forum.levski.com

Форум на привържениците на ФК ЛЕВСКИ
Дата и час: Пет Юли 18, 2025 8:02 pm

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 2748 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24 ... 92  Следваща
Автор Съобщение
МнениеПубликувано на: Нед Окт 26, 2014 11:59 am 
Аватар

Какво желание за пеене и избухване да имаме сериозно ? Да понякога се получава напук на резултата и всичко, но вчера не беше такъв ден и в това няма нищо ненормално и срамно. Като фенове сме тотално смазани, самият факт, че пак сме там след всичко това е достатъчен на този етап. Иска ни се, но няма как да стане. Не бях ходил на мач от сигурно 6 месеца и юбилея изпуснах, ебати желанието имах за този мач и хора навих да дойдат, каквото зависи от мен го направих. Но как да ти остане това настроение след всички тия лайна, които стават след 6-то поредно дерби и като си знаем каква е ситуацията в клуба? Хора сме бе... Тия долу дали сърца имат не знам, но ние определено имаме и няма как да сме мощни и да си правим аржентината напук на всичко, просто защото боли, ама много.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Окт 26, 2014 12:11 pm 
Аватар

Боли, бОли ме к.ра за тия долу. Отидох, попях си, измръзнах доволно и след т'ва се донапих.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Окт 26, 2014 12:15 pm 
velchev, не че нещо, но не си написал абсолютно нищо конструктивно.
Иначе следващият път слизате долу и му давате съвет на Дължинката. Какво е това абсурдно лялякане във форум?

Върнете се в началото

МнениеПубликувано на: Нед Окт 26, 2014 12:29 pm 
Аватар

Не е абсурдно лялякане и нещата които споменава са си така.
Вчера и Андреа Бочели да ни разпяваше пак щяхме да бъдем зле де - то си пролича в самото начало на мача. Имаше тук-таме съживяване на настроението, приемерно в началото на второто полувреме, и дотам.
Малко съчуствам на хората, които трябва да направят клип от дербито със звук :smt003

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Окт 26, 2014 12:32 pm 
Аватар

Пич,айде стига с тия заучени фрази за "слизането долу" бе :smt006 Тва е форум където секи мое да си изкаже мнението нормално,да не говорим че доста хора дето уж "лялякат" дават квото могат за сектора къде финансово,къде по друг начин :wink:

Сички сме изнервени,айде поне малко реални да бъдем :!:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Окт 26, 2014 12:40 pm 
Аватар

Tuchkata написа:
Brannik написа:
Откакто ИРР не се занимава секторът върви надолу, а отстраняването му и смешните обвинения срещу него е една от най-големите грешки правени последните години.

Точно и директно :smt023 Изгонен е силно казано, но се направи всичко възможно да не се занимава той.

+1

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Окт 26, 2014 12:51 pm 
Аватар

Ако някой, който чете и познава лично дъргия според мен трябва да се обсъди заучаване на пеенето от а и бе....тъпан ,ритъм,бавно мощно на гласните букви. Просто основата ни и грешна. Аз лично ще съм там и ще помагам,защото имам претенции за правилно пеене.
Другото , което мога да предложа е хората долу в средата, които очевидно могат да пеят, да се пръснат из сектора за на задават темпо на околните. Един човек,който пее правилно повежда 10-15 около себе си.

пред славния ЛЕВСКИ непобедим.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Окт 26, 2014 1:21 pm 
Аватар

Хората, които вършат нещата в/за Сектора се справят перфектно ! Защо търсите проблема при тях и ги обвинявате абсолютно безпочвено ?
Всички знаем КОЙ е виновен за състоянието ни и ОТКЪДЕ дойде упадъка на публиката на Левски, но си траем и ни е страх, дори и във форума...
Сектор Б в момента е една касичка и нищо повече. Жалко за хората, които по всякакъв начин се мъчат да изглеждаме по-добре,.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Окт 26, 2014 1:36 pm 
Аватар

