forum.levski.com

Форум на привържениците на ФК ЛЕВСКИ
Дата и час: Съб Сеп 13, 2025 9:42 am

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 15225 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 436, 437, 438, 439, 440, 441, 442 ... 508  Следваща
Автор Съобщение
МнениеПубликувано на: Нед Дек 07, 2014 1:32 am 
Аватар

С удоволствие чакам да прочета следващата книга:
"Ние бяхме в един от сектор Б"
Автори: Пачека и Шебека :cold

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Дек 07, 2014 1:52 am 

Взимам Аниете, Бедоя или Прохазка, щото са точни и ще плащат. Останалите не мога да ги гледам :bigok

Изображение

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Дек 07, 2014 3:00 am 

Blue_Blood_Burgas написа:
Мисълта ми беше, че разговорът трябва да е:
-Искаш ли да си треньор на ЛЕВСКИ?
-Искам, ама при тия и тия и тия условия.
-Условията не важат, бате. Искаш ли да си треньор на ЛЕВСКИ?
-Не ща.
-Ми марш в Комлука тогава!

С това мислене обричаш отбора ни на още агония.
Все ми е тая дали ще се казва Харо, дали ще е левскар в червата си, аз искам професионалист в пълния смисъл на думата на този пост.
Херо виновен, че поставял условия, ок няма поставя, но утре ние защо трябва да поставяме такива на него и като се осерем някъде юнашки да го виним, че не си е свършил работата?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Дек 07, 2014 3:09 am 
Аватар

На тоя професионалист кой ще му плаща? :lol:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Дек 07, 2014 4:01 am 

Точно това е професионалиста, идва, поставя си условията и искаш от него резултати. За какво заплащане ще се разбере с клуба е съвсем друга тема на разговор. На тази кълка "този е голям левскар" или "на тоя пост трябва да е левскар" не ми се лежи.
Херо бил виновен, че поставил условия.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Дек 07, 2014 4:20 am 
Аватар

За да излезнем от ОГРОООООМНАТА криза, в която сме ще трябва да се примирим, че с левскари като Гонзо, Топчо, Мариян Христов, Митов титла няма да видим и ще последваме съдбата на Ливърпул с т.нар "титла кога". Трябват си ни 100% професионалисти. Левски не е това, което беше. Вече футболистите не се натискат да играят в софийските грандове за феновете, за историята на Левски, за тръпката да си част от най-великия отбор, а предпочитат да си харчат паричките на село.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Дек 07, 2014 9:44 am 
Аватар

Вчера Топчо беше виновен за гола, а Гонзо за пропуските. С тези Левскари никога няма да станем шампиони.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Дек 07, 2014 9:50 am 
Аватар

Нали знаеш колко неадекватно звучи това, при положение че сме загубили последните X дербита, а предните две с 0:2 и 0:3. Или равния с Литекс и победата над Монтана компенсират.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Дек 07, 2014 9:57 am 
Аватар

Мъри Левскар ли е? Йоканович професионалист ли е?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Дек 07, 2014 10:50 am 
Аватар

Мъри беше ли треньор 4 години ?

Йоканович беше ли треньор 4 месеца ?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Дек 07, 2014 2:25 pm 
Аватар

Мъри наследи отбор изиграл 8 мача за купата на УЕФА и достигнал до елиминация с Ливърпул. След това Мъри имаше една година да си наложи стила. А на Йоканович не бяха дадени и три месеца. Не омаловажавам труда на Мъри. Просто отбелязвам, че имаше възможност да работи в що годе нормална ситуация. Имаше основа и време да надгради.
Няма такъв чудотворец, пък бил той и най-големият професионалист, който без пари за селекция и без необходимото спокойствие и време за да работи може да направи каквото и да било.
Затова си мисля, че в настоящия момент е по-добре Левскари като Гонзо и Топчо, които дават сърце и душа за клуба. А треньорските качества и виждания за футбола на Гонзо съвсем не са лоши. Видя се в последните няколко мача след като работи 2 месеца с отбора, че започваме да придобиваме някакъв облик и да имаме стил на игра.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Дек 07, 2014 3:03 pm 
Аватар

Държа да отбележа, че такъв моментен проблясък имахме и през септември, когато записахме няколко поред победи, сред които 3:2 над Каузата и след това последва тотален крах - хикс с Марек, нова загуба в дербито, хикс на Лаута, загуба от Берое... :smt006

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Дек 07, 2014 3:43 pm 
Аватар

Ами с тези футболисти при тази ситуация...Ние нямаме трети централен защитник и централен нападател. А наличните футболисти не са получавали заплати от 3 месеца

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Дек 07, 2014 5:36 pm 
Аватар

Силата на добрият треньор/мениджър е да намери правилното място на футболистите с които разполага. Още помня неправославното решение на Люпко, да сложи нападателят Топузаков за последен в отбраната. Всички знаем ефекта какъв беше. Иначе всеки много ясно, че иска да събере най доброто на пазара в един отбор, също и да се облажи от комисионните. Най блестящ в тези операции разбира си остава Турчо. Всички останали са подражатели. Дори и портокалския ревящ клоун не може да "привлече" някакъв хуманоид от мпонго мпонго за без пари и да прибере 50-100 хиляди на ръка от "безплатния" трансфер.
Коцито Кълки стигна с Левски до 1/8 финал на ФМ 2015, но за мен това не го прави достатъчно добър меринджей за мъжкия отбор. Виж ако спечели няколко шампоански титли подред може и да преразгледам това си решение. :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Дек 07, 2014 6:02 pm 
Аватар

New Order написа:
Ами с тези футболисти при тази ситуация...Ние нямаме трети централен защитник и централен нападател.

