forum.levski.com

Форум на привържениците на ФК ЛЕВСКИ
Дата и час: Пет Юли 18, 2025 10:53 pm

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 2748 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28 ... 92  Следваща
Автор Съобщение
МнениеПубликувано на: Нед Ное 30, 2014 12:15 am 
Аватар

Васил1914 написа:
Най-силният момент беше "И само Левски, обичаме те", когато Сектор В пя заедно с нас. Щеше да ми спре сърцето от кеф... :levski

И при "Какво е морето..." между нас и В беше :smt007 :smt007 А момчето, което разпява е боК като го видя как скача и няма как да не се надъхаш.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Дек 01, 2014 7:16 pm 

Не ви ли направи впечатление при едно от сяданията, какъв тътен се получаваше от биенето по седалките? И това при 1000 човека! Ами ако го правят 6 000 на дерби и след това избухнат на "100 години"? Ония отсреща ще се удавят в лайната си...

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Дек 01, 2014 7:32 pm 
Аватар

Tова със седалките беше силно :strkstrk

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Дек 01, 2014 7:36 pm 
Аватар

Кажете на коя минута да го търся това с биенето по седалките, защото все още не съм успял да изгледам клипа :lol:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Дек 01, 2014 8:19 pm 
Аватар

22:25

Задължително трябва да го изпипаме това и да се мощее за напред.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Дек 01, 2014 8:28 pm 
Аватар

LS1914 написа:
Не ви ли направи впечатление при едно от сяданията, какъв тътен се получаваше от биенето по седалките? И това при 1000 човека! Ами ако го правят 6 000 на дерби и след това избухнат на "100 години"? Ония отсреща ще се удавят в лайната си...

На Герена е по-хубава акустиката :D ташак ама се чува по-добре.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Дек 01, 2014 8:59 pm 

Това ще си остане само наше,ония нямат седалки :losers

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Дек 01, 2014 9:22 pm 
Аватар

Не знам кой е пича на тъпана , ама го черпим 2 ракии , от 1 час си гледам клипа и си подскачам в нас ахахаха :strkstrk :strkstrk :strkstrk

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Дек 01, 2014 11:52 pm 
Аватар

За повече информация, пишете на лично :levski :levski

Прикачени файлове:
961123_10205251086659610_867725531_n.jpg
961123_10205251086659610_867725531_n.jpg [ 108.39 KiB | Прегледано 5909 пъти ]

МнениеПубликувано на: Пон Дек 01, 2014 11:54 pm 
Site Admin
Аватар

Айде,натискайте.Шоуто е гарантирано. :strkstrk

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Дек 02, 2014 12:52 am 

KurpuzZin написа:
22:25

Задължително трябва да го изпипаме това и да се мощее за напред.

Не би трябвало да е проблем. Нищо не пречи да се опита. Още от едно време знам от баща ми, че нещо подобно се е правело при излизането на играчите. На "Васил Левски" седалките за перфектни за "барабанене" ;)

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Дек 02, 2014 12:53 am 
Аватар

Е това още на дербито или на мача с Хърватия, не съм сигурен, една групичка може би около 100 човека го пробвахме и си е надъхвация. Вижда се какво става с 1000+.. :smt023 :smt023

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Дек 03, 2014 8:58 pm 

KurpuzZin написа:
И в сряда всички, ей, без скатавки, още по-мощно да стане. От нас си зависи дали ще си го направим готино или не :!:

Има ли материал за 40 минутен клип? :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Дек 04, 2014 1:28 am 
Аватар

Пичове, според мене не е лошо да пробваме да си върнем въздушната шир... Много силна песен, която позабравихме последно време...