При 6-та поредна загуба и 0:3 коментираме коя песен трябвало да се задава :smt023
Ние вярно сме мазохисти ама май всичко си има край? До втория гол в нашата врата се дадоха достатъчно неща, с които всеки, който имаше желания да си избухва щеше да си избухне. Въпросът бе, че 95% от хората не го правеха. А когато пробваш 5 неща и нищо не се получава, каквото и да пробваш след това отново няма да се получи. Настроението в хората идва от настроението на задаващия, НО И ОБРАТНОТО ВАЖИ! Но аз лично не мисля, че трябва въобще в момента да се говори за песни, танци и т.н. Даже трябваше след първия гол да спрем да пеем обичайните си неща. Трябваше през 3 минути мощно нещо от сорта на Сърце, душа за ЛЕВСКИ СОФИЯ, за 15 секунди. Между другото гледах запис и си се чуваме не по-малко от свинете, които явно не трябва да са ни никакъв критерии, щом след такава серия мълчат през големи периоди от мача. В момента обаче проблема не е кой колко и как се е пяло на този мач, а какво се случва с ЛЕВСКИ. Сектор Б отново беше на висота. След 5 поредни загуби, равенства с Марек и Локо, отвратително време и още куп неща, хората отново бяха там. Не предадоха отбора дори в този момент! И самото им присъствие е достатъчно в моменти като този. Но не може да виним никой, че не е пял след поредния очертаващ се "спектакъл" на терена. Радващо е, че поне не се чу това със "синята лудница", което ми звучи доста тъпо и мазохистично. Искам скоро да попаднат свинете в такава серия, обещавам ви, че след 5-тата поредната загуба от нас в Сектор Г ще има около 500 глупака, ще са си обърнали знамената и ще пеят смърт за томов, боклуците, бфс и перуката. Така че нека гледаме малко по-реално на ситуацията и да не искаме от Сектор Б и в хората в него да са по-роботи и от роботите. Това, че нито за миг не оставихме идеята ЛЕВСКИ СОФИЯ след толкова години срам на терена говори много.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Окт 26, 2014 2:05 pm 
Аватар

Аз не мисля, че нямаше желание за избухване вчера в голяма част от хората. Просто разминаванята са толкова сериозни, че се чуди човек кой от 5-те гласа из сектора е правилния. Ако трябва 10 пъти на ново да се почва песента , но да се изпее на един глас. Мисля , че всеки може да си сложи ръка на сърцето и да признае, че на иначе смешните чорбари им се получава "още от дете". Добър текст и правилно пеене. Ние имаме много песни, които могат да ни побъркат ако се слуша тъпана и няма разногласия.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Окт 26, 2014 2:14 pm 

Tъпана се чува само в радиус 10 метра от него. В краищата и горе няма шанс просто да следиш ритъм по тъпана.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Окт 26, 2014 2:15 pm 
Brannik написа:
Пич,айде стига с тия заучени фрази за "слизането долу" бе :smt006 Тва е форум където секи мое да си изкаже мнението нормално,да не говорим че доста хора дето уж "лялякат" дават квото могат за сектора къде финансово,къде по друг начин :wink:

Еми, пич, страшно грешно е да се коментира точно човека, който разпява. Ебати смешната публика сме, ако след едно слабо представяне хвърляме вината почти изцяло върху Дължинката или някое друго момче. На баскета по същия начин циклихме по една песен на част, което за мен е правилният начин. Нормално е в началото на такъв преход да не се получават тия неща при по-голяма посещаемост, но нали трябва да гледаме малко по-дългосрочно. Отделно, абсолютно никъде не съм видял някаква градивна критика. Чета само той какво грешно нещо е направил, а не какво трябва да направи. На мен лично ми звучи адски неуважително, дори и да не сте го имали като замисъл. Това се получава често в интернет комуникацията и заради това казвам, че е в пъти по-добре по време на мача ако ти щукне добра идея да отидеш да я кажеш на оградата. Щом тогава въпросният някой си е мълчал, не виждам никаква стойност на едно такова мнение постфактум - още повече във форум - пък нека всеки да си има правото да пише.

Отделно, в крайна сметка Дългия не ни е аниматор и самото пеене/циклене/скандиране си зависи само единствено от нас. Честно казано, по света където и да съм присъствал на мач, не съм виждал подобна всеотдайност от човека на пистата/оградата/вишката. Представихме се слабичко за нашите стандарти и затова сме си виновни само ние - всички ние. Достатъчно тон се даде за различни песни, но не се получаваше.

Също така не съм казал нищо лошо. Просто като видя мнение, което не ми харесва, е напълно нормално да реагирам с друго мнение.