Този сезон загубените точки заради индивидуални грешки са многократно по-малко от загубените заради тактически грешки. Последните са вина на треньора. В началото на сезона пък имаше предизвестени индивитуални (вратарски) грешки, които ние, обикновените фенове ги предвидихме още в подготовката, заради зверски обърканата селекция. Миналия сезон повечето загубени точки бяха заради слабата защита и сума ти грешки, примерно на Пелето. Този, обаче, са много малко. Да я броим тази на Орачев във Варна, на Пламен срещу Берое и още няколко. А какво да кажем за едната дузина загубени точки ей така? Пловдив, Дербито, Дупница, Селтекс?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Дек 07, 2014 6:13 pm 
Аватар

Blue_Blood_Burgas написа:
Херо иска ВСИЧКО да му е наред - голям бюджет, една кола пари за селекция, никой да не му се меси в работата, европейски бази, PR и медиен комфорт.

А ти искаш борба за титлата и групи в ЕКТ, значи искате едно и също. :loser2

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Дек 07, 2014 6:15 pm 
Аватар

Аз искам и да еба Анджелина Джоли, ама кво от това?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Дек 07, 2014 6:19 pm 
Аватар

Няма да ти пусне :wink:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Дек 07, 2014 6:36 pm 
Аватар

Гонзо трябва да работи тази година с -200 хилки за заплати. В Пловдив, Дупница и с/у селтекс точките ги загубихме заради индивидуални грешки.
Но за всичко е виновен Гонзо, който не разбира нищо от футбол и трябва веднага да си ходи.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Дек 07, 2014 7:05 pm 

Когa отивaш дa го смениш тогaвa? :smt115

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Дек 07, 2014 8:33 pm 
Аватар

Седем:Едно написа:
Аз искам и да еба Анджелина Джоли, ама кво от това?

Тая съм съгласен, да я пуснат от самолет, след което да събера остатъците в едно кофа, да си топна оная работа вътре и да разправям, че съм я ебал... :loser2

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Дек 07, 2014 8:36 pm 

:smt005 :smt005 :smt005

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Дек 07, 2014 10:17 pm 
Аватар

При положение, че имаш в отбора 4 човека, който знаят от коя страна се рита топката (Аниете, Бедоя, Прохазка и Феско), да очакваш, че ще дойде Херо и от останалите ще направи футболисти, е просто безумно. Човекът си казва- искате футбол- трябват футболисти. Да идва Херо заради самото му идване, а не за да оправи нещата, е просто безсмислено.. :smt006

Тва е като да ебете останките на Анджелина Джоли след самолетна катастрофа и да не се похвалите на никого :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Дек 08, 2014 7:48 pm 
Аватар

Днес по вестниците се тиражираше, че точно тези футболисти не харесвал Херо(-Минев,+Белаид) и за това се скарали с Гонзо :loser2

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Дек 08, 2014 7:58 pm 

Цитат:
Лъчо Танев: Искат да вземат Левски от Батков

От Topsport.bg

"Нека се разберат с него човешки"

Най-популярният български футболен агент Лъчезар Танев заяви в пряк текст, че неназовани хора искат да вземат Левски от собственика му Тодор Батков, използвайки подмолни действия.

„Аз, доколкото знам, има някаква готовност и хора, които искат да вземат Левски, за да го управляват. По-скоро има напрежение по оста със собственика. Мисля, че искат да му вземат Левски. Не знам дали Батков се в скрил. В крайна сметка, хубав или лош, той е давал собствени пари, поддържал е клуба в тежки години. Да, станал е популярен, но това е искал, това е направил. Играейки си на „трябва да го махнем, да го изгоним", не е нивото на което трябва да се случват нещата в Левски", сподели Танев в предаването „Спортна треска" по Ring.bg.

„Говори се, че Бойко иска Левски, чувал съм тези неща. Фен им е, не го крие. Търсел е начини да помага, но и не само на Левски. Аз не казвам, че той иска да взема Левски, просто се е опитвал е да помага през годините, както го е правил и с лит(*кс-етрополе, Локомотив, Ботев", подчерта импресариото.

„Да сенат всички хора с интереси и да се разберат с Батков. Мисля, че той е гъвкав човек, все пак е адвокат, ще се разберат", сподели още Танев.

