forum.levski.com

Форум на привържениците на ФК ЛЕВСКИ
Дата и час: Нед Авг 03, 2025 12:25 am

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 656 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19 ... 22  Следваща
Автор Съобщение
МнениеПубликувано на: Пон Авг 25, 2014 8:35 am 

Не знам защо съществува някакво мнение в този форум, че който не е доволен от работата на Гонзо, го мрази, мрази Левски и цялата рода на Гунди до девето коляно или е платен трол, чорбар и т.н.

Това са пълни глупости, хората просто искат отбора да върви нагоре и търсят виновник, а невинни в случая няма, дори Царя.

Абсолютно никой не се съмнява, че Гонзо дава всичко, на което е способен за Левски, че и отгоре. Дори да се абстрахираме от споровете относно компетентността му на каквото и мнение да сме за нея, или това дали си е изпълнил/не е обещанията, с оставането си прави мечешка услуга на Левски, като несъзнателно легитимира Мустака (га умре...).

Секторът огромен снощи, смърт за ушев, но кога ще се почне с "Мустак, умри"?

И разбира се - независимо от резултатите, всички на Герена, синя лудница!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Авг 25, 2014 9:12 am 

Не мога да повярвам, колко много хора с миши сърчица може да има в този форум. Чак сега се прибирам от Ловеч и по-щастлив от загуба не съм бил никога. Левски ще пребъде, може да не е скоро, но този момент ще дойде, в това можем да бъдем сигурни. Както казах и в един друг пост, настанало е време за мъже, така че горе главите, в момента Левски сме ние, ние, ние и единствено ние. По-идеален момент от това да си избием кофти манталитета на българи и глорихънтъри и да не се влияем толкова много от случващото се на терена няма, така че отказване никакво.

ПП: Задължително трябва да има намеса от НКП с някаква декларация. Май месец след юбилея, ежедневието по улиците, сега Ловеч. Кога и да умреш все ше е късно, 1312...

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Авг 25, 2014 9:18 am 
Аватар

Както и други написаха - да правиш едно и също и да вярваш, че нещо ще се промени е меко казано наивно :smt005

И сигурно ще се изненадаш, ама поне 9 от 10 хора се интересуват от футбол имено заради случващото се на терена, това че на сектор Б им е по-важно как изглеждат на снимки, отколкото дали отбора побеждава е друга тема.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Авг 25, 2014 9:22 am 
Аватар

Синя Любов написа:
П.С.2 Ще има ли запис? :roll:

http://dox.bg/files/dw?a=aeff34c980

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Авг 25, 2014 9:26 am 

Добре де, кво е станало, че всички от другите сектори не правят нищо за промяна? Всички са ОК или всички са обезверени и ги няма на стадиона и само Сектор Б е там?

Кой се чака да направи какво?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Авг 25, 2014 9:27 am 
Аватар

За всичко сме си виновни само и единствено ние като фенове и никой друг! Защото търпим всичко, вместо още 2009 да изгоним този плевел ние спряхме протеста срещу него и започнахме да чакаме? А какво чакаме точно тези шест години? Явно да дойде някой и да ни дръпне шалтера, ей това!
-Чакаме бащицата да намери пари (има да си чакаме), но дори да намери той е показал, че е пълен инвалид като президент!
-Чакаме Гонзо да стане добър треньор и директор, чакахме преди 3 години, сага чакаме 4 месеца а развитие няма!
-Чакаме господин Иво да ни построи сектор (въпреки, че уж беше стадион)! Чакаме го вече почти две години, а хората по-света правят сектор като този за шест месеца? Но пък те имат финансиране, а ние чакаме господин Иво да ни направи сектор без финансиране!
-Чакаме играчите да играят, ма те тези играчи един Господ знае как са дошли при нас, кои чрез мениджърски връзки, кои са били резерви другаде, кои само тук са били взети и т.н. Да не говорим и как ги тренират изобщо и дали в този отбор има изобщо наченки за постройка и тактика!
-Чакаме школата да тръгне и да ни докара играчи и то наши, но тази школа години на ред беше само извинение на ръководителите за пред феновете и нищо повече! Дори сега хора като Ради Цонев, Краев и Мисяк седят резерви за сметка на дървета като Педро, Сърмов, Велев и Бедоя! Никой няма волята и смелостта да налага юноши нищо, че реално в момента е все тая кой играе!

