forum.levski.com

Форум на привържениците на ФК ЛЕВСКИ
Дата и час: Съб Сеп 13, 2025 12:50 am

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 15225 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 443, 444, 445, 446, 447, 448, 449 ... 508  Следваща
Автор Съобщение
МнениеПубликувано на: Сря Дек 17, 2014 10:51 am 

Е, да, ок, дай да държи ментето Мурсия, само щото има някой там да се клатушка на треньорския стол :shock:

Изображение

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Дек 17, 2014 10:53 am 
Аватар

Ами аз ти казвам, че това е негов личен избор да бъде на всички постове. Изобщо не коментираме менте ли е Мурсия или не.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Дек 17, 2014 10:54 am 
Това са на Ганя игри според мен и изобщо не е до Гонзо. А Гонзо може всичко да му правим, ама не и оставка да му искаме. Нали си спомняте - "Гонзо, време е да си ходиш. Не ставаш вече" и ни направи шампиони с маската и на един крак...

Едит: Ако не е Херо, нека да е Гонзо. Стига смени и нови чукундури да се пробват за треньори. Да привиква Боримиров да му помага с директорските задължения и да работят.

Последна промяна dobrevche на Сря Дек 17, 2014 10:56 am, променена общо 1 път

Върнете се в началото

МнениеПубликувано на: Сря Дек 17, 2014 10:55 am 
Аватар

Ганя така се е покрил, че точно до треньор и селекция му е.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Дек 17, 2014 10:58 am 

Да де, негов личен избор е, но точно при него си е желание да помогне на Левски, свикнал е да носи цялата отговорност. Просто и той е човек, и той издиша, затова се надявам бързо да идва някой и поне едното бреме да падне.

Изображение

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Дек 17, 2014 10:59 am 
Аватар

Изобщо не съм убеден, че е негов личен избор. Ситуацията с Гонзо ми прилича на самолет, в който пилотите са умряли и на борда има едно дете, което ще-неще е седнало в кабината и кара както може. Щото други няма. Но за разлика от типичния сценарий, няма връзка с кулата, от която да му казват - дръпни тая ръчка, дръпни оная ръчка. Та да обвиняваме Гонзо в неумение е силно нелогично.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Дек 17, 2014 11:00 am 
Аватар

Е той и Сухия е просто човек, и Митов също. Издишаха и те, хората.

Цитат:
Изобщо не съм убеден, че е негов личен избор. Ситуацията с Гонзо ми прилича на самолет, в който пилотите са умряли и на борда има едно дете, което ще-неще е седнало в кабината и кара както може. Щото други няма. Но за разлика от типичния сценарий, няма връзка с кулата, от която да му казват - дръпни тая ръчка, дръпни оная ръчка. Та да обвиняваме Гонзо в неумение е силно нелогично.

И пак питам - ако беше друга личност, нямаше да бъде съсипан от критики?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Дек 17, 2014 11:03 am 
Аватар

За наеш съжаление, друга личност няма. Никой не се нави. Та този въпрос няма място към настоящия момент.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Дек 17, 2014 11:03 am 
Не съм сигурен, че Гонзо пуска по разни сайтове и сайтчета "новинки" по оста Херо-Гонзо и т.н. От един месец новина след новина. Ако се вземе мониторинг на медиите по темата, няма да успеем да ги изчетем за три дни "новините". Още на третия материал си личи, че е наредена "ПР" акция от български посткомунистически тип.

Едит: Критики, критики, ама след Гонзо какво?

Върнете се в началото

МнениеПубликувано на: Сря Дек 17, 2014 11:05 am 
Аватар

tprodanov написа:
За наеш съжаление, друга личност няма. Никой не се нави. Та този въпрос няма място към настоящия момент.

Оказва потресаващо влияние върху обективността и безпристрастността на коментарите. А това, че никой не се бил навил също не отговаря на истината при положение, че не е търсен друг.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Дек 17, 2014 11:06 am 

Кратуне, никой от тях не е съвместявал 15 неща.

Да, ако беше друг, щеше да бъде съсипан от критики, защото другите дотук бяха заплаткаджии, които просто не бяха и добри треньори. И защото заслужаваха да бъдат съсипани, тъй като нито бяха някакви левскари, нито ги е боляло за клуба, нито имат някакви заслуги, камо ли статут на легенди, нито нищо. Просто поредните треньорчета.

Проданов, естествено, че Гонзо сам решава да прави всичко наведнъж, просто така е свикнал. Не казвам, че е правилно.

Изображение

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Дек 17, 2014 11:11 am 
Аватар

Батков е вечен и непреходен, а дори и тук вече се плюе и обвинява Гонзо...
Е*аси майката..

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Дек 17, 2014 11:11 am 
Аватар

incheto_1914 написа:
Абе, вие вече от първата новина в първия парцал като "БЛИЦ" и полудявате :shock: Кво стана с партенките? Даже Кратун преди събираше цяла зима всичките новини и накрая вадеше статистики колк "нови" футболисти имаме...

А на бас, че ако Гонзо остане треньор, некадърника С. Александров ще дойде.. И то не защото вярвам на блиц, а защото профилът му перфектно пасва на трансферната политика на Гонзо.

