forum.levski.com

Форум на привържениците на ФК ЛЕВСКИ
Дата и час: Нед Сеп 14, 2025 1:29 am

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 7417 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 85, 86, 87, 88, 89, 90, 91 ... 248  Следваща
Автор Съобщение
МнениеПубликувано на: Вто Дек 02, 2014 6:06 pm 
Аватар

Най-лесният начин да ядат хуя бефесе е на мач на националите да се изсипем с банани и омраза, ако може и да прекратим мача перфектно. Глобата за бефесе ще е много по-голяма от тази за нас :bigok :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Дек 02, 2014 6:15 pm 
Аватар

И аз съм на мнение, че вече започнаха да прекрачват границата. Че сме виновни, и си заслужаваме наказаанието е безспорен факт, но да им ставаме основен спонсор - не, мерси! :smt006 Преди няколко седмици Данчо Лечков искаше журналистите да го питат откъде събира пари БФС - ами, ето ти го отговора...
И си трябват наистина радикални мерки, защото или ще има справедливост за всички, или всеки ще си прави каквото си поиска. Не може прасетата да им се разминава всичко, само защото веднъж са счупили стъклата на БФС (ако това е начина да го направим и ние), не може другите отбори да се пазят от зверски глоби, за да не фалират, а само ние да го отнасяме така.
Идеята за мощни маймунски звуци на мач на националния отбор е прекрасна. Още срещу Италия, когато ще е по-пълен стадиона и евентуално ако играе Марио Балотели може да се хвърлят банани, да се издават маймунски звуци, или направо да се вдигне пак плаката "кажи ДА на расизма". Всичко това ако е придружено с факли, бомби, димки и всевъзможна проява на расова, полова и сексуална дискриминация е идеално. Съответно да се излезе после с изявление, че това е, и това и ще бъде отговорът на Сектор Б към двойния аршин, и ми се струва, че доста бързо нещата ще си дойдат на мястото. :smt006

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Дек 02, 2014 6:17 pm 

Не съм привърженик на тия примитивизми, но вече и на мен ми дойде до гуша.

С Кажи да на расзма и Сектор Б е ясно, че сме ние, но ако стане от сектор В, да видя кой виновник ще търсят.

Иначе теслата ще стане още по-жестока за нас.

Изображение

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Дек 02, 2014 6:18 pm 
Аватар

Инче, сега какво правим? Нищо. За това и ни чукат по всички дупки/параграфи. Явно че не си съгласна за сигнализиране на УЕФА, но нека чуем твоето мнение за план на действие. Също е явно, че като не правим нищо, за Мокетите е равносилно на съгласие. Еми аз не съм съгласен да се гаврят с нас, вярвам че и ти си на същото мнение. Време е за действия. Вече дали ще са митинги, декларации и прочие или всичко накуп, трябва да се вземе решение. Не може в 21 век да сме съгласни с подобни мутренски прийоми. И ако искат да бъдат толкова принципни, нека налагат уставите си с еднаква сила към всички участници в първенството. Стига вече кръв потече...

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Дек 02, 2014 6:19 pm 
Аватар

Bobo1914 написа:
Най-лесният начин да ядат хуя бефесе е на мач на националите да се изсипем с банани и омраза, ако може и да прекратим мача перфектно.

Перфектно!
Идва Балотели следващия мач.
Ега плати двойно Перуката.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Дек 02, 2014 6:20 pm 

sin_1914, аз съм напълно ок и да ревем до УЕФА, но като знам колко десетки пъти сме се осрали вече по темата за расизма, разсъждавам трезво и знам какъв ще е резултатът. И аз да съм УЕФА, и аз ще покажа среден пръст на някви, които 100 пъти са ми нарушили устава. Пък иди обяснявай за какво всъщност жалиш.

Изображение

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Дек 02, 2014 6:22 pm 
Аватар

"Синьото бфс" да умрат на момента :rip

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Дек 02, 2014 6:22 pm 
Аватар

Тия нещастници от бфс-то точно тва заслужават- да се изсипем на националния и да се почват бомбите, факлите, банани, звуци, пълен репертоар :!: Нещастници, направо съм извън кожата си :sm_horse

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Дек 02, 2014 6:23 pm 

По принцип съм спокойна личност,но след всички тия двойни аршини сериозно ме избива на насилие.Не ми дреме кой кого и защо натиска,но да се гавриш явно със СИНИЯ клуб е прекалено.
Перуката и Мокета няма дори да ги коментирам.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Дек 02, 2014 6:24 pm 
Аватар

Това с УЕФА са си глупости, няма как да стане (обръщаме го на свинете, дето за щяло и нещяло ще пишат на УЕФА). УЕФА никога няма да вземе отношение по тоя въпрос, още повече, че са много "чувствителни" на тема расизъм, а чисто формално винаги има за какво да ни ебат. Работата си е на местно ниво - трябва да се надигне вой, ама много сериозен вой, със съответните доказателства, и да се искат открити и публични отговори от въпросните "комисии" за двойния стандарт. Така, че да стане скандал с отзвук. Друг ход нямаме - чупенето на ГФС няма да донесе нищо.

С ЛЕВСКИ И ЩЕ УМРА

www.bgblood.org
facebook: БОДК / BOVBD

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Дек 02, 2014 6:31 pm 

Абсолютна тенденция е отношението на БФС към Левски. Половината домакинства сме наказани, клубът плаща най-големите глоби за неща, които ги има на всеки български мач.
Първенството и целият ни футбол е пълен смях.
Ебати и мършите, аз съм абсолютно съгласен на всичко, което би донесло огромна глоба на бфс и да се оправят перуката и домуса.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Дек 02, 2014 6:33 pm 
Аватар

А бе стига с това чорбарско било, че започна да изнервя. Знаеш ли кое е чорбарско да те чукат, а ти да си мълчиш, усмихвайки се.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Дек 02, 2014 6:36 pm 
Аватар

Хубаво ще е да се направят максимални щети на мача с Италия, но той е чак края на март догодина. :smt006

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Дек 02, 2014 6:38 pm 
Аватар

Не става въпрос за мълчане, а за предприемане на нещо смислено. Писането на УЕФА ще има същия ефект, както писането до Обама или Меркел. И както писането до Мерцедес и БМВ за спонсор - просто е смешно. Каквото ще правим, трябва да го правим тука...

