forum.levski.com

Форум на привържениците на ФК ЛЕВСКИ
Дата и час: Пет Сеп 12, 2025 11:57 am

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 15225 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 451, 452, 453, 454, 455, 456, 457 ... 508  Следваща
Автор Съобщение
МнениеПубликувано на: Сря Дек 17, 2014 8:50 pm 
Аватар

Още като го уволниха жАлтите, ме налазиха лошите предчувствия :smt012

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Дек 17, 2014 8:51 pm 
Аватар

Kryten написа:
Бате Вили ще оперира с голи ръце. След като си е бърсал гъза :strkstrk

Вилито да си го гледа Батков, аз сили за това нямам.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Дек 17, 2014 8:51 pm 
Аватар

За мен версията, че Гонзо е извъртял Херо е силно нелепа. Не знам къде видяхте проблем в селекцията - Гонзо публично каза, че Херо ще си я прави, Херо и той каза, че ще си я прави - на едно мнение са. На едно мнение са и, че тя трябва да е от свободни агенти. Не виждам никакъв проблем между Гонзо и Херо, не знам къде го виждате и вие. Херо е човек, който веднага щеше да нахрани Гонзо, ако проблемът беше в него. Достатъчно ни е хранил като клуб през годините.

За мен проблемът е пълната несигурност в клуба - ако Херо си доведе футболисти, той ще очаква те да взимат заплати, а това Гонзо не може да го гарантира. И вината леко не е в него.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Дек 17, 2014 8:54 pm 

niki87 написа:
Честно ви казвам, толкова съм отвратен, че вече започвам да усещам и някакво безразличие :ohmygod Тая мустаката, противна, гнусна свиня... направо откачам :ohmygod Тръстове, фенклубове, всички трябва ежедневно да го натискаме и да го разкараме тоя изрод, и изобщо не искам да чувам въпроса с алтернативата! Не ме интересува дали ще е пеевски, доган, боко, моко или коко, само да не е тара :ohmygod Спортно-технически няма какво да се коментираме-пълна пародия и срам. Гонзо е толкова треньор, колкото аз съм Алфред Хичкок. Картинката е апокалипстична.

!!!
Вместо да изрежем тумора,ние удължаваме собствената си агония...

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Дек 17, 2014 8:54 pm 
Аватар

Вили :strkstrk Вуцов :strkstrk Освен мача с Лудогорец и юбилея друго хубаво в тоя юбилеен сезон,че даже и миналия не се случи. А 2006-2007 имахме планове как в юбилейния сезон ще излезем от групите :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Дек 17, 2014 8:55 pm 
Аватар

От А група - да :blass :strkstrk :strkstrk

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Дек 17, 2014 8:55 pm 
Аватар

tprodanov написа:
Не знам къде видяхте проблем в селекцията - Гонзо публично каза, че Херо ще си я прави, Херо и той каза, че ще си я прави - на едно мнение са.

Херо със сигурност е поискал перлата в зимната ни селекция Сашо Александров! :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Дек 17, 2014 8:56 pm 
Аватар

bogarra написа:
Вили :strkstrk Вуцов :strkstrk Освен мача с Лудогорец и юбилея друго хубаво в тоя юбилеен сезон не се случи. А 2006-2007 имахме планове как в юбилейния сезон ще излезем от групите :bigok

То верно ще излезнем, ама от А група май.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Дек 17, 2014 8:58 pm 
Аватар

Крайно време е да се спре с тая мантра, че ни трябват левскари. Като ги хванеш - сухия, Гонзо, Кокала, Топчо, Йовов и кой ли още не - са все левскари и какво от това :?: Трябват ни хора които вършат работа, трябват ни резултати. А и най-големият левскар да си - като нямаш уменията, нищо не се получава. И на всичкото отгоре един дебел мустак сере на всичко и всички.