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Дек 04, 2014 2:05 am 
Аватар

И аз съм на това мнение.В латино ритъм ще става супер, според мен.БАВНО и СПОКОЙНО, обаче. :smt023

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Дек 04, 2014 10:44 am 
Аватар

РокерО написа:
БАВНО и СПОКОЙНО, обаче. :smt023

Това е ключовото за абсолютно всички песни, които се пеят.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Дек 04, 2014 12:00 pm 
Аватар

Нямаме чувство за ритъм, а тези неща се изграждат с постоянно присъствие в Сектора. Като на всеки мач е детска дискотека, няма кво да се чудите, че не може да го постигнем това бавно, спокойно и постоянно пеене.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Дек 04, 2014 1:54 pm 

BLUE YOUTH написа:
Нямаме чувство за ритъм, а тези неща се изграждат с постоянно присъствие в Сектора. Като на всеки мач е детска дискотека, няма кво да се чудите, че не може да го постигнем това бавно, спокойно и постоянно пеене.

Вчера цял мач се чудя как е възможно да сме такава бройка и да сме толкова трагични откъм пеене. И в края на мача като се загледах по тия дето нахлузиха маските и се накачулиха на оградата получих просветление :pastor - средна възраст 12 години и половина. Лоши погледи, зарибявки с девойките, които са дошли да видят колко страшни хулигани имат за приятели, псуване по съдии, закани срещу селяните от Монтана :ohmygod.
Резултат от всичко това - але але ао Левски е на 100 - 0% разбраха, че преди Левски е на 100 се прави пауза и се изчаква тъпана и не се крещи като изоглавен. Але само Левски е шампион не повече от 7 секунди задържахме. Завинаги оставам аз левскар частта с але але и пляскане изобщо не съществува... и да не продължавам с анализа, че ше пиша до утре.
Какво трябва да се направи - тия малките глупаци трябва да бъдат жестоко строени. Нямаме никва полза от тях да се правят на хулигани в сектора. Същото важи и за кварталните пияници, защото видяхме, че тия двете групички са способни да преебат абсолютно всичко в стремежа си да се доказват колко големи бабаити са - визирам мача с Партизан. Малко по-суров тон и шамари ще ги върнат в реалността. Ние сме ЛЕВСКИ и трябва да възпитаваме у хората ценности, които са присъщи само на левскарите, а не да толерираме чорбарски тъпотии от рода на нахлуване срещу Локо МЗ !

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Дек 04, 2014 1:56 pm 
Аватар

VANDAL написа:
BLUE YOUTH написа:

Вчера цял мач се чудя как е възможно да сме такава бройка и да сме толкова трагични откъм пеене. И в края на мача като се загледах по тия дето нахлузиха маските и се накачулиха на оградата получих просветление :pastor - средна възраст 12 години и половина. Лоши погледи, зарибявки с девойките, които са дошли да видят колко страшни хулигани имат за приятели, псуване по съдии, закани срещу селяните от Монтана :ohmygod.
Резултат от всичко това - але але ао Левски е на 100 - 0% разбраха, че преди Левски е на 100 се прави пауза и се изчаква тъпана и не се крещи като изоглавен. Але само Левски е шампион не повече от 7 секунди задържахме. Завинаги оставам аз левскар частта с але але и пляскане изобщо не съществува... и да не продължавам с анализа, че ше пиша до утре.
Какво трябва да се направи - тия малките глупаци трябва да бъдат жестоко строени. Нямаме никва полза от тях да се правят на хулигани в сектора. Същото важи и за кварталните пияници, защото видяхме, че тия двете групички са способни да преебат абсолютно всичко в стремежа си да се доказват колко големи бабаити са - визирам мача с Партизан. Малко по-суров тон и шамари ще ги върнат в реалността. Ние сме ЛЕВСКИ и трябва да възпитаваме у хората ценности, които са присъщи само на левскарите, а не да толерираме чорбарски тъпотии от рода на нахлуване срещу Локо МЗ !

