forum.levski.com

Форум на привържениците на ФК ЛЕВСКИ
Дата и час: Съб Сеп 13, 2025 10:39 am

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 15225 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 433, 434, 435, 436, 437, 438, 439 ... 508  Следваща
Автор Съобщение
МнениеПубликувано на: Сря Дек 03, 2014 3:12 pm 
Аватар

Херо толкова години правеше магии в Бургас, че да ги държи живи и успяваше. При това играеха приятен футбол, не селски. Балъков преди това си бършеше гъза със столевки и нищо не направи.
На години е вече Херо, иска да работи като бял човек, аз не мога да го обвинявам. Пратили го в Холандия да гледа футболисти, но после се сеща батков, че нямало пари за тях. Ми да го бяхте пуснали до "Бернабеу" и "Камп Ноу", ефектът щеше да е същият.
И да не е Херо, ни трябва треньор. Кокала примерно, поне проклятието да развали. Няма от какво да се страхува, свършиха мачовете с Камбуров :bigok или пък не са :strkstrk

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Дек 03, 2014 3:35 pm 
Аватар

Абе аз не се сещам какво може да му е обещано на Херо преди 3 месеца, което се е очаквало да се промени. Това с ЮП е твърде детско за обещание. Иначе думите му са достатъчно ясни, тук не можем да говорим за журналистическа спекулация.

Цитат:
Димитров заяви, че не иска да повтаря периода си в "Черноморец" и няма да пристигне на "Герена", ако състоянието на сините не се подобри до края на годината.

"Положението в "Левски" е критично, а аз не искам да се насаждам на пачи яйца, както беше с "Черноморец". Футболистите не са получавали заплати от три месеца, няма пари за селекция. Ако исках да работя при тези условия, щях да приема предложението още през август", заяви той пред бургаския "Черноморски фар".

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Дек 03, 2014 3:37 pm 
Аватар

Аз не вярвам на вестник "черноморски фар" :smt006 За какво му е после да отрича пред БТВ?
Иначе кой ще дойде да работи в клуб, където не се плаща на футболистите. Айде селекция може да няма, ама това?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Дек 03, 2014 3:45 pm 
Аватар

Газпром не е бил на дневен ред никога, според мен всичко е за да се замажат очите на хората за Пеевски и дпс. Имаше едни кинти от ВТБ, но те нямаха връзка с Газпром, а си бяха едно от подаянията на Боко - на лайное Марица изток, на Локото - Марешки, на Ботев - Цецо Мустака и така.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Дек 03, 2014 4:23 pm 

tprodanov написа:
Това с ЮП е твърде детско за обещание.

Не го възприемай буквално. Със сигурност Херо е поискал някакви гаранции за стабилност, а се обзалагам, че Тати му е обещал, че всичко ще бъде наред и той има грижата. Да де, ама днес, няколко месеца по-късно очевидно отбора затъва финансово и нещата не са никак розови. Т.е. Херо, ако дойде, ще бъде поредният употребен.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Дек 03, 2014 4:24 pm 

Mr. Smith написа:
Газпром не е бил на дневен ред никога

:roll: Не е баш така, нали Милер спомена, че ще се дават пари като беше тук. Сиреч, поне некви разговори е имало.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Дек 03, 2014 4:31 pm 
Аватар

Според мен разговорът като нищо е бил от типа "Пичове, тука работата е много зле, няма пари, слаби играчи, няма заплати - не ща да идвам. Ок, Херко, прав си, баце, ама глей са - ние до Нова година ще се пооправим, и пари ще намерим някакви, ще поизгоним ментетата, ще вземем нови - ето, даже ти, като не искаш да идваш сега, точно тука ще помогнеш - ще идеш тук-там, ще погледаш играчи, ние тука крепим положението някак си, тъкмо ще стане ясно и кого да разкараме, и от Нова година, живот и здраве, ще сме вече по-добре и си ти...." Което, естествено, не се случва, щото Тати е скъсан.... И при което няма нищо странно в отказа на Херо. Съвсем отделен е въпроса дали баш Херо е тоя невероятен месия, дето ще ни оправи, ама карай....

С ЛЕВСКИ И ЩЕ УМРА

www.bgblood.org
facebook: БОДК / BOVBD

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Дек 03, 2014 4:36 pm 
Аватар

Panzerfaust написа:
И ся кво излезе? ТошА чист като сълзица, искрен и мислещ за благото на клуба, пък Херо "путката" го преебава? :ohmygod2
Освен всичко по-горе, което ти се каза, не забравяй, че човекът има и сериозни здравословни проблеми. Дай Боже да е жив и здрав и всичко да е наред, но определено не е препоръчително да си къса нервите с Батков, при положение, че последния със сигурност ще го употреби. Ясно е, че Херо е казал на Ганьо, че иска определени гаранции за финансова стабилност и възможности за поне елементарни трансфери, Ганьо от своя страна вероятно му е казал: "Няма проблеми, споко, идва Газпром!". :bigok
Честно казано, напълно ще го разбера, ако не дойде...

