forum.levski.com

Форум на привържениците на ФК ЛЕВСКИ
Дата и час: Пет Сеп 12, 2025 11:46 am

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 15225 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 456, 457, 458, 459, 460, 461, 462 ... 508  Следваща
Автор Съобщение
МнениеПубликувано на: Чет Дек 18, 2014 12:43 pm 
Аватар

tprodanov написа:
Добре де, значи Гонзо е проблема, а не Батков?
Някой прочете ли ей това:
Цитат:
"Желание от г-н Батков видях. Няколко пъти ме попита дали това е последното ми решение. Всичките ми разговори са с Георги Иванов, като комуникацията ми с него беше изключително малка. Не исках да досаждам. Търсих го няколко пъти, но не ми вдигна и повече не съм му се обаждал", добави Димитров.

Т.е., Батков е добрия, Гонзо е гадното колепе? Верно ли?

Изваждаш някаква малка част от контекста на едно голямо интервю и правиш генерални изводи. Затова и отговорът ще е точно като въпроса - извадено от контекста, според който Батков е тумор за Левски, който е наложително да умре веднага - ДА, конкретно в тази ситуация Батков е добрия, а Гонзо лошия - за Левски.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Дек 18, 2014 12:47 pm 
Аватар

Е как малка част бре :bigok
То цялото му изказване е как Гонзо е виновен и в това изречение се казва, че Батков е добрия. Кур за Батков и за всичките му поддръжници. Това е единствената основа, над която може да се гради здрав Левски. Треньорите, футболистите и играта идват на много по-късен етап.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Дек 18, 2014 12:50 pm 
Аватар

tprodanov написа:
Аз не знам какво точно видяхте в пресконференцията на Херо. Обилна храна по Гонзо и заставане зад Батков. Т.е., Херо точно с тази си пресконференция показа, че може би беше по-добре това, че не идва.

Какво очакваш да каже Херо: "Аз исках, ама ТБ не се съгласи" след като не са разговаряли. Нормално е всичко да е насочено срещу Гонзо, след като Херо само с него е комуникирал. Гонзо е СТД в Левски и няма как да бъде прескочен в противен случай е излишен. Дали ще стане нещо или не трябва да минава през него, а след това той и Ганьо да решават. На всички е ясно, че спънките ги прави Ганьо, но Гонзо му е идеален параван.

Върнете се в началото
 Профил  

Абсолютния факт е, че Херо стоя половин година без работа заради Левски.

Върнете се в началото
 Профил  

Аватар

Ама, разбира се, че Гонзо е най-големия проблем. Той коли и беси в Левски! Той определя кой да вземе и не вземе от заплатите, а сега сам иска да похарчи 10 млн. евро за трансфери любезно осигурени от нашия благосклонен собственик. Ако има виновник за сегашното положение в Левски, това е само и единствено Гонзо!
Застанал е Гонзо на вратата на Герена и не пуска милеещи и раздаващи се за отбора професионалисти като Херо, ИлИлиев, които са готови и гарантиарт с играчи като Пачека, Крумов и Белаид да взимат купи и титли.
Заслужаваме си съдбата!

Върнете се в началото
 Профил  

Ми, елате. Нека всички дружно ни излъжат и на живо.

Цитат:
Vassil Kolev

Приятели,
Утре е Коледното парти в НКД, билярд клуб Стикс от 20:00 часа. Надявам се да видя мнозина от вас там! Гонзо ще дойде, заедно с още доста от легендите ни - Борето, Топчо и т.н., ще можете да си поговорите с тях за отбора във все пак празнична обстановка, независимо че настроението ни не е особено хубаво.

Изображение

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Дек 18, 2014 12:52 pm 
Аватар

Батков ако си използваше "политическо - агентските" умения в полза на клуба цена нямаше да има. Явно е, че човека е много умел комбинатор, но само в организирането на мероприятия. Сега пак плюем здраво Гонзо, който в конкретната ситуация с Херо явно си е изиграл ролята. Но дали Батков не търсеше и това с повторното му назначение?

Защото Батков снощи излезе и каза, че "не иска да похаби Гонзо". Т.е., вероятно е имало възможност да дойде Херо ако го няма Гонзо. Само че защо му е на Батков да си маха бушона? А Гонзо дали разбира, че е бушон?

