forum.levski.com

Форум на привържениците на ФК ЛЕВСКИ
Дата и час: Сря Сеп 17, 2025 8:36 pm

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 71512 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 2169, 2170, 2171, 2172, 2173, 2174, 2175 ... 2384  Следваща
Автор Съобщение
МнениеПубликувано на: Нед Ное 23, 2014 9:32 pm 
Аватар

Написа феско мангала вълчеф с още капеща от домусчиева сперма Оста

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Ное 23, 2014 9:53 pm 
Аватар

Eric Cartman написа:
Тва с копирането ми се струва доста филмарско. Все едно ние сме първата агитка в света с пиротехника и заря. :lol: Това звучи като онова на свинете как сме копирали от тях скандирането между секторите.

Е хайде стига :D Естествено, че не сме първата агитка в света, използваща пиротехника и заря, но се съгласи, че това, което те направиха вчера, ние го направихме абсолютно същото преди една година. Ето го линка към нашето клипче, за да си припомним:
https://www.youtube.com/watch?v=GknbxTbS-nQ

Пак казвам, ако беше обратната ситуация, т.е. ние да взаимстваме нещо от тях и то стъпка по стъпка, хич нямаше да ми е приятно.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Ное 23, 2014 10:14 pm 
Аватар

Kryten написа:
Написа феско мангала вълчеф с още капеща от домусчиева сперма Оста

И си прав и не съвсем. Кво от това, че го е налапал на домуса, като е пуснал доста сочно аки в устата тройчова.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Ное 23, 2014 10:15 pm 
Аватар

Е то всеки може да пусне сочно аки в турчовата разкривена и пропита със сперма оста

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Ное 23, 2014 10:23 pm 
Аватар

Да де може, но не се сещам за друг да го е насрал. Виж минетчии бол...

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Ное 23, 2014 10:29 pm 
Аватар

Ами всеки може, но все се оказва, че само като настъпи домуса се намира някой да го направи наистина. Останалото време той реве, а по медиите цари величествено мълчание. В най-добрия случай. В лошия похвали и свински превземки тип http://gong.bg/bg-football/a-grupa/comm ... rec-306256

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Ное 23, 2014 10:31 pm 
Аватар

Турски съдби на кръстопът са тея писания...
Ебал съм ги в газъ и 2та от ора, съжалявам само, че не се избиха майка им дееба рязана дееба

А тоя мюмюн дето е написал, че чорбата са играли 75мин с човек повече, явно не брои чисто белият национал Маркиньос за изгонен ;)

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Ное 24, 2014 1:10 am 
Аватар

"Турски съдби на кръстопът" :lol: :bigok :losers
Не видях никъде нищо за камъните и сравнение със снежната топка по Турчо. Защо ли :roll:
Георги Дерменджиев: Нормалните хора харесват Лудогорец
Цитат:
Някои мразят отбора, а други го обичат, но повечето според мен го обичат. Лудогорец се превръща нещо като държава в държавата.

Споменава 15 пъти Шампионска лига и откровенни кавали на ДомусГелов....бахти и гнусарите са селяндурите, повярвали си колко са несъизмеримо по-велики от другите.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Ное 24, 2014 12:41 pm 
Аватар

Спиртал написа:
"лит(*кс-етрополе завинаги" се обиди на Томов, дарява всичко на държавата

Сдружението "лит(*кс-етрополе завинаги" е дарило на държавата всички ремонтни дейности, които бяха направени на стадион "Българска армия" преди година. Тогава бяха поставени нови седалки, а отделно се работи хо съблекалните и тоалетните. Не е изключено това да се стори и с трите тренировъчни игрища, като последното е пред завършване. Причината за действията на сдружението е антипатията на ръководството на лит(*кс-етрополе към него, въпреки многократните декларация, че няма интерес към управлението и издръжката на отбора. Ремонтите по стадион "Българска армия" през последната година+25 От сдружението са обидени на шефа на лит(*кс-етрополе Александър Томов, който след 1:1 с Лудогорец, се похвали с ремонтите и тренировъчните игрища, без да спомене чия е заслугата. Само последното игрище струва 600 000 лв. Неизпълнение на договор с министерството на спорта пък се оказва проблем пред отдаването на базите на концесия за 30 години. В момента не са доказани никакви инвестиции, което означава че трябва да се плаща.

