forum.levski.com

Форум на привържениците на ФК ЛЕВСКИ
Дата и час: Чет Авг 21, 2025 6:46 am

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 11530 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 82, 83, 84, 85, 86, 87, 88 ... 385  Следваща
Автор Съобщение
МнениеПубликувано на: Чет Авг 28, 2014 1:40 am 
Аватар

bugs написа:
смърт за цдна написа:
Дори не ме е яд, че се класираха тия, все пак това се очакваше рано или късно.

Ти четеш ли кво пиша изобщо бе помак долен? На мене ли ше ми ги пишеш тия неща? Я прочети пак хубаво кво съм написал?! Можеш ли да го осмислиш? Или трябва да умирам от яд като теб за да съм истински Левскар? Аз обичам ЛЕВСКИ и не ми дреме за тия селски отборчета изобщо, пък ако ще и ШЛ да спечелят. Още 1 път ми напиши нещо такова и щи еба майката закелвам се.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Авг 28, 2014 1:41 am 
Аватар

Eric Cartman написа:
El Hacendado написа:
Кой ще забрави бе, пичове. Всякаква фенска маса, натрупана по подобен начин, е възможно най-краткосрочна

Тук не съм много съгласен. Фенската маса на прасетата е създадена по подобен начин.

Е ако отборът им върви естествено , че ще имат "фенове".Ако Киро Гела обаче се махне , нито един човек няма да създава Тръстове , да прави кампании или всякакви работи за събиране на пари за да съществуват.А прасетата ги е крепяла цяла една държава , а не един човек.Макар , че и Гела да се откаже си мисля , че това няма да е краят на Лудокурец.Все някой друг ще ги вземе...

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Авг 28, 2014 1:44 am 
Аватар

Пичове НИЕ СМЕ ЛЕВСКИ, ние сме Светинята Левски, Вековниятъ Левски а не някакъв селски фирмен проект! Този клуб е изтърпял дивия комунизъм, изтърпял е 12 години без титла педесетте, преживял е милиционерщината и един куп смяна на имена! Но ние сме тук днес, както са били нашите деди и бащи, няма как тези селяци да се сравняват с нас никога! Левски е всичко което тези резаци никога няма да са!

Но Левски боледува тежко и там е нашия проблем, а не при другите! Левски е обсебен от един мошеник комунист който му пие кръвчицата година, след година и го унищожи като футболен отбор! Там е нашия проблем и там трябва да е нашата борба, а не на друго място!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Авг 28, 2014 1:44 am 
Аватар

SouthSupporter написа:
Bellamy написа:
Значи да разбирам, че всеки който просто отминава успеха на Лудогорец с "Браво, успех" и си гледа отбора и работата, вместо да пише романи как идва края на света, как тяхното класиране обезсмисля живота и т.н, е гъзолизец, подлога, продажник минимум? Мерси, вече ще знам. :smt006

Ми имах предвид предимно фейсбук абонатите ми и медиите, но щом и ти се визираш, значи така го усещаш!

Усещам се, че просто някакъв отбор е направил пробив в ШЛ. Чудо голямо. Поне не са розовите. По-малко болно ли щеше да ти е, ако Домуса беше поел Славия или Вихрен..???

На стадиона по 10 човека си викат сами "Батков - вън", "футболистите" дето ни докарват, биват търпяни и подкрепяни до последно. Бащицата си прави каквото си иска, съсипва клуба от години.. Нямаме дори наченки на нормално ръководство, нормални треньори, цел и посока... ЕТО ТОВА СА ПРОБЛЕМИТЕ, ЗА КОИТО МОЖЕ ДА СЕ ПРАВЯТ ДРАМИ. ЕТО ТОВА СА НАШИТЕ ПРОБЛЕМИ. А НЕ ШИБАНОТО КЛАСИРАНЕ НА НЯКАКВИ СИ ДЕТО ДНЕС ГИ ИМА - УТРЕ НЕ. МАЙНАТА ИМ, ИГРАЯТ. ИГРАЯТ, РАБОТЯТ ПРАВИЛНО, ИМАТ ТОВА КОЕТО НИЕ НЯМАМЕ. ОБАЧЕ НЕ СА НИ ГО ОТНЕЛИ ТЕ. ОТНЕ НИ ГО ЕДИН МУСТАКАТ КРАСАВЕЦ.
Ето от ТОВА съм бесен. Енергия, сили, време се отделят за злобеене и хранилка по някакъв си отбор от Разград. Срещу Батков не се ГЪКВА. Голям проблем ни е класирането им, ше знаете... Това ни е най-големия проблем. Всички, които моментално не напишат поне 20 реда псувни по лудогорец са предатели и виновни за упадъка на публиката и клуба ни.
Нямам сили вече, забравихте май че тука ни обединява любовта към Левски, а не омразата към рандом отбори...

