forum.levski.com

Форум на привържениците на ФК ЛЕВСКИ
Дата и час: Нед Авг 03, 2025 1:12 am

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 656 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3, 4, 5 ... 22  Следваща
Автор Съобщение
МнениеПубликувано на: Пон Авг 18, 2014 1:30 pm 
Аватар

Oachkatzlschwoaf написа:
В Ловеч този път ще е нещо страшно. :smt006 Само от Полковник Свещарово тръгват три кули, вътре само тежки арендатори, но и с аграрни навици. Преди мача имат организирано 10 на 10 с наци-скин фракцията на отбора на с. Полковник Мариново, с които си имат стара вражда на личностна основа. След това се вливат в редиците на лавината, бием се в Български изрод с помаците, бой по бензиностанциите с татарите, бой в града на караулката с гагаузи и арнаути, бой на стадиона между нас си, когато няма други, бой след мача с ушев на малкия паркинг, камъни, мамъни, миниум, бронз, калий, бой по пътя с някви хора по отбивките и си се прибираме.
Резултат, според мен 0:2

Само бой?! Нещо по-софт нямали да има? Некоя Непомашка поДка,нямали да изчокаме? :smt026

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Авг 18, 2014 1:32 pm 
Аватар

Как поДка бе :ohmygod2 :ohmygod2 :ohmygod2 :ohmygod2 Бан ли искаш, не мога да разбера...... :slap

С ЛЕВСКИ И ЩЕ УМРА

www.bgblood.org
facebook: БОДК / BOVBD

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Авг 18, 2014 1:35 pm 
Аватар

Опа sorry! НепомашкИ ГаЗ!! :bigok

Последна промяна THE BLUE BEAST на Пон Авг 18, 2014 3:15 pm, променена общо 1 път

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Авг 18, 2014 3:10 pm 
Аватар

Подките са за сране, не за ебане :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Авг 18, 2014 3:49 pm 
Аватар

Като тая на аватаарО ти ли? :bigok

Едно от вълшебните гостувания. Забавлявайте се. Ето и малко лирика по въпроса.

Дружно да се съберем
И жужето да ебем
А пък то отворило уста
Глътна всичкитО лайна - незвестен пройдоха.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Авг 18, 2014 6:03 pm 
Аватар

Mr. Smith написа:
Мен ме вълнува въпроса, при положение, че Дихонов е налице, ще уважим ли пИтричев :bigok или старата традиция, че преди дерби се пее жАлта кочина и Цьецу Васильев, а преди мач с жАлтитИ се пее Свине минеет ще се спази :bigok

На гостуванията в Овеч се пеят песните на локо пловдив. Последният път като ходихме с рейсовете, едно момче с видимо изтрадала физиономия, след като на му надухме главата с 1000 хулигана, чико ще прегърне и т.н. ни попита- абе момчета, вие от локото ли сте :loser2

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Авг 18, 2014 6:14 pm 
Аватар

Ей, буфер :bigok
Сега новият ми фаворит е " Майка ви даеба жАлти турци, жАлти турцииии " :strkstrk

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Авг 18, 2014 6:36 pm 

Insomnia написа:
freak|joe написа:
И тук да питам: Трябва ми някой, който ще тръгва от Бургас за Ловеч, твърде е вероятно да ми трябва местенце на отиване. Връщането ще е към София по други канали. Въпросът е дали ще се намери местенце за мен в посока Микре :lol:

Миналата година бях в подобно положение. Мислех да хвана автобус до Стара Загора и да вися цял ден, докато дойде време за автобус към Плевен, който спира в Ловеч. :lol: Общо взето бяха големи схеми и не си струваше. Затова се прибрах директно до София и оттам тръгнах за мача. Та те съветвам и ти да направиш това. С магистралата ще ти отнеме 3 часа път и ще има достатъчно време, ако тръгнеш сутринта от морето. :)

