forum.levski.com

Форум на привържениците на ФК ЛЕВСКИ
Дата и час: Вто Юни 24, 2025 7:45 pm

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 4220 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17 ... 141  Следваща
Автор Съобщение
МнениеПубликувано на: Сря Окт 29, 2014 11:02 pm 
Аватар

Поемаме по пътя на локо софия и славия :smt006

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Окт 29, 2014 11:12 pm 

Седем:Едно написа:
Dust написа:
Седем:Едно написа:
Кои са тези сериозни хора, които щели да помогнат на Левски? Пеевски сериозен ли е? Или ББ? А може би сериозните хора са такива като Домус ага или микренския гном? Да ни направят успешно проектче, а ние да им бием метани, да им целуваме патките и да се молим на господ да не им омръзне новата играчка или да не ги застигне съдбата на Цецо Василев или Георги Илиев. Отборът трябва да се върне на народа, както е бил създаден преди 100 години. Всичко друго е компромис.

На кой народ? Времената са различни, футбола вече не се играе заради онази любов поради която е създаден отбора, футбола е пари и трябва хора с такива които да наливат и да знаят, че никога няма да им се върнат.

Така е, прав си. Отбор без Бащица не може и няма такъв никъде по света. Горките немски тимчета, едвам мъждукат без богат тати, който само от любов да излива милиардите.

При немските тимове и формата им на управление са урегулирани от тяхната федерация, там в техния закон е записано, че компанията "Х" няма право да притежава повече от еди колко си проценти от клуба, за това имат по 4-5 собственици и по този начин пресичат опитите за умишлено фалиране и редицата проблеми съпровождащи едноличното управление.

Опитвам се да се сетя за 5 фирми в България които да си разделят по 20% от клуба, но нещо не мога да се сетя, да не говорим, че ще бъдат като орел, рак и щука.
Батков е вреден, но пеевски и компания са още по-вредни.

Върнете се в началото
 Профил  

Аватар

Първо и най-важно е да спрем да се обвиняваме един друг за краха на Левски :wink: Айде тук е футболен форум и по-може да има спорове, обаче във социалните мрежи всеки пише каквото му скимне, обвинява, кълне, всичко това рефлектира върху отношението на хората един към друг :wink:

Върнете се в началото
 Профил  

Аватар

Само и само батков да го нема съм съгласен да ни вземе не само пеевски,ами даже и иван пеев,славчо пеев,пейо от имаш поща,гала от имаш поща,галя от сатен,галя от каризма,миро от каризма плюс турския господ подарък от дучето :blass

По-зле от тва което е в момента нема как да е,просто нема :smt006 Кой квото ще да ми говори :!: Първата и най-важна цел требва да е мустакатия да нема нищо общо с Левски,оттам нататък празни куфари с по 9 кила кока ли ше пренасяме,бъбреците си ше си продаваме,квото ще да е но ще тръгнем нагоре :idea:

Има ли алтернатива,нема ли,не е важно,важното е че всеки ден с батков начело на Левски му се ебава майката :smt006

Вън,вън и незабавно вън за мустакатия :idea: Фалирал,не фалирал-вън :idea: Окръжни,в групи,квото ще да е-само и само тоя изрод да се махне :idea:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Окт 29, 2014 11:20 pm 
Аватар

А и реално знаем ли какво е положението на АД "Левски"? Тази глоба от УЕФА за мен е огромна червена светлина, че нещата са дори много по-зле от колкото си представяме. И с всеки ден затъваме все повече.

Инче, и аз се чувствам така, затова още след последния мач с сесека си обещах, че като се прибера в България 1-та ми работа ще е да направя 5-6 транспаранта и да ги закача из Пловдив, да ги снимам, и да ги пусна на 2-3 медии. Сигурно звучи като загуба на време, но ако реално всеки против Тодор Батков/управлението на Левски направи по 1 плакат, то може би, може би, ще се случи нещо позитивно.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Окт 29, 2014 11:48 pm 
Аватар

http://nkp.bg/?lang=1&pid=2&id=151

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Окт 30, 2014 12:09 am 

Pyce написа:

Да, сигурен съм, че след няколко години ще сме по 50 човека на Герена и 10 човека на гостувания. :ohmygod2

