forum.levski.com

Форум на привържениците на ФК ЛЕВСКИ
Дата и час: Вто Сеп 16, 2025 6:03 am

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 15225 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 367, 368, 369, 370, 371, 372, 373 ... 508  Следваща
Автор Съобщение
МнениеПубликувано на: Вто Авг 12, 2014 7:49 pm 

Що и Меситу бе :ohmygod :smt005

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Авг 12, 2014 7:51 pm 

Счупихме тъпомера за пореден път. Кунчев ок, ама Димитров пък защо? :ohmygod Копаем дъното..

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Авг 12, 2014 7:52 pm 
Аватар

Абе виж кво пише в статията, той не ще да е резерва. Ама иначе 'копаем дъното' като махнем резервния бек.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Авг 12, 2014 7:52 pm 
Аватар

Къде пише за Димитров?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Авг 12, 2014 7:55 pm 

Тъкмо повече шансове за Орачев и Ташев. :) Нали искахте юноши? :)

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Авг 12, 2014 7:56 pm 
Аватар

Kocito_Kalki написа:
Цитат:
Няма да привличаме нов вратар. Чакаме Пламен Илиев да се оправи, имаме Кристиян Узунов от набор 95 и Наумовски", каза Гонзо по повод освобождаването на стража Стефано Кунчев и треньора на вратарите Руслан Михайлов.

Прочети повече на: http://www.sportal.bg/news.php?news=503149

Александър Любенов май не го броят за жив :ohmygod

Гледай видеото, махни ги тея спирталци! Гонзо ясно казва Александър Любенов.

Admirer написа:
Къде пише за Димитров?

в бонг

Тъпото е че Гонзо и от ръководството на локо сф 20 пъти казаха че са спазарили бездарника Антон Огнянов и въпреки това тоя още продължава да влиза в групите, даже сега ще изгонят Ради, което е поредния абсурд на Гонзо :smt012

Последна промяна deus на Вто Авг 12, 2014 8:01 pm, променена общо 1 път

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Авг 12, 2014 7:59 pm 

Kryten написа:
Абе виж кво пише в статията, той не ще да е резерва. Ама иначе 'копаем дъното' като махнем резервния бек.

Проблемът не е в това, че махаме "резервния бек", а че го махаме месец след като сме го взели, а оная гнида ПД35 ще се пенсионира тука. Кажи честно смяташ ли, че Димитров е по-слаб от Крумов? :wink:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Авг 12, 2014 8:00 pm 
Аватар

Не смятам, ама ако той иска да се маха какво да направим? Много ясно пише, че той иска да си ходи.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Авг 12, 2014 8:01 pm 
ПД35 явно няма проблем с това да е резерва :bigok Разбира се криво му е, че не е твърд титуляр предвид качествата и визиката му, но момчето явно отчита моментната си слаба форма и няма против да стои резерва. Поне е лоялен към отбора!

Върнете се в началото

МнениеПубликувано на: Вто Авг 12, 2014 8:10 pm 

:lol: :lol: :strkstrk :bigok ПД35 завинаги в нашите сърца!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Авг 12, 2014 8:11 pm 
Аватар

deus написа:
Kocito_Kalki написа:
Цитат:
Няма да привличаме нов вратар. Чакаме Пламен Илиев да се оправи, имаме Кристиян Узунов от набор 95 и Наумовски", каза Гонзо по повод освобождаването на стража Стефано Кунчев и треньора на вратарите Руслан Михайлов.

Прочети повече на: http://www.sportal.bg/news.php?news=503149

Александър Любенов май не го броят за жив :ohmygod

Гледай видеото, махни ги тея спирталци! Гонзо ясно казва Александър Любенов.

Admirer написа:
Къде пише за Димитров?