Последна промяна El Hacendado на Нед Окт 26, 2014 2:19 pm, променена общо 1 път

Върнете се в началото

МнениеПубликувано на: Нед Окт 26, 2014 2:18 pm 
Аватар

"Синята лудница" я пяхме, не помня по кое време беше. Както и да е, все си мисля, че може би ако се сложи микрофон на тъпана малко ще се подобрят нещата. Вчера колкото и да се мъчех, не можех да чуя тъпана като се почне викането, което е нормално при пълен сектор. Иначе става мощно разминаване и наистина това е една голяма причина повечето хора да спрат след първия ред от песента. Започва се бавно и след 3 секунди темпото е двойно.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Окт 26, 2014 2:25 pm 

El Hacendado написа:
Brannik написа:

Еми, пич, страшно грешно е да се коментира точно човека, който разпява. Ебати смешната публика сме, ако след едно слабо представяне хвърляме вината почти изцяло върху Дължинката или някое друго момче. На баскета по същия начин циклихме по една песен на част, което за мен е правилният начин. Нормално е в началото на такъв преход да не се получават тия неща при по-голяма посещаемост, но нали трябва да гледаме малко по-дългосрочно. Отделно, абсолютно никъде не съм видял някаква градивна критика. Чета само той какво грешно нещо е направил, а не какво трябва да направи. На мен лично ми звучи адски неуважително, дори и да не сте го имали като замисъл. Това се получава често в интернет комуникацията и заради това казвам, че е в пъти по-добре по време на мача ако ти щукне добра идея да отидеш да я кажеш на оградата. Щом тогава въпросният някой си е мълчал, не виждам никаква стойност на едно такова мнение постфактум - още повече във форум - пък нека всеки да си има правото да пише.

Отделно, в крайна сметка Дългия не ни е аниматор и самото пеене/циклене/скандиране си зависи само единствено от нас. Честно казано, по света където и да съм присъствал на мач, не съм виждал подобна всеотдайност от човека на пистата/оградата/вишката. Представихме се слабичко за нашите стандарти и затова сме си виновни само ние - всички ние. Достатъчно тон се даде за различни песни, но не се получаваше.

Също така не съм казал нищо лошо. Просто като видя мнение, което не ми харесва, е напълно нормално да реагирам с друго мнение.

Пич. Никой не хвърля никаква вина върху Дългия. За мен имаше един момент второто в който се събра много енергия и бяхме на ръба да избухнем зверски, но той не подбра точните песни и не овладя тази енергия. Никой не го обвинява, просто той също не беше на познатото високо ниво. Както когато се кичеше със слава след предното дерби, така е редно сега да понесе градивна критика. Просто трябваше да вкара други песни и да не побутне в друга посока, с "Ти си любовта" и "100 години, 100 години" не се получи. И между другото останах учуден защо "100 години, 100 години" я пяхме 2-3 куплета само пляскане и после текста. То не беше ли един куплет, после едно лялял и се редуват.

Все тая, всички ние сме герои! Щото обичаме несломимо, въпреки че сърцата ни кървят в момента.
Сами се бихме на трибуните, забравяме го тоя мач и чакаме по-добри дни. А те неминуемо ще дойдат и тогава е сме още по-силни!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Окт 26, 2014 2:40 pm 
Аватар

Както и горното мнение,държа да отбележа че тва което пишем е градивна критика :smt006 Предлагам го направо-вместо песни,когато мача не върви да се набляга на скандирания :!: Нема проблем и лично да го кажа на човека,най-малкото че общи познати бол :strkstrk

Не виждам некой да го е хранил,сички уважават раздаването му,просто има неща които могат да станат още по-добре,затва и ги пишем :wink: Пък и не сички имаме възможността да сме в София и да можем да се разходим до клубовете и така нататък,затва форума е добра възможност имайки предвид кви хора пишат тук :wink:

Както и ЛСФК написа,вчера за пореден път показахме че не си оставяме отбора в калта :smt006 Да,не бяхме 45000 ама то в България нема кой да събере повече хора реално дошли да подкрепят името и идеята ЗНАЕЙКИ че губим на 99.999% :!: Поклон пред сички тия хора и голем кур за тези които можеха но не дойдоха,то си е за техна сметка :slap

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Окт 26, 2014 2:47 pm 
Виж, така съм съгласен. И не мога да разбера защо на някои хора им е гадно. Готино е да видиш как кръчмата след мача гръмва с левскарски песни, а някакви заблудени с червени парцали и посърнали физиономии, без да си допиват пиенето, се изнизват като голям негърски пишок от тройчовия анал. Вчера - пеехме си вяло, направихме тройчо бяла мечка и си допихме.

Върнете се в началото

МнениеПубликувано на: Нед Окт 26, 2014 3:04 pm 
Аватар

basma написа:
El Hacendado написа:
Brannik написа:

Пич. Никой не хвърля никаква вина върху Дългия. За мен имаше един момент второто в който се събра много енергия и бяхме на ръба да избухнем зверски, но той не подбра точните песни и не овладя тази енергия. Никой не го обвинява, просто той също не беше на познатото високо ниво. Както когато се кичеше със слава след предното дерби, така е редно сега да понесе градивна критика. Просто трябваше да вкара други песни и да не побутне в друга посока, с "Ти си любовта" и "100 години, 100 години" не се получи. И между другото останах учуден защо "100 години, 100 години" я пяхме 2-3 куплета само пляскане и после текста. То не беше ли един куплет, после едно лялял и се редуват.