Това в последните години е един безкраен ужас и както хората са казали по-добре „ужасен край – пред ужас безкрай!!!”
За мен пред нас като фенове в момента има два пътя и те са следните! Или като Локо Пд гоним паразитите от клубът и подобно на ПАО тръста поема клубът и спасява Левски от фалит. Или по-подобие на техните колеги от АЕК се връщаме в долните дивизии на чисто и тръгваме на горе! Друг вариант няма с Батков начело този клуб от ден на ден освен, че носи само наслада само на разни дребни душици (свине, жалти и други разни селяни), живеещи само да мразят Левски, унищожава клубът и като философия и идентичност!

Последна промяна We_Are_Levski! на Пон Авг 25, 2014 9:28 am, променена общо 1 път

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Авг 25, 2014 9:27 am 
Аватар

Бойо, много си добър в представителните извадки. Даже подозирам, че си социолог по професия. Тия 9 от 10 хора знаят ли, че за да вземеш нещо, първо трябва да дадеш? Седят си и си мислят, че някой в Левски им е длъжен и като започнем да бием, тогава ходят на стадиона.

Последна промяна Rsk на Пон Авг 25, 2014 9:37 am, променена общо 1 път

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Авг 25, 2014 9:33 am 

Не мога да си представя какъв човек трябва да си, за да не те интересува въобще резултата. Цял мач съм там викам, скачам пея и кво ли не, но дори и при най-тъпите мачове с гоцету и нефтохимик, сърцето ми тръпне при всяко докосване на топката, при всяка атака, при всеки гол. За да не ти пука за резултата, означава да не ти пука за Левски. Колкото и велик да е бил сектора, колкото и да си дал всички от себе си, колко и да се чувстваш горд от това, винаги остава горчилката, че някакви селяни те бият като тупан под път и над път. Това разбира се не означава, да оставиш отбора и да си седиш вкъщи, точно когато Левски има най-много нужда от теб :!:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Авг 25, 2014 9:47 am 

Това неинтересуване от резултатите може да се тълкува по много начини. :smt006 Естествено, че всички ни боли и не 9 от 10, а абсолютно всеки иска да гледа Левски такъв какъвто подобава да е, това което имах предвид беше, че с мачове, като този и онова 0:4 от Лацио на Герена няма как да ме е срам от нещо и колкото повече такива моменти преживяваме заедно, толкова повече бихме израстнали и надградили, като ниво.

Тая седмица с еклерите, като има 300 човека на Герена и всеки си е научил физиономията наизуст може би ще ме разбереш какво съм имал точно в предвид... батков вън, у-а, ама само на думи и в нета по форумите, нали...

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Авг 25, 2014 10:00 am 
Аватар

Пичове, буферите от Пловдив ни изнесоха лекция как се прави, еби му мамата. Точно за един ден можем да я изпъдим, свинята проклета. Нямал пари..като няма да става и да се маха. По-зле не може да стане. Не може Левски София да е брашняният чувал на А група. Ние сме футболен клуб, най-големият,най-обичаният и най-мразеният футболен клуб в България. Не сме оркестър, не сме Славия, не сме Локо София.. всички уроди, които винаги сме смазвали и унижавали да ни подритват като кучета. Абонатите от Ловеч да ни разнасят като брашнян чувал, някъв отхвърлен негър от цдна разнася 4 човека от нашите. Вечните абонати от цдна, винаги унижавани,откакто са създадени, да ни пеят "сини абонати", "жито,цветя". Срам,срам,срам. Гунди се върти в гроба, нямаме право повече да продължаваме така. Не мисля, че да викаш "Ние сме Левски София" в този момент помага с нещо на намиращият се в клинична смърт Левски. Вече доказахме, че сме повече от всички, пълним си секторите в тези кошмарни времена, нещо,което съветските мишки не могат и да сънуват. Но всичко си има граници.

