forum.levski.com

Форум на привържениците на ФК ЛЕВСКИ
Дата и час: Нед Авг 03, 2025 12:28 am

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 656 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20 ... 22  Следваща
Автор Съобщение
МнениеПубликувано на: Пон Авг 25, 2014 11:52 am 
Аватар

Тогава В група и ще можем да си правим шоуто, без да ни интересуват резултатите и това дали сърминьо може да си спре топката, или велев ще може да пробяга 10 метра.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Авг 25, 2014 11:53 am 
Аватар

Но за това положение на клубът сме си виновни само и единствено ние, щото толкова години му търпим и продължаваме да му тъпим простотиите! А клубът гасне леко по-леко! В момента клубът прилича на човек който е катастрофирал и изпаднал в кома и всички чакат вече шест години да стане чудо и той да се събуди от тази кома!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Авг 25, 2014 11:54 am 
Аватар

Е то никой не вярвам да се появи и да ни спаси, така че сигурно това е изходът. Бащицата до кога ли мисли да го кара така?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Авг 25, 2014 11:56 am 
Аватар

Ти поне да се беше изкъпал преди да дойдеш :bigok
Бойо, не оставай с грешно впечатление, че хората ходят само на мачове да правят пози и да се снимат. Снощи имаше много чичаци, деца, жени, цели семейства. Те идват за да гледат Левски, но какво им остава като тия на терена са умрели пишки. За това на гостувания ходят повече хора от колкото на домакинства. Аз също искам да гледам на спокойствие мач, да си попеем в някой Ловеч от кеф, че футболистите ни са смачкали селяците или да видя някое 17 годишно момче от школата да счупи кръста на противниковите защитници и да забие някой страхотен гол. Да ама ПФК-то в момента не може да ни предложи това, остава ние сами да си създаваме емоциите, а да се откажа, няма да стане, изключено.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Авг 25, 2014 11:58 am 
Аватар

Росен написа:
Е то никой не вярвам да се появи и да ни спаси, така че сигурно това е изходът. Бащицата до кога ли мисли да го кара така?

Бащицата му дреме на кОра, за него това е фирма и си чака пари за нея! Ще подържа отбора колкото може та да не фалираме ептен и ще си чака до края. И до като може да издържи, издържи чакайки няколкото милиона дето си ги чака няколко години вече!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Авг 25, 2014 12:11 pm 

Suum cuique написа:
Тогава В група и ще можем да си правим шоуто, без да ни интересуват резултатите и това дали сърминьо може да си спре топката, или велев ще може да пробяга 10 метра.

Във В група по естествен път без дългове няма как да се отиде, все ще трябва да се купи лиценза на някой селски отбор, за да играем там... => губим си идентичността и биваме заливани c помия от всевъзможна сган. :smt006

Последна промяна sid на Пон Авг 25, 2014 12:11 pm, променена общо 1 път

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Авг 25, 2014 12:11 pm 
Аватар

Zeleniat написа:
ДипломатО написа:
Бойо, в момента единствената разлика между Левски и Славия/Локо Сф е точно сектор Б. Какво точно се очаква от хората? Да спрат да ходят и пеят като по този начин изразят протест?
Кажи какво да се прави. Аз си преебавам второ море заради тия олигофрени в сини екипи. Немам нерви да ги гледам колко са неможещи. На 99% съм сигурен, че форумът може да излъчи 11 човека, които няма как да са по-зле от тия малоумници.

Съжалявам, че се меся в диалога ви, но точно това е проблемът - огромното богатство, което има Левски, а именно сектор Б, не се използва, за да се защитят основополагащи идеи на левскарите като това собственикът ти да не бъде разорен комунист. Тъжно е, че имаше времена, когато във форума не се търпеше оправданието "А кой да дойде" и "Ти ли ще издържаш отбора", а сега това се превърна в основен отговор на въпроса, който "боде" очите на много левскари - защо сектор Б не обяви война на батков. Ясно, че язвителните отговори на този въпрос са "що ти не организираш", "отиди го кажи в очите на хората от фракциите". Когато обаче ръководиш фенклуб или фракция имаш и отговорности, които не включват само да защитаваш честта на Сектора във всеки един мач, а и например да се бориш, ако ще и радикално, със собственик като батков...

Във фенклуба или фракцията членуват 50-100-200 души, но ти очакваш те да се борят с Батков, докато останалите ще стоите отстрани и ще чакате някой да свърши работата, като междувременно ще му намирате хиляди кусури, ще цъкате с език и кълнете. Фенклубовте и фракциите са виновни за всичко, докато милионите левскари, които се интересуват само от футболната игра и мразят хореографии, факли и бомби, са невинни в своите желания и към тях никой не може да има претенции. Тяхната работа е само и единствено да критикуват отстрани, да дават акъл и да казват "аз никога не бих напсувал Гонзо, ама..."