Все тая, всички ние сме герои! Щото обичаме несломимо, въпреки че сърцата ни кървят в момента.
Сами се бихме на трибуните, забравяме го тоя мач и чакаме по-добри дни. А те неминуемо ще дойдат и тогава е сме още по-силни!

100 години славен Левски София се получи много добре в Пловдив и в залата по този начин..Друг е въпроса че явно всеки път сме различни хора в сектора и явно и това се очертава като проблем .Настрана оставям смешниците на терена..Но е недупостимо 10 мача да имаме супер пеене и като дойде дерби да не може да отлепим,а само да чакаме на тоя с микрофона..Пак ви казвам... едно време никой не е задавал и никой не ме е надъхвал, за да пея и въпреки това сектора винаги е бил на топ ниво..

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Окт 26, 2014 3:07 pm 
Аватар

Вчера беше всичко срещу нас и пак имахме доста силни моменти. Особено първото аз не ги чух ония отсреща. Няма как нищо положително да няма, грам оптимизъм да не се вижда и винаги да сме на високо ниво. Просто има дни, в които не върви.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Окт 26, 2014 3:10 pm 

Едно време е било друго, не сравнявай. Сега всички публики си имат т. нар. капо. Та ние 10 години сигурно се мъчихме да пресечем тарторските напъни на всеки втори в сектора и да се слуша само разпяващия. А и едно време не сме били в такава криза като клуб с толкова поредни загуби от свинете.

Еми аз помня на юбилея пеехме един куплет сто години сто години и после ляля и така в цикличност. Сега не беше така, а тези неща трябва да се кажат, защото всеки пее каквото му падне. Особено на але але - един вика Левски але, друг свине минет, трети але-але.

Де да знам, може би и ние малко сме превъзбудени и пишем предимно тъпотии, ама за мен това е начина да съм със съмишлениците си и да отбивам болката, щото мамка му не е реално тоя клуб какво търпи в момента...Аз си поплаках вчера, без да ме е срам да го кажа, щото вече много нанагорно ми идва всичко.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Окт 26, 2014 3:24 pm 
Аватар

Бранника спомена за излизането на отборите и мълчанието ни. Мисля, че е излишно да преоткриваме топлата вода, щото в миналато, като излизаха от терена и като се почнеше Левски, Левски, Левски... краката се подкосяваха и еуфорията беше голяма. Прави ми впечатление, че все по-рядко се използва легендарното Левски оле, оле, оле, оле, както и Само Левски оле, скандирания, които многократно са вдигали и публика и отбор.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Окт 26, 2014 4:26 pm 

Страшни глупости и констатации има в тая тема понякога, направо ви се чудя...

Иначе по темата за песните - за едно нещо не мога да се съглася съвсем с Бранника-Естонец. За мен лично, едно от най-надъхващите неща в последно време е точно "100 години славен Левски" :)

Но вчера не "100 години славен Левски", не "Сърце, душа...", ами ако щете Гонзо, Топчо, Драгич, Иванков и Кривия да бяха долу да надъхват, резултат нямаше да има. На мен, лично, за пръв път от години спря да ми се пее и вика. Просто не буца, а цяла лавина ми застана на гърлото и ми беше адски тегаво, а като никога не можах да се пречупя и да викам въпреки всичко.

Че сме абсолютни изроди, че даже и герои да не сме се отказали въпреки всичко (както биха направили всички останали) - така е, безспорен факт. Обаче все пак и ние сме хора и понякога всичко ни идва в повече и не винаги може да ни се получава. В крайна сметка факторите се трупат все повече. Има и такива моменти...

Не знам де, съдя по себе си. Наистина за първи път ми се случи просто да не мога, да не ми се пее и вика от някоя част на второто полувреме до края. И да го направя няколко пъти без никакво желание. Тъпо е, но е факт.

Но за сметка на това видяхме, че дори, когато ние не сме на ниво, оная сган проклета продължава да е ужасно зле. Тия наистина не са добре, вместо след такава серия да направят поне опит да са повече от нас и да опитат да ни надвикат, те пак бяха по-малко и нивото им беше същото. Абсолютен срам.