Последна промяна Привърженикът на Пон Авг 25, 2014 10:33 am, променена общо 1 път

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Авг 25, 2014 10:03 am 
Аватар

Буферите от Пловдив, които след като изгониха Коко изиграха вече и първия тото мач ли? :lol:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Авг 25, 2014 10:14 am 
Аватар

Разочарован съм от онея на терена, но най-много съм разочарован от публиката.Не от подкрепата,която за пореден път беше на високо ниво, а съм разочарован от това, че след края на мача, когато дойдоха некадърниците да поздравят публиката, някой от феновете почнаха да ги аплодират :ohmygod2 :ohmygod2 :ohmygod2 Вместо да получат само освирквания и храна те им пляскат.ВИЕ НОРМАЛНИ ЛИ СТЕ БЕ ХОРА !!! Това не е Левски!!! В Левски няма място за некадърници!!!В Левски нямат място хора, които взимат такива играчи!!! Искам да кажа на малките фенове, че Левски не е това, което беше!!! В Левски не се допускаха некадърни играчи и когато имаше някой такъв след мача не му ръкопляскахме.Истината е тази, че некадърниците не са виновни, виновни са тези които ги доведоха и тези които ги пуска да играят.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Авг 25, 2014 10:16 am 
Аватар

Привърженикът написа:
Точно за един ден можем да я изпъдим, свинята проклета. Нямал пари..като няма да става и да се маха.

Ако намериш 20 милиона за дълговете го правим до края на деня, а свинята сама ще си тръгне.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Авг 25, 2014 10:25 am 
Boyo написа:
Както и други написаха - да правиш едно и също и да вярваш, че нещо ще се промени е меко казано наивно :smt005

И сигурно ще се изненадаш, ама поне 9 от 10 хора се интересуват от футбол имено заради случващото се на терена, това че на сектор Б им е по-важно как изглеждат на снимки, отколкото дали отбора побеждава е друга тема.

А ти какво промени и с какви очи точно коментираш "сектор б"? :lol: Хората се прибират по нощите и точно ти - вечната контра и вечния мрънкалник - ще иронизираш, че съм бил аз в Ловеч, за да се снимам. Не се ли усещаш колко жалко е това? Защо не си затраеш веднъж и не си направиш верно на spss един статистически анализ кой ходи на мач, за да се снима и кой не ходи, защото това не е "неговият Левски". След това плачеш защо юбилея нямал такъв ефект.

Върнете се в началото

МнениеПубликувано на: Пон Авг 25, 2014 10:28 am 
Аватар

Stahlgewitter написа:
RIR написа:
circaman написа:
Човек, ако ви вярва на писаниците, ще си представи, че ядреният холокост е факт. :lol:

А, малко да поразходим конете преди "форумните качулки" да са се прибрали от Ловеч. :bigok

Не си спрял да ревеш,че няма да има домакинство от 3-4 страници,кое те кара да заставаш срещу своите?Така са решили така са го направили,не те разбирам.

Мислех да ти отговоря и да се опитам да ти обясня, но както аз не те разбирам, така и ти няма да ме разбереш.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Авг 25, 2014 10:37 am 
Аватар

El Hacendado написа:
А ти какво промени и с какви очи точно коментираш "сектор б"? :lol: Хората се прибират по нощите и точно ти - вечната контра и вечния мрънкалник - ще иронизираш, че съм бил аз в Ловеч, за да се снимам. Не се ли усещаш колко жалко е това? Защо не си затраеш веднъж и не си направиш верно на spss един статистически анализ кой ходи на мач, за да се снима и кой не ходи, защото това не е "неговият Левски". След това плачеш защо юбилея нямал такъв ефект.

Иронизирам единствено опитите да се насадят няколко безумни тези като тове, че тези дето отишли вчера в Ловеч са спасителите на Левски и само благодарение на тях съществувал този клуб и като това, че нямало значение какво става на терена и дали отборът побеждава.

Вчера прочетох много добре синтезирано всичко в няколко думи - ако Левски не беше правил големи победи в миналото, тези дето сега говорят, че победите нямали значение едва ли въобще щяха да са от Левски...

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Авг 25, 2014 10:38 am 
Със сигурност ти нямаше да си от Левски.

Върнете се в началото

МнениеПубликувано на: Пон Авг 25, 2014 10:47 am 
Аватар

А ти защо не си от Академик София или Септември, като футбола няма значение за теб?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Авг 25, 2014 10:57 am 
Аватар