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Авг 25, 2014 12:19 pm 
Аватар

http://gong.bg/bg-football/a-grupa/comm ... bor-294076

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Авг 25, 2014 12:37 pm 
Аватар

И на Стефан ли са му виновни феновете?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Авг 25, 2014 12:38 pm 
Tая статия ми плешивее нещо. Има и някаква друга повърня на александроглу.
Цитат:
Много често съм давал за пример публиката на лит(*кс-етрополе, именно по отношение на нейната прекомерна взискателност. Далеч по-добре е да бъдеш коректив, вместо при 0:3 да продължаваш да подскачаш от кеф, та никой от тези на терена да не може да разбере, че греши. Но понякога трябва трезво да се преценява кога е удачния момент да изразяваш именно по този начин протеста си. Трябва също така много умело да насочиш мерника към когото е необходимо. А не да стреляш напосоки. И напразно да хабиш куршумите си. Особено когато отбора ти е на първо място в класирането!

Баси, колко гадно, скучно, тъпо, несъстоятелно и ... вечно е да си с такъв манталитет.

Последна промяна El Hacendado на Пон Авг 25, 2014 12:42 pm, променена общо 1 път

Върнете се в началото

МнениеПубликувано на: Пон Авг 25, 2014 12:42 pm 
Аватар

Boyo, започваш да насаждаш чувства в мен, които не ми се иска. Ще се постарая следващия път в рамките на добрия тон да ти обясня, някой работи, като те видя. Но това трябва да е на някое домакинство, на което ще дойдеш на стадиона. Не крия, че години наред ме дразниш с неадекватните ти и незнайно защо КОМПЛЕКСАРСКИ коментари. Ако искаш разкажи своята история, какво си преживял в "Б" сектор, с какво момчетата са ти оставили травма в детството, държиш се като пълен аутист и само визията ти ми е пречила да направя каквото трябва досега. Ще се видим и ще поговорим, ако има смисъл въобще.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Авг 25, 2014 12:48 pm 

Седем:Едно написа:
Zeleniat написа:
ДипломатО написа:
Бойо, в момента единствената разлика между Левски и Славия/Локо Сф е точно сектор Б. Какво точно се очаква от хората? Да спрат да ходят и пеят като по този начин изразят протест?
Кажи какво да се прави. Аз си преебавам второ море заради тия олигофрени в сини екипи. Немам нерви да ги гледам колко са неможещи. На 99% съм сигурен, че форумът може да излъчи 11 човека, които няма как да са по-зле от тия малоумници.

Съжалявам, че се меся в диалога ви, но точно това е проблемът - огромното богатство, което има Левски, а именно сектор Б, не се използва, за да се защитят основополагащи идеи на левскарите като това собственикът ти да не бъде разорен комунист. Тъжно е, че имаше времена, когато във форума не се търпеше оправданието "А кой да дойде" и "Ти ли ще издържаш отбора", а сега това се превърна в основен отговор на въпроса, който "боде" очите на много левскари - защо сектор Б не обяви война на батков. Ясно, че язвителните отговори на този въпрос са "що ти не организираш", "отиди го кажи в очите на хората от фракциите". Когато обаче ръководиш фенклуб или фракция имаш и отговорности, които не включват само да защитаваш честта на Сектора във всеки един мач, а и например да се бориш, ако ще и радикално, със собственик като батков...

Във фенклуба или фракцията членуват 50-100-200 души, но ти очакваш те да се борят с Батков, докато останалите ще стоите отстрани и ще чакате някой да свърши работата, като междувременно ще му намирате хиляди кусури, ще цъкате с език и кълнете. Фенклубовте и фракциите са виновни за всичко, докато милионите левскари, които се интересуват само от футболната игра и мразят хореографии, факли и бомби, са невинни в своите желания и към тях никой не може да има претенции. Тяхната работа е само и единствено да критикуват отстрани, да дават акъл и да казват "аз никога не бих напсувал Гонзо, ама..."

Аз не мога да повярвам, че ако има организация от фенклубовете и фракциите не могат да се съберат поне 3 хиляди пред офиса на батков, което ще е нещо. В такъв случай ще дойдат и хора като мен, които не могат да организират такъв протест, но могат да участват. Прекланям се пред момчетата и момичетата, които дишат и живеят всяка секунда на Левски, но в обществото не може да се очаква всеки човек да е лидер и инциативен. Нормално е повечето хора да имат нужда от някой, който да ги "поведе". Лидерите трябва да увличат хората около себе си.

