19, 2014 1:05 am 
Аватар

Аз пък си спомням, че втория полусезон Яската си седеше на пейката, а Гонзо стоеше на тъча и водеше мачовете :strkstrk

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Дек 19, 2014 1:06 am 
Аватар

tprodanov написа:

Аз не съм присъствал на случаи, в които се е намесвал. Ти?

Има един момент, когато Ясен Петров беше треньор, в който се намеси, и даже е запечатан на ТВ-то. Когато му каза да седне на скамейката, за да стане той :loser2

Иначе, Проданов, че Гонзо се меси за всичко се вижда и с далекоглед от Австралия... Ганя също го потвърди- разминаване в концепциите за развитие на Херо и Гонзо ;)

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Дек 19, 2014 1:13 am 

Аз напоследък си заключвам хладилника вкъщи, че нищо чудно Гонзо да се намеси и там...
Както е видно напоследък, даже седенето плътно до тъча не му е достатъчно, не знам как някой може да очаква от Гонзо да седи в някакъв офис и нищо да не зависи от него.
По принцип най-желаните съдружници на големите мошеници са честните глупаци. Факта, че Батков избра да съсипва отбора с Гонзо пред това да го вдигне с Херо, говори че целта му е наистина този отбор да бъде съсипан.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Дек 19, 2014 1:35 am 
Аватар

Признай си поне, че си прасе и че те боли, че Гонзо ти наказваше отбора дълго време и като чуехте името му и се насирахте. Или Гонзо те е биел като малък. Едно от двете е. Каквото и да става дори без записан мач ти винаги намираше да се изтропаш върху него. През другото време си по-тих от водата и по-нисък от тревата.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Дек 19, 2014 1:36 am 
Аватар

Брат спри се с това прасе дето ти се привижда

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Дек 19, 2014 1:38 am 

Пикайте и лягайте още ли е актуално?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Дек 19, 2014 1:40 am 
Аватар

Светльо написа:
Брат спри се с това прасе дето ти се привижда

E, намери ми един пост, в който казва нещо позитивно за нашия клуб или ПОНЕ нещо левскарско да каже... да подкрепи отбора или нещо от сорта. Даже в някои постове ни наричаше говеда. Хидъна си мълчи, не чете форума, сигурно и мачове не гледа дълго време докато Гонзо не се появи. Да напише едно "Само Левски" или нещо от сорта. Ако му прочета всички постове сигурно ще изпадна в ебати депресията.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Дек 19, 2014 1:42 am 
Аватар

Цитат:
Успоредно из интернет върлува известната отдавна информация, че новият член на Надзорния съвет на клуба Минко Герджиков е бил разузнавач.
„Това е твърде стара новина – коментира той за „Труд“. - Трябва ли да обяснявам, че съм работил в посолство? И има ли глупак, който да смята, че посолствата се занимават с друго, освен със събиране на информация? Приех да вляза в Надзорния съвет с цел да помогна първо за укрепването на финансите и второ – за организацията на финансите. За да се въведе работещ корпоративен модел. Няма голям отбор с малък бюджет. Няма голям отбор без официална трибуна. Сега ставам жертва на атака, провокирана от хора, които искат да завземат „Левски“, без да се показват. Причината? Да се постави „Левски“ в трудно положение. Защото аз мога да помогна. Влязох в Столична община при 380 милиона лева бюджет, излязох при 1,3 милиарда.“Из „Герена“ се говори за планове за сътрудничество с банковия сектор, за което Герджиков би могъл да бъде твърде полезен
и дори - коз. Заместник-министърът на търговията в кабинета на Стефан Софиянски и бивш заместник кмет на София сега е в Съвета на директорите на „Пиреос банк“.

Труд

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Дек 19, 2014 1:43 am 

Цитат:
„Не искам да коментирам в момента каквото и да е било, свързано с „Левски” и с пресконференцията на Димитър Димитров”, заяви пред БЛИЦ Георги Иванов-Гонзо.

„За да няма пренебрегнати медии, ще говоря утре в град Сливница. Знаете, че там предстои провеждането на традиционния мач в зала между „Левски София Запад” и „Левски”. След края на двубоя ще отделя внимание на всички журналисти, които ще отразят събитието”, обяви силният човек на „Герена”.

„Хем ще ме видите как играя футбол. Мисля че не съм забравил...”, добави шеговито Гонзо.

Той не пожела да коментира и треньорската сага, като уточни, че утре ще бъде готов да отговори на всички въпроси, свързани не само с Херо, но и с новия наставник на отбора.

Упорито се говори, че Стойчо Стоев вече преговаря с "Левски" и е въпрос на дни назначението му.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Дек 19, 2014 2:11 am 
Аватар

А кой ще играе отдесно?

Кур за вас, тъпанари, с кви неща се занимавате само, докато една идея умира...

