forum.levski.com

Форум на привържениците на ФК ЛЕВСКИ
Дата и час: Сря Авг 20, 2025 9:00 am

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 11530 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 125, 126, 127, 128, 129, 130, 131 ... 385  Следваща
Автор Съобщение
МнениеПубликувано на: Сря Сеп 17, 2014 2:57 pm 
Аватар

Реал ще унищожат Лудогорец, ако ще с третия отбор да играят.. Базел пък след като видяха колко са некадърни лузърите, ще се мятат на живот и смърт.. И не виждам как няма да бият 2 пъти. Ще видим какво ще стане. Жалкото е, че Лудогорец показаха футбол и никой не може да им го отрече. На моменти направо ташак си правиха със "звездите", Лиляна и Тъпотели до гола въобще не се разбра, че са на терена. Иска ми се и ние да имахме футболисти, които умеят елементарни неща като пазене на топка, отнемане на топка, извеждащ пас, ПАС ПО ЗЕМЯ и такива извънземни за нас понятия ( от години вече.. ). Иска ми се, ама ще чакаме Херо да ни спасява. До пролетта ще се мъчим като грешни дяволи, знаем си го. Оставете ги вече Домусчиев ООД да си гледат кефа и да правят каквото знаят. Енергията на левскарите би трябвало да отива на друго място.

И да, журналистите не ме дразнят дори вече. Да пишат каквото знаят. Дразнят ме "левскари", които във фейсбук се скъсват да хранят Гонзо, наричат го с ебаси епитетите.. И междувременно хвалят Лудогорец, все едно са интергалактически футболен отбор. Ето от това няма спасение и няма да има, докато не си погледнем в нашата паница и не си решим нашите проблеми.
На Стивънчо му биха шута веднага като се забърка в скандали. Футболистите, които Лудогорец прецениха, че не са достатъчно добри за тях вече, също излетяха без много шум и приказки. Тъй като ние нямаме ръководство способно да гони некадърниците.. Може пък и ние да го направим като фенове. :smt006

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Сеп 17, 2014 2:57 pm 
Аватар

Kriviq написа:
Ще ми се и ние да си оправим отбора най-накрая, да има пак яки евро кампании защото тия луноходци не са нищо повече от нас, само по някакъв начин имат организация и вадят някакви невероятни късмети с трансфери, голове и т.н. :smt006

Уви, няма нищо късметлийско в успехите на Лудогорец, няма нищо късметлийско и в трансферите им, в головете им и тъй нататък. Правят качествени трансфери, защото за разлика от нас не идват сульо и пульо от не знам си къде само и само само да са без пари. За разлика от нас не идват "българи, знаещи какво е Левски" като Сърмов, Пачека и прочее. Имат организация не по "някакъв начин", а защото се бачка с пари и с акъл. Неща, които при нас липсват. Силно се съмнявам, че техните фенове събират 400 лева за ДЮШ по интернет. И за разлика от нас не всяко решение, което се вземе в клуба, е абсолютно противно на каквато и да е логика.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Сеп 17, 2014 2:59 pm 
Аватар

Причината Лудогорец да не бяха разгромени вчера не е само защото Ливърпул са били кошмарно слаби, а просто резаците изиграха много силен мач и не бяха глътнали бастуна от страх. Е накрая баш от страх си стана дузпата де :loser2 но трябва да им се признае, че играха добре. А от разширения репортаж на Реал-Базел си мисля, че Базел като нищо ще сгънат Ливърпул, вярно бяха разбити, ама Реал са си от друга планета, стане ли дума за ШЛ. Та си мисля, че на Анфийлд напролет ще има още много вълшебни европейски нощи, само че в Лига Европа :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Сеп 17, 2014 3:00 pm 
Аватар

Bellamy написа:
На Стивънчо му биха шута веднага като се забърка в скандали.

Кво станало, че съм изпущил :smt017

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Сеп 17, 2014 3:06 pm 
Аватар

thegboy написа:
Bellamy написа:
На Стивънчо му биха шута веднага като се забърка в скандали.