Изображение

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Окт 26, 2014 4:43 pm 
Site Admin
Аватар

Аз нямах никакво желание да пея,но въпреки това го правех.Ей така,напук :!:
Но наистина,особено след втория гол,настроението си еба майката,и всичко отиде по дяволите. :(
Мамицата им мръсна на футболистите.Кур за тях :!: :!:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Окт 26, 2014 4:46 pm 
Аватар

Виж сЯ,аржентинско танго на Балканите не вирее,нема и да почне да вирее,тва ти го гарантирам :smt006 Никога ама никога сектора нема да пее мошно 100 години славен Левски,както и другото архентино :wink: Такива мелодии ги търси в Италия или Испания дето и езиково и генетично са близко до ония,ние сме си балкански субекти и нас ни надъхва друго :smt031 Але-але треа има, не ла-ла-лаааа-ла :smt023

Требват ни бързи мелодии, не некви бавни и мелодични романтики :wink: Пак повтарям че за кръчма е идеално но на стадиона никъв шанс...

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Окт 26, 2014 4:46 pm 
Аватар

incheto_1914 написа:
Но за сметка на това видяхме, че дори, когато ние не сме на ниво, оная сган проклета продължава да е ужасно зле. Тия наистина не са добре, вместо след такава серия да направят поне опит да са повече от нас и да опитат да ни надвикат, те пак бяха по-малко и нивото им беше същото. Абсолютен срам.

При това в най-славният период в цялото им съществуване, да направят серия срещу Левски, нещо нечувано и невиждано и от дядовците им...

Ах, как искам да запазят още този формат на шампионата и да ги започнем с такава серия... Още след третата поредна загуба ще има бойкоти, обърнати знамена, кур за Лупи, ГФС, директиви и по 1000 ретарда в Г максимум.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Окт 26, 2014 4:54 pm 
Аватар

Е че тия глупаци вече бойкотираха,ама вместо да ги пратим при черните души ние паднахме 2-0 и ретардите забравиха и бойкоти и све :smt006

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Окт 26, 2014 5:07 pm 
Tия мелодии стават идеално когато сме по-малко и подбран народ. Пример - баскетбол. Всяка част по една песен и мощен циклаж. Ама все пак в зала е оптимално най-добрият вариант за пеене. Абсолютно нормално е когато единствено на 'МАЧА с прасетата' (това не е никакво дерби) се изсипва повечко народ, по-бавно да се въвеждат песните и по-трудно да се научим да пеем правилно (а не да крещим).

Върнете се в началото

МнениеПубликувано на: Нед Окт 26, 2014 5:19 pm 

Нещо извън мача вчера.

За мен, примерно, "Въздушната шир" в този си вариант, въпреки хубавия текст, е безумна. То даже мелодия не знам има ли. Важи и за "Дай си сърцето". Важи донякъде и за "Когато над София мръкне", където съм напълно съгласна с предложението на Тучката от една друга тема. Просто трябват мелодии, които да предизвикват ясно и отчетливо пеене, а не: "ДААААЙ СИ СЪРЦЕЕЕто насинияотор... ПОМИЯТА С ОТРОВА насвинетеостави.... СЕЗОНИТЕ садъъългиноазнетъжа..." и т.н. Такава е ситуацията в днешно време, в миналото е било друго. Отдавна сме мрънкалници, но има и много неща, които ни се получават страшно мощно.

Но "100 години славен Левски" не знам кой е казал, че трябва да се пее бавно :bigok Спокойно може да стане лудница и там според мен, както при ония сан Лоренцо Ламас ли, къв беше оня отбор. Де да знам де, на мен си ми харесва много и съм субективна :bigok Иначе съм напълно съгласна и за всички "Але але"-та :bigok

Изображение

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Окт 26, 2014 5:19 pm 
Аватар

Щом 200-те човека , които ходят в зала и на "малките мачове" могат да пеят аржентината в идеален синхрон, а другите го бързат х2, значи всичко е до тренинг. Затова яко натискане за залите- там ще се научим!

Последна промяна BlueFaith на Нед Окт 26, 2014 5:23 pm, променена общо 1 път

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Окт 26, 2014 5:23 pm 

Е, ти кво каза. Много ясно, че е хиляда пъти по-лесно 200 души да пеят в синхрон, отколкото 5000.

Изображение

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Окт 26, 2014 5:27 pm 
Аватар

Не съм съгласен. Ако всичките членове на един хор знаят мелодията и темпото на изуст, то няма никакво значение дали хорът е съставен от 5, 500 или 5000 души.

Върнете се в началото
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 2748 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24 ... 92  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]