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Окт 30, 2014 12:17 am 
Аватар

Време е да си върнем "отбора на народа". :smt027 :smt027 :smt027

Pyce написа:

Едва ли. :wink: ЛЕВСКИ има милиони привърженици, които няма да го оставим и за миг.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Окт 30, 2014 12:22 am 

Добре де. Хората, които не харесвате тръста или не смятате, че той е правилния път за спасяване на отбора, кажете как според Вас може да стане това. Не виждам нищо лошо в една градивна дискусия, ако може да се постигне такава.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Окт 30, 2014 12:25 am 
Аватар

Много груба стана на места дискусията, в безумни крайности. И тъй като аз съм един от мрънкачите, или не знам точната квалификация, ето защо мисля, че трябва да натискаме Батков, и как, подредено в безразборен порядък:

Ето защо:
1. Заради нашата си собствена чест:
Преди 6 месеца написахме на Батков ето това: "НКП е сериозна организация, която не може да не се съобрази с желанието на хилядите си членове г-н Батков да "лиши" Левски от присъствието си, поради което решението не подлежи на ревизия." Сложихме го под заглавие "Одит, продажба на акциите и довиждане" и го нарекохме ултиматум. И после млъкнахме. Дори и шейха на Бруней да дойде с милиардите си, за какво ще му е да се съобразява с фенове, които си мълчат?

2. Пак за горния цитат: Когато го писахме това горе, ако не бъркам бяхме значителна част от хората тук, при това, ако не бъркам - и тези, които в момента призовават да не правим нищо срещу Батков. Тогава, аджеба, що го писахме това? Всички го четохме, всички се съгласихме с текста. Що тогава казахме, че ако не направи нищо "го почваме", а днес твърдим обратното? Нищо не се е променило от тогава.

3. Батков или Пеевски: Ами не, те не са алтернатива, а едно цяло. Пеевски е в Левски заради Батков. Чрез Батков. Няма как да казваме, че няма да гоним Батков, за да не дойде Пеевски, след като той е дошъл именно заради него, заради зависимостите му, заради малоумието му. Ако си ЗА Батков, то си ЗА Пеевски. Гъзът на Батков е отворената врата за Пеевски.

4. Защото, ако натиснем Батков, и да кажем, че го принудим, тогава продажбата ще е открита и явна. Точно тогава има шанс нормален инвеститор да прояви интерес. Защото, ако продажбата е на тъмно, от Батков, без нашия натиск, то тя ще е в Пеевски. Тъпо е да мислим, че Мустака ще се обърне към различен човек, от този, към който се е обърнал веднъж.

5. Защото Батков не е алтернатива: Дали евентуален нов собственик ще промени нещо и в каква посока ние не можем и не знаем. Със сигурност обаче знаем, че посоката с Батков е само надолу.

6. Защото фактът, че днес трябва да гоним И Пеевски И Батков се дължи единствено на това, че преди 5 години спряхме там, дето не трябва. Защото ако се бяхме напънали до успех, днес Пеевски нямаше да има. Затова да не правим нищо срещу Батков няма как да е логично и да доведе до добро.

7. Защото, дори да не успеем, винаги тук сме си говорили, че изразяването на позиция е нещо, което е задължително, независимо от успеха.

Ето и как:
1. Ако натиснем Батков, левскарската общност е с нас. Цялата. Ако преди 5 години имаше хора, на които Батков не им пречи, такива вече няма. Имаме целия отзвук от всички медии - дори лайнарите от Гонг започнаха да налитат. Батков е слаб отдавна, вълната е срещу него, и освен нас, всякакви помии също ще я яхнат. Това обаче, ще работи за нас.
2. Тук преобладава мнението, че Левски е намесен политическа свинщина. Това е и моето мнение. Ако левскарското общество се размърда, то участниците в политическата свинщина ще бъдат принудени малко или много да се съобразят с това. Не заради електорални рискове, това едва ли би станало (не сме чорбата все пак :bigok ). А защото рискът при напрегната и скандална обстановка от това от някъде да започнат да изкачат факти, които никой не иска да изкачат, става голям. Е, аз съм убеден, че ние като левскарска общност имаме умни и можещи парчета навсякъде. Някой ще може да проследи сметка, друг договор, нема се учудя, ако имаме човек в кантората на Мустака. Ние не знаем какви са фактите около клуба, но с работа, търсене (чудесен пример е искането от Тръста акциите да бъдат предоставени от офшорката), можем да притискаме много.
3. А за да се реализира всичко това горе, хората непрекъснато трябва да бъдат запалвани в идеята за атака срещу Батков и привличани към нея. А това става с позиции, ясно изразени навсякъде.

