forum.levski.com

Форум на привържениците на ФК ЛЕВСКИ
Дата и час: Нед Юни 22, 2025 5:23 pm

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 4220 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14 ... 141  Следваща
Автор Съобщение
МнениеПубликувано на: Сря Окт 29, 2014 5:29 pm 

Кока-Кольо написа:
Батков се е притаил и чака да се оформи новата управляваща конфигурация, не го ли виждате това? Той цял живот е печелил по един и същи начин, обслужва силните на деня. Комсомола, БКП, Мишата, Гоце, Боко...В един момент обаче се оказва, че има и по-оборотни курви от него и той остава на сухо

Седем:Едно написа:
И аз съм на това мнение.

Ок, аз само не разбирам какво би спечелил в случая... Той е толкова на дъното, че не знам как може да отлепи изобщо. Да не говорим, че един бог знае ква коалиция/конфигурация ще се пръкне и колко ще е стабилна.

Изображение

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Окт 29, 2014 5:30 pm 
Аватар

По един доброволен представител, който да работи за тръста във всяка област и да се почва. Името ни говори как трябва да се случи всичко. Без да се подканят хората сами няма да дойдат да питат къде е тоя тръс и как да му дадът пари.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Окт 29, 2014 5:30 pm 
Аватар

Аз си мисля, че баткOFF не разкрива истината, защото ще му съсипят бизнеса после...
Иначе с един бюджет колкото е и сега трябва да сме сред водещите отбори, ама затова трябва добър мениджмънт.
Според мен едно от решенията е Тара да остане, но Тръста да се заеме ИЗЦЯЛО с управлението на клуба. Трудно ще е, но нямаме голям избор...

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Окт 29, 2014 5:31 pm 
Аватар

Какво ще спечели ли ? Отново ще е в светлините на прожекторите, ще е по медиите, ще го знаят всички, иначе изчезва, загива. Той е паразит, който не е спечелил сигурно и един лев нормално, всичко му е идвало даром и всичко го е затривал.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Окт 29, 2014 5:32 pm 
Аватар

b0b000 написа:
Аз си мисля, че баткOFF не разкрива истината, защото ще му съсипят бизнеса после...
Иначе с един бюджет колкото е и сега трябва да сме сред водещите отбори, ама затова трябва добър мениджмънт.
Според мен едно от решенията е Тара да остане, но Тръста да се заеме ИЗЦЯЛО с управлението на клуба. Трудно ще е, но нямаме голям избор...

+1 :smt023 и аз съм на това мнение. В началото така пък после лека полека го детронираме.

Последна промяна dogbeer на Сря Окт 29, 2014 5:32 pm, променена общо 1 път

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Окт 29, 2014 5:32 pm 
Аватар

А дали мустака не плаща за това или онова, защото не иска, а не защото няма и 2 лв.? :smt017
Трудно ми е да повярвам, че подобен закърмен с комунистически похвати смолянски дебелак може да остане без пари така рязко.
Още по-далечна ми идва идеята, че видиш ли едвам връзва двата края.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Окт 29, 2014 5:33 pm 

Mr. Smith написа:
Какво ще спечели ли ? Отново ще е в светлините на прожекторите, ще е по медиите, ще го знаят всички, иначе изчезва, загива. Той е паразит, който не е спечелил сигурно и един лев нормално, всичко му е идвало даром и всичко го е затривал.

Добре бе, слава, интерес, център на внимание, ок. Но какво печели реално, което да му е от полза? Какво като го дадат за 1 ден по 37 медии, какво като го знаят? Почват да го дават по тв и реките от пари потичат?

Изображение

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Окт 29, 2014 5:33 pm 
Аватар

RIOT написа:
Някой ще ми разясни ли какво се иска точно от Мустака, срещу който ще воюваме? Мустака, който няма пари да плати тока на Герена и отоплението на терена на Васил Левски? Отборът ни е във фактически фалит, свинята Батков е полумъртва, но пак точните хора са виновни, къпят се в парите му. Акримуньо попита по-горе - какво искате да спечелите в тази война? 40% от отборът е собственост на тъмна офшорка, в която са Пеевски, ББ и още разни изроди, 59% има свинята и 1% в дребните акционери. Батков с радост ще подари неговия дял на собствениците на офшорката и тогава може би всички ще сте доволни. Аз обаче няма съм. За мен има два пътя - или вървим по плана на Тръста, или фалираме отборът и отиваме в окръжните групи, където се почва отначало с друго име. Войната с Батков е безсмислена, защото да воюваш с труп не носи особени ползи.

От Батков се иска само едно единствено нещо - да излезне като мъж и да потвърди това, което ти казваш. Фалирах, нямам една стотинка. Собствениците на "Левски" са Пеевски, Боко и този, този и този. Точка.

