forum.levski.com

Форум на привържениците на ФК ЛЕВСКИ
Дата и час: Вто Сеп 09, 2025 6:01 pm

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 518 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 18  Следваща
Автор Съобщение
МнениеПубликувано на: Вто Авг 26, 2014 8:51 pm 

Верно да те хване срам просто :ohmygod

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Авг 26, 2014 8:52 pm 
Аватар

Точно така "качулките" изгониха "нормалните", а "Лебедовото езеро" дето се играе от нашите балерини не оказва никакво влияние на посещаемостта :ohmygod2 Що ли си мисля, че утре ако вместо Спермогорец ние играехме за влизане в ШЛ много "нормални" щяха да се сетят къде е стадиона и ако ще в "Б" да като в Кербала едва ли на някой щеше да му пречи, да се изплаши и да не дойде на мач.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Авг 26, 2014 8:55 pm 
Аватар

Като щяхме да ставаме шампиони беше същото. Срещу Славия и Лудогорец нямаше проблем с качулките :smt006

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Авг 26, 2014 8:57 pm 
Аватар

На Седмото Небе написа:
Моят мозъчен капацитет се оценява на пазара на труда, а не от форумни жени - бомбаджийки.
Я сподели как и на колко е оценил пазарът на труда твоя мозъчен капацитет?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Авг 26, 2014 8:59 pm 

Масата левскари ходи на мачове само когато Левски побеждава. Ако някой ден Левски фалира и се озове във В група тази "маса" ще стане фен на Лудогорец или друг силен за деня отбор.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Авг 26, 2014 8:59 pm 
Аватар

Тогава беше оправдан риск :bigok Но въпросът за мен е как след като знаем какъв е ушев, пак се хвърлят предмети, бутилки, седалки, вижда се е огън точно на това видео, където ушев без провокации започнал да бие.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Авг 26, 2014 9:03 pm 
Аватар

Левскар който ругае виртуално друг Левскар и няма сила и морал да говори на живо с него е мишок,хибрид между путка и чорбар.Абе на вас все някой ви е крив бе майка му да еба,ако не е отбора,ще са феновете,ако не са феновете ще е градският транспорт,ако не е транспорта,Герена ще е далече и така до пенсия.А смелият от Небето на жени се дърви,така ли постъпват истинските спортни привърженици и любители на спорта

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Авг 26, 2014 9:06 pm 
Аватар

demise написа:
Защото и те са същите олигофрени, най-общо казано. Как ще се реши проблема? Като се спрат провокациите, най-вече от страна на феновете. Защото, да си го кажем направо, в 80% от случаите феновете започват. Видях някво видео как полицаите посягали първи. Някой ще каже ли за псувните, които куките са чули преди да стане мелето?

Това може да влезе в златните анали :strkstrk ПСУВАЛИ ГИ БИЛИ :smt007 :smt007 :smt007

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Авг 26, 2014 9:09 pm 

Някой ще цитира ли дословно? :lol:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Авг 26, 2014 9:12 pm 
Аватар

Аз не съм простак като вас и няма да цитирам,нещо за жена става дума често,така съм чул,нещо като жена ти е на пазар,а ти ташаци галиш,на образцовия Левскар

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Авг 26, 2014 9:13 pm 
Аватар

New Order написа:
На Седмото Небе написа:
Моят мозъчен капацитет се оценява на пазара на труда, а не от форумни жени - бомбаджийки.

700 лв. брутна заплата, плюс надбавки за извънреден труд и по 150 лв. годишно за дрехи. Все пак в жандармерията плащат щедро, тъй като там взимат на работа все мозъчни капацитети :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Авг 26, 2014 9:14 pm 
Аватар

acrimonious написа:
demise написа:
Защото и те са същите олигофрени, най-общо казано. Как ще се реши проблема? Като се спрат провокациите, най-вече от страна на феновете. Защото, да си го кажем направо, в 80% от случаите феновете започват. Видях някво видео как полицаите посягали първи. Някой ще каже ли за псувните, които куките са чули преди да стане мелето?

Това може да влезе в златните анали :strkstrk ПСУВАЛИ ГИ БИЛИ :smt007 :smt007 :smt007

Горките, ще им повлият на психиката.100tei praiti deiba :smt005 :smt005 :smt005 :smt005

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Авг 26, 2014 9:14 pm 
Аватар

Не мога да повярвам до къде стигнахме, щом въобще коментираме дали е нормално ушев да бие наред :ohmygod

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Авг 26, 2014 9:15 pm 
Аватар

:smt005 :smt005 Тоя може да пише,хваща премии за Коледа

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Авг 26, 2014 9:16 pm 
Аватар

Е, какво излиза? Че ченгетата си минават, озверяли от злоба, докато редовия фен кротко и спокойно ги игнорира, мятайки тук-там някоя седалка, патерица, и що има под ръка. Вродената глупост на полицията не следва да е извинение за това да се впуснеш в масов бой и десетки невинни да го отнесат заради 30-40 хуулс, и да не стъпят повече на мач. А именно от това губи Левски, за които въпросните 30-40 толкова силно милеят. Иначе, кой какво и в чий анал ще сложи, разберете се помежду си :smt002

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Авг 26, 2014 9:18 pm 

demise написа:
А как да обясниш на 16-8 годишните келеши, които от дъжд на вятър ядат бой от други левскари, че не всички сини фенове са такива?

