forum.levski.com

Форум на привържениците на ФК ЛЕВСКИ
Дата и час: Съб Юни 21, 2025 9:58 pm

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 518 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 ... 18  Следваща
Автор Съобщение
МнениеПубликувано на: Вто Авг 26, 2014 3:16 pm 
Аватар

Аз ходя на мачове на Левски от есента на 99-та, понякога по-редовно, понякога не, напоследък адски редовно.

За толкова време НИКОГА не съм имал проблем с Ушев. За сметка на това...

Веднъж, след мача с Челси за КНК, фенове на Левски ми взеха всички пари... Ей така. Едва спасих gsm-a. Прибирах се до Разсадника пеш. :strkstrk

Втори път, на гостуване на Славия, по-миналата зима мисля, стюард ме заплаши, че ще ме изхвърли като куче от стадиона и ще ме пребие, защото заедно с още 4-5 човека искахме да защитим едно момче, което го влачиха като свиня на Коледа, защото си правил снежни топки и е метнал 2 от тях по страничния съдия. Тези от вас, които бяха на този мач вероятно помнят какво му се изсипа на тоя съдия от "ядрото на агитката".

Нека не казваме на бялото черно и обратно. :wink: Полицията не е стока. Но и при нас има една част, която е прекалено крайна.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Авг 26, 2014 3:19 pm 
Аватар

Не знам защо се правите на ударени, ако имаше пострадало длъжностно лице всички тв камери щяха да го дадат. В сектора за гости няма седалки, там няма какво да се кърти, това с щетите на стадиона е пълна измислица, прасетата хвърлиха много повече пиратки и бомби, но те не са наказани. От километри си личи, че това наказание е лично отмъщение на някои хора в БФС, а липсата на стюарди беше причината за нахлуването на полиция без всякаква логика в сектора.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Авг 26, 2014 3:21 pm 
Аватар

Kocito_Kalki написа:
Kryten написа:
Даже си мислих, че три мача ще отнесем.

Щеше да има рев, че точно Домуса е поръчал наказанието,
а той се е наточил за наказателна акция след месец.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Авг 26, 2014 3:23 pm 
Аватар

Някой обърна ли внимание, че помака Страхил Попов е наказан 1 мач за ч.к., а наказанието му по правилник е 3 мача (удар без топка при спряна игра).

За удара на Ванесата, помаците бяха наказани с 1000 лева и последно предупреждение.

От нататък всички спорове са безсмислени. С/у Левски се води война.

Последна промяна New Order на Вто Авг 26, 2014 3:25 pm, променена общо 1 път

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Авг 26, 2014 3:24 pm 
Аватар

Седем:Едно написа:
http://nkp.bg/?lang=1&pid=2&id=117

:smt023

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Авг 26, 2014 3:30 pm 

Mr. Smith написа:
Не знам защо се правите на ударени, ако имаше пострадало длъжностно лице всички тв камери щяха да го дадат. В сектора за гости няма седалки, там няма какво да се кърти, това с щетите на стадиона е пълна измислица, прасетата хвърлиха много повече пиратки и бомби, но те не са наказани. От километри си личи, че това наказание е лично отмъщение на някои хора в БФС, а липсата на стюарди беше причината за нахлуването на полиция без всякаква логика в сектора.

Реално седалки няма, обаче и аз се чудя откъде някои хора извадиха 1 ред от 4-5 седалки и ги хвърлиха надолу към полицията.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Авг 26, 2014 3:34 pm 
Аватар

Има мисля, отзад зад новата трибуна разни нахвърляни седалки от стария сектор.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Авг 26, 2014 3:36 pm 
Аватар

Едно уточнение към позицията на НКП
Цитат:
2.
“Служебни лица” – всички лица, служебно ангажирани в
дадена среща от ПФК/ФК, медицинско обслужване, органи на
реда, ППО, акредитирани медии.
3.
“Длъжностни лица” – съдиите, делегатът, съдийски
наблюдател и наблюдателя на БФС

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Авг 26, 2014 3:37 pm 
Аватар

Интересно, този път дали така нареченото "ръководство" на ПФК АД ще разреши да сме някъде около стадиона . Обаче силно подозирам, че на бая хора в тоя клуб, начало с палячовците на терена, мачовете без публика са им повече от приятни