Такива глупости се говорят абсолютно всеки път: имал здравословен проблем, ганьо е виновен, димитров е чист като сълза и така нататък... Не оправдавам мустака, даже напротив. И аз като повечето левскари съм против цялата мизерия на мустака и според мен той е най-голямата гнила ябълка в цялата ни славна история. Но колко тъп трябва да си да вярваш на такива нереални обещания? Ако, както ти казваш, ганьо е казал, че парите ще потекат ей така си, че Газпром, въпреки абсолютния неприязън от страна на Европа към Русия през последните месеци, ще се озоват точно на Герена, точно след нова година - значи за мен по-наивен и недалновиден е Херо. И сега накрая нито Херо, нито Ганьо ще го отнесат най-много, а Гонзо. Херо ще се покрие при някой богат чичко, с разширена простата, мустака ще си бърше ръцете с Гонзо и тръста, а Гонзо ще е този, който по време на празници ще търси нов треньор, той ще се занимава със селекцията и други неуредици в клуба. Според мен, не трябва да "го разбирате" и да милувате за великия треньор херо, а поне един път да му пеем на него кур и въобще да не си хабим нервите с този човек.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Дек 03, 2014 4:40 pm 
Аватар

Wildkid написа:
Според мен разговорът като нищо е бил от типа "Пичове, тука работата е много зле, няма пари, слаби играчи, няма заплати - не ща да идвам. Ок, Херко, прав си, баце, ама глей са - ние до Нова година ще се пооправим, и пари ще намерим някакви, ще поизгоним ментетата, ще вземем нови - ето, даже ти, като не искаш да идваш сега, точно тука ще помогнеш - ще идеш тук-там, ще погледаш играчи, ние тука крепим положението някак си, тъкмо ще стане ясно и кого да разкараме, и от Нова година, живот и здраве, ще сме вече по-добре и си ти...." Което, естествено, не се случва, щото Тати е скъсан.... И при което няма нищо странно в отказа на Херо. Съвсем отделен е въпроса дали баш Херо е тоя невероятен месия, дето ще ни оправи, ама карай....

Е да де, ама много детско бе дейба... :?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Дек 03, 2014 5:44 pm 
Аватар

Е детско та, ти кво очакваш от наш Тати?

С ЛЕВСКИ И ЩЕ УМРА

www.bgblood.org
facebook: БОДК / BOVBD

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Дек 03, 2014 6:07 pm 
Аватар

От него нищо друго, но не очаквам Херо да се върже....

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Дек 03, 2014 6:25 pm 
Аватар

Aз от самото начало не вярвам Херо да дойде. Просто защото тук го няма Порточанов, няма го джуджето от микре, няма го и Митко Събев. Ако дойде - добре. Ако не дойде, здраве да е, ще се оправим и без него, ние сме Левски.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Дек 03, 2014 6:59 pm 

Спрете да храните Херо бе. Спрете да храните който и да е левскар. На мустакатия комуняга не му ли научихте номерата вече. Почти съм убеден, че батков никога не е мислил да наема Херо. Просто това беше поредната маневра за печелене на още малко време. То не беше юбилея, зимната пауза, лятното слънцестоене, газпром и кво ли още не. Може ли да се връзвате всеки път на едни и същи номера.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Дек 03, 2014 7:02 pm 
Аватар

Аз не виждам някой да храни Херо? Просто ми се струва, че си обича финансовия конфорт, за което не го виня изобщо. А колко е левскар - само той си знае.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Дек 03, 2014 7:06 pm 
Аватар

В голяма заблуда си ако си мислиш, че Димитров е левскар :smt006

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Дек 03, 2014 8:21 pm 
Аватар

Херо е професионалист, левскар ми е съмнително, че е. Пък и честно казано няма да е кой знае какво ако не дойде, лично аз не съм му особено голям почитател.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Дек 03, 2014 8:25 pm 
Аватар

Забравете за Херо. Да го духа.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Дек 03, 2014 9:13 pm 
Аватар

Пролетта май трябва да се готвим за нови тежки моменти. 2 лева нямаме в касата, Гонзо вероятно няма да докара никой за треньор и ще се мъчи с наличния състав. Дано поне запазим основните си играчи, да се вземат 2-3 нови и все някак да го добутаме до тройката в края.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Дек 03, 2014 9:18 pm 

deus написа:
Panzerfaust написа:
И ся кво излезе? ТошА чист като сълзица, искрен и мислещ за благото на клуба, пък Херо "путката" го преебава? :ohmygod2
Освен всичко по-горе, което ти се каза, не забравяй, че човекът има и сериозни здравословни проблеми. Дай Боже да е жив и здрав и всичко да е наред, но определено не е препоръчително да си къса нервите с Батков, при положение, че последния със сигурност ще го употреби. Ясно е, че Херо е казал на Ганьо, че иска определени гаранции за финансова стабилност и възможности за поне елементарни трансфери, Ганьо от своя страна вероятно му е казал: "Няма проблеми, споко, идва Газпром!". :bigok
Честно казано, напълно ще го разбера, ако не дойде...

