forum.levski.com

Форум на привържениците на ФК ЛЕВСКИ
Дата и час: Чет Авг 21, 2025 6:25 pm

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 11530 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 96, 97, 98, 99, 100, 101, 102 ... 385  Следваща
Автор Съобщение
МнениеПубликувано на: Пет Авг 29, 2014 1:04 am 
Аватар

Така може би стана по-добре, тъй като ако бяха играли в ЛЕ, щяха да направят няколко победи, може би пак да излязат от групите и да натрупат много сериозен коефициент, докато сега повече от точка трудно ще хванат и ще приключат участие в ЕКТ като последни в групата. Но може пък и агата да развърже кесията и да направят няколко бързи и дебели трансфери, с които да свият третото място от Ливърпул/Базел.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Авг 29, 2014 1:10 am 
Аватар

Трасферния прозорец за България затвори. Могат да привличат само свободни агенти. Евентуално зимата, а лошото е, че домус агата има бая повече мозък от тара и със сигурност ще вложи бая пара да засили още повече гнусното си творение.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Авг 29, 2014 1:14 am 
Аватар

Седем:Едно написа:
Така може би стана по-добре, тъй като ако бяха играли в ЛЕ, щяха да направят няколко победи, може би пак да излязат от групите и да натрупат много сериозен коефициент, докато сега повече от точка трудно ще хванат и ще приключат участие в ЕКТ като последни в групата. Но може пък и агата да развърже кесията и да направят няколко бързи и дебели трансфери, с които да свият третото място от Ливърпул/Базел.

Няма време за трансфери, но пък са почти 40 М напред и само един Господ може да каже, какво ще купят зимата, а доколкото лично съм чувал Домуса казваше, влезем ли в ШЛ, почваме да правим трансфери по 5...6 М, а и стадиона почнаха и до година...две в Разград ще имат 4 плюс две звезди стадион..... :(

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Авг 29, 2014 1:19 am 
Аватар

Турците скоро няма кой да ги пипне.Ако трябва ще купят всички мачове в България за да станат шампиони и следващата година ще са поставени , и най-вероятно пак ще влезнат.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Авг 29, 2014 1:45 am 

Дреме им на Лудогорец колко гола ще им вкарат, след края на участието им ще за плюс едно 30 милиона лева, а това е най-важното, тъй като футбола е мъни, мъни.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Авг 29, 2014 2:10 am 

Е ние взехме Борносузов за ШЛ :lol: тоя комунистически синковец Домус ага има доста повечко акъл от наш Тошо....със сигурност парите ще се инвестират, ще доизточи общината и държавата и така....

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Авг 29, 2014 2:18 am 
Аватар

А между гостуването на Ливърпул и домакинството на Реал, резаците ще трябва да се отбият до Герена и да преклонят глава пред Пачека и хеттрика му! :lol:

А и Деко ще е достигнал топформа дотогава... чак жал ми става за фесовете :grin:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Авг 29, 2014 2:29 am 

Аз се чудя тея що успяха да влязат в групите, а те са тренирали на Герена http://www.sportal.bg/sportal_tv.php?ca ... ideo=69293 преди мача

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Авг 29, 2014 3:10 am 
Аватар

kosjo написа:
Е ние взехме Борносузов за ШЛ :lol: тоя комунистически синковец Домус ага има доста повечко акъл от наш Тошо....със сигурност парите ще се инвестират, ще доизточи общината и държавата и така....

Не се ли радваш, че твоя роден град се развива православно..... :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Авг 29, 2014 3:24 am 
Аватар

Дреме ми за ЛРЗ и другите дет ще идват в София.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Авг 29, 2014 8:28 am 
Аватар

Търговище, ако домуса почне да купува играчи по 5-6 милиона ще е най-бързият начин да прилючат. Също така, каквато и организация да имат, ако една година не станат шампиони са дотам.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Авг 29, 2014 8:37 am 
Аватар

Интересно ми е, като накажат Легия за пореден път, дали вип-овете им ще се разсърдят на хулиганите, качулките и гугутките :loser2

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Авг 29, 2014 8:47 am 
Аватар

К'во пак са направили, че нещо съм пропуснал?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Авг 29, 2014 9:03 am 

Кур за шампионската лига, в Лига Европа има скандални отбори. Сакаме и чекаме Динамо Загреб и Партизан в една група, както и Легия и Селтик :strkstrk

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Авг 29, 2014 9:04 am 
Аватар

Да наистина доволно селски и неизвестни отбори в ЛЕ. Ние вече за това не се класираме, не са ни на нивото :bii_chorbata

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Авг 29, 2014 9:07 am 
Аватар

Догодина сме там, от тази вечер започваме да газим :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Авг 29, 2014 9:09 am 

Еми в интерес на истината, когато бяхме отбор, колкото и иронично да звучи си е така. При стария формат без плейофи и само с 3 кръга европробивите бяха далеч по-трудни и нямаше разни азербайджански, казахстански и какви ли не още футболни открития в групите.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Авг 29, 2014 9:09 am 
Аватар