Нямам кола иначе щях да ходя директно и да не се занимавам.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Авг 18, 2014 9:04 pm 
Аватар

antonatan написа:
Mr. Smith написа:
Мен ме вълнува въпроса, при положение, че Дихонов е налице, ще уважим ли пИтричев :bigok или старата традиция, че преди дерби се пее жАлта кочина и Цьецу Васильев, а преди мач с жАлтитИ се пее Свине минеет ще се спази :bigok

На гостуванията в Овеч се пеят песните на локо пловдив. Последният път като ходихме с рейсовете, едно момче с видимо изтрадала физиономия, след като на му надухме главата с 1000 хулигана, чико ще прегърне и т.н. ни попита- абе момчета, вие от локото ли сте :loser2

:smt005 :smt005 :smt005 Бяхме със ' сините птици' на Кремиковци, 5 часа в едната посока сме го пяли, чуйек, верно, че момчето ни питА видимо изтерзан :smt042 :strkstrk

Само песничката за Белите орли не е пята на тоя трип, дейба, трябва да се включи в репертоара :bigok :lsfc3 :lsfc3

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Авг 18, 2014 9:14 pm 
Аватар

Ще има ли екскуризия, че се чудя как да стигна точно :lol:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Авг 18, 2014 9:21 pm 
Аватар

Лабрадор написа:
antonatan написа:
Mr. Smith написа:

:smt005 :smt005 :smt005 Бяхме със ' сините птици' на Кремиковци, 5 часа в едната посока сме го пяли, чуйек, верно, че момчето ни питА видимо изтерзан :smt042 :strkstrk

Само песничката за Белите орли не е пята на тоя трип, дейба, трябва да се включи в репертоара :bigok :lsfc3 :lsfc3

" Кой ще чука Белите орли ", "Плувай, плувай лилаво лайно " и " Голяяяям мааааач " са класиката в жанра и ако се пеят ще напишат нова страница в историята на Lovech away :strkstrk

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Авг 18, 2014 10:48 pm 
Аватар

В кръга на песните за гостуване пееше ли се в автобусите до Стара Загора култовата:
Ние пием, а Ицо кара,
само Левски и КУР за Зара!

:lsfc3 :lsfc3 :lsfc3

Ако не, може и нея мощно на repeat 4 часа. :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Авг 18, 2014 11:04 pm 
Аватар

Аз на тоя рейс му дръпнах аварийната спирачка на магистралата, при условие, че преди това шоферчето изрично ми каза, че съм седнал до нея и да внимавам :smt005 :smt005 :smt005 :bigok Батката как разри по пътеката, как не ме уби там, не знам :smt005 :smt005

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Авг 19, 2014 12:58 am 
Аватар

Ще Обием Краси и оранжевите педерасиии :smt026

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Авг 19, 2014 1:06 am 
Аватар

За away песни, всеки, пребивавал във влака навръщане от Враца 2012 г. знае какво е циклеж и простотия. :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Авг 19, 2014 1:12 am 
Е то Враца цялото гостуване тогава беше епично. Некъв чичак до нас докато си правиме аржентината второто полувреме скача, гледа ни по едно време и едвам успя да ни каже - "не мога повече момчета, не съм създаден за това, викайте и за мен" и седна под лентите на сянка и това му беше. Друго деденце пък си заеба внучето и изпадна в някакъв транс. :smt005 Аз лично разбрах резултата след мача.

На Враца 2013 от друга страна им срахме на стадиона :lol: 101% УЛТРА :bigok

Върнете се в началото

МнениеПубликувано на: Вто Авг 19, 2014 2:29 am 
Аз така и не разбрах кой се беше насрал на последната Враца :bigok 101% не е Маслината, той даже не беше влязъл на стадиона :smt005

Върнете се в началото

МнениеПубликувано на: Вто Авг 19, 2014 2:44 am 
Аватар

Некъв скандален пич, принципно е на всеки мач, но винаги крайно неадекватен, а в случая май алко'оло беше разредил не само кръвта. :strkstrk Миризмата беше по-тегава от на военна димка, деба. :smt005

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Авг 19, 2014 6:55 am 

СиняИдея написа:
За away песни, всеки, пребивавал във влака навръщане от Враца 2012 г. знае какво е циклеж и простотия. :bigok

Ше ви сеееееереме, ше ви серемее :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Авг 19, 2014 10:20 am 
Аватар

mech0 написа:
В кръга на песните за гостуване пееше ли се в автобусите до Стара Загора култовата:
Ние пием, а Ицо кара,
само Левски и КУР за Зара!

