forum.levski.com

Форум на привържениците на ФК ЛЕВСКИ
Дата и час: Чет Авг 21, 2025 3:11 am

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 11530 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 80, 81, 82, 83, 84, 85, 86 ... 385  Следваща
Автор Съобщение
МнениеПубликувано на: Чет Авг 28, 2014 1:00 am 
Аватар

blue_fury написа:
Левскар съм и винаги ще остана такъв, но това други левскари да се държат като путки и да отдават всичко на късмета - не мога да го приема. Знам какво беше 2005/2006 когато едни индивиди по същия начин оправдаваха собствената си некадърност.

Прочети ми поста на миналта страница. Това ако НЕ Е КЪСМЕТ ще си сменя името на Ружди Петричев.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Авг 28, 2014 1:01 am 
Аватар

targovishte написа:
Вие не сте добре, нямате никаква представа, какво ни чака....това към тези, които ме обвиняват, че се пинявам..... :smt006

Е, добре де, човек, ясно, че работиш там - разкажи поне какво толкова ни очаква и защо? Аз кой знае каква връзка не виждам - дали тия са в ШЛ или в ЛЕ не виждам как ние ще се оправим в момента?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Авг 28, 2014 1:01 am 
Аватар

Напротив, знаем какво ни чака. Петилетка без дори и да си помислим за борба за титла, всички добри играчи, които излезнат от школата ще бъдат прилапвани, ще ни бият на ходом. Това е последното нещо, което ще ни накара да обичаме по-малко Левски и да се откажем.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Авг 28, 2014 1:02 am 
Аватар

targovishte написа:
Вие не сте добре, нямате никаква представа, какво ни чака....това към тези, които ме обвиняват, че се пинявам..... :smt006

Знам какво ни чака бе targovishte, но какво може да направим ние? Нас от 5-6 години ни закриват и нещата, без дори тея селяци бяха влезли,си продължаваха все надолу.Нима смяташе че ако не бяха влезли ние щяхме да цъфнем и вържем ли?Тея имат пари, имат си правилна политика, имат си специалисти в школите и клуба, просто няма едно нещо което да не им е наред освен оркските фенове.

Върнете се в началото
 Профил  

blue_fury написа:
Левскар съм и винаги ще остана такъв, но това други левскари да се държат като путки и да отдават всичко на късмета - не мога да го приема. Знам какво беше 2005/2006 когато едни индивиди по същия начин оправдаваха собствената си некадърност.

Айде да си мериш езичето.

Върнете се в началото

Аватар

За какви титли говорите бе момчета, та ние в този си вид още 50 години няма да видим титла! За да видим титла ни трябва истински работещ клуб, добър отбор и пари! Ние в момента нямаме нищо от това!

Дайте да си оправим и подредим клубът и тогава да мислим за тия работи! Щото моментното ни ниво е дали може да бием еклерите на Герена или да не паднем от Чербое като гост. Това не е сериозно просто!

Върнете се в началото
 Профил  

Аватар

El Hacendado написа:
Просто трябва да използваме този период да си оправим нашата бъркотия.

Най-точното мнение в темата. Баси чорбарската злоба виждам тука - влезли са в ШЛ - еми, живи и здрави и толкова! Мен ме боли хуя за Лудогорец, абсолютно са ми безразлични, не могат да ме накарат да изпитам никаква емоция, свързана с тях, независимо дали положителна, или отрицателна. Ние си имаме нашите проблеми, а те и сега са си хегемон в А група, и дори с парите от ЛЕ щяха да бъдат такива. Тъкмо сега имаме идеално оправдание защо не ставаме шампиони, и имаме предостатъчно време да си оправим бакиите, така че от нас си зависи дали ще успеем да го направим. Знае ли човек, стига да си оправим проблемите в годините на суша може да се окаже, че и ние сме печеливши от тяхното класиране в ШЛ... :smt006

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Авг 28, 2014 1:03 am 
Аватар

targovishte написа:

Добре, обесни малко де. Агуеро ли ще взимат? В тоя форум всеки с инфо, и само догатки и недомлъвки...

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Авг 28, 2014 1:03 am 

bogarra написа:
blue_fury написа:

Прочети ми поста на миналта страница. Това ако НЕ Е КЪСМЕТ ще си сменя името на Ружди Петричев.

Не не е късмет. Аз 120 минути видях целеустремен отбор на Луноходец, който знае какво иска и с много борба и себераздаване го постигнаха. Също както и ние през споменатите два сезона.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Авг 28, 2014 1:04 am 

Ето сега започва моментът, когато левскарите започваме да се преброяваме. И след време ще се види кои сме останали изобщо.

Изображение

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Авг 28, 2014 1:04 am 
Аватар

Mr. Smith написа:
Напротив, знаем какво ни чака. Петилетка без дори и да си помислим за борба за титла, всички добри играчи, които излезнат от школата ще бъдат прилапвани, ще ни бият на ходом. Това е последното нещо, което ще ни накара да обичаме по-малко Левски и да се откажем.

Нас не ни касае. Но средностатистическия привърженик на Левски ще забрави и последните симпатии към синия клуб.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Авг 28, 2014 1:05 am 
Аватар

Който защитава или симпатизира на лайноходец, няма място тук. Това е български форум.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Авг 28, 2014 1:06 am 

bogarra написа:

Нас не ни касае. Но средностатистическия привърженик на Левски ще забрави и последните симпатии към синия клуб.

