За всички църкащи мишлета с малки пишлета
Blue_Blood_Burgas написа:
Ами има доста неказани истини в мнението ти.Най-малкото путкенски се изниза от Ботев.
Дейвид Чукачи написа:
Това го бях забравил верно, няма по-добър пример за каква Алчност иде реч!
Херо ще дойде

Според мен е мъжкар и няма да изпържи, не чакаме все пак Капело.
Ако не дойде, единствената причина ще е егоцентризма на Гонзо.Който ше ни закопае,еле пари да вади от джеба...
И след Лудогорец, и след Монтана сега забелязвам една шизофрения - Гонзо се възгордява,феновете се възгордяват, а нещата са толкова далеч от истината....
Жестоко се бъркаш за Херо, трудно се сещам за някой, който да е по-далеч от определението "мъжкар". Тук в Бургас си го знаем, а мазутите навсякъде го посрещат и изпращат с "ХЕРО, КУРВО!". Херо е Мишка с главно М и само сребролюбието му е по-голямо от малодушието. Предпочита да е първи на село, отколкото последен в града, и нееднократно го е доказвал през годините, като ни е отказвал. Аз лично като фен на най-великия клуб се чувствам унизен как му се молим на тоя измекяр, вместо отдавна да сме му теглили майните. Не можеш да изнудваш ЛЕВСКИ СОФИЯ с безброй претенции за играчи и прочие, и то като знаеш, че пАри нема!? Трябва да си горд, че сме избрали точно теб, а в крайна сметка това си е работа, за която ще ти се плащат и мазните кинти, чуек! Мъжкарят се притичва на помощ, когато е най-трудно, Мишокът първи побягва, когато свърши лесното. И точно затова ми се струва, че не оценяваме по достойнство с какво и кога се е захванал Гонзо и усилията му, макар не винаги да дават резултат. Херо не искал да си "заложи репутацията"... Коя репутация, на треньор на най-чернототаджийския отбор, който ЕДИНСТВЕН заедно с Нафтата беше официално разследван с арести, обиски и пр.? Че с толкова читави играчи Шарана го дънеха като маче у дирек, докато не изпадна? А и като треньор е надценен и може да е Номер 1 най-вече с неограничен бюджет и селекция като Петев и Стоев, макар разбира се, да е над тяхното ниво, да не говорим за Гонзо. Признавам му само страшния нюх за играчи, отдалеч ги надушва разните негра и арабески, прави ги машини и после ги продава с голяма печалба. Иначе за А-група си е БоК на фона на всички недоразумения, минали през Левски, спор няма. Но не го чакайте като Месия, дори и да дойде, което вече силно ме съмнява.
Дейвид Чукачи написа:
Категорично не съм съгласен, може би освен за това, че "мъжкар" точно не е. Сребролюбец си е. Но пък той си го казва "Ако вземем еди-кои си, ще мога да помогна. Ако не ги вземем, няма да мога". Защо му се сърдим, че иска и на него си, и на нас да спести мъката?
Мисълта ми беше, че разговорът трябва да е:
-Искаш ли да си треньор на ЛЕВСКИ?
-Искам, ама при тия и тия и тия условия.
-Условията не важат, бате. Искаш ли да си треньор на ЛЕВСКИ?
-Не ща.
-Ми марш в Комлука тогава!
Херо иска ВСИЧКО да му е наред - голям бюджет, една кола пари за селекция, никой да не му се меси в работата, европейски бази, PR и медиен комфорт, доволни фенове-клакьори, голяма заплата и ако може, да работи дистанционно оттука, че да си е при семейството!? Ми сори, ма това дори и в Рязград не минава вече. Тройчо к'ъвто и да е, кога е отказвал на Турция? Насила хубост не става.