No me importa donde juegues
Siempre te voy a seguir
Yo lo quiero a Levski Sofia
Y por él voy a morir

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Дек 17, 2014 8:59 pm 
Аватар

Горе главите,скоро ще се върнем там,където ни е мястото,на върха,а тая година можем и без треньор да я караме,ако може само аз да им водя физическата подготовка :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Дек 17, 2014 9:03 pm 
Аватар

Shtraker написа:
tprodanov написа:
Не знам къде видяхте проблем в селекцията - Гонзо публично каза, че Херо ще си я прави, Херо и той каза, че ще си я прави - на едно мнение са.

Херо със сигурност е поискал перлата в зимната ни селекция Сашо Александров! :bigok

Това беше първото нещо, което ме разсмя днес от сърце :lol: :lol: :smt023

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Дек 17, 2014 9:03 pm 
Аватар

Shtraker написа:
tprodanov написа:

За Сашо Александров се говори от едва няколко дни, а според мен решението на Херо е от доста преди това. Така че не бих го броил като никакъв фактор, който го е отказал.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Дек 17, 2014 9:11 pm 
Аватар

Suum cuique написа:
Съжалявам, че ще използвам тази аналогия (може и да бъркам с фактите в нея), но когато Васил Левски е правил комитетите и са го питали като се освободим кой ще ни бъде цар. Та и ние така мислим какво ще стане като се махне бащицата. Честно казано на мен не ми пука какво ще стане, ако цената на това, е бащицата вън от клуба. Затова би било прекрасно, ако от утре всеки ден бащицата е атакуван да дава акциите.

ами аз и много други говорим за това от доста време...но се натяква твърдението, че трябва да се изчака не знам си колко време тръста да поеме по-голям контрол....мустака не държал той нещата(да не сме скачали по него, че било безсмислено)...еми заслужаваме си всичко. Хора които до днес разправяха, че било смешно да сме отивали във В група...сега разправят, че по-зле няма накъде и така било най-добре. Изглежда просто трябва всичко да се сгромоляса (ако има накъде повече), че да се разбере, че участието ни в това първенство е напълно безсмислено. Аз лично не мога да търпя повече тези гаври които понасяме на всякакво ниво. Името Левски беше достатъчно потъпкано и смачкано последните години!

Последна промяна Soul на Сря Дек 17, 2014 9:12 pm, променена общо 1 път

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Дек 17, 2014 9:11 pm 
Аватар

Ето го интервюто на Херо от вчера. Много точно и ясно казва всичко. Който има уши и нещо м/у тях ще разбере за какво става въпрос. http://www.sportal.bg/video.php?video=72628
Само адмирации за Димитров, че не се е съгласил на "половин" изпълнени договорки. От професионална гледна точка напълно го подкрепям. От отчаяна човешка такава съм безкрайно разочарован, въпреки да знам че няма абсолютно никаква вина. Човека си каза условията в прав текст. Цитирам: "Искам аз да си направя подготовката, селекцията и да поема ПЪЛНАТА отговорност при положителен и отрицателен резултат." Също каза, че е направил селекция от СВОБОДНИ играчи БЕЗ ТРАНСФЕРНИ СУМИ, чийто заплати се ВПИСВАТ във финансовите изисквания обявени от Гонзо и Баткоф. Дори обяви че с тези играчи ще се бори догодина за титла и купа. Напълно нормални изисквания и дори за мен изключително завишени цели, предвид сегашните обстоятелства. Какви пари мари и т.н. бълнуваме че е искал. Някой да е чул или чел подобно нещо в интервю? Защото аз не съм. Но като нищо да съм пропуснал, че е поискал м/у 2 и 20 милиона, които вдругиден Мустак гюзел ще обяви на всеослошание и ние наивниците ще трябва да му повярваме, защото Буратино НИКОГА не ни е лъгал.
Да пращат Гонзо в някой проспериращ отбор на обучение, защото вече става ясно, че ще е той до края на пътя, където и да ни отведе. Хубаво е млад човек да има АМБИЦИИ, желание и страст, но също си трябва, информация, рутина, и дипломатичност, за да бъде евентуален успех рожба не на сляпа случайност, а на внимателно, и последователно планиране, както също да има повторяемост и дълголетие. Гонзо само загуби от това че няма да може да се учи от Херо. Дано да го осъзнава.
Както и да е. Можем само да пожелаем успех на Гонзо в "новото" постоянно треньорско назначение и огромно количество ШАНС, защото ще ни е нужен.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Дек 17, 2014 9:17 pm 
Аватар