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Авг 26, 2014 3:38 pm 
Аватар

Не знам, ама на микрофона се каза "Не хвърляйте предмети, че пак няма да ходим на мач.". Ако имаше и кой да чуе... :smt006

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Авг 26, 2014 3:42 pm 
Аватар

И за кои предмети сме наказани точно?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Авг 26, 2014 3:42 pm 

И Боркиша така си ги е мислил нещата, като е създавал Левски: Бомби и дим – левскарски режим. Даа, казал си е той, сега ние тук с приятелчетата ще направим футболен отбор, ще дадем всичко от себе си да го развием и наложим, а пък след точно 100 години ще дойдат едни други истински „мъже”, истински фенове, които ще мятат бомби и ще продължат нашата кауза. Ще измислят нови химни – „умри вратарче” , „срахме ви на п….те”. Много общо имат те с „С устрем всички победихме, че е “Левски” в наш’та кръв!”. Важно е „Аржентината” да става, ако не сме ние, то няма Левски. Ние сме Левски. Какви са тези Кукуша, Патрата и Капуй, бе. Ааа, чувал съм ги, те са от другия квартал бе, брат, яки неща дават. И Гиби съм чувал. Май е играл при нас и е мачкал прасетата. Така е брат. Бомби и дим трябва, че ако не сме ние, край.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Авг 26, 2014 3:43 pm 
Аватар

Е добре нали го бяха махнали това със закритите врати? Нали по едно време като накажеха прасетата с домакинство и ги пращаха на националния... Егати, то по-добре бфсто да ни пратят в монтана да играем.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Авг 26, 2014 3:44 pm 
Аватар

Не знам какво е наказанието, но е факт, че имаше хвърлени такива.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Авг 26, 2014 3:45 pm 
Аватар

Като не знаеш, отвори, прочети и узнай :smt115

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Авг 26, 2014 3:45 pm 
Аватар

Добре, а какъв е ефекта от това наказание? Разединяване на агитката на Левски. Полицията не взема сама решенията и не действа сама. Някой я е накарал, но кой? Нека да помислим за няколко човека, които имат изгода това да се случва. Аз ще спомена един вариант - Батков. Вие помислите и за другите. Може и да ми се смеете, но този изрод има най-голям кяр да се изпокараме по между си и да играем пред празни трибуни.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Авг 26, 2014 3:46 pm 

Последна промяна niquetamere на Вто Авг 26, 2014 3:46 pm, променена общо 1 път

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Авг 26, 2014 3:46 pm 
Аватар

Синя Любов написа:
Не знам какво е наказанието, но е факт, че имаше хвърлени такива.

Цитат:
За нанесен удар на служебно лице, на основание чл.37, ал.1, т.7, буква б/ и във връзка с чл. 16, ал. 2, ДК налага наказание на ПФК ”Левски” София - лишаване от домакинство за 2 срещи иимуществена санкция в размер на 5000 лева. За нанесени сериозни щети на градски стадион Ловеч на основание чл.37, ал.1, т.21 наказанието „лишаване от домакинство” се заменя със забрана за игра пред публика.

и супер удобната точка 21
ето ви ДП да си четете :bigok
http://bfunion.bg/media/upload/new3/fil ... 4-2015.pdf

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Авг 26, 2014 3:47 pm 

Kryten написа:
И за кои предмети сме наказани точно?

Еми поне 20-30 шишета от минерална вода се хвърлиха. :lol:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Авг 26, 2014 3:48 pm 
Аватар

2000 лв. за хвърлени предмети. Отворих, прочетох, узнах. :smt115 :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Авг 26, 2014 3:50 pm 
Аватар

смърт за цдна написа:
Добре, а какъв е ефекта от това наказание? Разединяване на агитката на Левски. Полицията не взема сама решенията и не действа сама. Някой я е накарал, но кой? Нека да помислим за няколко човека, които имат изгода това да се случва. Аз ще спомена един вариант - Батков. Вие помислите и за другите. Може и да ми се смеете, но този изрод има най-голям кяр да се изпокараме по между си и да играем пред празни трибуни.