От цялата работа Батков наистина успя вече да опетни сериозно абсолютно всички, които им се занимава с треньорстов или управление в Левски и са значели нещо за тоя отбор...

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Дек 18, 2014 12:52 pm 
Аватар

Zlostar_1111 написа:
tprodanov написа:
Аз не знам какво точно видяхте в пресконференцията на Херо. Обилна храна по Гонзо и заставане зад Батков. Т.е., Херо точно с тази си пресконференция показа, че може би беше по-добре това, че не идва.

Какво очакваш да каже Херо: "Аз исках, ама ТБ не се съгласи" след като не са разговаряли. Нормално е всичко да е насочено срещу Гонзо, след като Херо само с него е комуникирал. Гонзо е СТД в Левски и няма как да бъде прескочен в противен случай е излишен. Дали ще стане нещо или не трябва да минава през него, а след това той и Ганьо да решават. На всички е ясно, че спънките ги прави Ганьо, но Гонзо му е идеален параван.

Напротив, Херо е разговарял с Батков. Без Гонзо.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Дек 18, 2014 12:53 pm 

Ирониите ви в случая са крайно не на място. :)
Аз лоша дума за Гонзо никога няма да кажа. Ама предпочитам да не се правя на щраус.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Дек 18, 2014 12:53 pm 
Аватар

Каква е процентната вероятност САМО Гонзо да не е разбрал,че е бушон :smt017

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Дек 18, 2014 12:56 pm 
Аватар

StarataGospoja_4elsi написа:
Каква е процентната вероятност САМО Гонзо да не е разбрал,че е бушон :smt017

Зависи как се води комуникацията с него. Реплики от рода на: "Ако аз водех отбора от 1 кръг щяхме да сме на 1-во място" са си показателни. :wink:

Батков просто си разединява общественото мнение и така блокира всякакви действия против него.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Дек 18, 2014 12:57 pm 
Аватар

В понеделник искам оставката на Гонзо с отворено писмо до медиите, кой е с мен Сериозен съм
Херо няма да го кълна, така е решил, така е направил. Твърде малко време бе свързан с Левски за да го наричам левскар и да искам от него лоялност.
Ганьо пак изигра, този път изигра всички ни. Изигра нас, изигра Херо, изигра и Гонзо.
Тръста трябва да прекрати всякакви контакти с него и да почваме тотална война с Мустака, с всички средства. Това е моето мнение

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Дек 18, 2014 12:58 pm 
Аватар

Най-тъпото е, че Гонзо въобще не го виждам да работи в екип с хора, които имат някакъв опит и авторитет. Той може само с Яската Петров.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Дек 18, 2014 12:58 pm 
Аватар

Зависи какъв е повода за оставка. Ако е - Гонзо, стоейки в клуба ставаш бушон на Батков, I'm in.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Дек 18, 2014 12:59 pm 

:smt005 Някакво старо интервю, но вторият абзац е краят :smt005

Христо Йовов написа:
Най-голямата ми грешка в Левски беше, че не уточних със собственика всичките си права. През цялото време правих компромиси, какво трябва да се случи с отбора, да останат някои неща скрити. Това си беше лично моя грешка. През цялото време имаше половинчати работи и вина само себе си. Може би трябваше да тропна по масата. Не се чувствам предаден и използван. Чист съм пред себе си и през цялото време работих, за да успея и аз. Имах виждания за развитието на клуба, но нямах пълното доверие и за това не ми предоставиха цялата власт.

Винаги съм защитавал г-н Батков и един случай ми направи силно впечатление, бях още футболист. Видях, че преди първия съдийски сигнал той се прекръсти. Значи е истински фен на Левски и иска Левски да победи. Това е любов към клуба.

