forum.levski.com

Форум на привържениците на ФК ЛЕВСКИ
Дата и час: Пон Юни 23, 2025 9:47 am

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 518 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11 ... 18  Следваща
Автор Съобщение
МнениеПубликувано на: Вто Авг 26, 2014 9:44 pm 

Остави го гусин полицая,той сега е набрал скорост :lol:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Авг 26, 2014 9:44 pm 
Аватар

И кой да му потърси на Ушев сметка за действията, че аз нещо не се сещам? Я прочети коментарите под статията, която е дал Седем:Едно, виж кой колко одобрителни плюса е получил, и ясно ще видиш, че обществото подкрепя полицията в такива случаи. И след като нямаш подкрепата на обществото кой да търси сметка на Ушев - феновете ли?
Всъщност, феновете имаха прекрасен повод да потърсят сметка на Ушев, когато бяха поканени в биТиВи след полицейско насилие на друг мач, и тук пак Седем:Едно призоваваше да отидат колкото се може повече желаещи, за да се чуе гласно и от национален ефир позицията. Очаквано или не, желаещи нещо така и не се намериха, причините за което всеки може да си прецени какви са...
А след като доказано полицията в Ловеч са комплексари и мишки, което го знае цяла футболна България, то тогава може би и да бъдат провокирани феновете, то те не трябва да отвръщат на провокациите, пък нека да е путкаджийско и мишкарско, така поне ще си спестят проблемите с боя след мача. Бъди сигурен - колкото пъти ядосаш полицията в Ловеч, толкова пъти ще ядеш бой от тях, адски комплексари са, свиквай с този факт, а ако ще търсиш възмездие, предвид факта, че обществото не е на твоя страна, то най-вероятно ще трябва да се обърнеш към арменския поп. Гостуванията в Ловеч са си просто такива - всеки отива на своя отговорност, знаейки че полицията там доказано бие. Ето ти и другата страна на монетата - някой казват "като не ти харесва еди какво си, не ходи в Сектор Б", а други пък казват "като те е страх, че може да те бие полицията, не ходи на гостуване в Ловеч". Тъжно, ама...

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Авг 26, 2014 9:46 pm 
Аватар

K-1 написа:
Zlostar_1111 написа:
Е с това не мога да се съглася. Какво значи да ядеш бой с/без причина когато става въпроси за неща между Левскари? Аз като пишлеме на няколко пъти съм се разминавал да си изям боя само защото съм Левскар.

Винаги си има причина, не може 10 пъти да се каже на вишката никой да не пали факлите без сигнал и ония да е запали :smt006

Аха...пребива се :smt023

Както и да е, аз спирам до тук, че само за това още не сме се счепкали днес.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Авг 26, 2014 9:48 pm 
Аватар

Комисар Славчев Изображение :smt005 :smt005 :smt005 :strkstrk

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Авг 26, 2014 9:49 pm 
Аватар

7-1 и Ерик, правилно казвате, аз след реконструкцията на кибритената кутийка в Ловеч не съм бил там на мач, следователно не съм напълно запознат. Но мога да видя една 4-ка седалки от снимките, която ей така небрежно лети в посока ченгетата.
За последно казвам и спирам да споря, че цяла вечер се повтарям, и очевидно аз не разбирам болшинството от вас, както и вие не разбирате мен. Полицията е на катастрофално ниво в БГ, всички го знаем, но феновете са тези, които могат да сложат край на насилието по трибуните. С всеки пристъп на агресия от наша страна, следва тройно повече агресия от тяхна. Това не е да развееш бялото знаме, просто да си разумен, отговорен към себе си, клуба си и най-вече хората около теб на трибуните. Живи здрави и Само Левски.

Последна промяна demise на Вто Авг 26, 2014 9:54 pm, променена общо 1 път

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Авг 26, 2014 9:50 pm 

И на всеки три месеца кварталната да ме вика да се подписвам под декларация,че няма да нарушавам обществениО ред :smt115
А преди всяко дерби пак тръбва да ходя,защото съм осъждан с условна :smt115
И преди всеки протест :smt115 И преди избори,и преди Цветанов да се полее с кофа вода,и при спадане на атмосферното налягане :smt115

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Авг 26, 2014 9:52 pm 

Mr. Smith написа:

:rip :rip :rip :rip :rip :rip :rip :rip :rip

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Авг 26, 2014 9:53 pm 
Аватар

Demise, още дядо Вазов го е казал твоето - Преклонената главица, остра сабя не сече
Примирихме се 45 години, че ни взеха свободата, примиряваме се последните 25 години, че ни взеха правото на нормален живот, а сега трябва да се примирим и пред безчинствата на ушев, като кротко и смирено наведем глави. И в цялата ни държава 90% от хората са наведени и чакат някой да им го сложи, мислейки го за благодетел.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Авг 26, 2014 9:54 pm 
Аватар

Mr. Smith написа:

Не знам защо ми прилича на един друг комисар! Комисар Рекс! :bigok :smt005 :smt005

