forum.levski.com

Форум на привържениците на ФК ЛЕВСКИ
Дата и час: Сря Дек 24, 2025 4:45 am

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 71512 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 2181, 2182, 2183, 2184, 2185, 2186, 2187 ... 2384  Следваща
Автор Съобщение
МнениеПубликувано на: Нед Дек 14, 2014 11:59 pm 
Аватар

Не знам кво се дразните на Русито, ама си е прав- на Томов сметките му излезнаха..

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Дек 15, 2014 12:04 am 
Аватар

Niki4a написа:
Макарона написа:
Днес познат и заможен заклет чорбар си е купил няква топка за 5 500лв. Явно имат и някви такива оферти, но не знам дали се обявяват някъде

Този заклетия чорбар е Ангел (жена му е нотариус и кантората и е на площад Македония). Ангелчо, няма мозък за два лева, добре че жената изкарва пари. див селянин!

Аз дъщеря му познавам по-добре :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Дек 15, 2014 12:06 am 
Аватар

Макарона написа:
Niki4a написа:
Макарона написа:
Днес познат и заможен заклет чорбар си е купил няква топка за 5 500лв. Явно имат и някви такива оферти, но не знам дали се обявяват някъде

Този заклетия чорбар е Ангел (жена му е нотариус и кантората и е на площад Македония). Ангелчо, няма мозък за два лева, добре че жената изкарва пари. див селянин!

Аз дъщеря му познавам по-добре :bigok

има две дъщери :strkstrk

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Дек 15, 2014 12:06 am 
Аватар

А така :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Дек 15, 2014 12:08 am 

Кой от форума беше ебал дъщерята на граф едикой си в имението в Кенсингтън, разбира се само в гъза. :bigok Че ми се губи. :strkstrk

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Дек 15, 2014 12:09 am 
Аватар

acrimonious написа:
Не знам кво се дразните на Русито, ама си е прав- на Томов сметките му излезнаха..

Пак се повтарям - Манджуков, Трейс, трансфери, Чакмаков :smt006, а при нас - нищо, нищо, нищо, нищо :?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Дек 15, 2014 12:10 am 
Аватар

Niki4a написа:

Е големата, Софи. Педофил аз не съм :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Дек 15, 2014 12:11 am 
Аватар

Макарона написа:
Niki4a написа:

Е големата, Софи. Педофил аз не съм :bigok

Аз ги помня и двете като по-малки

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Дек 15, 2014 12:11 am 
Аватар

Има ли смисъл да питам дали си я ебал :loser2

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Дек 15, 2014 2:05 am 
Аватар

Я да питам аз, понеже Цицка са известни с това, че разсрочват дълговете си... колко пъти може да се разсрочва един дълг и каква е тая готовност на институциите да се съгласяват на разсрочвания?!? Като се има предвид какъв изряден платец е Цирка, аз ако бях управител в някаква такава институция и тия калитари ми дължат пари, никога не бих се съгласил на разсрочване! Плаща се сега и веднага! Като нямаш пари, продаваш нещо (без значение недвижимо имущество или футболист) и ще имаш. При тия имам чувството че от векове гледам един и същи филм - разсрочвания, тотален отказ за плащане в някои случаи... и после още разсрочвания. Толкова ли няма кой да удари по масата и да си поиска парите на момента?!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Дек 15, 2014 2:19 am 
Аватар

Гиго написа:
Я да питам аз, понеже Цицка са известни с това, че разсрочват дълговете си... колко пъти може да се разсрочва един дълг и каква е тая готовност на институциите да се съгласяват на разсрочвания?!? Като се има предвид какъв изряден платец е Цирка, аз ако бях управител в някаква такава институция и тия калитари ми дължат пари, никога не бих се съгласил на разсрочване! Плаща се сега и веднага! Като нямаш пари, продаваш нещо (без значение недвижимо имущество или футболист) и ще имаш. При тия имам чувството че от векове гледам един и същи филм - разсрочвания, тотален отказ за плащане в някои случаи... и после още разсрочвания. Толкова ли няма кой да удари по масата и да си поиска парите на момента?!

Аааa тоя въпрос го задай към Русито. Защото само аз съм бил питал за данъци и осигуровки.

Няма само аз да му създавам душевен дискомфорт. :blass

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Дек 15, 2014 2:24 am 
Аватар

Те обжалват на всички възможни инстанции, затова им се бавят по години делата. Накрая го осъждат и плащат в последния възможен момент. Иначе на мен ми е интересно какво става с парите към НАП.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Дек 15, 2014 3:54 am 

http://dox.bg/files/dw?a=97c597af2f - Исках да е като картичка, но не знам как да го направя. След тоя клип, нема да има други по темата. Развалям магията! 6 поредни стигат, идва ред на 16 поредни, но в обратната посока(след това ги закриваме). Край. :pastor :rip :ls_bukake Изображение Изображение Изображение

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Дек 15, 2014 9:08 am 

Разбра се с властта :) Нямаше да се хване иначе :8)

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Дек 15, 2014 9:32 am 
Аватар

Гиго написа:

Едни и същи публични задължения могат да се разсрочват само веднъж по закон.. Ама тва по закон :)

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Дек 15, 2014 9:57 am 

Aко не е по зaкон, колкото си искaш :smt031

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Дек 15, 2014 10:09 am 

Или с първо плащане юни 2016 да речем

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Дек 15, 2014 11:17 am 
Аватар

Цура, Ковачки, Черепа, едни и същи лайна, и после щяла да гръмне осигурителната система. Да им еба майката.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Дек 15, 2014 4:21 pm 
Аватар

Цитат:
И жената на Tурчо била на договор с цдна

Дарина се води финансов консултант на клуба, акционерите бесни

Треньорът на цдна Турчо Младенов не спира да се оплаква, че в клуба няма пари. Но в същото време истината е съвсем различна. Фамилията на наставника заработва колосалната сума от 60 хиляди лева на месец от комунистическия клуб.