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Авг 28, 2014 1:46 am 
Аватар

Да го лапат тия турци много внимание им обърнахме. Нямат нито 1 фен тия кво да ги коментираме изобщо. Селско отборче, което ще умре на мига, когато гела го думнат в мазната кратуна.

Върнете се в началото
 Профил  

Аватар

Хахахаха. Тия изпревариха чорбата :smt005

Върнете се в началото
 Профил  

Аватар

Eric Cartman написа:
El Hacendado написа:
Кой ще забрави бе, пичове. Всякаква фенска маса, натрупана по подобен начин, е възможно най-краткосрочна

Тук не съм много съгласен. Фенската маса на прасетата е създадена по подобен начин.

При чорбата е друга работата, тия ще са като Нефтохимик. В момента в който спрат кинтите, си заминават. :wink:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Авг 28, 2014 1:47 am 

Батков да ги вземе дано,мръсни селяни .Имам 2 ма съученика бяха болни прасета сега са лаиногорци .Изкуствените отбори са така ,ние сме Левски нас няма от какво да ни е страх Любовта не се купува...

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Авг 28, 2014 1:49 am 
Аватар

още един безумен цитат.... :smt006
за това говорех и за общественото мнение и психозата, която се създава...но никой не ме разбира....
Цитат:
Драмата на стадион "Васил Левски" изпрати Лудогорец Разград в груповата фаза на Шампионската лига, като българският първенец е последният тим, попаднал в елита на европейския футбол.

3-кратните шампиони на България ще попаднат в четвърта урна при жребия, но любопитен факт е това, че Лудогорец е поставен дори пред френския колос Монако с Димитър Бербатов.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Авг 28, 2014 1:50 am 
Аватар

IVO-blue написа:
Най-големият ташак ще е да завършат трети в групата и да се класират за 1/16 финал в ЛЕ :smt005 :smt005

Не вярвам ... единствения отбор на нивото им е Спортинг(че даже и те са спорни), но нищо не се знае, тия са умрели от гъдел ...

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Авг 28, 2014 1:51 am 
Аватар

thegboy написа:
При чорбата е друга работата, тия ще са като Нефтохимик. В момента в който спрат кинтите, си заминават. :wink:

Тука грешиш много, тия имат вече такава организация, че дори и без Домуса ще са фактор още години напред, както стана с школата на Литекс. :wink:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Авг 28, 2014 1:51 am 
Аватар

Bellamy написа:
SouthSupporter написа:
Bellamy написа:
Значи да разбирам, че всеки който просто отминава успеха на Лудогорец с "Браво, успех" и си гледа отбора и работата, вместо да пише романи как идва края на света, как тяхното класиране обезсмисля живота и т.н, е гъзолизец, подлога, продажник минимум? Мерси, вече ще знам. :smt006

Ми имах предвид предимно фейсбук абонатите ми и медиите, но щом и ти се визираш, значи така го усещаш!

Усещам се, че просто някакъв отбор е направил пробив в ШЛ. Чудо голямо. Поне не са розовите. По-малко болно ли щеше да ти е, ако Домуса беше поел Славия или Вихрен..???

