forum.levski.com

Форум на привържениците на ФК ЛЕВСКИ
Дата и час: Пет Сеп 12, 2025 11:56 am

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 15225 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 455, 456, 457, 458, 459, 460, 461 ... 508  Следваща
Автор Съобщение
МнениеПубликувано на: Чет Дек 18, 2014 11:51 am 
Аватар

Ми айде тоя тръст да действа? Изявление ли ще прави, кампании ли ще води, не знам кво ше прави, ама ни разиграват разни ченгета като пионки, а уж тва е идеята на тоя тръст - да спира разни такивс безумия.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Дек 18, 2014 11:52 am 
Аватар

И според мен от един момент нататък беше ясно, че Херо няма да се навие да дойде.

Обстановката в клуба е явно толкова отровна, че никой (вкл. Гонзо) не може да намери правилния ход. Човек има чувството, че който и да дойде в този момент, провалът му е гарантиран.

Докато ТБ е начело, все ще е така. Няма никакъв смисъл да обсъждаме нещата, нападайки се взаимно заради мненията си.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Дек 18, 2014 11:54 am 

Росен написа:
Или трябва да го приемам нормално?

За мен цялата сган трябва да бъде изметена начело с мустакатия. Видя се,ч е нищо не става, чакахме юбилея, прееба ни там, след това нищо, сега чакахме Херо, пак изядохме кура основно по вина на мустака, сега не знам вече какво ще чакаме. :lol:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Дек 18, 2014 11:54 am 
Аватар

Изображение

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Дек 18, 2014 11:56 am 

Херо е изключителен професионалист. Чест му правя, че не се съгласи за разлика голяма част от треньорите без пост, които биха се в този момент... Каза си тъжната истина, която всички знаем... Проклинам цялото ръководство на този клуб заради аматьорщината му, начело с Батков, като на него му желая всичко най-лошо. Урода постигна една от целите си- разболя голяма част от милионите Левскари... Ще изгрее слънце някой ден, но скоро ли ще е той... :cry:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Дек 18, 2014 11:57 am 

Часовничето тиктака... :wink: Към настоящият момент едни 10-12% от вас виждат истинската същност на Великият Цар Гонзо, ама не смеят да се обадят или си го признават с половин уста. Само преди 2 години и това беше немислимо. :bigok Спокойно, ще ставате все повече и повече. :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Дек 18, 2014 12:03 pm 
Аватар

Изчетете всичко от пресконференцията на Херо.. Няма смисъл от по- нататъшни обяснения. :wink:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Дек 18, 2014 12:07 pm 

За мен Херо постъпи изключително достойно. Излезе и си каза всичко от до. Всеки сам може да си направи сметката.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Дек 18, 2014 12:09 pm 
Аватар

Събитията с Херо ми приличат много на тези с Илиан Илиев от 2009-2010.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Дек 18, 2014 12:10 pm 
Аватар

мичо написа:
За мен Херо постъпи изключително достойно. Излезе и си каза всичко от до. Всеки сам може да си направи сметката.

+1

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Дек 18, 2014 12:11 pm 
Аватар

Освен, че е достойно решението на Херо, то е и правилно за Левски. Нагледахме се достатъчно на компромиси "в името на Левски" и точно затова стигнахме до тук.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Дек 18, 2014 12:12 pm 
Аватар

мичо написа:

Уви, доста хора продължават да забравят, че никой не е по- голям от Левски и не могат да си направят сметката...

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Дек 18, 2014 12:14 pm 

Още един агент в управата, взимаме Сашо Александров :smt005 :ohmygod Какво се случва, бе ?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Дек 18, 2014 12:16 pm 
Аватар

Радвам се ,че Херо излезна и си каза нещата точно и ясно ,за да не се спекулира.
Сега ще продължаваме да мизерстваме и чакаме поредната мишка - най-вероятно селяка Стойчо Стоев... Ако ли пък не - треньор ще е... Гонзо. :smt031

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Дек 18, 2014 12:22 pm 
Аватар

Аз не знам какво точно видяхте в пресконференцията на Херо. Обилна храна по Гонзо и заставане зад Батков. Т.е., Херо точно с тази си пресконференция показа, че може би беше по-добре това, че не идва.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Дек 18, 2014 12:23 pm 
Аватар

С тази пресконференция на Херо изведнъж ще излезе, че по прекият проблем, говоря за спортно-технически резултати, е Гонзо, а не Батков... :ohmygod

