forum.levski.com

Форум на привържениците на ФК ЛЕВСКИ
Дата и час: Чет Авг 21, 2025 6:46 am

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 11530 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 81, 82, 83, 84, 85, 86, 87 ... 385  Следваща
Автор Съобщение
МнениеПубликувано на: Чет Авг 28, 2014 1:16 am 
Аватар

niki87 написа:
bogarra написа:
Mr. Smith написа:
Напротив, знаем какво ни чака. Петилетка без дори и да си помислим за борба за титла, всички добри играчи, които излезнат от школата ще бъдат прилапвани, ще ни бият на ходом. Това е последното нещо, което ще ни накара да обичаме по-малко Левски и да се откажем.

Нас не ни касае. Но средностатистическия привърженик на Левски ще забрави и последните симпатии към синия клуб.

На заведението, където гледах мача имаше доста деца и не спряха цял мач да скачат и крещят за тия гнусари. Изобщо не коментирам глорихънтарите, хора в активна възраст, които отдавна е трябвало да се оприличат с даден отбор. Губим едно поколение, което е проблем. И няма какво да се лъжем. Ние тук изповядваме различни ценности, но масата иска титли, купи, ШЛ, и голяма част от нея се ориентира към домус-проектчето. За мен е жизнено важно да си стъпим на краката възможно най-бързо.

Това трябва да е целта ни, защото веднъж да си стъпим на краката няма кой да ни спре. :lsclapp

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Авг 28, 2014 1:17 am 
Аватар

Това за глорихънтърите е вярно, но българския средностатистически индивид, дори и да не е много запален по футбола, не е свикнал да гледа успехи в Европа. И затова когато такива се появят, започва да му харесва и да гледа. Може да е тъпо, но според мен е разбираемо. Нека не забравяме, че повечето от тези хора не знаят какво точно означава да си истински привърженик на един отбор и да не си променяш пристрастията за нищо на света. Така че не са чак толкова виновни и те. Просто това е тенденция. Като играят добре зеуените, ще събират тук-там някой фен. Малка част от тях ще останат истински техни фенове, повечето след някоя година ще си изберат друг Силен на деня. Ако бяха от голям град, щеше да им е лесно. Сега в момента, в който тръгнат да залязват и европейския футбол си отиде, ще им е зор и да си напълнят кибритената кутийка в Разград.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Авг 28, 2014 1:18 am 

Спрете се нищо не губим !!! Ебал сум ги в тъпите селяни и 5 титли да вземат .Това което има Левски никой не може да ни го отнеме . Това е любов която се предава от баща на син и така до безкраи.Cлед всяко падение идва възход скоро ще сме там кадето ни е мястото !!!Само Левски :levski :lsfc1 :lsfc1 :lsfc1

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Авг 28, 2014 1:18 am 
Аватар

Mr. Smith написа:
Пускам си клипа от Ловеч и си лягам.

Вече го направих 3 пъти. Ето линка за по мързеливите. Наздраве братлета, майната имна кюрдите и тях ще надживеем. :lsfc1
https://m.youtube.com/watch?v=_UdzHQYIFtQ

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Авг 28, 2014 1:19 am 
Аватар

Да си гледаме в нашата паница. Тия взимат само качествени българи, качествени чужденци и тук таме се лъжат с някой слаб чужденец.
Ние прибираме спрели с футбола българи и тук таме някой силен чужденец (който продаваме за жълти стотинки при първа възможност.).

Имат си кадърен собственик, бил той мутра, нещастник, педал и т.н... И си работят.. Тия Вура, мура и Безняк нали миналата година ги искаха сума отбори? Ако беше Бащицата, щеше да ги даде за по 500 хиляди евро и да ги замени с Хичо, Лъчо и тем подобни. :smt006 Тея си изградиха гръбнак на отбора и функционират нормално. При нас само Гаджев и Пламен се задържаха последните години, всичко друго се сменя на полусезони.. По цял отбор сменяме и после чакаме чудеса.. И щяхме да направим чудото, ако не беше Везалов. ( После в ШЛ щяха да ни унижат много лошо, това поне си го спестихме. )

Когато си оправим нашите проблеми, Лудогорец няма да са ни пречка, както никога не са били клубовете в които рязко се наливат пари. Просто да си гледаме нашите неща и да не се занимаваме с тях и да правим трагедии..