С ЛЕВСКИ И ЩЕ УМРА

www.bgblood.org
facebook: БОДК / BOVBD

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Дек 02, 2014 6:45 pm 
Аватар

Перукан да не забравя, че догодина има Европейско до 17 години, може да му се стъжни животеца :smt002

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Дек 02, 2014 6:51 pm 
Аватар

"Левски за расизъм глобяваш, парите на УЕФА ще даваш."

По-големи курви от БФС трудно може да се намери. Явно трябва като с примат да го пребиеш, та да знае, че не трябва да се бърка.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Дек 02, 2014 7:00 pm 
Аватар

Очаквам Гонзо да избухне остро и ще е с пълно право, но колкото и да мразя свинята с мустак ми се иска, този път и той да заеме някаква адекватна и отговаряща на поста му позиция! Дейба и боклуци скапани, място от нерви не мога да си намеря!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Дек 02, 2014 7:02 pm 
Аватар

Единствения начин е да се настрои бате Бойко срещу БФС по някаква линия. Ако им направят една показна акция за ония уредените контроли и азиатското тото, например, Перуци, Данчо Ноздрата и ко са ЧАЛ :lol:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Дек 02, 2014 7:04 pm 

Кока-Кольо написа:
Единствения начин е да се настрои бате Бойко срещу БФС по някаква линия. Ако им направят една показна акция за ония уредените контроли и азиатското тото, например, Перуци, Данчо Ноздрата и ко са ЧАЛ :lol:

:smt023 Но няма да се случи никога, за съжаление...

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Дек 02, 2014 7:07 pm 
Аватар

Ако Домусчиев реши, че вече на му трябват "Четвъртите в света" за параван и иска сам да си управлява, може и да стане :wink:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Дек 02, 2014 7:08 pm 

Е, да, супер ще е домус ага да превземе официално и бфс :shock:

Изображение

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Дек 02, 2014 7:11 pm 
Аватар

Той и сега си дърпа конците за повечето неща. Се едно не уволни Чичовото в ефира на БНТ 10 мин. след мача :lol:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Дек 02, 2014 7:11 pm 
Аватар

То все едно не е негово,но не мисля, че атаките срещу Левски идват от него.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Дек 02, 2014 7:12 pm 
Аватар

За пореден път ще напиша, че са нужни радикални действия. С декларации е видно, че не става. Вече написахме 5 или 6 декларации след всяко едно наказание, сами виждате, че е един и същи хуй. :smt006

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Дек 02, 2014 7:15 pm 

И понеже всички знаят, че е негово, затова всеки пост е: "Перука, умри" :smt005 :smt005 :smt005

Изображение

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Дек 02, 2014 7:37 pm 
Аватар

Реално се борим за място в шестицата с Локо София и Селтекс. Ето ти ги два гласа в изпълкома, които по всяко време биха лобирали срещу нас. Ако е истина, че фирми близки до ДПС имат интерес да вземат клуба фалирал за без пари, един Камен Костадинов също е в изпълкома. Няма да се учудя и Мо Кета да натиска срещу нас след случката с Петев. Та имам предвид, че за да те мачкат комисиите, не е задължително 14 от 14 в изпълкома да ни имат зъб. Достатъчно е няколко човека да натиснат, при положение, че ние като клуб нямаме свой човек, за баланс в такива ситуации.

Ако ме питате мен, най-добре е да окажем натиск на Сираков да подаде оставка и не негово место да влезе човек, който да защитава интересите на Левски. Веднага се сещам за адвокат Ивков, да речем

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Дек 02, 2014 7:42 pm 
Аватар

А не може ли да им се пее мощен кур на всякакви бефесета, комисии и изпълкоми. Както в Англия, събират се отборите, правят си Premier League, парите за тях и 23 години по-късно виждате дали им е добре.
Утопия е, но за мен това е изхода, а перукан да си администрира окръжните групи.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Дек 02, 2014 7:47 pm 
Аватар

Premier League администрира първенството, а FA наказва :smt006 Тоест президентите са там където трябва - организират лигата. Във ФА няма президенти.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Дек 02, 2014 8:00 pm 
Аватар

Така трябва да е и в България- независими един от друг органи. Предполагам шефът на FA няма на Абрамович номера на бързо набиране и още повече- нямат никакви контакти.
Нека клубовете си определят регламенти, лицензи, пари от тв права и т.н., и да има орган като FA, който да е дисциплинарен.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Дек 02, 2014 8:23 pm 
Аватар

Днес слушах някакъв анализ по ДАрик на циганина Ромислав Тусев и свинята Грънчаров и съм ей така :shock: Тия боклуци принизиха левскарската общност на нивото на лудогорец, абсолютна и тотална идиотия. Ако тия някога са били левскари, то сега са едиствено и само платени путки. Цитирам по памет "Левскарската общност тръпнеше в очакване на парите на Газпром...", "Надяваха се на милионите на Милер", аз ли съм сбъркан или тия наистина нямат и грам връзка с реалността и това са журналистите, които се водят левскари....

Върнете се в началото
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 7417 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 85, 86, 87, 88, 89, 90, 91 ... 248  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]