Изображение

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Дек 18, 2014 12:59 pm 
Аватар

Не всички могат да работят в екип,някой са твърде индивидуалисти за да се впишат в колектив.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Дек 18, 2014 1:01 pm 
Аватар

Mr. Smith написа:
В понеделник искам оставката на Гонзо с отворено писмо до медиите, кой е с мен Сериозен съм
Херо няма да го кълна, така е решил, така е направил. Твърде малко време бе свързан с Левски за да го наричам левскар и да искам от него лоялност.
Ганьо пак изигра, този път изигра всички ни. Изигра нас, изигра Херо, изигра и Гонзо.
Тръста трябва да прекрати всякакви контакти с него и да почваме тотална война с Мустака, с всички средства. Това е моето мнение

Аз също подкрепям ако е с уважение към Гонзо като футболист и човек и акцент върху това, че пази завет на Батков.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Дек 18, 2014 1:02 pm 
Аватар

Е да, но треньорската и директорската работа са екипни. Няма човек, който да разбира от всичко. А и Левски не е ЧМ, та един човек да бъде всичко накуп

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Дек 18, 2014 1:04 pm 
Аватар

Mr. Smith написа:

За.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Дек 18, 2014 1:05 pm 
Аватар

Няма как да не си направиш селекцията + подготовката, но да носиш след това цялата отговорност. Всъщност може, но само в брутално сбъркан и болен клуб като нашия. Разбираемо е решението на Херо. Всеки професионалист ще направи същото. За другото си има - Митов, Велев, Тодоров, Сухия, Вуцов, Колев и т.н. За всичко това основната вина носи Т.Б. През годините превърна треньорският пост в отбора на....бардак. Ако всичко беше що-годе нормално в този клуб, просто нямаше да го има Гонзо на ръководен пост. Това е.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Дек 18, 2014 1:06 pm 
Аватар

Дано повече хора са осъзнали, че Гонзо в момента е точно толкова вреден за Левски колкото и мустака. Но докато вторият не можем да го изгоним, то Гонзо може просто да стане и да се махне. За толкова години в Левски няма нито едно правилно решение - било то като директор или като треньор. Отделно дето от пустата му мания за величие покрай него никой кадърен и способен човек не може да се задържи. Само с любов към клуба не става. Трябва ни някой, който да го може. А Херо го може. Свалете си сините очила и гледайте реално на нещата.
Гонзо вън.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Дек 18, 2014 1:07 pm 

Ще опонирам леко на Змея с абсурдния пример Турчо - там той наистина е всичко накуп :wink:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Дек 18, 2014 1:07 pm 
Аватар

RIR написа:
Mr. Smith написа:

Аз също подкрепям ако е с уважение към Гонзо като футболист и човек и акцент върху това, че пази завет на Батков.

:smt023

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Дек 18, 2014 1:09 pm 

Абсолютно съгласен с Смит! По-добре за Гонзо е, в момента, да не е част от този цирк.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Дек 18, 2014 1:10 pm 

Еми ако утре наистина Гонзо, Топчо и Боримиров дойдат в тоя билярд клуб, явно трябва да се натиснат истински да изчезват и да оставят мустака сам. САМ САМ САМ, с други бушони, които не са левскари, които не са никакви, да си ги търси сам.

И въобще - натиск трябва от всички страни. Просто трябва всички ВЪН и мустака да остане САМ.

Изображение

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Дек 18, 2014 1:12 pm 
Аватар

Гонзо вреден като Батков :bigok
Тия всиките неща сме ги чели за кой ли не досега. 20 треньора ли сменихме? 10 директора? И всички те са виновни.

Винаги съм мислил Батков за тъп. Сега съм наясно, че той наистина е тъп, но ние като фенове сме още по-тъпи.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Дек 18, 2014 1:15 pm 
Аватар

Гонзо от селекция доказано не разбира. Има едни Гара Дембеле и Иван Цветков, а от другата страна брутални издънки като Тошко Христов, Главоча, Рисп, Диамутен, Башлиев и тн.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Дек 18, 2014 1:16 pm 
Аватар

incheto_1914 написа:
Еми ако утре наистина Гонзо, Топчо и Боримиров дойдат .

Васко Колев казва, че Гонзо със сигурност ще присъства.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Дек 18, 2014 1:17 pm 
Аватар

С тия фейсбук съобщения на тръста ми е малко терсене като нямам фесбук. :smt012

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Дек 18, 2014 1:20 pm 

Еми ако мога, отивам да му се моля да си тръгне и да остави свинята сам.
Топчо ако не дойде, освен във фейсбук да му пиша същото :ohmygod :ohmygod :ohmygod

А току-що пак се намериха хора да ми обясняват, че цялостно мустака не е виновен и всичко това е просто наслагване от треньорите през годините. :cry:

Изображение

Върнете се в началото
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 15225 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 456, 457, 458, 459, 460, 461, 462 ... 508  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]