Ти нормален ли си, бе. Защо не бил от Академик София :ohmygod2

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Авг 25, 2014 11:00 am 

Е много ясно, че поне 70-80% от левскарите са станали от Левски заради силните игри и победи на отбора. Хората които са от Левски, благодарение на своите и бащи и дядовци не ми се струват толкова много. Нас като деца ни интересуваше само кой е най-силен и кой е първи. Едва ли на 7-8 годишните ги интересува кой отбор е комунистически и т.н.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Авг 25, 2014 11:04 am 
Бойо, ти ли ще определяш футбола колко значение има за мен? Ти си мислиш, че тия, които ходят на стадиона им е през кура за футбола?! Просто обичаме да си подкрепяме отбора наживо и с пълна сила, да се срещнем с приятели и да направим опит като се приберем по нощите след някой резил поне да можем да си кажем, че сме си защитили името - белкем успеем да заспим. Като това е незначително за теб, просто не повдигай темата. И във всяка по-голяма агитка хората отиват, за да си направят купона, дискотеката и.т.н. Остави ги там малоумниците да скачат и пеят и си гледай всичко друго.

Върнете се в началото

МнениеПубликувано на: Пон Авг 25, 2014 11:10 am 
Аватар

Бойо, в момента единствената разлика между Левски и Славия/Локо Сф е точно сектор Б. Какво точно се очаква от хората? Да спрат да ходят и пеят като по този начин изразят протест?
Кажи какво да се прави. Аз си преебавам второ море заради тия олигофрени в сини екипи. Немам нерви да ги гледам колко са неможещи. На 99% съм сигурен, че форумът може да излъчи 11 човека, които няма как да са по-зле от тия малоумници.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Авг 25, 2014 11:26 am 
Аватар

Мен ме е срам да чета глупостите на някои хора в този форум.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Авг 25, 2014 11:31 am 

Аз не мисля че Левски струва 20 милиона в момента.Няма нормален човек (хора),който биха дали тези пари за нещо неработещо.Какъвто и бизнес да правиш колкото и пари да си налял ако резултата е като този няма как да си върнеш парите .Вместо да се мрънка по форумите,най доброто решение е 50 000 Левскари по 250 лева на година за 3 години и клубът ще почне да се самоиздържа .Нужна е ясна стратегия ,прозрачност както и хора ,който да носят отговорност , но не като сега аз съм виновен и до там .Най добре да си внесем от чужбина.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Авг 25, 2014 11:32 am 
Аватар

Левски не струва 20 милиона, но има 20 милиона задължения :idea: Такива дето не са към Батков.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Авг 25, 2014 11:36 am 
Аватар

Аз винаги съм мислел, че Левски е длъжник само на Батков

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Авг 25, 2014 11:37 am 

ДипломатО написа:
Бойо, в момента единствената разлика между Левски и Славия/Локо Сф е точно сектор Б. Какво точно се очаква от хората? Да спрат да ходят и пеят като по този начин изразят протест?
Кажи какво да се прави. Аз си преебавам второ море заради тия олигофрени в сини екипи. Немам нерви да ги гледам колко са неможещи. На 99% съм сигурен, че форумът може да излъчи 11 човека, които няма как да са по-зле от тия малоумници.

Съжалявам, че се меся в диалога ви, но точно това е проблемът - огромното богатство, което има Левски, а именно сектор Б, не се използва, за да се защитят основополагащи идеи на левскарите като това собственикът ти да не бъде разорен комунист. Тъжно е, че имаше времена, когато във форума не се търпеше оправданието "А кой да дойде" и "Ти ли ще издържаш отбора", а сега това се превърна в основен отговор на въпроса, който "боде" очите на много левскари - защо сектор Б не обяви война на батков. Ясно, че язвителните отговори на този въпрос са "що ти не организираш", "отиди го кажи в очите на хората от фракциите". Когато обаче ръководиш фенклуб или фракция имаш и отговорности, които не включват само да защитаваш честта на Сектора във всеки един мач, а и например да се бориш, ако ще и радикално, със собственик като батков...

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Авг 25, 2014 11:45 am 

Явно тези 20 милиона са проблема.Което значи че ако Патков си замине и няма кой да ги плати сме фалит.Ние и с него сме фалит няма правилно решение в случая.Нещата са прости или Патков или В група.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Авг 25, 2014 11:47 am 
Аватар

Росен написа:
Аз винаги съм мислел, че Левски е длъжник само на Батков

Докато беше така нямаше проблем, но вече не е. Хората не си дават сметка доколко е затънал Батков в лайната. Мисли за Титаните ама да кажем без неплащането на заплати и масово разтрогване и съдене на клуба.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Авг 25, 2014 11:50 am 
Аватар

Лошо, значи сериозно сме го загазили.

Върнете се в началото
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 656 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19 ... 22  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]