Лудогорец вече ще са редовен участник в ШЛ, няма кой да спре Домуса. Догодина в плейофите ще играят със скандални съперници, а и те ще са си напазарували маймунки.Първенството също ще се брои от 2 място в следващите години.Според мен това е по-добрият вариант на този етап. В момента ако го нямаше Лудогорец, ЦДНА щеше да е станал шампион още 2 пъти,може би 3 пъти с тази година. Да не говорим, ако беше решил да налее пара при тях и това в момента бяха те....... Тъй че - нека си марширува с този проект,докато ние си стъпим на краката.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Авг 29, 2014 9:10 am 
Аватар

Хубаво е, че имаме екстрасенси във форума.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Авг 29, 2014 9:16 am 

И аз мисля че ако бяхме станали шампиони срещу Славия, Домуса отиваше в чорбата.

Титан тъкмо хвърляха кърпата, Лупи се появи месец и половина по-късно :wink:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Авг 29, 2014 9:16 am 
Аватар

Имам някакви смътни спомени, че и за нас така говореха през 2006, пък то какво стана. А и кой им гарантира титла всяка година?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Авг 29, 2014 9:33 am 
Аватар

Домусчиев пак ще отиде в чорбата, но първо ще си навие на масрафа с тези глупаци от Разград, а ако дотогава ние не сме оправили, вече ще си ебе майката.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Авг 29, 2014 9:35 am 
Аватар

Няма да ходи в никаква чорбар Домуса. Самият той знае, че там няма как да виреят такива гелосани комплексари като него.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Авг 29, 2014 9:38 am 

Реално чорбата са по-прецакани от нас от появата на Домуса в бг футбола. Те загубиха две нарисувани титли - през 2011/2012 и 2013/2014, докато ние една - 2012/2013. Тая година, ако Домусбей ги преебе за титлата (в което съм убеден), ще им вземе трета титла за 4 първенства! А и свинете много ги е яд, че ги ебе чорбар. :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Авг 29, 2014 9:47 am 
Аватар

Kryten написа:
Няма да ходи в никаква чорбар Домуса. Самият той знае, че там няма как да виреят такива гелосани комплексари като него.

Говорим за след 5 до 7 години, не след 2 месеца. Дотогава прасетата трябва да са фалирали вече.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Авг 29, 2014 9:50 am 
Аватар

При фалит на панчаревци пръв на опашката за бащица ще им е Дришата. :loser2

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Авг 29, 2014 9:53 am 
Аватар

Интересно е как доста хора забравят възмущението си от това, че на мачовете на Левски в ШЛ по стадиона имаше хора, дошли да гледат Бърцилонъ и Чьелси, а не Левски.....още ми е пред очите един пишлегар, който не знам как отърва боя (размина се с шамари), като подрипваше на пасчетата и финтчетата на Роналдиньо и точно на третата минута получи въпроса "бе ти заради тоя ли си дошъл бе, я вън...." е, не ходи вън, ама гледа цял мач седнал и притихнал :bigok :bigok :bigok Аз лично никога няма да отида на мач на друг БГ отбор, независимо с кого играе (единствения мач, на който съм влизал, да играе Левски или националния отбор, беше на Нафтата, че бях в Бургас и чичо ми ни заведе с баща ми да видим чисто новия им стадион - но изкарахме 5 мин, наистина огледахме стадиона, дори не знам с кого са играли тия....). ВЪПРЕКИ ТОВА - няма лошо фен на Реал да иде да гледа Реал (примерно), АКО ОТИДЕ ДА ПОДКРЕПЯ РЕАЛ! Не виждам проблем с българска агитка за Реал (а и ще бръкне дълбоко в гъза на Домуса).

С ЛЕВСКИ И ЩЕ УМРА

www.bgblood.org
facebook: БОДК / BOVBD

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Авг 29, 2014 9:56 am 
Аватар

Веднъж гледах едно полувреме от Академик София - Ботев Криводол, на почивката ми се обадиха да ходим да пием и си тръгнах :blass

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Авг 29, 2014 9:56 am 
Аватар

За какво му е на Домусчиев да ходи при цефека? Направил си е отбор, от който не само не влага пари, ами и печели. Не го виждам в цефека.
В крайна сметка аз лично съм на мнение, че от цялата работа (влизанаето на Л=ц в ШЛ) печели БГ футбол и в частност Левски. Лудогорец показаха, че с правилна работа може да се печелят сериозни пари, което пък да накара потенциални бъдещи собственици или инвеститори в Левски да се поразмърдат и да разкарат Батков и порочния начин на управление.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Авг 29, 2014 10:00 am 
Аватар

В цдна Домуса със същите усилия щеше да постигне един кур. На село си е по-лесно. Реално ще се отървем от лудатасарай чак като домуса пукне или му писне да се занимава, което не вярвам да е скоро.

Върнете се в началото
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 11530 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 96, 97, 98, 99, 100, 101, 102 ... 385  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]