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Авг 26, 2014 10:19 pm 
Аватар

Седем:Едно, има разлика. Когато ти отнемат правото на нормално съществуване, ок. Но не е нужно футболен мач да се превръща в арена за Революция. Сега, повечето от нас са потомствени левскари, на един мама му е пяла за Гунди и Котков преди да заспи, на друг тате е разказвал истории и го е водил на стадиона. Искам и новите поколения да могат да преживеят това, а не да има ''тате, искам на мач на Левски'', ''не може, опасно е''.
2 пъти съм плакал от щастие през живота си, единият е след мача с Удинезе, 10 минути преди мача се блъскахме да влезем през една дупка около метър, докато ченгетата не ебаваха да отворят другите коридори, и в блъсканицата ставаха караници, но накрая всеки се извиняваше на другия и не се стигна до мелета. Поплаках си когато след мача по улиците се прегръщахме и пеехме заедно познати и непознати, и после когато влязох в една кръчма, че бях изгладнял, и хората вътре като ме видяха с шалче и бг флаг, ме запрегръщаха и започнаха да пеят Само Левски, та дори и певецът, който брутално забрави, че изпълняваше някакъв шансон, също го обърна на химна. Не искам да виждам разбити лица и плачещи майки на мач на Левски, искам да виждам празник. Такъв, какъвто беше той онзи ден, когато при 3-0 от телевизора чух такъв рев, та чак ми стана неудобно, задето не съм там. Някои от форумците са бащи, и вече са имали щастието да заведат наследниците на мач. Е, някои още не сме станали татковци, и чакаме с нетърпение да купим първия детски екип със син цвят. И да отидем там, където е магията на Левски.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Авг 26, 2014 10:30 pm 

Съгласен!

Този разказ е много вдъхновяващ.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Авг 26, 2014 10:34 pm 

:cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:
Плача малко ас :cry:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Авг 26, 2014 10:36 pm 
Аватар

ВАИ написа:
:cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:
Плача малко ас :cry:

не малко а макло ас :bigok ! :slap

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Авг 26, 2014 11:01 pm 
Аватар

тоя комисар славчев е такъв слабоумник и смешник че чак се плаша как такива некъдърници и глупци са на такива постове....
положението не би излязло извън контрол ако беше загасено от пожарникар горящото пано от факла...това и казах на въпросния славчев а той така се беше шашнал че някакви си с маска милиционери му казваха какво да прави...дори заповедта му за изтегляне не беше спазена от тези същите маскирани типове без отличителни знаци ..той се беше изпотил целия и само се въртеше като пръднал в рейс и нямаше адекватно решение на малкия проблем който имаше с горящото пано...до кога некъдърни и слаби психически личности ще управляват и ще бъдат на такива важни постове ???
НЕАДЕКВАТНИЦИ И ДАНЪКОЯДЦИ

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Авг 26, 2014 11:03 pm 
Аватар

Феновете на Левски значи се опитват да покажат зверствата на полицията, нещо като ефекта на Априлското въстание пред Европа, 25 години стигат, този повсеместен терор трябва да престане!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Авг 26, 2014 11:04 pm 

Не знам явно има хора който живеят на друга планета по тъпи парчета от български полицаи няма .Тези всичките като ги събереш няма да направят едно коефицент на интелигентност . Като сложат униформата и си мислят че са батман и супермен в едно.В нормалните държави полицаи се става по призвание а в България заради заплатата и задължително с връзки . Над 90 % от полицаите са прасета гарантирам ви го !!! Така че за тях е кеф да набият някой от Левски жени деца няма значение за тях.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Авг 26, 2014 11:10 pm 
Аватар

Абе ква е тая лудница дето става тука

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Авг 26, 2014 11:16 pm 
Аватар

Полиция няма, има милиция :smt006 И тази милиция си е все същия репресивен и антиобществено полезен орган, какъвто си е била до 89-а година. :smt006
Винаги тази милиция е била във война срещу привържениците на "Левски", защото сме вечно трън в нейните очи, по едни или други причини, винаги е обичала да "респектира". Хайде, сетете се, вие, мрънкачите и защитниците на родната милиция, защо! :smt006

Аз без да съм бил ултрас, хулиган, без да съм мятал бомби и камъни, от 95-а година, когато почнах да ходя на мачове, съм ял предостатъчно респектиращо-непровокирани палки от нея, та да не мога да ги дишам и в черва и не би ми било жал, ако ще да умре и последния скапан милицонер и жандармерист. Виждал съм без причина, на вход при "Б" сектор на "Васил Левски," малоумник с фуражка да размаха палка и да пришпори коня си през хората, като някакъв шибан хусар и да гази безпричинно деца и възрастни, които просто чакат да влязат на стадиона. Чувал съм свистенето на палка миг преди да удари в гръб, "респектирайки" заради единственото провинение - присъствие на мач на "Левски". Стотици случки на милиционерски произвол съм виждал и изпитвал на гърба си, във всякакви сфери на обществения живот, по стадиони и площади, градинки и паркове, улици и градски транспорт.