Лупарата :bii_chorbata

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Ное 24, 2014 5:07 pm 
Аватар

7:20

http://www.btv.bg/video/shows/tarsi-se/ ... tml?page=4

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Ное 24, 2014 5:16 pm 
Аватар

Как бих му счупил краченцата на тоя смръдльо :rip
http://www.novsport.com/news435721_1020.html

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Ное 24, 2014 5:19 pm 
Аватар

Доста гнусно типче е този клошар. Тези дни пак е говорил глупости в ефир.

Изображение

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Ное 24, 2014 5:21 pm 

А той е страшно лайно и по принцип. Ама страшно. Пълен боклук и самозабравил се сульо.

Изображение

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Ное 24, 2014 5:24 pm 
Аватар

Баси пропадналите типове и телевизия ... "уфф, чакай да не го докосвам и аз" ... :ohmygod2

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Ное 24, 2014 5:37 pm 
Аватар

Ебаси неадекватните "обществени личности", където ги "имаме".
Колкото и да си прост, доста лесно е да се сетиш, че има някакви елементарни норми на поведение. И не само защото така е възпитано, а защото самия ти ще търпиш негативите от това, че ги нарушаваш. Като си изкарваш прехраната от шоубизнес, би трябвало да ти стига акъла, че само губиш ако безсмислено обидиш някакви твои фенове за нещо, което ама грам няма връзка с професията ти и с това, което ти е изградило образа в обществото.
Но дори и това е прекалено сложно за 90% от наркоманизирания ни "хайлайф". А за тоя точно лепилар и на мен са ми разправяли познати от НАТФИЗ за разни негови цигании. Как налитал да рита някакъв сервитьор, защото оня му направил забележка, че внася не знам си какво в заведението и прочие...
Смърт ранна му пожелавам, предхождана от живот в мъка и лишения :pastor

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Ное 24, 2014 5:40 pm 
Аватар

Турци, наркомани и прости хора(в случая и трите) са ви феновете, прасета :losers

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Ное 24, 2014 6:00 pm 

ООООООООООООООЛЕЛЕЕЕЕ МАЙКОООООО :ohmygod :ohmygod :ohmygod :ohmygod :ohmygod :ohmygod :ohmygod :ohmygod :ohmygod :ohmygod :ohmygod :ohmygod :ohmygod

https://www.facebook.com/SportZona.EU/photos/a.216727731677598.68296.202803019736736/978466252170405/?type=1

Изображение

Изображение

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Ное 24, 2014 6:01 pm 
Тоя къдрав боклук що шамар отнесе преди 10-ина години, но явно малко му е било :bii_chorbata

Върнете се в началото

МнениеПубликувано на: Пон Ное 24, 2014 6:27 pm 
Аватар

Аз им пуснах едно аки на страницата им във фб. :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Ное 24, 2014 6:30 pm 
Аватар

sct02 написа:
Как бих му счупил краченцата на тоя смръдльо :rip
http://www.novsport.com/news435721_1020.html

Дано пукне тоя боклук! :rip

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Ное 24, 2014 6:33 pm 
Аватар

Като замениш калето след дълги години употреба и преминеш на "скъпото", така става. Да мре в кофите, даже ми беше забавно, докато му четох половината от мозъчната му дрисня. :losers

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Ное 25, 2014 1:45 am 
Аватар

Chetnik написа:
Ебаси неадекватните "обществени личности", където ги "имаме".
Колкото и да си прост, доста лесно е да се сетиш, че има някакви елементарни норми на поведение. И не само защото така е възпитано, а защото самия ти ще търпиш негативите от това, че ги нарушаваш. Като си изкарваш прехраната от шоубизнес, би трябвало да ти стига акъла, че само губиш ако безсмислено обидиш някакви твои фенове за нещо, което ама грам няма връзка с професията ти и с това, което ти е изградило образа в обществото.
Но дори и това е прекалено сложно за 90% от наркоманизирания ни "хайлайф". А за тоя точно лепилар и на мен са ми разправяли познати от НАТФИЗ за разни негови цигании. Как налитал да рита някакъв сервитьор, защото оня му направил забележка, че внася не знам си какво в заведението и прочие...
Смърт ранна му пожелавам, предхождана от живот в мъка и лишения :pastor

