forum.levski.com

Форум на привържениците на ФК ЛЕВСКИ
Дата и час: Чет Авг 21, 2025 11:01 am

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 11530 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 86, 87, 88, 89, 90, 91, 92 ... 385  Следваща
Автор Съобщение
МнениеПубликувано на: Чет Авг 28, 2014 12:45 pm 
Site Admin
Аватар

K-1 написа:
Чак сега разбирам, че са ги отстранили :bigok Ясно ми е какво лапане на пишки е било, а не вярвах, че в България има толкова много завършени олигофрени - https://www.facebook.com/spinderbok/pos ... omments=59

:ohmygod :ohmygod :ohmygod :ohmygod :ohmygod
Цитат:
Димитър Димитров: Кавал, отбора е на сцената от 3 години? За 3 години 1/8 финал в ЛЕ, грипи на ШЛ, и два пъти дубъл на България?
Нормално до преди две години феновете му да са били на лит(*кс-етрополе и Левски. Аз самият бях Левскар, но с оглед на играта която показват, начина им на селско разюздване (лит(*кс-етрополе са същите да не ревнеш нещо) и незадоволителната игра, как очакваш да съм фен на отбор, който прекарва повече време в NIghtFlight и Студентски, отколкото на терена? Кое да ме мотивира да съм за Левски или за лит(*кс-етрополе? Факта, че пият повече отколкото играят? Ти какъв химн, какви песни искаш за 3 години отбор? Ето тука ти си сбъркания.

ПС.-Искам да им се падне смърт група в която да ги чукат ама много,много лошо.И също много ми се иска да дойде отбор с фенове,които да 4укат остро kletite balgari на стадиона. :smt006

Примерно:Реал Мадрид,Борусия,Ливърпул :smt007

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Авг 28, 2014 12:47 pm 
Аватар

Обаче хич не се изпълни форумната повеля, че Терзиев отива в Лудоморец да търка скамейката, а при нас ще му е по-добре. За жалост в модерния футбол парите явно са с 90%-ово значение, а останалите 10% са да нямаш Тати за шеф.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Авг 28, 2014 12:47 pm 
Аватар

MaLch0 написа:
Цитат:
Димитър Димитров: Кавал, отбора е на сцената от 3 години? За 3 години 1/8 финал в ЛЕ, грипи на ШЛ, и два пъти дубъл на България?
Нормално до преди две години феновете му да са били на цнда и Левски. Аз самият бях Левскар, но с оглед на играта която показват, начина им на селско разюздване (цнда са същите да не ревнеш нещо) и незадоволителната игра, как очакваш да съм фен на отбор, който прекарва повече време в NIghtFlight и Студентски, отколкото на терена? Кое да ме мотивира да съм за Левски или за цнда? Факта, че пият повече отколкото играят? Ти какъв химн, какви песни искаш за 3 години отбор? Ето тука ти си сбъркания.

Бил левскар, ама вече е kleto лудогорче :smt005 Боже, колко много глупаци бродят из тая изстрадала и kleta maj4ica Balgariq! :ohmygod

Последна промяна jordanofff на Чет Авг 28, 2014 12:48 pm, променена общо 1 път

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Авг 28, 2014 12:48 pm 
Аватар

Погледнете го и от добрата страна.Ако беше се случил такъв мач с Левски , сигурно половината форум щеше да е умрял вече или да лежи в кардиологията в Пирогов :lol: Представям си как Сокачев крещи : Божи...Божи...Божи :smt005

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Авг 28, 2014 12:56 pm 
Аватар

MaLch0 написа:

ПС.-Искам да им се падне смърт група в която да ги чукат ама много,много лошо.И също много ми се иска да дойде отбор с фенове,които да 4укат остро kletite balgari на стадиона. :smt006

Примерно:Реал Мадрид,Борусия,Ливърпул :smt007

Спокойно, в която и да е група да са, с когото и да е, в медиите ще бъде обявена като групата на смъртта :smt002

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Авг 28, 2014 12:57 pm 
Аватар

С тая разлика, че Смукачев никога нямаше да квичи по подобен начин за нас. Да, сигурно щеше да има емоция, но никога по тоя начин.... :smt006