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Авг 28, 2014 1:19 am 

Само не разбирам до кога ще си повтаряме, че ''скоро ще се върнем там, където ни е мястото''? С всяка изминала година затъваме все повече и ако до преди два сезона се утешавахме с това сега вече е трудно.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Авг 28, 2014 1:20 am 
Аватар

Да...защото ако не бяха влезнали в ШЛ щеше нещо да е различно. Пак те щяха да са шампиони следващите няколко години...кой друг? Въпреки всичките купени журналити и тем подобни гнусотии...вървят си по една правилна политика...и вече 3та година подред надграждат. Сменят се треньори...но влака продължава да си върви безаварийно...как го правят те...а ние не можем? Както и да е...здраве да е....постигнаха си нещата...ще си жънат успехите. Това обаче по никакъв начин не ни засяга нас.Докато не се махне тая мустаката гнида и не променим кардинално нещата ще си тънем в тинята. Ще дойде момента обаче когато всичко ще си дойде на мястото и Левски ще заприлича на отбора който всички искаме да виждаме. Тогава нито рязаните....нито никой няма да ни попречи да сме на върха оново!
пп...донякъде това което правят крейзитата даже може да е за добро...тъй като дигат една летва която всички ще гоним....а не да се надпреварваме и псуваме кой е по-малко слаб. Така, че може и да има позитиви от това нещо.....

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Авг 28, 2014 1:22 am 

Днес чух един да казва че щял да си купи шал на Лизогъзец ако биели Стяуа.Такива ме притесняват, щоти с още два три 1\8 финала в уефа и две класирания за групи на ШЛ ще станеме още по-малко.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Авг 28, 2014 1:22 am 

bogarra написа:
Да обобщим историята на Лудогорец.

Влизат в Б група по най-късметлийския начин след като един от отборите се отказват от участие и влизат с Дорстол. Точно седмица след като Доростол са ги били в пряка битка за изкачване в горната група. След това намираш богатата бащица, който благодарение на това, че един от клиентите му му казва, че си дава и последните пари за лудогорец решава да види защо си го причинява и влиза с милионите в клуба. На следващата година Разград влизат в А група и вземат посредствени футболисти уволнени от големи отбори за некадърност с ясна изявена цел да останат в А група. Но в крайна сметка стават шампиони след като чорбарите губят 7 точки преднина за 3 мача и печелят в последния кръг след като Мирлсав Иванов вкарва от пряк свободен след като чорбарите цял мач ги натискат и удрят 3 греди и вземат титлата с един удар във вратата. На следващата година вземат титлата след като Славия, които са в долната половина на таблицата им донасят титлата след нелеп автогол макар и да биват УНИЖЕНИ от нас на Герена и след като ги бихме в пряк двубой, решаваш титлата на 80%. На 3-тата година, откакто са в А група попадат в най-лесната група за ЛЕ и продължават на 1/8 финал след като калпавия вратар на Лацио допуска 3 гола вратарски като последния е в 88 минута въпреки ясната класа на Лацио. А днес.... вкарваш в 90-тата минута, полеви играч ти спасява 2 дузпи и вкарва 1 като той уцели ъгъла на почти всяка дузпа. И всичките тези случайности ти донасят 10 милиона бюджет за следващия сезон. Ами съдбата си ги обича тия цигани и това е.

Браво, голямо мнение. По същия начин ГА описваше успехите на Левски - с Киево, резервите на Марсилия, Флайшер, 3-тия отбор на Удинезе и т.н.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Авг 28, 2014 1:24 am 

Тихо па ти бе.

Изображение

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Авг 28, 2014 1:27 am 
Аватар

Сега гледам, че и в испанските медии са ги отразили, даже в най-големия спортен ежедневник "Марка" първият коментар в статията е на потребител с ник "Гюнер", и то е нещо от сорта - "Господи, Господи каква драма! Трябва да гледате мача! Имаше от всичко (със съдействието на Ундиано Майенко), най-голямата драма, която съм виждал в живота си. Може и да преувеличавам, защото съм фен на Лудогорец, но си струва да се изгледа мача.". :bigok
П.С.> Между другото, Майенко наистина яко осра мача, както и предположих още преди неговото начало. :loser2

Последна промяна air_J на Чет Авг 28, 2014 1:27 am, променена общо 1 път

Върнете се в началото
 Профил  

ГА може да е описвал, каквото си иска, ама срещу нас никой не си е вкарвал една дузина вратарски голове, никой не е изпускал дузпи и.т.н. Резаците им върза, да го духат! Единственото, което може да се отчете като техен успех е на психологическа основа, конкретно за дузпите, без вратар. В ШЛ ще ги чукат жестоко, даже може ди минат наште 1-17 с правилните отбори!

