forum.levski.com

Форум на привържениците на ФК ЛЕВСКИ
Дата и час: Вто Сеп 09, 2025 11:08 pm

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 4220 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16 ... 141  Следваща
Автор Съобщение
МнениеПубликувано на: Сря Окт 29, 2014 8:34 pm 
Аватар

Zlostar_1111 написа:
...

Не губим точки, но сериозно си намаляваме шансовете за Купата, която ни е единствената реална цел на този етап. Даде се шанс на ритнитопковци, които трябва да доказват, че имат място в отбора, но някои са ни доказали N пъти, че такова нямат. Иначе съм съгласен за Аниете. Смятам, че контролирахме мача до първия гол и ако испанецът беше започнал като титуляр за сметка на АйВалери, можеше ние да поведем и съответно с повече късмет мачът да завърши с обратния на днешния резултат. Пак казвам :blass , че нямаме право да подценяваме нито един мач и днес задължително трябваше да натиснем от самото начало за гол на чужд терен.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Окт 29, 2014 8:39 pm 

Kocito_Kalki написа:
Mr. Smith написа:
Коце, стига бе човек. Тръста още е в зародиш. Иначе си прав, начини много...

Всеки си има мнение, а аз не смятам, че Тръста е правилното решение за Левски и че ще цъфнем и вържем...

много правилно

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Окт 29, 2014 8:44 pm 
Аватар

А кое е решението, бе, голи гонзо? Дай да го чуем и да го правим. Все пак и умните хора да се изкажат, та да не си губим времето ние тъпаците.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Окт 29, 2014 8:47 pm 
Аватар

basma написа:
Анкета във форума, дето пишат сигурно 200 души. Анкета има смисъл ако на мач сме по 15 000, тогава ще има тежест тази анкета.

Напълно подкрепям!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Окт 29, 2014 8:50 pm 
Аватар

Всички ни боли от случващото се, но смисъл от кавги няма. Допълнително се цепим помежду си, а от това печели мустакатото туловище. Нека всеки насочи усилията си там, където смята че е правилно и ще е полезен. Било то тръст, протести, поръчково убийство :bigok и т.н.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Окт 29, 2014 8:51 pm 

jordanofff написа:
Мирише на някви катаклизми и мистър Сухой начело Срамна работа дейба.

Сухой от вчера е треньор на младежкия национален отбор, изпуснахме го :strkstrk

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Окт 29, 2014 8:53 pm 
Аватар

Bullseye написа:
Всички ни боли от случващото се, но смисъл от кавги няма. Допълнително се цепим помежду си, а от това печели мустакатото туловище. Нека всеки насочи усилията си там, където смята че е правилно и ще е полезен. Било то тръст, протести, поръчково убийство :bigok и т.н.

пОследното което си написал най-много ми аресва! :strkstrk :strkstrk :strkstrk :smt070 :smt070

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Окт 29, 2014 8:54 pm 

Ми тук половината от тоя форум сме лепили плакати, скадирали сме, транспаранти сме правили, на мачове ходим, оставяме си гърлата, за фонда даряваме, членове сме на тръста, подкрепяме инициативите по всякакъв начин и т.н. и т.н., кой помагал с повече, кой с колкото може, могат да се изброят 100 неща, обаче аз, лично, никога не съм се чувствала толкова безполезна, безпомощна и изобщо не знам какво повече да направя. Нямам идея, наистина нямам идея, честно, не знам освен изброените неща какво друго може да направи един обикновен фен.

Май верно трябва да си съсредоточа усилията във физически убийства. Поне да ми вдигнете едно знаме после :bigok

Изображение

Изображение

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Окт 29, 2014 8:56 pm 
Аватар

Dust написа:
jordanofff написа:
Мирише на някви катаклизми и мистър Сухой начело Срамна работа дейба.

Сухой от вчера е треньор на младежкия национален отбор, изпуснахме го :strkstrk

Тогава очакваме жадно Ники Митов, той е свободен! :bigok :loser2 :smt026

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Окт 29, 2014 8:57 pm 
Аватар

Иначе аз си мисля, че не е станало кой знае какво.
Подценихме мача, пуснахме резервите и логично загубихме.
На Герена подхождаме сериознои и бием без напрежение с 3:0 :strkstrk

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Окт 29, 2014 9:06 pm 
Аватар

След като искаме истината от батков и ако това ще е началото на нещо градивно...четох назад че нямаме ход..аз предлагам всеки мач да е Сиони по 3..с послание мустак говори,или мустак продавай..или нещо от сорта- върни ни отбора.....или..Левски е на народа...
Наказват отбора парично...еми натиск си е...така и така не вървим напред...без публика...пак няма приходи...по гостувания също...все ще дойде момента да се появи и да проговори...или ония отгоре да разрешат...