Имам и две напълно неясни неща за мен:
1. Тук има едни мнения, че ако Батков просто ни заебе акциите, тогава всичко си ебава майката и това не трябва да се допуска. Това добре. И същевременно казваме - Батков, върни отбора на народа. Дейба и противоречието, честно.
2. Всички разчитаме на тия 15%, които Батков ще прехвърли на Тръста. Да не забравяме обаче, че ако собственик е Пеевски, на него (и не само на него) не му е особен проблем да вдигне капитала от 750 000лв (или колкото стане там към момента) на 7,5млн и тогава от 15% ставаме с 1.5% и кой от къде е. Ако целта е просто да имаме акционер, заради правото на достъп до общи събрания и документи - и сега имаме такива.

Хайде без нерви и всеки - кой с каквото може.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Окт 30, 2014 12:30 am 
Аватар

Искам към горното да прибавя и едно отвлечено сравнение:

При тежките заболявания леченията винаги са задължителни и се правят без отлагане. Единственият случай, в който това не се прави са терминалните стадии, когато просто целиш болният да си отиде, без да го мъчиш излишно с лечение, защото така или иначе няма шанс. Т.е., не гоненето на Батков означава терминален стадий.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Окт 30, 2014 12:30 am 

Тези 15% ще се вземат след като Батков капитализира (или там както се казваше) заемите. Това означава, че капиталът няма да се вдига от 750000, а от 35мил нагоре да кажем. Ще му е доста трудно на който и да било да налее още много пари само за да направи, така че да отпадне делът на Тръста.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Окт 30, 2014 12:31 am 
Аватар

Искаш да кажеш, че капиталът на клуба ще стане 35 млн?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Окт 30, 2014 12:34 am 

Това беше обявено още доста отдавна. Възможно е да си го пропуснал. Със сигурност 7:1 беше обяснявал нещо подобно преди време. На събранието на Тръста също беше обяснено, че капиталът ще се увеличи. Дали ще е 35-45-55 мил всичко си зависи от заемите, които Батков е отпуснал.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Окт 30, 2014 12:37 am 
Аватар

Бе че ще се увеличи знам, ама да се увеличи толкова ми е странно. Няма значение - така или иначе останалото, което написах е по-важно.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Окт 30, 2014 12:45 am 
Аватар

Така... виждам колко хора са писали из предните страници и много от тях са минали през какво ли не през съзнателния им живот на левскари, имат много повече опит и в пъти повече мачове. Затова ми е някак неловко, че аз трябва един вид да вдъхвам някаква надежда на такива хора. В момента сме в лайна до шията - това е ясно. Анализи има хиляди по темата, общото е само мустакатата персона в края (или началото) на веригата. Много хора се чувстват безпомощни и изтощени от борбата с комунистическия урод и виждат как се превръщаме във втора Славия... разбирам ги. За мен, обаче това се явява просто част от цикъла, орисани сме да трябва да доказваме колко велико нещо е Левски чрез борба с подобни изчадия. За едни това е битката с репресионните органи на БКП, Левски-Спартак, Витоша и т.н. За нас е Тодор Костадинов Батков. Толкова. Съзнавам, че много от вас са участвали в тази борба през годините и веднага биха казали, че досега нищо не е помогнало. Съгласен съм. Но за мен не е помогнало, защото продължаваме да сме разединени. Не е работата в това да се нагърбват определени хора с това да организират всички тези инициативи (тук искам да благодаря на тези хора за всичко, което правят и за Тръста, това което направиха за юбилея и за Левски като цяло), идеята е всеки да направи/даде по малко. Искам да отбележа, че нямам никаква идея какво ще се прави, ако евентуално Батков се махне от нашия клуб. Всичко, което написах досега е просто гол, детински, незрял ентусиазъм. Нямам си и понятие от мениджмънт на футболен клуб, единственото, което знам е, че аз... НИЕ този не го искаме. Това, което мога да предложа в момента, колкото и скромно да е - нека всеки фен клуб в страната напише декларация като тази на „ТОРСИДА КЮСТЕНДИЛ”. Нека се направят клипове с по-възрастни левскари, с наши легенди - нека се знае, че този не го искаме. И нека не се делим на "качулки", "семкари" и т.н. Аз лично не мога да помогна с нещо значително от финансова гледна точка, може би някакви символични суми. Това, което мога да предложа е да помагам с графичното изобразяване на ненавистта ни към ТКБ и евентуално с популяризирането на идеята. В момента не е важно това, че прасетата ни се подиграват, че мижитурките злобеят и изскачат от дупките си... това е било, е и ще продължава да бъде винаги... защото сме Левски... и нас ЩЕ НИ ИМА. САМО ЛЕВСКИ! :levski