Кво станало, че съм изпущил :smt017

След скандала с опитите за уреждане на мачове на националите до 19 го пратиха поживо поздраво откъдето е дошъл.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Сеп 17, 2014 3:07 pm 
Аватар

thegboy написа:
Kriviq написа:
Ще ми се и ние да си оправим отбора най-накрая, да има пак яки евро кампании защото тия луноходци не са нищо повече от нас, само по някакъв начин имат организация и вадят някакви невероятни късмети с трансфери, голове и т.н. :smt006

Уви, няма нищо късметлийско в успехите на Лудогорец, няма нищо късметлийско и в трансферите им, в головете им и тъй нататък. Правят качествени трансфери, защото за разлика от нас не идват сульо и пульо от не знам си къде само и само само да са без пари. За разлика от нас не идват "българи, знаещи какво е Левски" като Сърмов, Пачека и прочее. Имат организация не по "някакъв начин", а защото се бачка с пари и с акъл. Неща, които при нас липсват. Силно се съмнявам, че техните фенове събират 400 лева за ДЮШ по интернет. И за разлика от нас не всяко решение, което се вземе в клуба, е абсолютно противно на каквато и да е логика.

Ако през 2008 някой ми беше казал, че отбор от Разград, България, ще се дигне от В група през Б група, за да вземе след това три поредни титли и два поредни требъла в А група, ще се класира до осминафинал в ЛЕ без загуба в група с ПСВ Ейндховен и Динамо Загреб, отстранвайки Лацио след това, и в следващият сезон ще влезе в ШЛ след като отстрани Партизан и Стяуа с гол в последната минута и с защитник вместо вратар при дузпи, бих го пратил до най-близката психиатрия.
Тук си трябва и нещо повече от организация и кинти, щото има много отбори с богати бащици, дето не успяха да станат Лудогорец (Нотс Каунти,Кардиф Сити например). За ситуацията в Левски си абсолютно прав и няма какво да се добави.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Сеп 17, 2014 3:08 pm 
Аватар

Бе дано не се върне там откъде е дошъл :loser2

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Сеп 17, 2014 3:08 pm 
Айде стига с тия възхвали за резаните. Да, направиха добър мач вчера, но си остават най - големите късметлии, които съм виждал. Два вратарски гола на Лацио, вратарски гол на ПСВ, вратарски гол на Черноморец Одеса, изпусната дузпа от страна на Стяуа и вкарване в последната минута след супер дебилно положение. Да имат добър отбор, но си спомнете, че ние една стотна шанс никога не сме имали в Европа. Или ще е тоя ташак Райли, или изпусната дузпа на Гонзо или малшанс.

Върнете се в началото

МнениеПубликувано на: Сря Сеп 17, 2014 3:31 pm 
Аватар

Реал М ще завърши с 18 т. в групата. Базел ако загубят от Ливърпул, ще останат последни в групата.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Сеп 17, 2014 3:37 pm 
Аватар

Едно време чорбата обясняваха същото за нас - Динамо гол в последната секунда, Олимпик Марсилия се били класирали, Удинезе играха с третия (вече може и четвъртия да е станал, не следя творчеството атанасово) отбор, Киево умрели ... Въобще пуст късмет, нон-стоп ни следваше. :strkstrk

-------

А, ако наистина са го направили това със Стивън Петков ... ами наистина ми става жал, защото се сещам, че в любимия ми отбор при мъжете някои правят бойкоти и драми и лайнарщини вече години наред и никой не ги гони. И затова ще се обясняваме все с късмета и с не знам си какво. А истината е, че последните години забравих имената на отборите, от които паднахме, защото просто никъде другаде няма как да ги чуя. И липса имаме голяма, но тя не е в късмета, а на други места.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Сеп 17, 2014 3:48 pm 
Е брато, що говориш като кон с капаци. На нас кога ще ни се случат такива вратарски голове като на Маркети примерно? Аз не отричам, че са компактен отбор, но хвалебствията ми идват малко в повече.

Върнете се в началото

МнениеПубликувано на: Сря Сеп 17, 2014 3:51 pm 
Аватар

#ludogoreckreNvirshsamupobeda . Себастиан е прав Базел са последни в групата, а каузата ще се бори за второто място с лузърите, като мача в София ще е решаващ :ls-cup

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Сеп 17, 2014 3:53 pm 
Аватар

Рязаните точка могат да видят само от Ливърпул. Базел ще си вземат мачовете насериозно и ще ги бият и в двата мача. Реал могат и с децата да ги смачкат.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Сеп 17, 2014 4:08 pm 
Аватар