Турчо Младенов прибира от заплати, премии и бонуси около 38 хиляди лв. месечно, а синът му Турчо-младши взима около 10 бона на месец да реди конусите. Другият наследник - Александър, стана мениджър, като дори подписа с титуляра на „турците“ Венцислав Василев.

Акционерите на "Кочината" обаче са бесни, след като разбраха, че и съпругата на Турчо е на договор в клуба. Жена му Дарина е на хонорар при свинете, защото била финансов консултант към клуба.

А нали Александър Томов е финансов професор, тази да не е академик? Излиза, че само внучето на Турчо не взима пари от цдна, тъй като е още малко.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Дек 15, 2014 6:07 pm 
Аватар

Цитат:
Заради Професора си направихме труда да извадим справка за това кой съдия по колко пъти е свирил на ПФК Лудогорец и лит(*кс-етрополе. За 19-найсет кръга на ПФК Лугодорец са свирили 11 съдии, като един съдия е свирил най-много 3 мача.

На лит(*кс-етрополе за 19-найсет кръга са свирили 10 съдии, като има рефер с 4 мача. Интересното е, че четири мача на лит(*кс-етрополе са свирени от сина на изпълнителния директор на БФС Антон Попов. При него лит(*кс-етрополе има две победи и два равни. Като при единия равен с „Черно море“ „армейците“ изпуснаха победата заради грешка на вратаря в последните минути. Та, ние в Лудогорец се питаме, кой баща с влияние би изпратил сина си на заколение или пък да му нареди да се окепази пред цяла България. Напротив, убедени сме в противното. Синът е направил всичко по силите си да запази репутацията на баща си.

Ивайло Стоянов е вторият съдия с най-много мачове на лит(*кс-етрополе – три победи. До тук станаха 7 мача с комфорт. Та за какъв геноцид говорим тук? Таско Тасков има 2 мача за лит(*кс-етрополе – победа и равен за „армейците“. При първия мач с Хасково Тасков показа червен картон на Тевия в средата на първото полувреме. Равенството е с ПФК Лудогорец. Тогава отново /заслужено/ Тасков показа червен картон на Мисиджан.

Георги Йорданов е свирил два мача на лит(*кс-етрополе. Червените имат две победи при него без абсолютно никакви претенции. Става дума за мачовете с Левски и Ботев. Две важни победи за „армейците“, които подсказаха сериозните шампионски амбиции. Вихрен Манев е свирил 2 мача са лит(*кс-етрополе – две победи срещу Локомотив, Пловдив. При последната даже половината отбор на „смърфовете“ не игра след дербито с „Ботев“, Пловдив.

Г-н Томов, вие боравите с цифри и знаете, че те никога не лъжат! Желаем Ви Весела Коледа!!! А по Коледа стават чудеса, а вие ще сте автор на чудо, ако поне веднъж спазите джентълменското споразумение. Не е толкова сложно да бъдете честен поне веднъж в живота си!

ПФК Лудогорец

- Димчо Дебелянов, 1915 г.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Дек 15, 2014 6:14 pm 
Аватар

Много дразнат тия с тая комуникация по медиите. Да си земат една хотелска стая и мангалите на резняците да напълнат анала на Турчо и да не ни занимават... :ohmygod

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Дек 15, 2014 7:57 pm 

И тук да го има:

Изображение

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Дек 15, 2014 8:10 pm 
Аватар

A?! To вече са си били зели хотелска стая явно. :smt005 :smt005

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Дек 15, 2014 9:12 pm 
Аватар

Лудогрйец пак са пръснали прасетата с отговор на декларацията им :bii_chorbata :bii_chorbata :bii_chorbata

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Дек 16, 2014 3:00 am 

Бтв прасетата с доста адекватни плакати срещу БХК

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Дек 17, 2014 8:48 am 

Христо Стоичков за пореден път демонстрира чепатия си характер, реагирайки гневно след публикация по негов адрес. След като беше разпространена информацията, че няма да се яви на течащите в момента в София опреснителни курсове за защита на своя лиценз ПРО, той се ядоса и изригна в профила си в "Туитър":
Изображение

:smt042 :smt042 :smt042

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Дек 17, 2014 1:35 pm 
Аватар

Русе защо така изглежда чорбарски град? :ohmygod :smt089

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Дек 17, 2014 1:39 pm 

Кво му е чорбарското? :wink:

Три агитки, които могат да се съберат около 30-на души. Като в Плевен(там повече, но пак три агитки) да речем, същата история :wink:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Дек 17, 2014 1:45 pm 
Аватар

Аз доста скъсах връзки там и не знам много какво става, но гледам от маса време едно знаме, което ми бърка в душицата "Русе брани 7:2" и чувам тук-там как прасетата били много организирани и т.н. Сега и тая история с мача с Дунав и после чевермета, а-у...

Просто питам, защото едно време сякаш бяхме левскарчета към чорбарчета 8:2... То като се замисля и колко от хората останаха да живеят там, май ще си отговоря сам.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Дек 17, 2014 1:46 pm 

Едно време тия дето ходиха по мачове бяха 5:1 за тях :8)

На първото ми дерби април 2001 при 22 на 4 на Герена от Русе с влака тръгнахме 13 левскари на 35 прасета :smt004

В последните години има много силни наши в града и страхотна организация

Хикс отвсякъде

Върнете се в началото
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 71512 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 2181, 2182, 2183, 2184, 2185, 2186, 2187 ... 2384  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]