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Дек 19, 2014 2:50 am 
Аватар

League Team Games Goals Assists YC RC
Copa del Rey Elche 1 0 0 0 0
La Liga Elche 13 0 0 7 1

Кораво представяне за Гари за Елче.. Може и да си го върнем зимата :lol:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Дек 19, 2014 3:27 am 
Аватар

Хидън ако има жена най-добре и нея да заключва, не само хладилника, че Гонзо си пада и по тънката част :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Дек 19, 2014 3:29 am 
Аватар

Чи ко муй на Стойчо Джоба :bigok Кат го съблечем и него, ще има " Мииии...както виждате се опитах да се надигравам с тях, но не се получи :усмивка " :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Дек 19, 2014 7:29 am 
Аватар

И що да се съблича човека? Тук последните дни се твърди, че ни трябват професионалисти с опит и успехи, а не "чести глупаци" левскари /цитат от заключващия хладилника/.
Стойчо Стоев е професионалист и има успехи. Стана шампион с рязанград, взе купата, изкара ги от групите на ЛЕ и стигна до осминафинал.

Поведението на Херо спрямо Гонзо е отвратително. Отказа му през лятото, но Гонзо се съгласи да вземе Петьо Колев /дясната ръка на Херо/ за помощник треньор. Тоест Херо е бил постоянно информиран за всичко в Левски.
Претенциите на Херо са, че нямало да му освободят и вземат всички футболисти които желае, и че искал структурата да бъде Президент - треньор - спортно технически щаб. Тоест Гонзо аут и цялата власт в Херо. Затова е било това изчакване, усукване, и почесване.

Последна промяна New Order на Пет Дек 19, 2014 7:46 am, променена общо 1 път

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Дек 19, 2014 7:46 am 
Аватар

.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Дек 19, 2014 8:44 am 

цднa искaт тоя от гaлaтaсaрaй Борян, ние КОГA?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Дек 19, 2014 10:14 am 
Аватар

Така като гледам, отиваме на вариант Стойчо Стоев... Който твърди, така между редовете, че приятелството му с Перчема няма нищо общо с това дали би дошъл в Левски.

Дано да е за добро...

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Дек 19, 2014 10:16 am 
Аватар

New Order написа:

Поведението на Херо спрямо Гонзо е отвратително. Отказа му през лятото, но Гонзо се съгласи да вземе Петьо Колев /дясната ръка на Херо/ за помощник треньор. Тоест Херо е бил постоянно информиран за всичко в Левски.
Претенциите на Херо са, че нямало да му освободят и вземат всички футболисти които желае, и че искал структурата да бъде Президент - треньор - спортно технически щаб. Тоест Гонзо аут и цялата власт в Херо. Затова е било това изчакване, усукване, и почесване.

Точно това си мисля и аз. Херо "спасителя", айде у лево.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Дек 19, 2014 10:20 am 
Аватар

Цитат:
Стоев: В понеделник ще има яснота за Левски

Прочети повече на: http://www.sportal.bg/news.php?news=523886

Честито :smt006 Тоя ще е удобен на всички :smt031 :smt031

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Дек 19, 2014 10:33 am 

RIR написа:
Така като гледам, отиваме на вариант Стойчо Стоев... Който твърди, така между редовете, че приятелството му с Перчема няма нищо общо с това дали би дошъл в Левски.

Дано да е за добро...

Ако имаш предвид някакво приятелство с Боби Михайлов... Ми белким спрат да ни режат за неправилно дишане :bigok :bigok :bigok

Изображение

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Дек 19, 2014 10:37 am 
Аватар

Стоев... по-грешно решение едва ли можеше да има. Предпочитам Ясен като асистент на Гонзо пред тоз селяк неадекватен. Кокала е в пъти по-добър вариант за мене. Стоев е толкоз тъп и безличен, че Прашката е Мауриньо сравнен с него. Баси дъното ударихме, ама си го заслужаваме с оглед на поведението ни като фенове.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Дек 19, 2014 10:39 am 
Аватар

incheto_1914 написа:
RIR написа:

Дано да е за добро...

Ако имаш предвид някакво приятелство с Боби Михайлов... Ми белким спрат да ни режат за неправилно дишане :bigok :bigok :bigok

Мне... Мазния Перчем :loser2

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Дек 19, 2014 10:40 am 
Аватар

incheto_1914 написа:
RIR написа:

Дано да е за добро...

За Иво Тонев говори RIR, мисля. :smt017

Edit: RIR ме изпревари с уточнението. :bigok

Последна промяна dogbeer на Пет Дек 19, 2014 10:41 am, променена общо 1 път

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Дек 19, 2014 10:40 am 

Уточнявайте, когато обиждате на коса... :bigok То си е обида и само по себе си де :bigok

Изображение

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Дек 19, 2014 10:46 am 

В Уикенд има страница хранилка за Гонзо и горещи препоръки да взимаме Стойчо Стоев :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Дек 19, 2014 10:46 am 
Аватар

Тия, с косите, ни правят проблеми.

А оная, с косата, може да ни разреши най-големия... :batkoff

Върнете се в началото
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 15225 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 461, 462, 463, 464, 465, 466, 467 ... 508  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]