malcho1914 написа:
А Гонзо,освен,че упорито продължава да защитава Батков и да го изкарва месия,е загубил и връзка с реалността.Целта било,трето място и групи на ЛЕ.... :smt005 :smt005 :smt005 :smt005 :smt005 :smt005 :shock: :shock: :shock: :ohmygod :ohmygod :ohmygod :ohmygod
Ако не беше толкова трагично,щеше да е смешно.Ебаси ташака. :(

Да не ти развалям ентусиазма, но в момента изоставаме на 4 точки от третото място и ни предстоят два мача срещу последните два отбора в класирането. Аз ако бях треньор в момента, щеше да ми е тъпо да кажа, че целта на отбора ми е да падне по-надолу в класирането, отколкото е в момента.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Дек 17, 2014 9:19 pm 
Аватар

Добре, борим се за трето място, но нали после идва Спартак Търнава и какви групи, какви 5 лева :smt005

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Дек 17, 2014 9:34 pm 
Аватар

sin_1914 написа:
Ето го интервюто на Херо от вчера. Много точно и ясно казва всичко. Който има уши и нещо м/у тях ще разбере за какво става въпрос. http://www.sportal.bg/video.php?video=72628
Само адмирации за Димитров, че не се е съгласил на "половин" изпълнени договорки. От професионална гледна точка напълно го подкрепям. От отчаяна човешка такава съм безкрайно разочарован, въпреки да знам че няма абсолютно никаква вина. Човека си каза условията в прав текст. Цитирам: "Искам аз да си направя подготовката, селекцията и да поема ПЪЛНАТА отговорност при положителен и отрицателен резултат." Също каза, че е направил селекция от СВОБОДНИ играчи БЕЗ ТРАНСФЕРНИ СУМИ, чийто заплати се ВПИСВАТ във финансовите изисквания обявени от Гонзо и Баткоф. Дори обяви че с тези играчи ще се бори догодина за титла и купа. Напълно нормални изисквания и дори за мен изключително завишени цели, предвид сегашните обстоятелства. Какви пари мари и т.н. бълнуваме че е искал. Някой да е чул или чел подобно нещо в интервю? Защото аз не съм. Но като нищо да съм пропуснал, че е поискал м/у 2 и 20 милиона, които вдругиден Мустак гюзел ще обяви на всеослошание и ние наивниците ще трябва да му повярваме, защото Буратино НИКОГА не ни е лъгал.
Да пращат Гонзо в някой проспериращ отбор на обучение, защото вече става ясно, че ще е той до края на пътя, където и да ни отведе. Хубаво е млад човек да има АМБИЦИИ, желание и страст, но също си трябва, информация, рутина, и дипломатичност, за да бъде евентуален успех рожба не на сляпа случайност, а на внимателно, и последователно планиране, както също да има повторяемост и дълголетие. Гонзо само загуби от това че няма да може да се учи от Херо. Дано да го осъзнава.
Както и да е. Можем само да пожелаем успех на Гонзо в "новото" постоянно треньорско назначение и огромно количество ШАНС, защото ще ни е нужен.

Съгласен съм с всичко дума по дума, без с това за шанса накрая. Докарали сме го дотам, че никакъв шанс не може да ни оправи. Трябва ни професионализъм...