„Не знам кой иска да му вземем Левски. Не знам, не ме интересува. Вижда се, че има някаква подкрепа за това, има възможности това нещо да се случи. Ако има нормални хора, Батков ще се разбере с тях и ще напусне спокойно клуба."

„Без Левски и лит(*кс-етрополе първенството е нищо, те трябва да са стабилни. Като има още няколко клуба като Литекс, Лудогорец и Берое, тогава ще има и национален отбор и няма да се чудим какво става", продължи той.

„Нормално е да имам отношения с нашите клубове, в това число и с Левски. Свити са възможностите за трансфер там. Все пак има разговори. Дали нещо ще се случи, не се знае още", завърши Танев.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Дек 09, 2014 12:46 am 
Аватар

Лъчkо Танев за какво дава акъл като самия той казва "Не знам, не ме интересува". Да го еба и нещастника чорбарски.

Поздравявам го с песента "ШЕ ТИ ПИКАМ НА ГРОБА" Ghetto

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Дек 09, 2014 11:20 am 
Аватар

Цитат:
Възраждащият се гранд на Беларус от времето на СССР - Динамо (Минск), се е прицелил сериоз­но в капитана на Левски Владимир Гаджев. Мениджъ­рът Мирчо Димит­ров потвърди пред "Меридиан Мач", че основният конку­рент на БАТЕ Бори­сов в настоящия шампионат е отпра­вил конкретна оферта към национала и иска да го вземе в състава си от зима­та, независимо от контузия, която по­лучи през ноември. Придвижващият се с патерици Гаджев ще е готов за игра най-рано през март, но от Динамо са убедени в качества­та му и искат с него да вдигнат още по­вече класата на своя състав. На този етап оба­че "сините" фенове, които искат да виждат на "Герена" основния халф в схемата на тима, могат да са спо­койни. Влади е отклонил първото предложение на беларусите. Моти­вът му е бил, че предлаганата зап­лата не е в състоя­ние да го накара да напусне Левски. От доста време Гаджев твърде прецизно об­мисля предложения­та за трансфер в чужбина и съобра­зява възможностите за развитие с жела­нията на своето семейство. "Динамо е серио­зен клуб, който мо­же да осигури ста­билно и редовно плащане на своите играчи и да им даде възможност за развитие чрез добро представяне в евротурнирите. Всеки обаче сам взима ре­шенията за своето бъдеще", каза Мир­чо Димитров.

Появява ли ви се усмивка, отрепки? :strkstrk :fgod :fgod

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Дек 09, 2014 12:09 pm 
Аватар

Niki4a написа:
Лъчkо Танев за какво дава акъл като самия той казва "Не знам, не ме интересува". Да го еба и нещастника чорбарски.

Поздравявам го с песента "ШЕ ТИ ПИКАМ НА ГРОБА" Ghetto

Ами страх го е боклука, да не вземе наистина да се разкара бататюрк.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Дек 09, 2014 7:40 pm 
Аватар

Цитат:
Старши треньорът на Левски Георги Иванов заяви, че има опасност на „сините“ да им се наложи да градят нов отбор догодина. На 15-и декември пък предстои нова среща с Димитър Димитров -Херо.

„Не знам, дали на датата 15-и нещо ще се случи в клуба, но на 15-и имаме среща с Херо, където той трябва да каже своето решение. Няма някаква промяна в клуба. Не сме в добро финансово състояние“, коментира Георги Иванов- Гонзо.

Той добави, че според него Тодор Батков трябва да направи всичко възможно да се разплати със служителите. „Смятам, че нашият собственик трябва да направи всичко възможно да се разплати със служителите и футболисти, за да можем да запазим отбора и да не се случва да градим нов отбор на 1 януари и да взимаме 20 нови футболисти пак“, категоричен бе Иванов.

За испанските футболисти на „сините“, чиито глави са „мътени“ от мениджъри, Иванов заяви: „Всеки човек, който не му се плаща в дълъг период от време е напълно нормално да приеме друга оферта. Не мога да се сърдя на никой. Все пак тези футболисти са професионалисти и са чужденци, и са дошли в България не само да се развиват, но и да печелят пари. Разчитам на тяхното достойнство и че по някакъв начин вече са запалени вече в идеята Левски. Но пак казвам: не мога да гарантирам за никой. Мога да гарантирам, докато съм с тези футболисти и знам, че мога по някакъв начин да ги контролирам, но след като вече са в почивка, нещата вече са на тяхното самосъзнание.“.

„Затова сме 20 човека отбор и независимо кой е контузен и наказан, другите, които влязат трябва да оправдаят доверието на всички нас. Мачът ще бъде труден, особено на тези терени. Искам да налагаме техничен стил с много подавания, а на тези терени трудно става. Трябва да покажем характер и воля за да спечелим“, завърши Гонзо по повод предстоящия мач със Славия.

Работата е на зле :?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Дек 09, 2014 7:56 pm 

ТhegBoy, Батков ще им плати до края на годината, колкото Бареков ще ти плати заплатите :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 15225 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 436, 437, 438, 439, 440, 441, 442 ... 508  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]