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Окт 30, 2014 1:30 am 

Изображение

:sm_cigar

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Окт 30, 2014 1:53 am 

Монтана имат треньор, ние имаме Гонзо ;)
Имаме пресен пример какво е треньора за един отбор - МЮ

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Окт 30, 2014 2:03 am 

Запис от мача има ли?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Окт 30, 2014 2:09 am 
Аватар

Що, ще изтезаваш ли някой?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Окт 30, 2014 5:26 am 
Аватар

Предупреждавам че ще си ЛЯЛЯМ в 67-ми стил. Четете на своя отговорност. Така че да няма после изненадани в стил "тъмно беше дъжд валеше, а някой из гъза ми шумеше". :bigok

Първо: Ако и след днешното представяне на Ginije има все още вярващи в нашият хапитан, значи тези хора трябва да потърсят спешна медицинска помощ в най близката Очна клиника. Този капут за мен е пробит, не е възможно друго обяснение. Влизаш за 30 минути, да променяш нещата, а ти ги влошаваш с отрицателният си кпд и очеизвадно безразличие!!!
Второ: Царят хубаво реши да променя състава, но защо тогава започна с Домофона и Пачека? На мястото на втория, по добре да беше пуснал Тигъра, поне щеше да е по оригинално.
Трето: След около 40 минути игра се видя, че Пашев(издъхна), а Цонев се е спекъл здраво. Хубаво реши да го смени вторият, ама с кого? И защо Пашев не беше сменен с Феско? Последните 20-30 минути момчето нямаше сили дори за крос в парка, камо ли да спира напористият играч срещу него. Не го обвинявам, толкова си може, физика и т.н. Просто отразявам фактите през моите очи.
Четвърто: Деко се осра тотално в атака, за което Гонзо няма вина. Просто му даде шанс да се докаже, но шуменския не оправда доверието.
Пето: Въртенето на Краев с Амари, лично според мен даде ефект, но фелафела свърши бързо въздуха и може би той трябваше да заеме мястото на Деко, където не се изисква толкова линейна скорост а съобразителност, самочуствие и креативност, като мястото на крилото да заеме Мисяк или Бедоя.
Шесто: Тактически и физически сме кръгла нула. Не е реално отбори като Монтана, Марек, Локо Пд, Берое, Тракия и т.н. да ни превъзхождат в пъти!!! по тези показатели. Каква е тази физическа подготовка бе братче? Може да няма пари за отопление, но никой не може да ме убеди, че няма пари за АДЕКВАТНИ физкултурник и хапове.
Седмо: Много уважавам Топчо, но каква е неговата роля? Не е ли да ги учи какво се прави при игра без топка. Дефанзивно сме толкова неграмотни, че дори и кварталните хайти ще ни мушнат нямой гол като нищо. Днес видях по трима да се събират на един, а на крилото си стои монтанец и само чака топчето да мине към него. За подобни безумия преди повече от 20 години отнасяхме по връзка ключове в тиквата.
Осмо: Последните 10-15 минути ги гледах с едно око. Явно не съм претръпнал до там, че да не искам да троша в яда си.
В увод, изложение и заключетие или накратко съчинение ще изакам следната умопомрачителна теорема:
Ясно е че материала е слабичък, но никой не може да ме обеди, че сбирщината, която представляват в момента футболерите ни, не може някой да трансформира в дори и почти нормално изглеждащ отбор. Гонзо да преглъща гордостта си и да се моли на Херо, да идва веднага, че нещата загрубяват с бясна скорост. Така и така, пак той ще я върши тази работа. Поне да има повече време да работи с тези които ще остават след зимната пауза. Длъжни са тези нехранимайковци, да я спечелят купата, но с мачове като днешния... Първенството също все още не е загубено, но там успех би граничил с подвиг, като се има предвид Анус ага че е броил жълтици на Мокета, Перуката и останалите придворни травестити.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Окт 30, 2014 5:45 am 
Аватар