Цитат:
Акримуньо, абе, душа, извинявай, ама къв ти е кефът да хейтиш Гонзо напрекъснато? :roll: Аз също 100 пъти съм писала, че треньорски и управленски грешки имаше, да, факт. Иска се треньор - ок де, нали чакаме Херо? :roll: Той, обаче, взе да дава задна. Е, пак ли Гонзо е виновен, че няма пари и че не могат да обещаят на Херо 15 нови веднага? Ок, сбърка с Мурсия, но се видя, че веднага си видя грешката и го разкара, преди да е станало още по-зле.

Не хейтвам, бейби. Просто при Гонзо трансферните и управленски грешки са ежедневие. И Херо пари за селекция не иска, просто не иска настоящите лайнари, щото с тях можем да спечелим едиствено първото място във втората шестица.

Цитат:
Айде сега ми кажете при кой треньор и директор сме се справяли по-малко зле в последните години, щото аз не се сещам. Дъното беше през последните 2 години, когато дори характер и хъс на терена нямаше в нито 1 мач и нито 1 минута (с малки изключения при Ники Митов, а ако някой сега спомене оня мач, ще го банна доживот :!: )

По- зле от сега със сигурност не сме се справяли никога, резултатите го доказват.

Цитат:
Колкото до "скаутските" решения - ми, да, Пачека, Кунчев (когото разкара веднага), но същият Гонзо доведе и Гарата, Грийн, че даже и Пацо (преди да реши да се развива само дискотечно), а вече и не помня още кой, че и помним в Европа как играхме. Нямам претенции да разбирам от селекция, ама абсолютно без пари как да вземем читави играчи? Някой да ми обясни, честно. :shock: Свободните агенти трябва да са някакви машини ли? Явно затова са свободни, щото са много добри :bigok Не е като да не сме уцелвали преди, ама ако очакваме 8 от 8 да са все бардоновци и гари...

Да припомням ли пак как вместо Гарата и Грийн трябваше да вземем Камбуров и Борносузов? Наскоро давах линк към новините от време оно, ако трябва и сега ще го направя. И тва с парите също не е довод, щото играчите на турците не струват 1000000000000$. А специално Сержио Буш е бил предложен първо на нас. Ама ние избрахме Домо.

Цитат:
А далеч не мисля, че държи да е треньор на Левски, честно.

Действията му показват друго...

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Дек 17, 2014 11:12 am 
Аватар

Гонзо и при двата си престоя като треньор каза, че не иска да е такъв. Освен да приемем, че лъже...
А това, че не са търсени хора не е вярно. Имаше разговори с Херо, Мъри, Петев.. не помня още кой, все тая. Всички ни теглиха по една.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Дек 17, 2014 11:13 am 
Аватар

Цитат:
„Левски” ще подпише с Александър Александров от „Черно море”. Десният защитник е призван да замени Пламен Крумов.

Договорът на 28-годишният Александров с варненския отбор изтича. Футболистът ще премине на „Герена” като свободен агент.

Александър Емилов Александров е известен като Сашо. Наложи се да използва умалителното име, за да се различава в „Морето” от централния защитник Александър Александров, който вече премина в „Лудогорец”.

Сашо е юноша на „Септември” (София), играл е също в „Конелиано” (Герман), „Миньор” (Перник), старозагорските „Локомотив” и „Берое”. От „Герена” се договориха с Александров още миналия месец.

„Левски” се интересува и от други футболисти на „Черно море”, сред които бившите „сини” Живко Атанасов и Симеон Райков.

От Труд.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Дек 17, 2014 11:15 am 
Аватар

tprodanov написа:
Гонзо и при двата си престоя като треньор каза, че не иска да е такъв. Освен да приемем, че лъже...
А това, че не са търсени хора не е вярно. Имаше разговори с Херо, Мъри, Петев.. не помня още кой, все тая. Всички ни теглиха по една.

Ами значи това е директор, който не може да доведе един читав треньор. Единственият, който доведе, беше някакъв испански анонимник, на който обеща поне 1 година и ПРАВИЛНО изгони след 1 месец.

Lucifer написа:
Цитат:
„Левски” ще подпише с Александър Александров от „Черно море”. Десният защитник е призван да замени Пламен Крумов.

Договорът на 28-годишният Александров с варненския отбор изтича. Футболистът ще премине на „Герена” като свободен агент.

Александър Емилов Александров е известен като Сашо. Наложи се да използва умалителното име, за да се различава в „Морето” от централния защитник Александър Александров, който вече премина в „Лудогорец”.

Сашо е юноша на „Септември” (София), играл е също в „Конелиано” (Герман), „Миньор” (Перник), старозагорските „Локомотив” и „Берое”. От „Герена” се договориха с Александров още миналия месец.

„Левски” се интересува и от други футболисти на „Черно море”, сред които бившите „сини” Живко Атанасов и Симеон Райков.

От Труд.

Ммм, става все по- хубаво :smt007 Тролеят Живко Атанасов и евъргрийн Монко Райков :smt007 Не мога да повярвам, че ми се ще да напълним отбора с анонимници от 3-та и 4-та френска дивизия, чиито имена не съм чувал, но поне ще имам надежда...