Паралели между нашето и тяхното участие е просто неизбежно да не бъдат правени. И ще бъдат правени до последната минута на последния им мач в групата. Като България направи 20-ина участия в ШЛ с различни отбори през следващите 400 години, паралелите и сравненията ще спрат :bigok
Ливърпул са не просто слаби, а умопомрачително слаби. Лиляна - 25 млн паунда :smt017 А ние се нервим на наште шебеци за по някой-друг лев :bigok
Миналата година им бе апогея, сега следва свободното падане, а така възхвалявания Брендън Роджърс е пътник до Коледа... Само ме е яд, че нямат скоро мач с Челси :loser2

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Сеп 17, 2014 4:25 pm 
Аватар

SouthSupporter написа:
Е брато, що говориш като кон с капаци. На нас кога ще ни се случат такива вратарски голове като на Маркети примерно? Аз не отричам, че са компактен отбор, но хвалебствията ми идват малко в повече.

Да беше само мача с Лацио - и аз щях да кажа, че е на късмет - ама като си навъртял победи над Сяуа, Партизан, ПСВ, Динамо Загреб, Лацио ... да говорим за късмет не върви. Имат си успехите, защото имат силни футболисти и играят добре. Фактът, че снощи в 90-тата не изглеждаха като пребити пък говори, че явно и друсат добре и провеждат добра подготовка. Щото нашите, ако изкарат такъв мач с толкова тичане и борба ще трябваше да назначим към лекарския екип и един погребален :lol:

А това, че ще се борят с Базел за третото място е поредната простотия. И ми е смешно, че хора, които уж имат нещо общо с футбола го дрънкат това. Очаквам победа в Швейцария, Х тука без излишни рискове и толкова. Всеки да си знае гьола. Базел си отиват в ЛЕ, крейзито тука с Хасково и догодина пак (евентуално) у Юропа :smt006

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Сеп 17, 2014 4:27 pm 
Аватар

Поне като се правят сравнения, да се изчака да минат мачовете от групата им и тогава.
А аз съм убеден, че преди 8 години изиграхме мачовете си в групата по най-дебилния начин и тогава имаше много patreotizam :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Сеп 17, 2014 4:28 pm 
Аватар

Еx-Запознат написа:
Паралели между нашето и тяхното участие е просто неизбежно да не бъдат правени.

Е, те хубаво - да бъдат правени, ама да не ми обясняват как видиш ли и ние така трябвало да играем срещу Барса с Роналдиньо (бръкни му, Жичка :strkstrk ), Деко, Етоо и останалите, когато ония се мятаха на кръв, че не се знаеше, дали ще излязат от групата. Знам, че всички разбират от футбол и от политика, ама ми идва малко в повече подобни глупости.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Сеп 17, 2014 5:23 pm 

Паралели между нашето и тяхното участие ще бъдат правени само от красноармейските ибрици и техните червени шамани.

Никой не може да отрече, че Левски стана първия БГ отбор в ШЛ.

Също така, никой не може да отрече, че Лудогорец има по-голям бюджет и се управлява по-добре от собствениците си (в сравнение с Левски, тогава и сега). Аз не бих се oчудил ако добутат до третото място и в същото време не виждам проблема за нас къде е.

Аз лично не чорбарея на успехите на Лудогорец. По-ме боли факта, че забравихме какво е това победа срещу ислямистите и че клуба ни се управлява от човек, чиято мисия очевидно е да го затрие.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Сеп 17, 2014 5:29 pm 

Да си гледаме нашия двор и да решим най - накрая тоя шибан ребус в ПФК Левски София та да тръгне тоя отбор и като игра и като резултати. Пък след време ако всичко се нареди пак ще участваме в ШЛ. Важното е да се работи с мисъл и перспектива в тоя клуб, а не както сега.

SZ_FEN написа:
Паралели между нашето и тяхното участие ще бъдат правени само от красноармейските ибрици и техните червени шамани.

Никой не може да отрече, че Левски стана първия БГ отбор в ШЛ.

Също така, никой не може да отрече, че Лудогорец има по-голям бюджет и се управлява по-добре от собствениците си (в сравнение с Левски, тогава и сега). Аз не бих се oчудил ако добутат до третото място и в същото време не виждам проблема за нас къде е.

Аз лично не чорбарея на успехите на Лудогорец. По-ме боли факта, че забравихме какво е това победа срещу ислямистите и че клуба ни се управлява от човек, чиято мисия очевидно е да го затрие.