Ако ходиш на мачове сигурно ходиш във "В" сектор в което разбира се няма нищо лошо. Та да те светна за някои неща. Аз лично откакто ходя по мачове(само 5 години за съжаление) не съм виждал 16-18 годишен келеш, който да е ял бой ей така без причина. Тия които изяждат по някои шамар много добре знаят за какво е. :loser2 Единственто лошо е, че после спортал и други такива лайна излизат със заглавия "Кръв, смърт и насилие в Сектор Б" :lol: и от там такива като теб, които вярват на почти всичко от медиите си викат "глей ги тия наркомани, качулки, и т.н."

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Авг 26, 2014 9:22 pm 
Аватар

Такива наркомани и качулки, както сам ги нарече, съм виждал достатъчно сам, за да си изградя мнение, без да се налага да чета сайтовете на Тошев и ГА. Примери много. Галатасарай, Вердер, Лацио и т.н. Това, което радикално настроените тук не разбират, е че като отвърнеш на полицията с бой, нищо, ама нищо добро не се случва. Знае се, че в Ловеч има проблеми, ами по-спокойно, дееба. Или някой ще излезе с изключение от правилото?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Авг 26, 2014 9:23 pm 
Аватар

Добрият полицай е мъртвият полицай!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Авг 26, 2014 9:24 pm 

demise написа:
Такива наркомани и качулки, както сам ги нарече, съм виждал достатъчно сам, за да си изградя мнение, без да се налага да чета сайтовете на Тошев и ГА. Примери много. Галатасарай, Вердер, Лацио и т.н. Това, което радикално настроените тук не разбират, е че като отвърнеш на полицията с бой, нищо, ама нищо добро не се случва. Знае се, че в Ловеч има проблеми, ами по-спокойно, дееба. Или някой ще излезе с изключение от правилото?

Да седим като на театър викаш,па ега ни пропуснат?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Авг 26, 2014 9:25 pm 
Аватар

Абе брат, вземи виж какви глупости пишеш - ушев бие, щото го псували. Ми миналата година след едно дерби ни свалят цял автобус и едно от нашите момчета (непълнолетно) го шамариха и даже с юмруци в стомаха го удряха 2ма поне 90 кила ушеви, единият от които от жандармерията с каска и палка, защото казало на еди коя си фуражка БЕ. :smt031 Аре после ми обяснявай в колко стресови ситуации участва ушев и че е допустимо от негова страна да си позволявал произвол...

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Авг 26, 2014 9:28 pm 
Аватар

Седем:Едно написа:
New Order написа:
На Седмото Небе написа:

700 лв. брутна заплата, плюс надбавки за извънреден труд и по 150 лв. годишно за дрехи. Все пак в жандармерията плащат щедро, тъй като там взимат на работа все мозъчни капацитети :bigok

Днес някакъв милю от Ловеч е има полюция за 1:3 съотношение на трибуните. А аз си мислех, че "Роднина, милиционер, роднина, милиционер" е само забавна реплика от любим филм.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Авг 26, 2014 9:30 pm 
Аватар

demise написа:
Е, какво излиза? Че ченгетата си минават, озверяли от злоба, докато редовия фен кротко и спокойно ги игнорира, мятайки тук-там някоя седалка, патерица, и що има под ръка. Вродената глупост на полицията не следва да е извинение за това да се впуснеш в масов бой и десетки невинни да го отнесат заради 30-40 хуулс, и да не стъпят повече на мач. А именно от това губи Левски, за които въпросните 30-40 толкова силно милеят. Иначе, кой какво и в чий анал ще сложи, разберете се помежду си :smt002

7-1 ти каза, че на стадиона в Ловеч седалки НЯМА! Другото за Ловеч е че Ушев не стои точно под феновете. На тревата да, но лично аз сефте ги виждам толкова близо. Да не говорим, че нищо не лети по тях, а те размятат палки. Случайно? А иначе че има пожарче, има :strkstrk , но доколкото съм чул това е пожарникарска работа не ушата...

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Авг 26, 2014 9:31 pm 
Аватар

Ей го: http://www.dnevnik.bg/sport/2014/08/26/ ... riteli_na/

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Авг 26, 2014 9:31 pm 
Аватар

Ушев бие (особено в Лоеч) щото е прост човек със селски манталитет на който държавата не му търси сметка на действията! В Ловеч винаги е имало проблеми още от когато сектора за гости беше от другата страна! Спомням си как преди бая години ушевите ни пребиха от бой с палките, кой където свари! Там винаги има проблем, колко пъти е било! Забравихте ли случаят с уредбата?