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Дек 17, 2014 11:19 am 
Аватар

Като стане дума за връщане, бачи Данчо ''Тополата'' в центъра на
защитата ще заспи ми се струва.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Дек 17, 2014 11:20 am 
Аватар

acrimonious написа:

Ами значи това е директор, който не може да доведе един читав треньор. Единственият, който доведе, беше някакъв испански анонимник, на който обеща поне 1 година и ПРАВИЛНО изгони след 1 месец.

Тук си прав - директорският престой на Гонзо този път не е добър. Но предишният му, поне според мен, беше. Аз не знам обаче дали причините за разликата са в Гонзо.

И понеже често се задава въпроса - аз лично бих бил на същото мнение независимо кой е треньор и кой е директор, и не бих го хранил. Отдавна твърдя, че за мен треньорът, че и директорът нямат особено значение в клуба ни към тоя момент, докато отгоре стои Батков.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Дек 17, 2014 11:30 am 
Аватар

АвстралиецО написа:
Гаучо играе ли още футбол?

Аз предлагам да вземем Гарба Лавал и Ниогу Демба Нирен. :smt023 :smt023 :smt023

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Дек 17, 2014 11:30 am 
Аватар

Правилно ли си спомням за един период от предния му престой, в който ни доведе Кратко Останич, 2 месеца бяхме без победа (преди колосалното дерби 2:3 срещу Спортист Своге) и после играхме с Еньо и Миро Антонов, оформящи атомно нападение. :smt005

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Дек 17, 2014 11:31 am 
Аватар

Това е най-смешното. Батков мамата ни ебава, но ние се се плюнчим по Гонзо, Сухия, Жадното и т.н. :smt005 :smt005

Всъщност не е смешно, трагично е

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Дек 17, 2014 11:52 am 

:!:

Изображение

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Дек 17, 2014 12:24 pm 
Аватар

Lucifer написа:
Правилно ли си спомням за един период от предния му престой, в който ни доведе Кратко Останич, 2 месеца бяхме без победа (преди колосалното дерби 2:3 срещу Спортист Своге) и после играхме с Еньо и Миро Антонов, оформящи атомно нападение. :smt005

А правилно ли си спомняш, че победихме Гент и само автогола на един идиот ни попречи да победим бъдещия шампион на Франция и да играем в елиминационната фаза на ЛЕ?
А Акримуньо и 1000 пъти да напомни, че Гара е бил втори избор, това няма да промени факта, че Гонзо го доведе, че вкара 40 гола и че го продадохме за толкова пари, колкото сега можем да сънуваме. Пари, благодарение на които още има Левски, а не сме фалирали преди 2-3 години. И между другото. Камбуров в момента е гол майстор на А група, въпреки преклонната си възраст и изпадащия отбор, в който играе.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Дек 17, 2014 1:00 pm 
Аватар

След Сашо вземем ли и другия лансиран Даниел Генов, ще имаме доволно биткаджийски и мъжки отбор. :lsfc3

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Дек 17, 2014 1:04 pm 
Аватар

Яко! Остава само да си намерим подходящ турнир по ММА и да се пробваме там. :smt026

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Дек 17, 2014 1:05 pm 
Аватар

Седем:Едно написа:
Lucifer написа:

А правилно ли си спомняш, че победихме Гент и само автогола на един идиот ни попречи да победим бъдещия шампион на Франция и да играем в елиминационната фаза на ЛЕ?
А Акримуньо и 1000 пъти да напомни, че Гара е бил втори избор, това няма да промени факта, че Гонзо го доведе, че вкара 40 гола и че го продадохме за толкова пари, колкото сега можем да сънуваме. Пари, благодарение на които още има Левски, а не сме фалирали преди 2-3 години. И между другото. Камбуров в момента е гол майстор на А група, въпреки преклонната си възраст и изпадащия отбор, в който играе.

Виж сега, аз заслугите на Гонзо никога няма да ги отрека.. Просто към днешна дата за жалост такива не виждам.

Иначе е ясно, че няма как да цъфнем и вържем при тази разсипия в клуба, но че спортно- технически сме си мега зле, сме си мега зле...

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Дек 17, 2014 1:13 pm 
Аватар

Днес ли ще бъде срещата, на която се решава за Херо ?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Дек 17, 2014 1:25 pm 
Аватар

Някой знае ли дали ще има пресконференция след Общото събрание?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Дек 17, 2014 1:30 pm 
Аватар

incheto_1914 написа:
Ок, сбърка с Мурсия, но се видя, че веднага си видя грешката и го разкара, преди да е станало още по-зле.

Само с това не съм съгласен. Не съм убеден, че е грешка. Трябваше да бъде оставен до зимата. Това беше цивилизованото решение. След това стана тотална каша. Треньор и директор в едно.....никога не води до нещо положително.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Дек 17, 2014 1:42 pm 
Аватар

По-скоро не трябваше да го назначава изобщо.

Върнете се в началото
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 15225 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 443, 444, 445, 446, 447, 448, 449 ... 508  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]