До края на 2014г. ще има общо събрание на акционерите на ПФК Левски. На това събрание(такова не е правено от 2010г.) ще се вземат важни решения(така мисля :smt017 ) и тогава Батков може да каже цялата истина за офшорката и хората там. :loser2

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Окт 29, 2014 5:34 pm 
Аватар

incheto_1914 написа:
Mr. Smith написа:

Добре бе, слава, интерес, център на внимание, ок. Но какво печели реално, което да му е от полза? Какво като го дадат за 1 ден по 37 медии, какво като го знаят?

еми ще го потърсят да препере някоя кирлива риза сигурно

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Окт 29, 2014 5:35 pm 
Аватар

incheto_1914 написа:
Кока-Кольо написа:
Батков се е притаил и чака да се оформи новата управляваща конфигурация, не го ли виждате това? Той цял живот е печелил по един и същи начин, обслужва силните на деня. Комсомола, БКП, Мишата, Гоце, Боко...В един момент обаче се оказва, че има и по-оборотни курви от него и той остава на сухо

И аз съм на това мнение.

Ок, аз само не разбирам какво би спечелил в случая... Той е толкова на дъното, че не знам как може да отлепи изобщо. Да не говорим, че един бог знае ква коалиция/конфигурация ще се пръкне и колко ще е стабилна.

Е той си каза какво чака. Има някаква капия в "Южен поток". Последно 10, ако не го отрежат и от там

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Окт 29, 2014 5:36 pm 
Аватар

офтопик малко: :hipi_01 за всички ГОСТИ :D

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Окт 29, 2014 5:36 pm 

Кока-Кольо написа:
incheto_1914 написа:
Кока-Кольо написа:

И аз съм на това мнение.

Е той си каза какво чака. Има някаква капия в "Южен поток". Последно 10, ако не го отрежат и от там

Оф, съвсем се изнервих и тотално изключих за тоя Южен поток... :ohmygod

Изображение

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Окт 29, 2014 5:38 pm 
Аватар

Аз честно казано предпочитам фалирал Левски, отколкото да се свързваме с руските пари, но това вече е друга (и по-политическа) тема.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Окт 29, 2014 5:38 pm 
Аватар

incheto_1914 написа:
Mr. Smith написа:

Добре бе, слава, интерес, център на внимание, ок. Но какво печели реално, което да му е от полза? Какво като го дадат за 1 ден по 37 медии, какво като го знаят? Почват да го дават по тв и реките от пари потичат?

Както каза Змея има кирия от Южен поток, земя примерно или нещо друго, ако изпадне в миманса или се скара със силните на деня, нищо няма да има. Ето това иска, да продължава да капе от кацата с меда и за него.

:arrow: Междудругото ние и само, и единствено ние сме причината да има разделение в публиката, не може всеки път при всяка една издънка, едни левскари да плюят други левскари и да дават поводи на разни плазмодии да изплуват на светло и да пускат мозъчни полюции в медиите. Това трябва да спре и то много бързо :wink:

Последна промяна Mr. Smith на Сря Окт 29, 2014 5:42 pm, променена общо 1 път

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Окт 29, 2014 5:41 pm 
Аватар

incheto_1914 написа:
Ок, аз само не разбирам какво би спечелил в случая... Той е толкова на дъното, че не знам как може да отлепи изобщо. Да не говорим, че един бог знае ква коалиция ще се пръкне и колко ще е стабилна.

Да оцелее просто, той толкова години се специализираше в това не клубът да печели нещо, а той да управлява с чужди пари, че сега само оцелява. Хем няма пари, хем иска да управлява, да се прави на машинист, да го дават по-телевизията да е някой, затова е и готов да го налапа и на всеки по-комунистически. Ако пък ли продава да продава за милиони нищо, че разсипа клубът.

Затова и в момента Ганьо просто оцелява и чака наведен и свит криейки се от бурята около него и чакайки нещо около него да се раздвижи! Чакайки да го огрее пак, да си изтупа пак тумбака, да си почеша пак мустака и да се прави на голям меценат с чужди пари, така както винаги е успявал да прави през годините!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Окт 29, 2014 5:43 pm 
Аватар

Само да ви кажа, южен поток се строи и се доставят материали у нас от лятото още, а може и от по-рано. Ако има някой от Бургас ще ви каже, аз бях на площадката където разтоварват и складират тръбите, въпроса е че не се прави от руснаци или наши фирми и тука Батков не играе. Има вероятност руснаците изобщо да не влязат с пари тук, а чрез други фирми- европейски и да си цакат директно на тях, което е най-лошия вариант за местните феодали и затова сега всички са на позиция ослушване и снижаване.

