forum.levski.com

Форум на привържениците на ФК ЛЕВСКИ
Дата и час: Пон Сеп 15, 2025 1:03 pm

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 15225 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 394, 395, 396, 397, 398, 399, 400 ... 508  Следваща
Автор Съобщение
МнениеПубликувано на: Пет Сеп 05, 2014 6:59 pm 
Аватар

Херо си има хора, дето му скаутват такива играчи. Беше говорил по темата, но не мога да се сетя за кого беше интервюто.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Сеп 05, 2014 7:02 pm 
Аватар

Това с Шаешу са мокри сънища. Тоя стана голмайстор на Турция и цената му е няколко милиона в момента като това лято го искаха Галатасарай и Бешикташ

:smt006

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Сеп 05, 2014 7:03 pm 
Аватар

Кока-Кольо написа:
В Про маркет-ите са наели едни негри да редят зеленчуци по щайгите, викам да им дръпнем един проби и на тех :bigok

Ти да не си от "Банишора"? :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Сеп 05, 2014 7:13 pm 
Аватар

Само СИНИТЕ написа:
Кока-Кольо написа:
В Про маркет-ите са наели едни негри да редят зеленчуци по щайгите, викам да им дръпнем един проби и на тех :bigok

Ти да не си от "Банишора"? :bigok

Не съм, просто във всеки Про маркет има по един негЕр...Имат правилна трансферна политика :blass

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Сеп 05, 2014 7:15 pm 
Аватар

В Халите има един дето стиска фрешчета и е в бяла униформа. Като снежинка е :lol:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Сеп 05, 2014 7:46 pm 
Аватар

Цитат:
Божинов към Левски: Не казвам сбогом, а довиждане
Линк
Иначе новия е :smt007

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Сеп 05, 2014 7:47 pm 
Аватар

Инчето светкавично е прехвърлила темата за Божи в Бивши и е сложила катинар :loser2 та се налага да публикувам тук :bigok

Цитат:
Нападателят Валери Божинов сподели пред Гонг своите впечатления от престоя си в Левски. Днес той на практика смени клубната си принадлежност, преминавайки в Тернана. „Изключително съм благодарен на Левски, за всичко, което направи за мен. Клубът ми подаде ръка в много тежък момент от моята кариера. Пръв го направи Христо Йовов, който ми даде тази възможност да нося фланелката на толкова голям отбор. Благодарен съм на всички треньори, с които работих, като един от тях чувствам най-близък – това е Елин Топузаков. Мога да кажа, че с него станахме приятели.“

„Поласкан съм от отношението на ръководството и най-вече на Георги Иванов, който ме пусна да се върна в Италия. Това беше жест към мен. Радвам се, че работих с изключителни професионалисти като всичките ми съотборници в Левски, персонала, като се почне от треньорите, минем през администратора, докторите, домакина, масажистите и шофьора. Това са хора, които дават всичко от себе си за синия тим. Покланям се пред изключителната публика на Левски, която ни подкрепяше винаги, макар периодът да е труден. По време на престоя си в Левски, завързах приятелства с хора от сектор „Б“, които никога няма да забравя. Аз оставам част от Левски, дори и само като запалянко."

"Осъзнавам, че съм длъжник, затова казвам на този велик клуб „довиждане“, а не „сбогом“. За мен беше чест да нося тежката синя фланелка“, заяви емоционално Божинов.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Сеп 05, 2014 8:03 pm 
Аватар

На мен Божи ще ми липсва. Кьорав, сакат, дървар, но успяхме да го запалим по "синята" идея. Дано успее да си върне формата и да гази в Италия.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Сеп 05, 2014 8:06 pm 
Site Admin
Аватар

Огромен :fgod :levski Дано се върне там където му е мястото-Серия А :lsclapp

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Сеп 05, 2014 8:18 pm 
Аватар

Успех, пич! :smt006

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Сеп 05, 2014 8:24 pm 

Успех и от мен! Благодарим ти, че стана част от най-великия клуб в България!!!. :lsfc4

