прасе1 написа:
Какво е прибрал Томов от лит(*кс-етрополе бе ???????????? Като си такъв разбирач да беше зел отбора миналата година , да не идва "лошият" Томов ?????? Е заради такива мрънкалници лит(*кс-етрополе стигна дотука феновете имаме огромна вина , само претенций без никакво покритие !!! Пак го казвам тая купа какво дава ??? Не ни трябва ,първенството е важно , там такива мачове са недопустими !!!!!!!!!!
прасе2 написа:
Само аз ли предпочитах да паднем днес и да бием в неделя?
Леле кви женички има сред феновете ни... ми слабо днеска, ама кви са тея драми страшни? Кво ви топли тая куха купа?
прасе3 написа:
"Купата не прави шампион,шампион,шампиооон".
И 1000 купи да имаш,пак са по-малко от само 1 дори и единствена титла.Казах.
прасе4 написа:
Досега историята показва следното.С днешното отпадане лит(*кс-етрополе постигна едва третото си отпадане от по-нискоразреден отбор,състезаващ се в ниво по-ниско от А група.Статистиката е следната:
1993г. - ЦСКА-Чирпан(тогава във В група) 0-0 в редовното време,загуба с 0-1 с гол в 120 минута и отпадане.
2012г. - ЦСКА-Септември(Симитли,тогава в Б група),загуба с 1-2 и отпадане.
днес 24 септември 2014г. - ЦСКА-Монтана(сега във Б група) 1-1 в редовното време и загуба с 1-2 в продълженията и отпадане.
Трябва да уточним само,че за протоколната статистика,загубите ни в продълженията се броят за равни мачове.Победа се признава само ако е постигната в редовното време на срещата.
прасе5 написа:
Леле големи драми тук. Кво толкова е станало? Играхме слабо и разконцтрирано и Монтана залужено ни би! На всеки се случва, а пък и нашата цел си остава първенството.
Много е грозно, наши фенове да се нахвърлят на отбора и трньора след 1 загуба.
Бием Берое и продължаваме похода към титлата.
прасе6 написа:
принципно си прав...
Но за мене / а май и за по-дъртите тука / "купата" е била от значение само ако пътьом сме наевали говедата, за да я спечелим...
Единственото важно за лит(*кс-етрополе е "шампионската титла"...
прасе7 написа:
Аз имам няколко предположения (не ги подреждам по степен на вероятност):
- пазене на отбора за шампионата. Така или иначе това, което дава купата за Европа го дава и второ/трето място в първенството. Също така преките конкуренти ги оставяме да се блъскат и за безмислената купа
- тото
- подценяване на противника, съответно тотално отпускане и трудно влизане обратно в пълно шампионатно темпо
- липса на титуляри и ранни смени на други такива, съответно пълно безхаберие на резервите (по-добре да си останат такива или по-добре направо да бъдат сменени с други през зимата)