Такива глупости се говорят абсолютно всеки път: имал здравословен проблем, ганьо е виновен, димитров е чист като сълза и така нататък... Не оправдавам мустака, даже напротив. И аз като повечето левскари съм против цялата мизерия на мустака и според мен той е най-голямата гнила ябълка в цялата ни славна история. Но колко тъп трябва да си да вярваш на такива нереални обещания? Ако, както ти казваш, ганьо е казал, че парите ще потекат ей така си, че Газпром, въпреки абсолютния неприязън от страна на Европа към Русия през последните месеци, ще се озоват точно на Герена, точно след нова година - значи за мен по-наивен и недалновиден е Херо. И сега накрая нито Херо, нито Ганьо ще го отнесат най-много, а Гонзо. Херо ще се покрие при някой богат чичко, с разширена простата, мустака ще си бърше ръцете с Гонзо и тръста, а Гонзо ще е този, който по време на празници ще търси нов треньор, той ще се занимава със селекцията и други неуредици в клуба. Според мен, не трябва да "го разбирате" и да милувате за великия треньор херо, а поне един път да му пеем на него кур и въобще да не си хабим нервите с този човек.

Според мен, Гонзо вече има "План Б" за треньор, ама да видим.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Дек 03, 2014 9:18 pm 

Херо искa 10 нови :smt005 тоя луд ли е?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Дек 03, 2014 10:54 pm 

И най-нискочелата гнида от сектора трябва да е разбрала, че на Левски левскари не му трябват. То в България извън Левски левскари останаха само Лъчко Балтанов, Мариянчо Огнянов и Вилито Вуцов. Да си ги вземем в пакет?
Левски е в такова спортно-техническо състояние, че никой треньор не може да го оправи. Затова не ни трябва тактик, а ни трябва селекционер. В българия само двама треньори умеят да намират читави играчи за "0 лева". Единия е в чобабирлиги, а другия е Херо. И докато единия го прави с някаква паяжина от близки и познати мениджъри, с които навремето са си правили ми-ми по портокалските дивизии, то Херо наистина има око за футбола.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Дек 03, 2014 11:23 pm 
Аватар

БялоСини написа:
Херо искa 10 нови :smt005 тоя луд ли е?

Ами не е луд, вижда с какъв материал разполагаме. Като ние казваме, че трябва да се разкарат почти всички го считаме за нормално, като някой треньор го заяви обаче го обявяваме за луд. :ohmygod2

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Дек 03, 2014 11:56 pm 
Аватар

Не разбирам само, защо на Херо се вменяват някакви качества от рода на САФ и Капело в едно? :smt017

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Дек 04, 2014 8:19 am 
Аватар

Щото за два сезона намери шаешу, асис, боли, анисе, амари, жужу и от 0 лв направи доволно милиони за чернолизец. Факти.

Делио Роси:
"Футболистите, които са тук са взети от Левски, не са взети нито от треньора, нито от президента...те са взети от Левски"

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Дек 04, 2014 9:31 am 
Аватар

Значи е добър за скаут?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Дек 04, 2014 10:21 am 
Аватар

akela написа:
Щото за два сезона намери шаешу, асис, боли, анисе, амари, жужу и от 0 лв направи доволно милиони за чернолизец. Факти.

Имайте предвид, че треньор, мениджър и скаут са три тотално различни ра'оти. :wink:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Дек 04, 2014 10:23 am 

Ако нема кинти за три заплати лесно ще се превърне в една единствена работа :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Дек 04, 2014 12:52 pm 

В Монтана има един отличаващ се футболист - Иван Минчев, като му гледам ръста и движенията е бъдещият Деко :D Ще свърши работа, но 100% ще искат пари за него.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Дек 04, 2014 12:53 pm 
Аватар

Тая сага с Херо е достойна за съдби на кръстопът :ohmygod

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Дек 04, 2014 1:07 pm 

Плaн Б е Прaшкaтa сигурно.

Върнете се в началото
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 15225 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 433, 434, 435, 436, 437, 438, 439 ... 508  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]