Върнете се в началото

Аватар

Аре стегнете се бе. Кво ви става? Кво ви дреме толкова? Левски като играе няма такива драми ебати. Кво толкова ви пука, че тия са се класирали? Ще си го преместя от левия в десния крачол. Аре САМО ЛЕВСКИ БЕ :levski

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Авг 28, 2014 1:28 am 
Аватар

Отвори си форума на лудогорец ако имат такъв. Коя част не ти харесва? Отивай да се радваш на еМОЦИята.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Авг 28, 2014 1:29 am 
Аватар

Това влизане в ШЛ само отлага залязването на изкуственото отборче. Дали ще е след 10, 5 или по-малко години, все тая. Само с пари, подлоги и новоизлюпени фенчета няма как да стане.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Авг 28, 2014 1:29 am 
Аватар

Проблема на Левски не е лудоселец а Тодор Костадионов Батков! Докато тая Чупакабра ни е собственик, бял ден няма да видим!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Авг 28, 2014 1:30 am 
Аватар

Повечето мнения в темата ги чета и съм :ohmygod2 . Хайде марш при Моци, Домус и Влади Стоянов да празнувате, левскари...

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Авг 28, 2014 1:31 am 
Аватар

targovishte написа:
thegboy написа:
targovishte написа:
Вие не сте добре, нямате никаква представа, какво ни чака....това към тези, които ме обвиняват, че се пинявам..... :smt006

Е, добре де, човек, ясно, че работиш там - разкажи поне какво толкова ни очаква и защо? Аз кой знае каква връзка не виждам - дали тия са в ШЛ или в ЛЕ не виждам как ние ще се оправим в момента?

Аз не работя там, а работя с тях...и да, много добре виждам, за какво става въпрос....една ябълка да има леко наранена от 200 кг, отиваш и си вземаш цялата партида....от 1 тон брашно, една питка да не стане и отиваш и си прибираш цялото количество, като си длъжен до 2 часа да доставиш друго...с една дума железни закони...
Да не говорим за организацията в клуба им и школата, нямаш на идея, за какви условия става на въпрос, всичко е безплатно и луксозно, обраха най-добрите футболисти, назначиха читави треньори, в момента започнаха да строят стадиона, като смятат да го направят за 15 хил. изцяло покрит на два етажа. Вече имат продадени 700 абонамента, почти, колкото нас. От Домуса лично съм чувал, че влязат ли в ШЛ, започват да правят по 5...6 милионни трансфери...На някого да ти прилича това?

Това имах предвид, извинявай.

То ок е всичко това, дето си го написал, ама аз да ти кажа - не виждам лошо. Така се прави. Може само да съжаляваме, че не го правим ние, а други. А ние търпим да ни хвърлят прах в очите вече години наред с евтини извинения и се самозалъгваме, че то е нормално, защото "каквато ни е държавата, такъв ни е и футбола" и подобни простотии.

Но аз друго имах предвид - ей сега, ако излезе Домуса и каже "закривам Лудогорец от утре" - това реално нас няма какво да ни бърка - ние няма да станем по-добър отбор, няма да станем шампиони, няма да си подобрим условията в школата, няма да имаме качествено ръководство.

Върнете се в началото
 Профил  

Аватар

Трябва да разберете, че нашият проблем не са помаците, а Батков. Ако ние имаме нормално ръководство и играем футбол няма да има никакъв проблем отново да играем в ШЛ. Всичко си зависи от нас в крайна сметка. Дори не ме е яд, че се класираха тия, все пак това се очакваше рано или късно. Батков курвата ще си отиде скоро и всичко ще се нареди.