Левски - това е моя идеал.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Окт 29, 2014 9:18 pm 

Седем:Едно написа:
А кое е решението, бе, голи гонзо? Дай да го чуем и да го правим. Все пак и умните хора да се изкажат, та да не си губим времето ние тъпаците.

Седем:едно -теб отдавна съм престанал да те отразявам. Сети се сам защо. Да. Чета те но не смятам да ти отговарям. Не знам с какво съм спечелил негативното ти отношение но след всяко мое мнение ти се заяждаш с мен..........Ако аз кажа че Левски играе със сини екипи ти задължително на инат ще кажеш че играят с червени/примерно/. Още повече че не се познаваме лично. Явно са безинтересни и смешни мненията ми. Ами не ги отразявай бе. Не ги чети. Както правя аз с твоите. Никой не те кара насила да ме четеш нали така......Няма значение-всичко добро ти желая!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Окт 29, 2014 9:19 pm 
Аватар

Два мита трябва да се развенчаят веднъж завинаги.

1.Периодично на такива крахове да се слага "ново начало" с юноши.Юноши нямаме, школите на отборите в София са пълен леш - всякакви знайни и незнайни бивши футболисти и хора с пари използват връзки, или цакат под формата на дарения, за да е разглезеното синче титуляр, а кадърните търкат пейката.В Раковски преди 7-8 години тренираше един приятел,титулярното място беше 3 бона на месец.Дигна си чукалата и отиде в Кипър по дивизиите.Боримиров е стабиляга, дано хване нещата изкъсо, защото за 10 години всеки може да си направи равносметка колко точно юноши на отбора се наложиха и колко просперираха в чужбина.
2.Ролята на треньора - Херо няма да направи нещо кой знае какво по-различно от Гонзо при тая ситуация.Всички чакат да дойде с торба безплатни и безценни негри и да почне да мачка наред.Еми.... :roll: Отделно съм скептик цялостно относно чисто треньорските умения на Херо - като мениджър и скаут е най - добрия,мисля че по-скоро там му е мястото.
Тва скаутско звено и без това явно е пълен ташак,щом за 2-3 сезона имат едно попадение с Гари Родригез и 34124235 дървета,някои от които станаха жени кат Опоку,Рисп спря с футбола и прочие инвалиди.

Чорбата в Румъния намериха доста матриял за без пари, може би е време натам да се ориентира погледа, вместо по холандската втора дивизия.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Окт 29, 2014 9:21 pm 

Отбор от ''Б'' група имаше възможността да ни качи на разлика. :shock:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Окт 29, 2014 9:25 pm 
Аватар

Синя Любов написа:
Zlostar_1111 написа:
...

Не губим точки, но сериозно си намаляваме шансовете за Купата, която ни е единствената реална цел на този етап. Даде се шанс на ритнитопковци, които трябва да доказват, че имат място в отбора, но някои са ни доказали N пъти, че такова нямат. Иначе съм съгласен за Аниете. Смятам, че контролирахме мача до първия гол и ако испанецът беше започнал като титуляр за сметка на АйВалери, можеше ние да поведем и съответно с повече късмет мачът да завърши с обратния на днешния резултат. Пак казвам :blass , че нямаме право да подценяваме нито един мач и днес задължително трябваше да натиснем от самото начало за гол на чужд терен.

Kocito_Kalki написа:
Иначе аз си мисля, че не е станало кой знае какво.
Подценихме мача, пуснахме резервите и логично загубихме.
На Герена подхождаме сериознои и бием без напрежение с 3:0 :strkstrk

Не мисля, че е подценяване. Едва ли някой е очаквал лесна победа, ама все пак това е Монтана. Да добре са финансово, биха свинете, но това е отбор съставен повечето от млади играчи (предимно изгонени наши юноши), а "звезди" са им Миро Антонов и Здравко Лазаров. Проблема идва, че играчи на Левски, които трябва да оправдаят някакво довери, днес показаха, че дори и в Монтана не биха ги взели за резерви. Това последното признавам си лично аз не съм го очаквал.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Окт 29, 2014 9:30 pm 
Аватар

Дейвид Чукачи написа:
Два мита трябва да се развенчаят веднъж завинаги.