Батков няма никаква изгода, защото сега няма да може да плати разходите по мача, а разчита само на приходите от билети. Явно и това е начин да го натиснат допълнително, съсипвайки докрай отбора и разединявайки феновете. Сега разни като RIR, Седмото небе и прочие, с радост ще прегърнат новия бащица в лицето на Пеевски, който ще изгони лумпените от Сектора и ще остави само любителите на футболната игра, да ръкопляскат и да викат уууууууууу, но ще им купи негри и треньори на корем.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Авг 26, 2014 3:51 pm 
Аватар

Кво се правиш на улав бе. Прочети за какво е лишаването от домакинство и за без публика. И не ми пускай емотиконки, шегаджия.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Авг 26, 2014 3:54 pm 
Аватар

Седем:Едно, ами не знам и аз сега разсъждавам, кой може да има кяр това да се случва. Ясно е, че има поръчка и е платено на полицията, но заподозрените са няколко наистина. Това не е нормално да се случва ебати. Да ползваш полицията, както мутрите ползваха бригадите си през 90те. Да ги караш да бият хората, защото искаш да разклатиш един клуб и да изпокараш феновете му. Жалка работа. Кур за всички БАЩИЦИ, боклуци и всякаква долна сган. Когато и да ги избием все ще е късно.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Авг 26, 2014 3:57 pm 
Аватар

Ми аз не мисля, че им е платено, по-скоро смятам, че някой се възползва от ситуацията и е натиснал шефовете им, а на тези в Ловеч много малко им трябва. Не ни пребиват за пръв път там. Лошото е, че никой няма да застане на страната на битите деца, на счупеното имущество и разстроената психика, а пак ще се говори за лумпени, качулки и бомби. Живеем в много тъжни времена и в още по-тъжна държава.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Авг 26, 2014 3:59 pm 
Аватар

Тва с щетите и удара по длъжностно лице е ясно, че е менте работа. Мисълта ми беше, че единици си действат на своя глава, макар че се каза да не се мятат предмети. :smt006

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Авг 26, 2014 4:00 pm 
Аватар

Бе не търсете под вола теле. Нашата публика е всякаква, но не и кротка. Има провокация и от двете страни, а Ушев е комплексар и си го изкарва на тези, които може (жени, деца и имущество). Няма някъв таен заговор...

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Авг 26, 2014 4:02 pm 

Ех, къде е Ваташка... :bigok

Изображение

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Авг 26, 2014 4:02 pm 
Аватар

Да наистина. Разни толупи могат да използват полицията на държава от ЕС, като ударна бригада. Това не е новост, но най-големият проблем е, че повечето от нашите фенове не го разбират това. Ако всички осъзнаят както точно се случва, тогава тези атаки няма да имат никакъв ефект и ще спрът. Все пак лесно се разединява публика, която всеки път се връзва на едни и същи номера - лумпени, наркомани. Мислете хора, мислещият човек не може да бъде объркан, излъган и разколебан. Не гледайте като овце, а мислете.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Авг 26, 2014 4:03 pm 
Аватар

acrimonious написа:
Бе не търсете под вола теле. Нашата публика е всякаква, но не и кротка. Има провокация и от двете страни, а Ушев е комплексар и си го изкарва на тези, които може (жени, деца и имущество). Няма някъв таен заговор...

:smt023

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Авг 26, 2014 4:05 pm 
Аватар

смърт за цдна написа:
Да наистина. Разни толупи могат да използват полицията на държава от ЕС, като ударна бригада. Това не е новост, но най-големият проблем е, че повечето от нашите фенове не го разбират това. Ако всички осъзнаят както точно се случва, тогава тези атаки няма да имат никакъв ефект и ще спрът. Все пак лесно се разединява публика, която всеки път се връзва на едни и същи номера - лумпени, наркомани. Мислете хора, мислещият човек не може да бъде объркан, излъган и разколебан. Не гледайте като овце, а мислете.

Няма как да очакваш, че когато на едно място са събрани няколко хиляди души на различна възраст, с различни професии, интереси, възпитание и разбиране за живота, всички ще мислят и действат еднакво. Особено за тези в тийнейджърска възраст. Всички сме били деца и сме правили неимоверни глупости.

Върнете се в началото
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 518 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 ... 18  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]