Тези хора, които сложат пагоните и фуражката, еле пък броня и шлем, вече не са хора. Вече са свине, слуги на "системата".
С изкривени лица, зли и същевременно празни погледи, безволеви куки и маши в ръцете на властимащите, те вече са врагове на всеки мислещ и свободолюбив човек.
Затова винаги трябва да им се дава отпор и да им се оказва натиск, когато може, ако ще и просто за "тренировка" да е!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Авг 26, 2014 11:17 pm 
Аватар

Аз бих си назначил demise за секретарка

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Авг 26, 2014 11:18 pm 
Аватар

Ivan63 написа:

Аз бих го назначил в "родната полиция" :lol:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Авг 26, 2014 11:19 pm 
Аватар

Изпреварили са те :lol:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Авг 26, 2014 11:34 pm 
Аватар

Ivan63 написа:

Като ти гледам аватара явно си имаш фетиш, така че пробвай във форума на цеца да си намериш секретарка :smt023

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Авг 26, 2014 11:38 pm 
Ти си по-добра. Бива те в щракането.

Върнете се в началото

МнениеПубликувано на: Вто Авг 26, 2014 11:41 pm 
Аватар

един много силен пост от фейса споделям с вас тук...и спрете да се ядете ..всички сме едно цяло ...

Какво ни има бе , ЛЕВСКАРИ? Какво е това нещо, каква е тая любов, какво е това чувство??? Нормално ли е? При тотално безхаберие и бездушие на всяко едно ниво в този клуб, ние да треперим и да чакаме с нетърпение всеки следващ мач, да се съдираме по стадионите, да губим с 3:0 и да се чувстваме все едно сме спечелили??? Какво е това нещо!?!? Да сме заделили последните си пари, за да отидем и да подкрепим отбора ни, да са ни разбили и смачкали на терена, а де се прибирам и да се чувствам победител? Да чакам с нетърпение всеки следващ мач, знаейки, че вероятно ще се издъним, но да искам да съм сред още 2,3,4 хиляди като мен!? Има ли НЕЩО в тази държава, което да генерира такава обич и преданост? Колкото повече Левски затъва (по една или друга причина), толкова повече любов генерира? Какъв е тоя феномен, бе!? Дали тези момчета през 1914г са имали представа какво са създали... Благодаря ви сини братя, че в момента изграждаме спомени , които няма да забравим до края на живота си!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Авг 26, 2014 11:42 pm 
Аватар

Имам кур,а ти си уволнен.Абе тъп копелдако,с тая кола,с която трябваше да пътувам за Ловеч и се случи,че ми се появи ангажимент и не пътувах,пътуваха 4-ри мои приятели,които твоите колеги на единият са му разбили главата зверски и са го търсили часове наред в селото.Другият се е видял в чудо как да защити в съседната кола детето си и жена си,а ти лайнар недоклатен ми пишеш някакви миротворни лайнарщини.Такъв фетиш ще ти завра в гъза,че цял живот ще си го спомняш.Лайнар

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Авг 26, 2014 11:44 pm 
Аватар

West Front :smt023 Колкото до теб, Иване, остани си със здраве.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Авг 26, 2014 11:45 pm 
Аватар

Капка достойнство ли нямаш?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Авг 26, 2014 11:46 pm 
Аватар

demise написа:
Ivan63 написа:

Като ти гледам аватара явно си имаш фетиш, така че пробвай във форума на цеца да си намериш секретарка :smt023

Съветвам те да преустановиш мисленето и да започнеш да четеш какво ти казват присъстващите на дадения мач. Всяка агитка на тоя свят има своя процент привърженици дето не се вписват в принципите на масата. Добри или лоши те са факт и пред теб има два пътя. Преглъщаш събраната негативна нагласа към тях и търсиш контакт с цел решаване на проблема. Другия път е да изливаш помия срещу тях при всеки удобен момент. Така ще продължиш да си част от проблема и да не се различаваш по нищо от тях. Вината се разделя 50:50 и при поглед назад в историята ще видиш, че тези дето бездействат и се разграничават са с основна вина. Единия човек има проблем, другия има силата да въздейства на този проблем. Първата стъпка кой според теб трябва да направи...ако отново погледнем назад в историята?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Авг 26, 2014 11:47 pm 
Tая фуражка с ника си много синтезирано и точно е описал момента, в който някой разбере кой е.

Последна промяна El Hacendado на Вто Авг 26, 2014 11:52 pm, променена общо 1 път

Върнете се в началото

МнениеПубликувано на: Вто Авг 26, 2014 11:50 pm 
Аватар

Не съм фуражка, за щастие. Станислав се казвам, ако това те интересува. Мнението, което имам, съм добил вследствие достатъчно боеве, на които съм бил свидетел. И точно за тази агресия говорех.

Върнете се в началото
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 518 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11 ... 18  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]