До колкото разбрах от написаното в Дон Балон (само че там всяка информация е предпоследна), нямаме повод за притеснение относно раздялата му с нас. Той е разтрогнал веднага след мача с Морето и е станал свободен агент преди прозореца да затвори.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Сеп 05, 2014 8:37 pm 
Аватар

SZ_FEN написа:
Успех и от мен! Благодарим ти, че стана част от най-великия клуб в България!!!. :lsfc4

До колкото разбрах от написаното в Дон Балон (само че там всяка информация е предпоследна), нямаме повод за притеснение относно раздялата му с нас. Той е разтрогнал веднага след мача с Морето и е станал свободен агент преди прозореца да затвори.

То ние няма какво да се притенсяваме. Тернана трябва да се притесняват, ако са подписали с него, а той е разтрогнал след трансферния прозорец. Градев му е мениджър, така че не е изключено и Терната да са се наяло на хой и сега да ги съдим.

Иначе, ако наистина е разтрогнал след мача с Морето, тогава вчерашните думи на Гонзо нямат никаква логика :smt017 :shock:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Сеп 05, 2014 8:46 pm 

На първо четене наистина нямат логика, но ние не знаем какво е имал предвид.
Може да е искал да не разгласява подробностите по трансфера на Божинов и за това нарочно да е казал това "за заблуда на врага" :wink: .
Възможно е да си е мислел, че ако той не подпише с чужд отбор ще го върнат обратно при нас с договор на аматьор (самия Гонзо игра при нас през пролетта на 2006-та с такъв договор). Не знам дали това последното е възможно, само спекулирам.
Така или иначе няма значение. Очевидно е, че Херо се занимава със селекцията в Левски, а именно това е важното за нас.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Сеп 05, 2014 8:48 pm 
Аватар

FLAME написа:
Инчето светкавично е прехвърлила темата за Божи в Бивши и е сложила катинар :loser2

Поредният модераторски произвол. :ohmygod И то срещу темата на абсолютния и лЬобимец - божи86. :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Сеп 05, 2014 8:52 pm 
Аватар

Аз бях :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Сеп 05, 2014 8:55 pm 
Аватар

В такъв случай е редно Флейм да поднесе публичните си извинения към Инчето. :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Сеп 05, 2014 9:00 pm 
Аватар

Тъй като темата за Валери Божинов е заключена ще пиша тук.
Валерка, голям си! Успех в Италия, и дано един ден отново да ни радваш със синия екип! :lsfc1
П.С.> Много хора така и не успяха да го харесат, но на мен пък определено ми допадна с изявите си, и се надявам като понатрупа пари и годинки в Италия да си доизкара кариерата в Левски, но вече изцяло отдаден на отбора, и без да мисли за евентуални трансфери в чужбина. :smt023

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Сеп 05, 2014 9:10 pm 

Жалко че е заключена темата иначе там щях да плача да роня ред сълзи - два сополи за него защото той тоооооолкова много направи за Левски.............. та чак и по очи се просваше понеже беше много кадърен. Успехи навсякъде та да не сети да се върне.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Сеп 05, 2014 9:40 pm 

Цитат:
Левски отпрати Маурисио Гомес

05 септември 2014 20:32

Автор: don balon

Нападателят няма да подписва договор със сините

Левски няма да разчита на чилийския централен нападател Маурисио Гомес . Той днес не тренира с отбора.

Маурисио се подготвяше с Левски близо седмица и се очакваше да бъде тестван в контролата с Ботев Враца, но днес си е тръгнал.

Така за поста централен нападател остана да бъде тестван френския футболист Алексис Алар, съобщава Гонг.