:lsfc3 :lsfc3 :lsfc3

Ако не, може и нея мощно на repeat 4 часа. :bigok

Е тая песен се превърна в легенда. :smt005

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Авг 19, 2014 11:11 am 
На тая Враца имаше някакъв пред нас, който ЦЯЛ мач къртеше бетонния ред, защото му беше паднала цигарата между бетона и не можеше да я изкара. ЦЯЛ МАЧ!!!!! Накрая, към 70-та минута, един се смили и му даде цигара, онзи я погледна, сложи си я зад ухото и... продължи да кърти бетона, за да си намери цигарата! :bigok Накрая с другия му приятел обединиха сили и изкъртиха сигурно 100кг. парче бетон, но цигарата не я откриха :cry: Ултра крайно гостуване. Нямаше ни един нормален. Отново... И за капак онзи, дето се насра върху знамето :bigok А Маслината кротичко си пиеше от бутилка черешова ракия пред сектора, както винаги нямаше късмет да влезе на мача. :bigok

Върнете се в началото

МнениеПубликувано на: Вто Авг 19, 2014 12:21 pm 
Аватар

Ебати тъпияТ час! Кур за бефесе, кур за бефесе

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Авг 19, 2014 12:46 pm 
Oчевидци ми разказаха, че оня дето се е насрал бил с къси бели панталони и е бил от пътуващите с влака. :lol: Явно беше ял нещо с морковчета и царевички. Сладур.

Върнете се в началото

МнениеПубликувано на: Вто Авг 19, 2014 1:09 pm 
Аватар

Oachkatzlschwoaf написа:
На тая Враца имаше някакъв пред нас, който ЦЯЛ мач къртеше бетонния ред, защото му беше паднала цигарата между бетона и не можеше да я изкара. ЦЯЛ МАЧ!!!!! Накрая, към 70-та минута, един се смили и му даде цигара, онзи я погледна, сложи си я зад ухото и... продължи да кърти бетона, за да си намери цигарата! :bigok Накрая с другия му приятел обединиха сили и изкъртиха сигурно 100кг. парче бетон, но цигарата не я откриха :cry: Ултра крайно гостуване. Нямаше ни един нормален. Отново... И за капак онзи, дето се насра върху знамето :bigok А Маслината кротичко си пиеше от бутилка черешова ракия пред сектора, както винаги нямаше късмет да влезе на мача. :bigok

Тоя го бях забравил с цигарата :smt005 Не видя нищо от мача, цял мач копа.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Авг 19, 2014 5:41 pm 
Аватар

Тази Враца ли беше в която Лабрадора е правел крайно-десно-скандални изпълнения :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Авг 19, 2014 5:51 pm 
Аватар

Изцяло баскетболна публика :smt038 :smt061

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Авг 19, 2014 7:07 pm 
Аватар

Mr. Smith написа:
Тази Враца ли беше в която Лабрадора е правел крайно-десно-скандални изпълнения :bigok

Не, но и онази беше смърт :lol:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Авг 19, 2014 7:57 pm 
Аватар

Е просто няма такива бисери,каквито изчетох У темата!!! :losers

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Авг 19, 2014 8:57 pm 

Доволно ме развеселихте :lol: Направо да се прави тема за подобни истории от гостувания, по смешна ще е от вицосбирката :lol:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Авг 19, 2014 8:58 pm 
Аватар

Чакаме историите за гостуванията на риботрепеца. :blass

Върнете се в началото
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 656 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3, 4, 5 ... 22  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]