С ЛЕВСКИ И ЩЕ УМРА

www.bgblood.org
facebook: БОДК / BOVBD

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Авг 28, 2014 1:05 pm 
Аватар

След като на майтап ми дадоха линк за "европейската" тема при розовите ми се оправи деня. :strkstrk :smt005 Който иска да почете, няма да съжалява :losers :fuck6crb

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Авг 28, 2014 1:17 pm 
Аватар

Мирише ми на Мюнхнер Фик :bigok

Иначе най-лошото е, че ще вземат маса пари ако за разлика от ганя преди 8 г. не си ги сложат в джоба (и не разпродадат отбора) ще стане още по-лошо следващите години...

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Авг 28, 2014 1:20 pm 
Site Admin
Аватар

В спорта по босфораТВ казаха,че общо от участието си в ШЛ,рязаните ще вземат 13м евро? :shock:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Авг 28, 2014 1:22 pm 
jordanofff написа:
След като на майтап ми дадоха линк за "европейската" тема при розовите ми се оправи деня. :strkstrk :smt005 Който иска да почете, няма да съжалява :losers :fuck6crb

Линк?

Върнете се в началото

МнениеПубликувано на: Чет Авг 28, 2014 1:28 pm 
Аватар

И аз искам. :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Авг 28, 2014 1:30 pm 
Аватар

линГ - Мирише на ислям! :bii_chorbata

Последна промяна jordanofff на Чет Авг 28, 2014 1:34 pm, променена общо 1 път

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Авг 28, 2014 1:30 pm 
Аватар

MaLch0 написа:
В спорта по босфораТВ казаха,че общо от участието си в ШЛ,рязаните ще вземат 13м евро? :shock:

Ами имат само от влизането си 8.6 млн.евро.Вече от тв приходи , билети и разни други може и да достигнат 13м евро.При победа се взема 1 млн.евро , а при Х 500 000.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Авг 28, 2014 1:35 pm 
За участие в плейофите също се дават 2,1m евро

Върнете се в началото

МнениеПубликувано на: Чет Авг 28, 2014 1:35 pm 

bate sasho написа:
MaLch0 написа:

Ами имат само от влизането си 8.6 млн.евро.Вече от тв приходи , билети и разни други може и да достигнат 13м евро.При победа се взема 1 млн.евро , а при Х 500 000.

Парите не се ли даваха на точки, бе Саше? Как така на знак?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Авг 28, 2014 1:36 pm 
Аватар

Абе, как може да коментирате Лайногорец цела вечер, цела нощ, и да продължавате още :shock: Мазохисти :smt006 Оставете ги на мира, класирали са се, как, по какъв начин, със или без разни забранени стимулиращи средства, били хапове или суми на полувремето. ФАКТ Е. Да играят, вече всичко е приключило. Градиха 3-4 години и показаха, че с правилен мениджмънт, с умно разпределение на бюджет и приходи, стъпка по стъпка се научиха да тичат, след като до вчера ходеха. Заслужено са в групите.

До сега не бях чел преса след колосални успехи на Лайнокурец, сега прегледах някои сайтове и съм приятно изненадан от сдържаността на медиите, няма припадъци, изхвърляния, смукане на пишки... най-накрая нормално и безпристрастно!

И още нещо - темата е за европейски футбол, и ако не ни вълнува Лайнокорец, защо го коментираме тук? Не се правете, че не ви пука, защото на всички ни пука, че не сме ние, а те - това трябваше да е нашата победа снощи, не тяхна. Но това ще стане възможно само, когато си отиде мустака и дойдат хора, които знаят за какво си харчат парите.

До тогава - ще завиждаме.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Авг 28, 2014 1:41 pm 
Цитат:
Държавата не ни дава базите, независимо кой управлява. Това не се променя от това в кои групи играе Лудопутец. ББПП и Пеевски са говеда, според мен и Миков също. "Надежда всяка оставете...".
БФС е тъмносиньо от години. Винаги ще е срешу нас - дали за пари, дали от чиста запалянковщина.
:strkstrk :strkstrk :strkstrk :smt007

Върнете се в началото

МнениеПубликувано на: Чет Авг 28, 2014 1:42 pm 
Аватар

Gesha91 написа:
bate sasho написа:
MaLch0 написа:

Парите не се ли даваха на точки, бе Саше? Как така на знак?