Последна промяна Живко на Сря Окт 29, 2014 5:45 pm, променена общо 1 път

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Окт 29, 2014 5:44 pm 
Аватар

Е какво излиза, че всичките пари на мустака са от Левски.. Не мога да се съглася с това. Левски е престиж, камери, интерес, добавка към бижутата. Но това да му е източника на доходи не ми звучи сериозно.
Още по-несериозно звучи, ако приемем тази теза за вярна, че мустачето доброволно е съсипало източника си на доходи.. :smt017

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Окт 29, 2014 5:47 pm 
Аватар

Какво е значението кой стои зад офшорката ? Дали ще е Пеевски, ББ, Чорни или Роман Абрамович, все някой трябва да дава пари, за да просъществува клуба ( Професионално ). Въпроса е в ръководството да има кадърни хора, които работят с желание и най-вече - да обичат отбора си. Само те могат да убедят тоя зад офшорката да налее някой лев, че в бъдеще, ако отбора потръгне, парите ще му се върнат.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Окт 29, 2014 5:49 pm 
Аватар

jordanofff написа:
Е какво излиза, че всичките пари на мустака са от Левски.. Не мога да се съглася с това. Левски е престиж, камери, интерес, добавка към бижутата. Но това да му е източника на доходи не ми звучи сериозно.
Още по-несериозно звучи, ако приемем тази теза за вярна, че мустачето доброволно е съсипало източника си на доходи.. :smt017

Мустачето е един паразит и лизач на гъзове, който цел живот се храни с това да лиже гъза и да се мазни на силните и политиците в България.

А относно бизнеса му, този човек е един провалил се и пропаднал бизнесмен, понеже както управлява и Левски, така си управлява и другите бизнеси. А бизнес с лакомия, стиснатост и простотия не става, трябва акъл, мениджмънт и находчивост за тая работа която тати няма и никога не е имал! :batkoff

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Окт 29, 2014 5:52 pm 
Аватар

Мисля, че е крайно време да спрем с тези анализи и всеки от нас да си зададе въпроса с какво може да помогне на Левски.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Окт 29, 2014 5:53 pm 
Аватар

:smt023

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Окт 29, 2014 5:58 pm 
Аватар

Shtraker написа:
:smt023

ХАХААХАХ аватара... докато си спомня коя беше тази крива физиономия и избухнах. :smt005

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Окт 29, 2014 6:10 pm 
Аватар

Верно аватарът на Shtraker беше първото нещо, което ме развесели днес :smt005 :smt005

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Окт 29, 2014 6:15 pm 
Аватар

Tuchkata написа:
Очаквам, да. Не очаквам да играем в ШЛ и дори да сме шампиони, но очаквам най-малкото да си подбере по-добре футболистите и треньорския щаб.

Дано си прав, пич. Дано!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Окт 29, 2014 6:17 pm 
Аватар

Спокойно. След Херо идва Мъри и те така. Ако е минало доста време, след него Гонзо, после Кокала и продължаваме да гледаме напред. :smt006

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Окт 29, 2014 6:18 pm 
Аватар

Тия не заслужават и 1 фен да си дере гърлото за тях. На следващия мач предлагам това ->
Изображение

и никакви хора.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Окт 29, 2014 6:19 pm 
Аватар

Добре, аз имам един въпрос. Съгласявате се, че войната с Батков е безсмислена. Как тогава почваме от А окръжна? Как успяваме да си задържим стадиона, името и т.н. без да се борим с него?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Окт 29, 2014 6:31 pm 
Не искам да обиждам никого и да се заяждам, но след последните мнения изникват няколко въпроса у мене:
1. След като нямало смисъл да действаме против Батков, щото нямал пари и имало някаква друга офшорка, защо нямаше яснота за това около юбилея, а се обещаваха гръмки кампании след мача с Лацио и фокус върху махането на Мустака?
2. Какво се очаква от нас като фенове на Левски? Да стоим и да трупаме излагации навръх юбилея или да действаем активно срещу някого? Питам, защото явно има по - запопознати фенове, които са информирани и така стават някакви разминавания между отделните фенове.

Върнете се в началото

МнениеПубликувано на: Сря Окт 29, 2014 6:31 pm 

Момчета да не се отчайваме :smt026 :smt026 :smt026
Ще дойдат и добри дни за нашия клуб :smt006

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Окт 29, 2014 6:39 pm 
Аватар

Единственото което може да искаме от Батков е да назове поименно човека/хората в сянка, за да прехвърлим натиска върху тях. Обаче те не случайно си седят в сянка, защото не искат да им се оказва натиск. А Батков знае, че за да получи мангизи от ЮП, трябва да слушка и да си трае

Това е картинката, според мен. Ако някой има идея какво може да се направи от наша страна, да сподели. Аз лично не виждам верен ход

Върнете се в началото
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 4220 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14 ... 141  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]