Контролата с Ботев Враца е в събота от 18 часа и ще бъде на втори терен, а не на основния на стадион „Георги Аспарухов”.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Сеп 05, 2014 9:48 pm 

Chris12 написа:
От преди 2 години :bigok
За Жужу имаше предложение и от 4-ия в българското първенство Левски, който обаче предложи много по-лоши условия и за играча, и за Черноморец.
18 януари 2012

Ако Жужу и Амари подпишат (ДАНО!!!), на Аниете и Бедоя ще им изсъхнат местата. Единствения въпрос ще бъде дали ще можем да ги разкараме сега или чак през зимата.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Сеп 05, 2014 9:57 pm 
Аватар

Утре освен да чакаме:
http://bg.wikipedia.org/wiki/%D0%98%D1% ... 1%80%D0%B0
или
http://en.wikipedia.org/wiki/Yannick_Boli
:bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Сеп 05, 2014 10:03 pm 
Аватар

Поста ти не е православен. ZAMISLI SE!112211111

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Сеп 05, 2014 10:04 pm 
Аватар

SZ_FEN написа:
Може да е искал да не разгласява подробностите по трансфера на Божинов и за това нарочно да е казал това "за заблуда на врага" :wink: .
Възможно е да си е мислел, че ако той не подпише с чужд отбор ще го върнат обратно при нас с договор на аматьор (самия Гонзо игра при нас през пролетта на 2006-та с такъв договор). Не знам дали това последното е възможно, само спекулирам.
Така или иначе няма значение. Очевидно е, че Херо се занимава със селекцията в Левски, а именно това е важното за нас.

:smt005 :smt005 :smt005
Каква заблуда бе, за тоя куц кон всеки вика вземи го ти..... :loser2
boji86 направи толкова трансфери и никъде не се наложи, а вече почна и по два три отбора на година да сменя.....добре че се махна.... :smt006

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Сеп 05, 2014 10:07 pm 
Аватар

Аммари е ебати футболиста... тия испанците няма да играят никога повече (дано :smt007 ) :lsclapp

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Сеп 05, 2014 10:14 pm 
Аватар

targovishte написа:
boji86 направи толкова трансфери и никъде не се наложи, а вече почна и по два три отбора на година да сменя.....добре че се махна.... :smt006

Никой не величае Божи за това, че е някакъв страшен футболист. Просто единствено той ,от футболистите, даде два пъти по 5 бона за юбилея. Останалите не дадоха и един лев.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Сеп 05, 2014 10:16 pm 
Аватар

Парите, които даде са плюс, ма не е това. Колкото и да е простоват спечели голяма част от феновете с отношение и мъжество, нещо което се губи в нашите редици за момента.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Сеп 05, 2014 10:17 pm 

Тоя Яник Боли в Анжи ли играе. :smt004 машина

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Сеп 05, 2014 10:20 pm 

BluePower написа:

Боли май вече е подписал с Махачкала, но казуса с Уатара е много интересен. За последно той и Жозе Баламанджи играха за Черноморец (декември 2013), но си вдигнажа джапанките без да известят никого. УЕФА им спря правата за това, ако не се лъжа. Ако обаче са в полуприлична форма, особено Уатара, можем да се замислим. И без това утре ще тестваме играч, който не е играл професионално от януари.

Последна промяна SZ_FEN на Пет Сеп 05, 2014 10:24 pm, променена общо 1 път

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Сеп 05, 2014 10:21 pm 
Аватар

Макарона написа:
Парите, които даде са плюс, ма не е това. Колкото и да е простоват спечели голяма част от феновете с отношение и мъжество, нещо което се губи в нашите редици за момента.

Ми то на общия фон, не е много трудно. Не казвам, че ни беше най-големият проблем, но начина по който се изниза не ми харесва....а и с какво е над Левски, че да си идва и тръгва, когато си пожелае, но Гонзо си е за навикване, защото го позволява всичко това. Да не говорим, че си тръгва и без 1 лев да ни платят.......а вземаше най-голямата заплата.....

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Сеп 05, 2014 10:23 pm 

targovishte написа:
SZ_FEN написа:

:smt005 :smt005 :smt005

Хубаво си го написал ама помисли ли, че не другите отбори, а ние му плащахме заплатата :wink: ? При това положение, защо Гонзо да не иска да се подсигури никой да не попречи на заминаването му?

В момента само разцъкваме по темата защото само Гонзо знае защо направи това извление вчера.

Върнете се в началото
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 15225 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 394, 395, 396, 397, 398, 399, 400 ... 508  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]