Това като го каза... Какво се случи с Цоневи?!? Направиха подготовка с Екимов ли? :bigok Царе сме да преебаваме таланти и възможности. Просто не е истина колко неща се случиха през последните 10 години, които можеха да променят ТОЛКОВА много. И от това да бъдем монопол в А група се превърнахме в абонати на комунистическите изчадия, зависими от политиката и с разделени фенове. Мерси, Тодоре.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Окт 30, 2014 9:46 am 
Аватар

Първо и задължително е да спрат безумните и безпочвени обвинения на едни левскари към други.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Окт 30, 2014 11:25 am 
Аватар

Е то такива май вече няма. Или поне аз не съм чел (в групата на Тръста не съм влизал от месеци :bigok )

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Окт 30, 2014 11:37 am 
Аватар

:bigok затова и не си чел

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Окт 30, 2014 11:58 am 
Аватар

Най-важното е бащицата да се махне, след това ще го мислим.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Окт 30, 2014 12:14 pm 
Аватар

Изобщо не е само групата на тръстта. Обвиненията за платената публика идват и от други места, което е жалкото
Другото, което трябва да се направи е да се смени модела на управление и работа в клуба. Тогава може да се очаква привличането на хора различни от Батков, Пеевски, Цветан Василев и т.н.
Тук агата не го споменавам, защото мисля, че въпреки фактите, че е долна комунистическа свиня е добър бизнесмен и може да развива бизнеса си.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Окт 30, 2014 12:17 pm 
Аватар

Има разлика между това да Нямаш пари и от това да Недаваш пари за нещо си.
Прочетох тук-там, че Батков е скъсан и фалирал- ами не е,
има огромни(пак казвам :strkstrk огромни) капитали във винопроизводството, земи, гори, недвижими имоти, акции в петролни рафинерии и т.н.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Окт 30, 2014 12:54 pm 
Аватар

За другите му фирми не знам, но Вини Сливен е във фактически фалит от бая време и са в адски батак (впрочем - управленски също, много подобно на Левски). Освен това - това няма никакво значение. Фактът е, че пари за Левски няма и трябва да се търси изход. Решението определено е смяна на бащицата и влизане в управлението на клуба, но не както 90% от хората тука си го представят - "натиск", "Сиони на всеки мач" и тем подобни глупости.... Трябва ти организация и структура с реални възможности и реални намерения за влизане в клуба и ясен план как и какво ще прави, след като влезе. За пореден път се повтарям, че именно това е целта на Тръста с взимането на 15-те процента! Това е първа стъпка към влизане в управлението на клуба, в "кухнята" и най-после получаване на реална картинка каква е ситуацията, съответно - работа за излизането от нея. С плакати "Борат вън", бомби и наказания това нещо няма да се случи....

С ЛЕВСКИ И ЩЕ УМРА

www.bgblood.org
facebook: БОДК / BOVBD

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Окт 30, 2014 2:28 pm 

Омръзна ми от тоя наркоманизиран помак.Да си ходи заедно с Гонзо.Нямат място в ЛЕВСКИ даже и в неговата история.Тези скапаняци са унищожителите на футболен клуб ЛЕВСКИ.Те го съсипват по поръчка от партията свиня.Не може да си бил доносник цял живот на партията майка и сега да искаш да бъдеш добър човек.Няма как да стане.Помияра цял живот ще си бъде помияр.Затова помака ако се махне от ЛЕВСКИ без тези измислени заеми които е натресил на отбора веднага ще дойдат богати хора да управляват любимият ми ЛЕВСКИ>Бъдете сигурни в това.

Върнете се в началото
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 4220 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17 ... 141  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]