"Не ги обичам даже е малко. Не бе, какво да ти говоря за г..., тук не сме се събрали да си говорим за говеда. Да се оправят мръсните говеда, не им желая нищо добро. Шегувам се. Те като дърпат нагоре, целият български футбол дърпа нагоре, което е добре, трябва да има мощни инвеститори, които да инвестират в клубовете и това е добра новина. Това мен не ме топли чак толкова много, за Левски не ми се говори, доста са ми жалки."

Абе и журналята насъскват излишно за 2-3 клика в повече. Иначе тоя за пръв път го чувам :smt005

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Ное 25, 2014 2:33 am 
Аватар

На едни снимки бяхме заедно с тоя.. Естествено аз скинарската го играех и тоя веднага "от кой отбор си" викам "ЛЕВСКИ, ЩО?" , "Ааа, само питам" .. Викам му ходиш ли на мачове и той: " Да, от усф съм" викам тия ги нема вече... Закрити са" .. Ааа не знам вика, не ходя много вече.. И през целия снимачен ден му виках само Левски, ама не се сбихме, за жалост..

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Ное 25, 2014 10:17 am 
Аватар

Този къдрав боклук заслужава да бъде затворен за няколко дни, през които да изиграе последната си роля в мизерното си наркоманско съществуване - на сексуална робиня, брутално използвана от определени "говеда". След което, ако оживее, сам ще си сложи въжето :smt006

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Ное 25, 2014 10:28 am 

Някой ден белото ще си покаже тъмната страна и мишето сърчице ще откаже. :smt006

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Ное 25, 2014 10:54 am 
Аватар

KostadinNikolaev написа:
Chetnik написа:
...

"Не ги обичам даже е малко. Не бе, какво да ти говоря за г..., тук не сме се събрали да си говорим за говеда. Да се оправят мръсните говеда, не им желая нищо добро. Шегувам се. Те като дърпат нагоре, целият български футбол дърпа нагоре, което е добре, трябва да има мощни инвеститори, които да инвестират в клубовете и това е добра новина. Това мен не ме топли чак толкова много, за Левски не ми се говори, доста са ми жалки."

Абе и журналята насъскват излишно за 2-3 клика в повече. Иначе тоя за пръв път го чувам :smt005

Тук няма две мнения, и е ясно че тъпите журналисти нарочно провокират ситуацията - представям си аз ако съм публична личност :blass и ме закичат със свински парцал в ефир как ще реагирам.
Но това въобще не оправдава този помияр - не са само заради тези две случки, има още много подобни изказвания и действия. Като се биеш в гърдите колко много мразиш сините говеда, накрая сините говеда те бият (ако си късметлия да се разминеш само с това :idea: ) и си носиш кръста.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Ное 25, 2014 4:21 pm 
Аватар

5000 лева глоба за камъните и пирото на мача с кренвиршите. Синьото БФС пак стовари подъл удар в/у мих :smt017 :smt017 :smt017

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Ное 25, 2014 5:27 pm 
Аватар

Изображение

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Ное 25, 2014 5:55 pm 
Аватар

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :smt005

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Ное 25, 2014 7:26 pm 
Аватар

Не съм много православен в момента, ама не е чак такъв урод Явор :lol:
Просто много му знае устата, особено публично.. Иначе въобще не смее да приказва такива работи като няма микрофони и камери около него.. Даже съм убеден, че няма идея кой играе в цдна в момента.. :lol:
Останал съм с впечатление, че е свестен човек - може би заради обстоятелствата при които се познаваме :smt006

Иначе мога да разкажа история как един слон (явно говедо) го подгони да го rape-ва :lol:

Върнете се в началото
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 71512 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 2169, 2170, 2171, 2172, 2173, 2174, 2175 ... 2384  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]