На стадиона по 10 човека си викат сами "Батков - вън", "футболистите" дето ни докарват, биват търпяни и подкрепяни до последно. Бащицата си прави каквото си иска, съсипва клуба от години.. Нямаме дори наченки на нормално ръководство, нормални треньори, цел и посока... ЕТО ТОВА СА ПРОБЛЕМИТЕ, ЗА КОИТО МОЖЕ ДА СЕ ПРАВЯТ ДРАМИ. ЕТО ТОВА СА НАШИТЕ ПРОБЛЕМИ. А НЕ ШИБАНОТО КЛАСИРАНЕ НА НЯКАКВИ СИ ДЕТО ДНЕС ГИ ИМА - УТРЕ НЕ. МАЙНАТА ИМ, ИГРАЯТ. ИГРАЯТ, РАБОТЯТ ПРАВИЛНО, ИМАТ ТОВА КОЕТО НИЕ НЯМАМЕ. ОБАЧЕ НЕ СА НИ ГО ОТНЕЛИ ТЕ. ОТНЕ НИ ГО ЕДИН МУСТАКАТ КРАСАВЕЦ.
Ето от ТОВА съм бесен. Енергия, сили, време се отделят за злобеене и хранилка по някакъв си отбор от Разград. Срещу Батков не се ГЪКВА. Голям проблем ни е класирането им, ше знаете... Това ни е най-големия проблем. Всички, които моментално не напишат поне 20 реда псувни по лудогорец са предатели и виновни за упадъка на публиката и клуба ни.
Нямам сили вече, забравихте май че тука ни обединява любовта към Левски, а не омразата към рандом отбори...

:smt023
Стига сме хабили каквито ли да е нерви за другите. Нека същата тази страст я вложим например в тръста и да преглътнем всякакви различия в името на общата цел! :lsfc1 :levski Събота...

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Авг 28, 2014 1:52 am 
Това за феновете е силно казано, защото реално погледнато лудогорец в шампионатните мачове, особено гостуванията нямат почти никаква публика. Просто на тъпите орки им се гледат евромачове, а резаните им го дават. Спомням си сезона, в който Левски направи пробива в Уефа каква посещаемост и емоции имаше в шампионата, сега гледайте резаците вдругиден колко хора ще имат в А група. Нещата ще си дойдат на мястото, а ние сериозно трябва да се нахъсаме и да променим нещата на Герена.

Върнете се в началото

МнениеПубликувано на: Чет Авг 28, 2014 1:53 am 
Аватар

THE BLUE BEAST написа:
IVO-blue написа:
Най-големият ташак ще е да завършат трети в групата и да се класират за 1/16 финал в ЛЕ :smt005 :smt005

Не вярвам ... единствения отбор на нивото им е Спортинг(че даже и те са спорни), но нищо не се знае, тия са умрели от гъдел ...

Бе то и аз не вярвам, ама то бива късмет три години, та нищо се не знае.

Последна промяна IVO-blue на Чет Авг 28, 2014 3:10 am, променена общо 2 пъти

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Авг 28, 2014 1:54 am 

targovishte написа:
още един безумен цитат.... :smt006
за това говорех и за общественото мнение и психозата, която се създава...но никой не ме разбира....
Цитат:
Драмата на стадион "Васил Левски" изпрати Лудогорец Разград в груповата фаза на Шампионската лига, като българският първенец е последният тим, попаднал в елита на европейския футбол.

3-кратните шампиони на България ще попаднат в четвърта урна при жребия, но любопитен факт е това, че Лудогорец е поставен дори пред френския колос Монако с Димитър Бербатов.

има се предвид, че след като мачът им завърши последен, те са последните, които влизат, а не на последно място.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Авг 28, 2014 1:55 am 
Аватар

Споко бе, те и румънските Униреа играха в ШЛ и точки спечелиха даже, а на следващата година ги закриха :smt115

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Авг 28, 2014 1:55 am 
Аватар

бе аз много добре го разбирам, но какво значение има, след като си в последната урна? дали ще си влязъл 5 мин. по рано?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Авг 28, 2014 1:58 am 
Аватар

Кирчо ще е доволен. От заглавията в kletite сайтове ми идва само едно да кажа - Ще пръдна!
Боядисаното копеле направи това което искаше с пари. Жалко, че нашето мустакато копеле не го направи без пари!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Авг 28, 2014 1:59 am 
Аватар

Току що чух коментара на Сокачев. Тоя на амфетамини ли е? :shock: :shock: :shock: :shock:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Авг 28, 2014 2:00 am 
Аватар

Кога е жребия утре ?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Авг 28, 2014 2:01 am 
Аватар