П.П. Надявам се, че няма да ми дадеш за пример протеста пред кантората на адвокатина от април, защото непонятно за мен фенклубовете останаха пасивни към протеста, ако се лъже ме поправи.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Авг 25, 2014 12:48 pm 
Аватар

Бойо иска да ни накажат 6-7 мача без публика! Написал го е черно на бяло. Огромен си.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Авг 25, 2014 12:55 pm 
Аватар

ДипломатО написа:

Пич, никъде не съм казал нищо подобно. Евала за всички дето да ходят до Ловеч и навсякъде. Единственото, което опонирам е някой да ми обяснява кой какъв Левскар е на базата на това кой бил отишъл и кой не :wink:

Wooden Pints написа:
Boyo, започваш да насаждаш чувства в мен, които не ми се иска. Ще се постарая следващия път в рамките на добрия тон да ти обясня, някой работи, като те видя. Но това трябва да е на някое домакинство, на което ще дойдеш на стадиона. Не крия, че години наред ме дразниш с неадекватните ти и незнайно защо КОМПЛЕКСАРСКИ коментари. Ако искаш разкажи своята история, какво си преживял в "Б" сектор, с какво момчетата са ти оставили травма в детството, държиш се като пълен аутист и само визията ти ми е пречила да направя каквото трябва досега. Ще се видим и ще поговорим, ако има смисъл въобще.

Не те познавам, но ако нещо не те кефи използвай опцията да ме скриеш и няма да виждаш публикациите ми :!:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Авг 25, 2014 12:55 pm 
Аватар

Kryten написа:
Бойо иска да ни накажат 6-7 мача без публика! Написал го е черно на бяло. Огромен си.

Ами кратуне, това по никакъв начин няма да промени позиционирането му пред телевизора. Него да го накажат тогава 6-7 мача без кабелна.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Авг 25, 2014 12:58 pm 
Аватар

Wooden Pints написа:

Boyo написа:
Не те познавам, но ако нещо не те кефи използвай опцията да ме скриеш и няма да виждаш публикациите ми :!:

Е как да ме познаваш, бе, пич. Тук 85% от форума ме познава. Но аз когато играе Левски не съм ти в хола, няма къде да си ме виждал. Не си играя и на площадката пред вас, не цъкаме и в една мрежа. Нямаме допирни точки. Но може би на 30ти ще се видим, ще ми е интересно да ти чуя обосновката, за цялата помия, която изливаш години наред, срещу сектора и някой водещи фракции на Левски

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Авг 25, 2014 1:00 pm 
Аватар

Предлагам да ни накажат да не играем на Герена до края на сезона. Така няма да има напрежение в момчетата и ще могат да играят спокойно, без да чуват как им викат качулките :bigok :strkstrk Тогава може и божи86 да вкара някой гол, сърминьо да си спре топката, а пачека дори и да играе :strkstrk :bigok

А ние ще си правим густото в дупницЪ и аскоу :lsfc1

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Авг 25, 2014 1:03 pm 
Аватар

FLAME написа:
http://gong.bg/bg-football/a-grupa/comment/slab-klub-slab-otbor-294076

Kaжете. На Стефан. Някой път. Да пробва. Да използва сложни изречения.
В 4-ти клас пишехме преразкази с по-добър литературен изказ...

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Авг 25, 2014 1:06 pm 
Аватар

На някой дали му се намира снимка на знамето "Качулките", благодаря

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Авг 25, 2014 1:07 pm 
Аватар

Не е истина какво се случва след всяка загуба.

Започвам да се чудя дали някои хора от тук са истински левскари или са от оня тип дето ходи само като биеме и сме силни.

Не съм го очаквал. Крайно тъпо ми е, да не кажа болно.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Авг 25, 2014 1:11 pm 
Аватар

Спрете да ги коментирате тия тъпаци. Те ще борят футболните хулигани и в частност сектор Б. Нямам търпение да видя как ще започне борбата на такива като Боян, Любен и т.н. телевизионни критици. :smt006

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Авг 25, 2014 1:19 pm 
Аватар

Факт е, че всички сме изнервени и измъчени до край заради последните кофти 4-5 години, и на всеки му избива нанякъде. Но ще е добре да не се разделяме и разединяваме, тъй като това ще ни изиграе негативи само и единствено на нас като фенове.
А и не знам защо така се нахвърлихте на Бойо. Снощи нямах възможност да отида в Ловеч, но по телевизора и по кадрите, които даваха, всички избухваха много жестоко. Чуваше се само и единствено публиката на Левски, ясно и отчетливо всяка една песен. А на "Дори да хулят и да мразят" бях вече ей така :smt007 . Единици като Бойо винаги ще има, а и винаги е имало. Може дори и да не са единици. Но реакцията според мен е да не им се обръща толкова внимание. Всеки с мнението си. :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Авг 25, 2014 1:30 pm 
Аватар

Ще има ли видео от сектора ? Че по тв-то доволно лудница беше.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Авг 25, 2014 1:31 pm 
Аватар

ТуристО написа:
Спрете да ги коментирате тия тъпаци. Те ще борят футболните хулигани и в частност сектор Б. Нямам търпение да видя как ще започне борбата на такива като Боян, Любен и т.н. телевизионни критици. :smt006