Винаги има проблем там мама им мръсна ушева!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Авг 26, 2014 9:34 pm 
Аватар

Еми, явно не всеки може да погледне на нещата от друг ъгъл, освен от своя собствен. Това, което цяла вечер се опитвам да кажа, е че тия боеве не помагат на никого, и дори напротив - вредят най-вече на феновете и на Левски. Ушев утре пак ще е с палка, също толкова тъп, и също толкова безскрупулен. Феновете обаче могат да са по-разумни, и следователно тези, които могат да променят нещата. Но в тази ситуация кучетата ще си лаят, керванът ще си върви, по-спокойните фенове ще отидат или в А и В, вместо да си заведат малките дечица в Б, или ще останат пред телевизорите. А после малцината останали ентусиасти ще плюят другите задето, видиш ли, 'аз правя хореография и имам карта, а ти не можеш да дадеш 20 лв и да преминеш половин БГ за мач на любимия отбор, или нямаш топки да изядеш 2 палки от Ушев, както аз ям в името на Левски'!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Авг 26, 2014 9:39 pm 
Аватар

Eric Cartman написа:
Аз лично откакто ходя по мачове(само 5 години за съжаление) не съм виждал 16-18 годишен келеш, който да е ял бой ей така без причина. Тия които изяждат по някои шамар много добре знаят за какво е. :loser2

Е с това не мога да се съглася. Какво значи да ядеш бой с/без причина когато става въпроси за неща между Левскари? Аз като пишлеме на няколко пъти съм се разминавал да си изям боя само защото съм Левскар.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Авг 26, 2014 9:41 pm 
Аватар

Много ясно, че ще се мрънка и че ще има недоволни, при положение, че наказанията за Левски си валят, а за другите отбори, за сравними прегрешения, има най-много парична глоба.

Тези решения на БФС не бива да се подминават ей така, наистина чакам позицията на клуба!!! Няма ли да се намери един човек сред ръководството, който да защити интересите на отбора!? Тук не става дума само за паричните загуби, а за начина, по който се третира клуба ни.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Авг 26, 2014 9:41 pm 
demise, а знаеш ли колко е голям бюджета на ушев за борба с футболното хулиганство? Нормално е да се псува скапаната ни полицията, прави се постоянно и навсякъде, а не само на футболни мачове :smt006 Ушев само търси възможност за провокация, за да почне да бие. Защото ако няма инциденти, няма парички, сещаш ли се. А тва е Сектор Б, имало и е винаги ще има по-крайни хора. :smt006

Върнете се в началото

МнениеПубликувано на: Вто Авг 26, 2014 9:42 pm 
Аватар

demise написа:
Еми, явно не всеки може да погледне на нещата от друг ъгъл, освен от своя собствен. Това, което цяла вечер се опитвам да кажа, е че тия боеве не помагат на никого, и дори напротив - вредят най-вече на феновете и на Левски. Ушев утре пак ще е с палка, също толкова тъп, и също толкова безскрупулен. Феновете обаче могат да са по-разумни, и следователно тези, които могат да променят нещата. Но в тази ситуация кучетата ще си лаят, керванът ще си върви, по-спокойните фенове ще отидат или в А и В, вместо да си заведат малките дечица в Б, или ще останат пред телевизорите. А после малцината останали ентусиасти ще плюят другите задето, видиш ли, 'аз правя хореография и имам карта, а ти не можеш да дадеш 20 лв и да преминеш половин БГ за мач на любимия отбор, или нямаш топки да изядеш 2 палки от Ушев, както аз ям в името на Левски'!

Пич чета ви нещата и гледам повече тешак да става с коментарите, ама това което си написал няма как да стане изобщо?

Не знам на колко години си и дали помниш 2004, 05, 06 когато ставаха големите боеве с ушевите в сектора на дербитата, когато ни гониха с коне около стадиона и ни посрещаха с палка на излизане от входовете! Не случайно тогава имаше такива проблеми защото ПОЛИЦИЯТА НЯМА МЯСТО В СЕКТОРА! Няма, защото само предизвиква хората и стават проблеми! Мястото и не е там, ако тия олигофрени не бяха влезли онзи ден при нас, нямаше да има проблеми и никой нямаше да се занимава сега с тая тема! Винаги когато полицията влезе в сектора, винаги феновете отвръщат по-цял свят е така и затова нямат място в сектора!

Последна промяна We_Are_Levski! на Вто Авг 26, 2014 9:43 pm, променена общо 2 пъти

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Авг 26, 2014 9:42 pm 
Zlostar_1111 написа:
Е с това не мога да се съглася. Какво значи да ядеш бой с/без причина когато става въпроси за неща между Левскари? Аз като пишлеме на няколко пъти съм се разминавал да си изям боя само защото съм Левскар.

Винаги си има причина, не може 10 пъти да се каже на вишката никой да не пали факлите без сигнал и ония да е запали :smt006

Върнете се в началото

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 518 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 18  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]