Жалки коментари. Как дори може да му дойде на ум на човек, да каже нещо положително за мръсните, долни кюрди на анус ага. Тоя педал продължава линията на микренското по унищожаването на явлението БЪЛГАРСКИ футбол. Какво ми хвалите рязанград бе, вие си загубихте ума. Фак на всички превърженици на кюрдите, отивайте на опашките за зелените парцали. Ебати малоумниците. НИЕ СМЕ СИНИ И ЩЕ СИ ОСТАНЕМ СИНИ ДО ЖИВОТ, ОТРЕПКИ. Чупка на всички продажници. Ебати как ме натоварихте ей сега искам да водя диалог лице в лице. Смукачевци.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Авг 28, 2014 2:01 am 
Аватар

T.Stefanov написа:
Току що чух коментара на Сокачев. Тоя на амфетамини ли е? :shock: :shock: :shock: :shock:

На кОр от Гела е :lol:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Авг 28, 2014 2:02 am 
Аватар

Тия резаци както и латекса са фирмени клубове и съществуват само и единствено заради техните местни феодали! Не им слагайте по-голяма тежест от това което имат, в момента който на феодалите им писне или дедо Боже си ги прибере тия клубове ще са до там! Там където са сега Анжи, Обилич, Унирея Узирчени и тем подобни отбори! Дори тук в България шампиони и носители на купата като Берое, Етър, Сливен и Марек разъкваха а някои още разцъкват из В групата!

За да си голям отбор ти трябва фенска маса, а тя се трупа с десетилетия успехи, не три години! Освен това ти трябва и голям град от където да черпиш хора! Така, че тия отбори ще са живи докато Киро Гела и Дришата Джуджето дават кинти, а после по-селата отново!

Върнете се в началото
 Профил  

Аватар

THE BLUE BEAST написа:
Кога е жребия утре ?

18:45

Върнете се в началото
 Профил  

Аватар

еби му мамата...направо не мога да заспя.....легнах си и пак станах, а утре имам среща със Запознат....да пиеме кафе и не знам, как ще стана...Милене, ако четеш...звъни по дълго..... :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Авг 28, 2014 2:03 am 
Аватар

Нямам търпение да ни дойде мача с тия разградски турци. Или поне да имат мач в София, майката им е ебана. Оттук нататък щом са толкова големи агитката им ще си носи последствията, а тя е да нямат едно знаме и шал. СМЪРТ.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Авг 28, 2014 2:05 am 
Много пъти им се е опрощавало на зелените уроди за шаловете, но в ШЛ ще е жътва :8)

Върнете се в началото

МнениеПубликувано на: Чет Авг 28, 2014 2:06 am 
Аватар

:smt044

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Авг 28, 2014 2:08 am 

targovishte написа:
еби му мамата...направо не мога да заспя.....легнах си и пак станах, а утре имам среща със Запознат....да пиеме кафе и не знам, как ще стана...Милене, ако четеш...звъни по дълго..... :bigok

И аз не мога да заспя и търся вината в себе си и знам,че и аз съм виновен днес ние да не сме там,където първи бяхме :smt006

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Авг 28, 2014 2:08 am 
Аватар

We_Are_Levski! написа:
Тия резаци както и латекса са фирмени клубове и съществуват само и единствено заради техните местни феодали! Не им слагайте по-голяма тежест от това което имат, в момента който на феодалите им писне или дедо Боже си ги прибере тия клубове ще са до там! Там където са сега Анжи, Обилич, Унирея Узирчени и тем подобни отбори! Дори тук в България шампиони и носители на купата като Берое, Етър, Сливен и Марек разъкваха а някои още разцъкват из В групата!

За да си голям отбор ти трябва фенска маса, а тя се трупа с десетилетия успехи, не три години! Освен това ти трябва и голям град от където да черпиш хора! Така, че тия отбори ще са живи докато Киро Гела и Дришата Джуджето дават кинти, а после по-селата отново!

не си прав...ма никак....Литекс ни биха с децата...а дришата отдавна не дава пари...поне от 3..4 години.....при домуса е още по зле работата, щото имат по добра организация.... :wink:
Анжи са си добре и имат 50 милиона бюджет, верно от 250 си е отстъпление, но все пак.....
Витаги ми е било смешно, но в България и фенска маса не ти тпябва, щото ние с най-голямата маса сме си 2...3 хил. :smt006

Върнете се в началото
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 11530 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 82, 83, 84, 85, 86, 87, 88 ... 385  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]