:!: :!: :!: :!: :!:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Авг 25, 2014 1:43 pm 
Аватар

Бойо не е единица. Това, че сега мрънка не означава, че винаги е било така. Относно тръстта доста неща са свършени от него,общо взето е човек с когото може да се разбере човек и не е от тези,които изплуваха след юбилея. Не е правилно за мен да се говори "Такива като Бойо "

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Авг 25, 2014 1:51 pm 
Аватар

Момчета и момичета, призовавам ви да се успокоите и да престанете да откачате при всяка загуба тая година. А, поврявайте, такива ще има още доста. Абсолютно излишно е след всяка да си режем вените и да искаме главите на всички, от Пачека до Гонзо. Това просто няма да се случи, и тия няма да заиграят по-добре. Сега целта ни (футболно) е някак да изкретаме до зимата в 6-цата, а после да се надяваме на някаква промяна. Непосредствената ни задача, обаче, е да натиснем колкото и както можем за генерална промяна в мисленето в тоя клуб. Както вече 100 пъти се повтори, все едно е кой ще играе отляво, когато целия клуб е тотално разграден двор. Да, ние сме футболен отбор и съществуваме заради футбола, да, свикнали сме да бием и трябва да бием, да, не трябва да позволяваме на всякакви селяни да си избиват комплексите. Но за съжаление стигнахме толкова надолу чисто организационно, че в момента победите и загубите са просто между другото. Ако не настъпи генерална промяна в клуба (не отбора - КЛУБА), не ни чака нищо добро, ако ще и шампиони да станем....

Така че концентрацията ни трябва да е в тая посока, а не в поредната загуба, която няма да е последна......

С ЛЕВСКИ И ЩЕ УМРА

www.bgblood.org
facebook: БОДК / BOVBD

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Авг 25, 2014 1:56 pm 
Аватар

Mr. Smith написа:
Бойо не е единица. Това, че сега мрънка не означава, че винаги е било така. Относно тръстта доста неща са свършени от него,общо взето е човек с когото може да се разбере човек и не е от тези,които изплуваха след юбилея. Не е правилно за мен да се говори "Такива като Бойо "

Така, Mr.Smith, да те подкрепя и поправя малко. Така:
"Това, че сега мрънка не означава, че винаги е било такä" - Напротив винаги е било така, винаги е мрънкал и плюл срещу сектор Б , нововъведеното понятие "качулки" , ултрасите и някой фракции
"Относно тръстта доста неща са свършени от него,общо взето е човек с когото може да се разбере човек" - ОК, това искам лично да го проверя, дали може да се води разговор с него и дали има смисъл и ще го направя. Колкото до тръста - безпорно е така
И последнотото написано от теб - наистина не е изплувал след юбилея, той просто никога не е бил изплувал, но си е на това положение от години, акитвен е в дадена сфера, но на мачове не му е приоритет да ходи

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Авг 25, 2014 1:59 pm 
Аватар

За втора точка ти гарантирам, познавам го,общувал съм с него нееднократно. Определено не е бил част от Сектора и определено има по-големи мрънкачи от него.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Авг 25, 2014 1:59 pm 
Аватар

Да попитам днес ли играе дубълът ? :smt031

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Авг 25, 2014 2:01 pm 
Аватар

За мача Литекс-Левски може да се говори в 2 посоки: манекенките на игрището и за Сектора.
1. Не знам Гонзо как ги тренира и какво им говори в съблекалнята преди мач, но всичките излязоха пребледняли и с насрани физиономии, сякаш ги чакаше екзекуция, ако не бият. А като изключим вратаря, всичките до един са опитни футболисти, на по 26-27 години, не е сериозно това, което стана.
Футболът е игра, забавление, трябва да носи радост и удоволствие и на нас, и на играчите. Тези в "Левски" в момента са чиновници с работно време и заплата. Просто всеки един от тях да се запита защо не изпитвам удоволствие от играта, защо всяка неделя съм насрана путка, харесва ли ми да съм путка, как мога да се променя...
Нека започнат един мач с настроение, с мисълта да се забавляват и да победят, а не всеки да си мисли: "Дано не дойде топката в мен"
Това им е главният проблем и там трябва да се работи.
2. За пръв път от 4 години изпускам гостуване в Ловеч и ми беше странно да го гледам по телевизията. Страхотен Сектор, 90 минути зверско пеене, единствената причина да изгледам мача докрай. За бомбите вече мисля, че си беше чиста провокация от ограничен брой хора, както беше и с плакатите за Хитлер миналата година. Може и да са глупости, все пак не съм бил там, така мисля. А за Ушев, нищо ново, под фуражка мозък не вирее.

Върнете се в началото
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 656 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20 ... 22  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]