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Дек 17, 2014 9:36 pm 
Аватар

само дето като не завършим в тройката...както и ще стане...Гонзо сам си сере :smt006
Абе въобще е толкова комично да се говори за класиране в Европа, при положение, че сме на изкуствено дишане....не е истина просто какви болни мозъци има :ohmygod

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Дек 17, 2014 9:42 pm 
Аватар

След тая критика към Гонзо, някой може ли да структурира в няколко прости точки, какво трябва да направи Гонзо, за да има радост?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Дек 17, 2014 9:44 pm 
Аватар

Явно да си тръгне :idea

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Дек 17, 2014 9:45 pm 

New Order написа:
Доживяхме края на сагата с холерика Херо. От сега нататък за мен твърдението, че Херо е левскар губи всякакъ смисъл.
Естествено Гонзо е виновен за липсата на пари в клуба, и ситуацията в която се намираме. Ако утре Гонзо се махне всичко ще е пей сърце.

В момента всякакви подобни приказки са излишни.

Последна промяна SZ_FEN на Сря Дек 17, 2014 9:57 pm, променена общо 1 път

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Дек 17, 2014 9:49 pm 
Аватар

Mr. Smith написа:

Ако не може да превъзмогне себе си, какво да направи? Да танцува сиртаки на центъра ли?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Дек 17, 2014 9:50 pm 
Аватар

Ivan63 написа:
Горе главите,скоро ще се върнем там,където ни е мястото,на върха,а тая година можем и без треньор да я караме,ако може само аз да им водя физическата подготовка :bigok

Бай Иване, наистина се изумявам от оптимизма ти. Аз лично не виждам в идните 3-4 години да излезнем от калта. Не се полагат усилия за да тръгнем отново към върха, а тук носим вина и самите ние като фенове.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Дек 17, 2014 9:50 pm 
Аватар

Mr. Smith написа:

Тъпо, но така излиза... :?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Дек 17, 2014 9:51 pm 
Аватар

Нещата са много зле... Няма смисъл от базици и ирония... :smt089

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Дек 17, 2014 9:55 pm 
Аватар

Ако Гонзо си тръгне, щото до тук това е единствената идея като гледам, как това помага на клуба?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Дек 17, 2014 9:56 pm 
Аватар

Пичове, съвсем сериозно ви говоря, дръжте се по-мъжки, ситуацията е много тежка, Мустака за пореден път излъга всички, напълни УС с агенти, които ще му играят по свирката. Няма да даде никакви акции на Тръста и почвата за Пеевски е готова. Който ще се отказва, поне да не тръби навсякъде, тук има хора,които се влияят от форума дори и за това как да пикаят сутрин
Така че, малко по-сериозно ак може.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Дек 17, 2014 9:57 pm 

tprodanov написа:
След тая критика към Гонзо, някой може ли да структурира в няколко прости точки, какво трябва да направи Гонзо, за да има радост?

Проданов, отговора на този въпрос ти го дадоха няколко пъти и то в рамките на тази дискусия само.
Гонзо не става за треньор. Нека си поеме директорските функции и да остави треньорските на някой друг. Това е всичко което се иска от него.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Дек 17, 2014 9:59 pm 
Аватар

.. ми, пропуснал съм, и не намирам. Това дали Гонзо става или не за треньор няма никакво значение, ако той си тръгне. Като си тръгне как се променят нещата?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Дек 17, 2014 10:03 pm 

tprodanov написа:
.. ми, пропуснал съм, и не намирам. Това дали Гонзо става или не за треньор няма никакво значение, ако той си тръгне. Като си тръгне как се променят нещата?

Във форума почти няма хора, които искат Гонзо да си тръгне от Левски. Единствените, които застават на тази позиция го правят защото мислят, че с присъствието си в отбора той легитимира антилевскарските действия на Батков.

Аз и много други хора тук, искаме просто Гонзо да не е треньор, но да си остане в Левски на директорския пост какъв беше и първоначалния му план.

Върнете се в началото
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 15225 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 451, 452, 453, 454, 455, 456, 457 ... 508  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]