1.Периодично на такива крахове да се слага "ново начало" с юноши.Юноши нямаме, школите на отборите в София са пълен леш - всякакви знайни и незнайни бивши футболисти и хора с пари използват връзки, или цакат под формата на дарения, за да е разглезеното синче титуляр, а кадърните търкат пейката.В Раковски преди 7-8 години тренираше един приятел,титулярното място беше 3 бона на месец.Дигна си чукалата и отиде в Кипър по дивизиите.Боримиров е стабиляга, дано хване нещата изкъсо, защото за 10 години всеки може да си направи равносметка колко точно юноши на отбора се наложиха и колко просперираха в чужбина.
2.Ролята на треньора - Херо няма да направи нещо кой знае какво по-различно от Гонзо при тая ситуация.Всички чакат да дойде с торба безплатни и безценни негри и да почне да мачка наред.Еми.... :roll: Отделно съм скептик цялостно относно чисто треньорските умения на Херо - като мениджър и скаут е най - добрия,мисля че по-скоро там му е мястото.
Тва скаутско звено и без това явно е пълен ташак,щом за 2-3 сезона имат едно попадение с Гари Родригез и 34124235 дървета,някои от които станаха жени кат Опоку,Рисп спря с футбола и прочие инвалиди.

Чорбата в Румъния намериха доста матриял за без пари, може би е време натам да се ориентира погледа, вместо по холандската втора дивизия.

1. Днес играхме с 4ма юноши. Освен Ради Цонев, който не беше на правилна позиция какво толкова не ти хареса?
2. Ситуацията е "сии бало майката", ама без Литекс, Берое и Лудогорец къде не е така? Защо някъде се получава, а при нас не?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Окт 29, 2014 9:51 pm 

comandosa1 написа:
Само да ви кажа, южен поток се строи и се доставят материали у нас от лятото още, а може и от по-рано. Ако има някой от Бургас ще ви каже, аз бях на площадката където разтоварват и складират тръбите, въпроса е че не се прави от руснаци или наши фирми и тука Батков не играе. Има вероятност руснаците изобщо да не влязат с пари тук, а чрез други фирми- европейски и да си цакат директно на тях, което е най-лошия вариант за местните феодали и затова сега всички са на позиция ослушване и снижаване.

Кажи ми една причина да не се стоварят тръбите във Варна, че да го правят в Бургас и след това да има отново транспортни разходи до Варна.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Окт 29, 2014 9:53 pm 
Аватар

Вече дори не се дразня .... на тях не им пука кво правят а аз да си съкращавам живота от нерви по тия бездарници.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Окт 29, 2014 9:59 pm 
Аватар

Баси мамата , добре , че съм пропуснал поредния шедьовър неска :loser2 :ohmygod

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Окт 29, 2014 10:07 pm 

Кои са тези сериозни хора, които щели да помогнат на Левски? Пеевски сериозен ли е? Или ББ? А може би сериозните хора са такива като Домус ага или микренския гном? Да ни направят успешно проектче, а ние да им бием метани, да им целуваме патките и да се молим на господ да не им омръзне новата играчка или да не ги застигне съдбата на Цецо Василев или Георги Илиев. Отборът трябва да се върне на народа, както е бил създаден преди 100 години. Всичко друго е компромис.

На кой народ? Времената са различни, футбола вече не се играе заради онази любов поради която е създаден отбора, футбола е пари и трябва хора с такива които да наливат и да знаят, че никога няма да им се върнат.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Окт 29, 2014 10:13 pm 

Сетих се за оня виц с овчаря и публичния дом.
Ако аз бях собственик на Левски,един ден щях да стана,да огледам всички и най-отговорно да заявя:
"Ей,ще ви изколя всичките,ей!"

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Окт 29, 2014 10:19 pm 

sid написа:
А защо толкова често тук се споменава, че видиш ли батков, след като се махнел не се знаело кво ще се прави? Че то по-зле на къде изобщо има ли?

Има, има, докато Батков през години по един или друг начин е показал, че все пак има нещо което да му трепка за отбора, то свинята Пеевски мислиш, че му дреме дали ще има Левски или не като футболен тим?
Оная вече за КТБ едва ли не им каза ебете си майката където става дума за 4 милиарда, та какво да говорим за отбора, в първия момент в който няма да му изнася и ще го унищожи.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Окт 29, 2014 10:19 pm 
Аватар

Цитат:
На кой народ? Времената са различни, футбола вече не се играе заради онази любов поради която е създаден отбора, футбола е пари и трябва хора с такива които да наливат и да знаят, че никога няма да им се върнат.