Ако в любимия ни отбор се продължи политиката от последните ни години, то това ще се случи без да иматнищо общо турците. кур за тях, да им еба майката.
И кур за тия, които ни затриват отбора. А те не са в Разград.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Авг 28, 2014 1:06 am 
Аватар

Я се дръжте на ниво. Какво толкова е станало? Днес Левски ли игра не разбрах? Нещата в живота са така, днес печелиш утре е друг и колелето се върти. Голяма работа, че се класирали. Здраве да е. Само Левски! Скоро ще сме пак там, където ни е мястото!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Авг 28, 2014 1:07 am 

Докато търпим Батков, Анадолец направи това което ни беше най-скъпо като постижение,заедно с 1/4финала. Ако не го разкараме тоя скоро и на титли ще ни стигнат. А колко предатели левскари има не е истина. Може ли да се радват че друг отбор с комун.пари ни р постигнал успеха? Тоя същия тим дето си купи мача с Ботев и Славия през 2013, а тези два отбора си скъсаха гъзовете срещу нас.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Авг 28, 2014 1:07 am 
Аватар

bogarra написа:
Mr. Smith написа:

Такова животно няма или си от Левски, или не си от Левски. Да си избират. Ето сега агата ще събира фенове,да заминават.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Авг 28, 2014 1:08 am 
Аватар

bogarra написа:
Mr. Smith написа:

Прав му път на "средностатистическия"!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Авг 28, 2014 1:09 am 
Аватар

Жалко е, че скоро нямаме мачове и омразната аржентина ще трябва да изчака чак до мача с Лудогорец.
Сигурен съм, че ние ще се забавляваме повече от участника в ШЛ. :smt006 Само Левски!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Авг 28, 2014 1:09 am 

Последният проблем на Левски е Лудогорец. Ако нашият клуб работеше нормално въобще нямаше да мислим за тия.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Авг 28, 2014 1:10 am 

Колко по-зле може да стане :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

Още един клаксон и вик навън и излизам да стрелям, мама им мръсна нещастна селска на всичките уроди на стадиона :x :x :x

Изображение

Върнете се в началото
 Профил  

Кой ще забрави бе, пичове. Всякаква фенска маса, натрупана по подобен начин, е възможно най-краткосрочна. Ако Левски бие, тия същите пак ще са левскари. Тях въобще не трябва да ги броим за нещо. А броенето отдавна е свършило. Вмомента сме малко и от нас зависи какво ще правим. За мен нищо не е катастрофално особено като видях заряда в неделя. Велико нещо е това, което ние преживяхме, а не как тия селтаци бързаха за рейсовете си.

Върнете се в началото

Аватар

Тия днеска ги има, утре ги няма - дали след 2 или 20 години, агата като ги закрие и прати у В група с 10те им помака публика никой няма да се сети повече за тях. Сега наистина е моментът да видим колко сме левскарите, щото явно на тия "истинските" не им беше достатъчен юбилея. :smt006

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Авг 28, 2014 1:11 am 
Аватар

Утре ако някой изтрие зеуените от лицето на земята, ще станем ли шампиони? Не. Даже и за титла няма да се борим. Защото нещата не са ни наред. Защо тогава да се тревожим от техните успехи? Нека първо си оправим нашия си двор, а когато успеем, тогава ще се занимаваме с другите.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Авг 28, 2014 1:12 am 
Аватар

bogarra написа:
Mr. Smith написа:

На заведението, където гледах мача имаше доста деца и не спряха цял мач да скачат и крещят за тия гнусари. Изобщо не коментирам глорихънтарите, хора в активна възраст, които отдавна е трябвало да се оприличат с даден отбор. Губим едно поколение, което е проблем. И няма какво да се лъжем. Ние тук изповядваме различни ценности, но масата иска титли, купи, ШЛ, и голяма част от нея се ориентира към домус-проектчето. За мен е жизнено важно да си стъпим на краката възможно най-бързо.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Авг 28, 2014 1:13 am 
Аватар

thegboy написа:
targovishte написа:

Е, добре де, човек, ясно, че работиш там - разкажи поне какво толкова ни очаква и защо? Аз кой знае каква връзка не виждам - дали тия са в ШЛ или в ЛЕ не виждам как ние ще се оправим в момента?

Аз не работя там, а работя с тях...и да, много добре виждам, за какво става въпрос....една ябълка да има леко наранена от 200 кг, отиваш и си вземаш цялата партида....от 1 тон брашно, една питка да не стане и отиваш и си прибираш цялото количество, като си длъжен до 2 часа да доставиш друго...с една дума железни закони...
Да не говорим за организацията в клуба им и школата, нямаш на идея, за какви условия става на въпрос, всичко е безплатно и луксозно, обраха най-добрите футболисти, назначиха читави треньори, в момента започнаха да строят стадиона, като смятат да го направят за 15 хил. изцяло покрит на два етажа. Вече имат продадени 700 абонамента, почти, колкото нас. От Домуса лично съм чувал, че влязат ли в ШЛ, започват да правят по 5...6 милионни трансфери...На някого да ти прилича това?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Авг 28, 2014 1:14 am 
Аватар

Няколко лапета щяха да изгорят пред мен ... едно даже имаше смелостта да извика "Къде са Левскарите сега" ... :ohmygod2

Проблемите при нас са генерални и затриването на крейзифорест няма да ни помогне ...

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Авг 28, 2014 1:14 am 
Аватар

Никога до сега не съм се смял така на коментатор :smt005 Алекси уби всичко живо в мен :smt005 :smt005 :smt005

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Авг 28, 2014 1:15 am 
Аватар

При силен и отговорно управляван Левски, тази конкуренция ще ни е само от полза нали знаете :smt006 .

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Авг 28, 2014 1:15 am 
Аватар

Левски рано или късно пак ще бъде там,където му е мястото!
Правиме ги още по-значими,като им се дразним,коментираме ги и т.н

Върнете се в началото
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 11530 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 80, 81, 82, 83, 84, 85, 86 ... 385  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]