Точно казано.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Сеп 17, 2014 6:01 pm 
Аватар

SZ_FEN написа:
П
Също така, никой не може да отрече, че Лудогорец има по-голям бюджет и се управлява по-добре от собствениците си (в сравнение с Левски, тогава и сега).

Напротив, отричат, че Левски е имал малък бюджет. Алахсандров го слушах да обяснява как навремето сме били правили огромни селекции и сме давали големи заплати.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Сеп 17, 2014 6:11 pm 
Аватар

Как ли пък не сме имали същият бюджет :lol: Половината отбор беше от юноши , а друга половина свободни агенти.Отборът струваше около 4-5 милиона общо.А само за Мисиджан се дадоха 1.5 млн.А Александралоглуумримайкатидаеба може да спре секса с ГА , че не му влияе добре.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Сеп 17, 2014 6:15 pm 
Аватар

Kryten написа:
Напротив, отричат, че Левски е имал малък бюджет. Алахсандров го слушах да обяснява как навремето сме били правили огромни селекции и сме давали големи заплати.

Огромни! :strkstrk Затова половината ни отбор беше юноши от школата - Ники Михайлов, Божката Митрев, Живко Миланов, Ричард, Хичо, Отнянов, Коприваров, Валерката ... и разбира се трансферния удар на Сърмов, който ни струваше цяло състояние, преборихме Барселона за него с по-добра оферта и два пъти по-голяма заплата. Няма как да пропуснем и невероятно скъпо платените звезди - Йовов, Мечо, Топчо, бразилската перла Вагнер ... въобще отбор, правен с милиони бяхме тогава. Нищо чудно, че и Бардон дойде като голяма звезда, докато за него се избиваха цялата френска лига 1.

----------

Иначе не е лъжа, че в един момент раздавахме сравнително не малки заплати на разни като Калво и Рабех, но да се говори за огромни селекции и големи заплати е смях тотален. И да е имало такива - били са изключения за някой и друг чужденец, който чакахме като месия.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Сеп 17, 2014 6:18 pm 
Аватар

Тук говорим за периода до Лигата, а не след това.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Сеп 17, 2014 6:33 pm 
Аватар

"Периода до лигата" бяхме умрели тотално и с трици хванахме маймуни. За съжаление червените лайнарщини край нямат и благодарение на нашето високомерно отношение към лъжите им вече е едва ли не официално, че Киево е бил най-слабия отбор на света, когато са играли с нас и сме извадили лудия късмет. Ама то една лъжа, като се повтори десет пъти и става истина. Няма да се изненадам след някоя и друга година отборът ни по онова време да е бил най-скъпият след тая на Челси в шампионската лига.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Сеп 17, 2014 6:47 pm 

Kryten написа:
SZ_FEN написа:
П
Също така, никой не може да отрече, че Лудогорец има по-голям бюджет и се управлява по-добре от собствениците си (в сравнение с Левски, тогава и сега).

След като цитираш Аллахакбарсандров виж какво написах по-горе за красноармейските ибрикчии и техните шамани. Аргументите на въпросния червен шаман се лесно оборими защото фактите са на лице и още се помнят от много хора.

Последна промяна SZ_FEN на Сря Сеп 17, 2014 6:49 pm, променена общо 1 път

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Сеп 17, 2014 6:48 pm 
Аватар

Добре де защо има 125478532456 страници за Луноходец Рязград във форум на ЛЕВСКИ ебати. Така както виждам никой не е гледал Борусия Арсенал, а си беше ерата мач. А селските пръчки са ми през хоя, с Реал и на двора да ми играя ше дръпна пердето да не ги гледам....

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Сеп 17, 2014 6:49 pm 
Аватар

Не е вярно, някои го гледахме вместо каузата и коментирахме.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Сеп 17, 2014 6:55 pm 
Аватар

Може и така да е, но се губи сред хилядите мнения за Каузата. :)

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Сеп 17, 2014 6:58 pm 
Аватар

БТВ скупиха тъпометъра с Монако - Байер :ohmygod2 Тоя мач сигурно и роднините на футболистите не са го гледали.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Сеп 17, 2014 7:00 pm 
Аватар

Нито Челси беше като Ливърпул, нито Вердер като Базел. Само Реал е сравним като моментна форма и класа с тогавашната БарЦилона, така че сравнения след мача с тех и то ако паднат с по-малко от 3 гола :D

Върнете се в началото
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 11530 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 125, 126, 127, 128, 129, 130, 131 ... 385  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]