Абе, вие вече от първата новина в първия парцал като "БЛИЦ" и полудявате

Кво стана с партенките? Даже Кратун преди събираше цяла зима всичките новини и накрая вадеше статистики колк "нови" футболисти имаме...
Акримуньо, абе, душа, извинявай, ама къв ти е кефът да хейтиш Гонзо напрекъснато?

Аз също
100 пъти съм писала, че треньорски и управленски грешки имаше, да, факт. Иска се треньор - ок де, нали чакаме Херо?

Той, обаче, взе да дава задна. Е, пак ли Гонзо е виновен, че няма пари и че не могат да обещаят на Херо 15 нови веднага? Ок, сбърка с Мурсия, но се видя, че веднага си видя грешката и го разкара, преди да е станало още по-зле.
Ясно е, че, както написа Инсомнията,
не може да огрееш навсякъде, да си директор, треньор, играч, вратар, император, собственик, майка, баща и кво ли още не едновременно и почваш да правиш глупости.Айде сега ми кажете при кой треньор и директор сме се справяли по-малко зле в последните години, щото аз не се сещам. Дъното беше през последните 2 години, когато дори характер и хъс на терена нямаше в нито 1 мач и нито 1 минута (с малки изключения при Ники Митов, а ако някой сега спомене оня мач, ще го банна доживот

)
Колкото до "скаутските" решения - ми, да, Пачека, Кунчев (когото разкара веднага), но същият Гонзо доведе и Гарата, Грийн, че даже и Пацо (преди да реши да се развива само дискотечно), а вече и не помня още кой, че и помним в Европа как играхме. Нямам претенции да разбирам от селекция, ама абсолютно без пари как да вземем читави играчи? Някой да ми обясни, честно.

Свободните агенти трябва да са някакви машини ли? Явно затова са свободни, щото са много добри

Не е като да не сме уцелвали преди, ама ако очакваме 8 от 8 да са все бардоновци и гари...
Естествено, че и аз искам Херо да дойде, най-вече за да се задоволят мокрите сънища на половината форум и някои други хора, които си мислят, че моментално ще цъфнем и вържем, естествено, че и аз искам да се намери читав треньор и да се види какво ще стане, обаче... Ето, чакаме си месията. Гонзо като не беше в клуба направо летяхме.
И аз често скачам от бюрото или дивана, когато гледам мач и видя някоя треньорска глупост, но в крайна сметка в последните вече не знам колко години, тия неща станаха ежедневие. И така, чакаме си Херо...
Просто искам да кажа, че клубът е такъв разграден двор в момента, че да се сърдим на Гонзо, че се бори на 15 фронта е малко тъпо. След като това е единственият човек, който го боли за клуба, а не е там за комисионни, далавери, заплатка и други такива цели. А далеч не мисля, че държи да е треньор на Левски, честно. Вероятно иска да действа, но според мен и той не иска да е на 15 длъжности и да се чуди кое решение да вземе по-напред.