Цитат:
За влизането си в групите клубовете вече ще получават по 8.6 млн. евро, което е увеличение с 1.4 млн. или 16.3% спрямо миналата година. Всяка победа в тази фаза ще носи допълнително на отборите 1 млн. евро, докато премията за равенство ще в 500 хил. евро.

:bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Авг 28, 2014 1:45 pm 
Аватар

прасчо написа:
Деба за тия в момента пише и говори целия свят :-o Такъв интерес към бг отбор не е имало сигурно от мачовете ни с Ливърпул 80-те..

:bigok

Последна промяна 19XIV на Чет Авг 28, 2014 1:46 pm, променена общо 1 път

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Авг 28, 2014 1:45 pm 

http://www.sportal.bg/news.php?news=505617

Алекси Смукачев в действие :smt005 :smt005 :smt005

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Авг 28, 2014 2:08 pm 
Аватар

Цитат:
Михайлов: Лудогорец е пример за всички наши отбори, футбол се прави с пари

какъв мъдрец :ohmygod

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Авг 28, 2014 2:23 pm 
Аватар

FLAME написа:
Цитат:
Михайлов: Лудогорец е пример за всички наши отбори, футбол се прави с пари

какъв мъдрец :ohmygod

Дано да хване въшки на мокета си тоя педал мръсен. От четири години са гей двойка с Домуса. Първо направи и невъзможното да ги вкара в А група, а после да ги направи шампиони.

Между другото никой не споменава брата на Домуса. Той да не е изгонен в немилост като Радо прашката и Стою Стоев?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Авг 28, 2014 2:34 pm 
Аватар

Е Смукачев нали коментира и нашите мачове в ШЛ. Нямаше нищо общо със снощното му крещене

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Авг 28, 2014 2:35 pm 
Аватар

Честно казано според мен ако беше коментирал мачовете с Киево щеше да е същото ;)

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Авг 28, 2014 2:39 pm 
Аватар

И аз тей смятам

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Авг 28, 2014 2:42 pm 
Site Admin
Аватар

И също трябва да споменем,че примерно в Италия и Испания е редовна практика,коментаторите да коментират по подобен начин.За латинска америка пък да не говорим. :smt006

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Авг 28, 2014 2:45 pm 
Аватар

Изборът ми кой мач да гледам от ШЛ зависи предимно от това къде ще коментира тоя капут - избирам другия вариант. Крайно дразнещо пищящ педераст. Мразя го откакто преди доста години ме събуди с виковете си, аз стреснато поглеждам да видя какво става, очаквайки нещо драматично, то единият отбор тъкмо минава центъра. Не помня как е коментирал нашите мачове и дали въобще ги е коментирал, нито имам идея ако беше коментирал срещу Киево как щеше да пищи, но ми е толкова гнусен,че по-голям противняк в БГ спортен ефир няма.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Авг 28, 2014 2:46 pm 
Аватар

Пуснете си мача ни с Киево и ще видите, че си се коментираше по същия начин - врякаше се и ни се обещаваше, че Левски ще е в шампионската лига още след първия или след втория гол. :wink:

С Алекси пък специално за глупости се хващате. Какво очаквате, да плаче като вкарат гол гората ли? :lol:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Авг 28, 2014 2:48 pm 
В Италия пристрастните коментатори са единствено в предаванията по клубните телевизии като дори и там винаги спазват професионализъм. Както се вика по неклубните телевизии, които се гледат от всякакви фенове се спазва безпристрастие и се крещи който и да вкара гол. :lol: A смукача не ни коментира мачовете срещу Киево а тези, които коментираха по нова верно плямпаха глупости, но далеч не се драха така.

Впрочем масата австрийци се кефят за Ред Бул вчера. ne sa katolici majna

Върнете се в началото

МнениеПубликувано на: Чет Авг 28, 2014 2:50 pm 
Аватар

Kocito_Kalki написа:
С техния луд късмет сега Моци ще хване 2 дузпи и утре медиите и неговия хой ще налапат

:lol:

Върнете се в началото
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 11530 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 86, 87, 88, 89, 90, 91, 92 ... 385  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]