Почнах вече съвсе трудно да се ориентирам в тези вътрешни борби. :smt017

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Дек 18, 2014 12:25 pm 
Аватар

Aз се чудя тоя Александров ще го ползваме ли или го взимаме, за да може след 2 кръга и 15 минути игра да го освободим :roll:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Дек 18, 2014 12:27 pm 
Аватар

tprodanov написа:
Аз не знам какво точно видяхте в пресконференцията на Херо. Обилна храна по Гонзо и заставане зад Батков. Т.е., Херо точно с тази си пресконференция показа, че може би беше по-добре това, че не идва.

Ми когато някой е некоректен към теб, е нормално да го нахраниш..

Росен написа:
Aз се чудя тоя Александров ще го ползваме ли или го взимаме, за да може след 2 кръга и 15 минути игра да го освободим :roll:

Тихо, цар Гонзо си знае..

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Дек 18, 2014 12:30 pm 

Имам чувството, че Херо ако каже: "Гонзо е от цдна" и това ще вземете за 10000% чиста монета и ще почнете да го повтаряте навсякъде.
Не, не казвам, че лъже. Просто ме изумява готовността Херо да каже каквото и да е и да се почне с поклоните моментално.

Гонзо, тръгни си, моля те... Така, както не трябваше да се връщаш, защото всички знаехме, че за батков ще се забрави по-бързо от секунда.
А съм сигурна, че батков е бил честен с Херо, с желание да го вземе, че нямаше да се бърка никъде, че нямаше да обещае 100 неща по-нататък, които да не изпълни, че нямаше да употреби всеки, че нямаше пак да намери начин да си измие ръцете, че нямаше да почне с интригите при първите добри резултати и евентуална борба за титла. Камо ли като му замирише на пари от трансфери.

Преди и след Гонзо кой се бъркаше в цялата работа и мътеше водите в клуба? От кого се отказаха и директори, и треньори...? Иначе, за егото на Гонзо и желанието му винаги сам да се справи с всичко от-до съм напълно съгласна, но тогава щеше винаги, докато е тук, да е треньор, а не да има Мурсия, Ясен и т.н.

Заеби...

Изображение

Върнете се в началото
 Профил  

Аватар

Тъжно.
Мисля,че заслугата за провала с Херо, трябва да се признае на Батков и Гонзо. Не е сериозно да се твърди, че единия или другия е невинен.

Върнете се в началото
 Профил  

Аватар

Най-мразя, когато Хидъна излиза и казва цялата истина. Този път е напълно прав. Четох интервюто на Херо в спортал. Излиза, че Гонзо е виновен за цялата работа.

Цитат:
При мен селекцията щеше да струва 0 лева. В последния момент научавам кои футболисти ще бъдат освободени. Никой не ме е питал. Това е най-малкото несериозно или некоректно.

Цитат:
Вчера казах на Тодор Батков, че това е окончателното ми решение и се разделихме като приятели. Видях желание в него аз да съм треньор. Неслучайно ме попита няколко пъти дали това е последното ми решение. Всичките ми разговори са били с Георги Иванов и г-н Батков. Комуникацията ми с Георги беше малка. С него съм работил, когато той беше футболист. Нашите отношения са добри и нямам проблеми с него като човек. Комуникацията ни беше изключително тежка и трудна.

Излиза, че Херо е бил склонен да дойде и да направи селекция за 0 лева, просто е искал никой да не му се меша в работата. Не искам да го призная, но Хидъна е абсолютно прав, че в този момент Гонзо е вреден за Левски начело с Батков.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Дек 18, 2014 12:34 pm 
Аватар

acrimonious написа:
Изчетете всичко от пресконференцията на Херо.. Няма смисъл от по- нататъшни обяснения. :wink:

Имам много дълбоки съмнения, че Херо е прав. Обичам и уважавам адски много Гонзо, но прави грешка след грешка. Не съм впечатлен от треньорските качества на Херо, но наблюденията ми са, че като селекционер е адски силен. Има и много контакти с мениджъри. Преди 2-3 месеца Петър Колев, като помощник на Гонзо каза, че контакта с него е много труден. И пак той казва, че футболистите, на които е съобщено, че си заминават не е съгласувано с Херо. Ок, инвалиди, ама като си договорил треньор 5 месеца по-рано логично да го обсъдиш с него. Прав е и за селекцията, гониш 7-8, взимаш 4-5. При все, че нямаш никакъв потенциал на скамайката.
За Жужу също е прав. Избираш между двама, които не са във форма и тепърва ще влизат. Демек, за пролетта. Логично треньорът, който ще е тогава да избере кой да дойде. Още повече, че е работил с тези футболисти.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Дек 18, 2014 12:35 pm 
Аватар