Върнете се в началото
 Профил  

Аватар

air_J написа:
Сега гледам, че и в испанските медии са ги отразили, даже в най-големия спортен ежедневник "Марка" първият коментар в статията е на потребител с ник "Гюнер", и то е нещо от сорта - "Господи, Господи каква драма! Трябва да гледате мача! Имаше от всичко (със съдействието на Ундиано Майенко), най-голямата драма, която съм виждал в живота си. Може и да преувеличавам, защото съм фен на Лудогорец, но си струва да се изгледа мача.". :bigok
П.С.> Между другото, Майенко наистина яко осра мача, както и предположих още преди неговото начало. :loser2

Аз току що си отворих фб-ка и веднага бях залят :ohmygod Как ще ги изтрая тия не знам :ohmygod
Изображение

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Авг 28, 2014 1:32 am 
Аватар

Много искам да видя Роналдо срещу Минев :smt005 :smt005 Ще бъде епично :smt005

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Авг 28, 2014 1:32 am 
Такива събития, като днешното, заедно с изборите, наистина ме убеждават, че 98% от населението на тая пробита, оркска държава са само уроди, гъзолизци, нагаждачи и минетаджии. Нищо добро не ни чака за в бъдеще с такова стадо. Само Левски, обичам те! :lsfc4 :lsfc1 :levski :lsfc3

Върнете се в началото

МнениеПубликувано на: Чет Авг 28, 2014 1:35 am 
Аватар

Значи да разбирам, че всеки който просто отминава успеха на Лудогорец с "Браво, успех" и си гледа отбора и работата, вместо да пише романи как идва края на света, как тяхното класиране обезсмисля живота и т.н, е гъзолизец, подлога, продажник минимум? Мерси, вече ще знам. :smt006

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Авг 28, 2014 1:35 am 
Аватар

смърт за цдна написа:
Дори не ме е яд, че се класираха тия, все пак това се очакваше рано или късно.

Провери ли къде ще празнува каузата? Виски без пара ще дават ли? Налазваме мошно!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Авг 28, 2014 1:36 am 
Аватар

спомнете си сокачев, как коментираше и защо най-вече...отворете сайтовете и се насладете.....ей това ни чака..... :smt006
Цитат:
....мен това са бедни души, загубени, които викаха срещу нас днес. Само мога да ги съжалявам....

Цитат:
.....В момента не можем да купуваме играчи, защото родният пазар е затворен. Но според представянето на играчите, ще видим зимата.....

Цитат:
....Новата трибуна за феновете на стадиона ни в Разград ще се казва Моци.....

Върнете се в началото
 Профил  

Аватар

Най-големият ташак ще е да завършат трети в групата и да се класират за 1/16 финал в ЛЕ :smt005 :smt005

Върнете се в началото
 Профил  

Bellamy написа:
Значи да разбирам, че всеки който просто отминава успеха на Лудогорец с "Браво, успех" и си гледа отбора и работата, вместо да пише романи как идва края на света, как тяхното класиране обезсмисля живота и т.н, е гъзолизец, подлога, продажник минимум? Мерси, вече ще знам. :smt006

Ми имах предвид предимно фейсбук абонатите ми и медиите, но щом и ти се визираш, значи така го усещаш!

Върнете се в началото

МнениеПубликувано на: Чет Авг 28, 2014 1:38 am 

El Hacendado написа:
Кой ще забрави бе, пичове. Всякаква фенска маса, натрупана по подобен начин, е възможно най-краткосрочна

Тук не съм много съгласен. Фенската маса на прасетата е създадена по подобен начин.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Авг 28, 2014 1:38 am 
Аватар

paulao написа:
Днес чух един да казва че щял да си купи шал на Лизогъзец ако биели Стяуа.Такива ме притесняват, щоти с още два три 1\8 финала в уефа и две класирания за групи на ШЛ ще станеме още по-малко.

Такива колкото искаш - едно време се отказаха от Левски като загуби в Ловеч с 4-0 (май толкова беше, не помня, ама един мач за купата). После пак станаха от нас при първата победа :lol: . Това не са фенове или нещо подобно това са си обикновени хора дето просто казват някой там отбор, като ги питаш за кой са.

Никога лудогорец или който и да е друг отбор ще има повече фенове от Левски, защото просто това е нещо, което се гради с десетилетия и на някаква база.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Авг 28, 2014 1:39 am 
Аватар

Да си ебат майката! Живота продължава. На толкова клети българчета-лудогорчета се нагледах тази вечер, че пиенето ми дойде малко. Жалко наистина, но явно живеем в доволно прогнила държава. А ние левскарите сме по-разединени отвсякога. И това ще ни тежи и ще ни спъва занапред.

Върнете се в началото
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 11530 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 81, 82, 83, 84, 85, 86, 87 ... 385  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]