Глупости, ако човекът, който налива пари ги налива правилно, то той ще си ги върне. При нас големият проблем е че поради некадърност на всички нива, пари се харчеха за какви ли не глупости и некадърници. Ако имахме за собственик, някой мастит бизнесмен (истински, не тодар) , то най-малкото щеше да се погрижи клубът да се самоосигурява малко или много. Нямаше да има това безмислено наливане на пари в бру-та, генковци и т.н.

No me importa donde juegues
Siempre te voy a seguir
Yo lo quiero a Levski Sofia
Y por él voy a morir

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Окт 29, 2014 10:33 pm 
Аватар

Dust написа:
Кои са тези сериозни хора, които щели да помогнат на Левски? Пеевски сериозен ли е? Или ББ? А може би сериозните хора са такива като Домус ага или микренския гном? Да ни направят успешно проектче, а ние да им бием метани, да им целуваме патките и да се молим на господ да не им омръзне новата играчка или да не ги застигне съдбата на Цецо Василев или Георги Илиев. Отборът трябва да се върне на народа, както е бил създаден преди 100 години. Всичко друго е компромис.

Така е, прав си. Отбор без Бащица не може и няма такъв никъде по света. Горките немски тимчета, едвам мъждукат без богат тати, който само от любов да излива милиардите.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Окт 29, 2014 10:43 pm 
Аватар

Юнайтед питате ли ги кво им е, като нас са :bigok Те отпаднаха от трето-дивизионен с 4 : 0, даже сме по-добре от тех :smt023

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Окт 29, 2014 10:47 pm 

Dust написа:
sid написа:
А защо толкова често тук се споменава, че видиш ли батков, след като се махнел не се знаело кво ще се прави? Че то по-зле на къде изобщо има ли?

Има, има, докато Батков през години по един или друг начин е показал, че все пак има нещо което да му трепка за отбора, то свинята Пеевски мислиш, че му дреме дали ще има Левски или не като футболен тим?
Оная вече за КТБ едва ли не им каза ебете си майката където става дума за 4 милиарда, та какво да говорим за отбора, в първия момент в който няма да му изнася и ще го унищожи.

:smt005 :smt005 :smt005 :smt005
Какво му трепка? Вярно времената са тежки, ама чак пък толкова. :loser2 Бащицата още ли ни пази от Пеевски? Затова явно е продал само половината акции, нещо му е трепкало.

Може ли някой да обясни как Локо Пд се отърваха от техният бащица и защо не ги купи някой Пеевски? Колко по-апетитна хапка сме от тях? Освен марката, ползването на Герена и евентуално нещо за намазване покрай Южен поток има ли нещо? Хората от тръста, които са гледали счетоводните документи, може ли да кажат?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Окт 29, 2014 10:47 pm 
Аватар

Tochno Taka написа:
Юнайтед питате ли ги кво им е, като нас са :bigok Те отпаднаха от трето-дивизионен с 4 : 0, даже сме по-добре от тех :smt023

Чакай има още един мач :loser2

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Окт 29, 2014 10:49 pm 
Аватар

Стига с този Пеевски бе!Животоспасяващо е Батков да умре!Православието търпи изключения!Коронарен спазъм и фалит на паркетните му капиталовложения.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Окт 29, 2014 10:59 pm 

comandosa1 написа:
Tochno Taka написа:

Чакай има още един мач :loser2

И? Какво от това? Ето чисто хипотетично-взимаме го този мач/в което дълбоко се съмнявам с тия артисти/. Продължаваме за купата. И? Идва рязанград. Или микре. И? Пак ни отстраняват. Важното тук е че я няма играта. Няма изпълнителите. Няма треньора. Директора. Собственика. Публиката-коректива. Оставили сме всичко в ръцете на гугутки качулки байловци. Хрантутници. Майката си е ебало. Няма ни нас. Онези които трябва с дела да изкрещим-баста. Стига толкова унижения. Каквото и да си говорим виновни сме всички ние. Да НИЕ. Не да си чешаме езиците тук на компа а да действаме. Дори с вандализъм и агресия. Левски е над всичко и всички

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Окт 29, 2014 11:02 pm 

Изображение Изображение Изображение

Върнете се в началото
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 4220 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16 ... 141  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]