Aма то беше ясно, че Гонзо и Херо няма как да работят заедно. Просто и двамата са силни характери. Както казах, приказката за острите камъни и брашното е абсолютно точна в случая. А Гонзо наистина не трябваше да се връща в Левски, а да остави бащицата да си назначи Герджиков за треньор, Марков за спортен директор, Тодор Живков джуниър за пресаташе, Сергей Станишев за треньор на вратарите и да се закрива това АД.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Дек 18, 2014 12:35 pm 
Аватар

RIR написа:
С тази пресконференция на Херо изведнъж ще излезе, че по прекият проблем, говоря за спортно-технически резултати, е Гонзо, а не Батков... :ohmygod

Почнах вече съвсе трудно да се ориентирам в тези вътрешни борби. :smt017

Отказал съм се да коментирам тия неща тук,за да не ме обвинят в чорбаризъм и батковизъм.Хубаво е ,че лека полека хората започват да виждат очеизвадните неща.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Дек 18, 2014 12:36 pm 

Това залъгване, че работата на Гонзо като треньор се получава, вреди както на нас, така и на него.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Дек 18, 2014 12:37 pm 

Е кой пък и кога написа, че на Гонзо му се получава като треньор :shock: Нали всички пишем точно обратното.

Изображение

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Дек 18, 2014 12:38 pm 
Аватар

Добре де, значи Гонзо е проблема, а не Батков?
Някой прочете ли ей това:
Цитат:
"Желание от г-н Батков видях. Няколко пъти ме попита дали това е последното ми решение. Всичките ми разговори са с Георги Иванов, като комуникацията ми с него беше изключително малка. Не исках да досаждам. Търсих го няколко пъти, но не ми вдигна и повече не съм му се обаждал", добави Димитров.

Т.е., Батков е добрия, Гонзо е гадното колепе? Верно ли?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Дек 18, 2014 12:38 pm 
Аватар

Гонзо изобщо не му се получава като треньор, нито като селекционер. И съм сигурен, че сам го знае. Просто крепи положението и си обира негативите, от това което виждам.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Дек 18, 2014 12:43 pm 

Тук доста често се срещаше мнението, че Херо не е постигнал нищо, не е бил никакъв треньор и с нищо положението нямаше да е по-различно от това сега. Интересно ми е, кой вариант за треньор ви харесва на вас, като вече изключим Херо?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Дек 18, 2014 12:43 pm 
Аватар

tprodanov написа:

Обичам Гонзо като легенда на клубът, прекланям се пред неговото мъжкарство и левскарското в него, ама стига сме го правили на свещен тотем в тоя форум. Гонзо може да е легенда, може да е голям левскар работещ за без пари, може да е всичко но за огромно мое съжаление няма качествата да е нито треньор, нито директор на клуб с ранга на Левски. А Левски от години изпитва крещяща нужда в клубът, така и в отбора от професионализъм и ПРОФЕСИОНАЛИСТИ а не само от левскари. Това че си левскар не те прави професионалист. Това, че правиш компромиси за Левски не значи, че тези компромиси са полезни и добри решения за Левски като клуб.

А проблема тука между Херо и Гонзо е селекцията, аз лично още от времето на пробите на Амри и Жужу го разбрах това нещо. Просто Гонзо желае той да я прави а треньора само да тренира отбора, както стана с Ясен и Мурсия, просто Гонзо така разбира поста на спортен директор. А Херо желаеше да си определя всичко сам както беше в Черноморец понеже така пък той разбира поста на треньора. Кой крив или прав не знам? А и вече няма никакво значение при свършен факт.

Много хора сега ще се ядосат на това което ще напиша накрая. А то е, че Гонзо е много, ама много по-голям левскар от Херо, но пък Херо е много по-добър треньор и професионалист от Гонзо! Въпроса е от какво се нуждае точно сега Левски в този момент?

Върнете се в началото
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 15225 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 455, 456, 457, 458, 459, 460, 461 ... 508  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]