Болезнено прав си! Шалтаците са задължителни.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Дек 04, 2014 2:06 pm 
Аватар

Възпитание му е майката. ;) На малките можем да им налеем акъл само като ги строим, в това число включвам и точните ни да заемат място и в средата на сектора, а не само на най-долните редове или да гледат острани. Само така може да се даде пример и стой, та гледай как до 2-3 мача няма да има лошо гледащи малолетни. :smt006

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Дек 04, 2014 3:11 pm 

Изброените неща са тези, които ме дразнят в последните години в сектора. Като видя лошо гледащи сополанковци, голи до кръста (за да им се виждат начинаещите плочки и баници), с тениски, закачени на панталоните и към тях малки дрисли, бъдещи общи на сектора и ми става зле от тая картинка. Ходят като страшните батки, седят отзад и докато се пее и се подкрепя Левски, се закачат и гледат лошо... Абе, всичко, което VANDAL е написал. А после в рейса сигурно перфоратори гърбят.

Шамари и строяване в две редици от по-големите и тва е :!:

П.П. Ясно е, че и ние навремето бяхме пъпчиви пубери и вероятно и ние сме били смешни на някои от по-големите, обаче пък никой, който аз познавам, не е бил в тоя сектор за чупки и стойки, а си оставяхме гърлата и нервите на абсолютно всеки мач, както и до ден-днешен :!:

Изображение

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Дек 04, 2014 3:22 pm 
Аватар

Сега гърлата си ги оставят в тролея и в подлеза на СУ...

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Дек 04, 2014 3:31 pm 
Аватар

Винаги е било така, даже преди задължително се задигаше и по някой и друг перфоратор :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Дек 04, 2014 4:00 pm 

Вчера в 79 искаха да бият шофера, защото не караше, а това, че имаше спряла кола в бус лентата беше без значение :bigok После „направиха“ хората, които чистят кофите на сапун :8) ultras level 99

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Дек 04, 2014 4:58 pm 
Аватар

В 79 не е много опасно да се правят "ония" на сапун :smt042
Заги халил :pastor

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Дек 04, 2014 7:55 pm 
Аватар

Времената са другите и манталитети им са други, но си трябва и пердах.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Дек 04, 2014 8:38 pm 

Мисля, че точно заради безразборното строяване от преди години в сектора малките се държат така.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Дек 04, 2014 9:01 pm 

А сега като няма никакво строяване по-добре ли е?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Дек 04, 2014 10:32 pm 
Аватар

hronozavur написа:
Мисля, че точно заради безразборното строяване от преди години в сектора малките се държат така.

То тия нинЖи, които ходят сега, изобщо нямат представа какво се е случвало в Сектора преди 1-2 години, камо ли за по-предишни :smt006

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Дек 04, 2014 11:49 pm 
Аватар

Точно след тоя мач си мислех, че трябва да почнем по тези рейсове след мач да се качваме по 2-3ма и като почнат да правят глупости задвратници. Друг начин няма, специално за градския транспорт. За сектора трябват примери и лидери. Такива няма достатъчно или са прекалено заети с други ангажименти покрай сектора. И пак стигаме до момента, че не може всичко да се прави от няколко човека. Вместо да се обясняваме тук кой какво мисли на мачовете заставаме между малките и ги юркате да пеят. Аз примерно след последното дерби на стадиона вкарах шамарите на 2ма тиквеници щото седят и се хилят все едно сме били. Аз не мога да си намеря място от яд и ми се реве от мъка и некви галфони седят на стълбите и се заливат от смях. Може и аз да съм сбъркан, предполагам, но нормален човек с дни не може да се усмихне след такъв мач а наще се кикотат. Като видите малки сперми да го играят манекенки между редовете почвате с храната. Като някой си цъка телефона му се обяснява, че следващия път като го извади "ще му падне случайно от ръцете". Като извади семки случайно ги разсипва. С времето нещата ще станат, но не и ако гледаме отстрани ядрото и цъкаме с език.

Върнете се в началото
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 2748 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28 ... 92  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]