в бонг

Тъпото е че Гонзо и от ръководството на локо сф 20 пъти казаха че са спазарили бездарника Антон Огнянов и въпреки това тоя още продължава да влиза в групите, даже сега ще изгонят Ради, което е поредния абсурд на Гонзо :smt012

Кога ще почнете да четете бе, момчета и момичета?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Авг 12, 2014 8:12 pm 
Аватар

ПД35 от малък е свикнал да свири втора цигулка, още навремето Диян Петков се е чудел дали да го хвърли като къмшот, ама заради брат му Галин се изхвърлил кат нерез в поДката :smt006 Това ми го разказва Иво Димов на една раздумка във Варна преди години :wink:
А вие знаехте ли, че Пачека има брат близнак - Галин, който е титуляр в Хасково :bigok Да го привлечем и него ко ши кайти :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Авг 12, 2014 8:13 pm 
Аватар

Е той игра в Нефтохимик и играха двамата, а Пачека вкара гол :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Авг 12, 2014 8:34 pm 

Статията в Гонг само спекулира относно причините за евентуалното напускане на Ради Димитров. Това, че иска непременно да е титуляр са само предположения.

Въобще не мисля, че Р. Димитров е по-слаб от Крумов. Ако той си тръгне оставаме без резервен десен бек, да не говорим, че в Славия съм го виждал и да играе като централен защитник.

Като сме тръгнали да разкарваме Месито ще може ли и с него да си замине Бедоя? Тоя е испанския Кевин Бру. Не играе добре дефанзивно, предпочита да подава вместо да шутира към вратата, но за това пък посовете му не се получават нещо.

Между другото, има официално потвърждение, че Петър Колев ни става пом. треньор от утре.

Цитат:
Помощник-треньорът Петър Колев започва работа в “Левски” от утре. Той се е срещнал и разбрал на 100 процента с Георги Иванов. Колев е дясната ръка на Димитър Димитров-Херо от няколко години.

Последна промяна SZ_FEN на Вто Авг 12, 2014 8:53 pm, променена общо 1 път

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Авг 12, 2014 8:52 pm 
Ама и тук логика голяма се вкарва. Що се обявявал сега треньора за зимата, каква мотивация щели да имат играчите :shock:
Ами мотивацията им е да играят на върха на путкенските си възможности, за да могат а) да останат при новия треньор и/или б) ако ги разкарат, да си намерят приличен отбор различен от Полковник Свещарово, където ще бъдат резерви, защото първо трябва да изгледат няколко мача на бай Мирчо, как взима защитниците през кръста още в тяхната половина, и чак след като усвоят това, може евентуално да започнат титуляри в Атлетико Полковник Свещарово. :smt059
И като се мърдосват няколко месеца какво по-точно ще правят тогава зимата като ги изгонят и предвид мърдосването им никой, освен Полковник Свещарово, не би им предложил договор? Футболисти са, много са тъпи, ама чак пък толкова...
Дори Младо Гадже, който знае, че е "неприкосновен" и никой няма да го бутне, затова и играе като полов орган на жена, според мен би имал едно наум.
Херо и Хитлер са едно - на Левски титла носят лятото.

Върнете се в началото

МнениеПубликувано на: Вто Авг 12, 2014 9:10 pm 
Аватар

Ако махането на Меситу се потвърди ще затвърди мнението ми, че аматьорщината е разложила всичко смислено във ФК Тодорини кукли.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Авг 12, 2014 9:12 pm 

FLAME написа:
Ако махането на Меситу се потвърди ще затвърди мнението ми, че аматьорщината е разложила всичко смислено във ФК Тодорини кукли.

+ 1

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Авг 12, 2014 10:34 pm 
Аватар

Херо докато дойде ние ще сме се класирали вече в долния плейоф.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Авг 12, 2014 11:06 pm 

https://www.facebook.com/photo.php?v=10 ... 90&fref=nf
Перфектен за Левски не искам много пари , някой да го предлага на Гонзо !!!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Авг 12, 2014 11:11 pm 
Аватар

Кока-Кольо написа:
Поне едно нещо ми дава малко оптимизъм. Явно са се разбрали с Херо до нова година на скаутва, което ще ни даде възможност за първи път от бая време да уцелим някаква читава селекция

Хващаме ли бас, че селекцията ще ни е в добре познатия стил от последните години? Каса бира?

Впрочем Гонзо вече изгони една трета от тези ,които доведе последните 2 месеца :smt007
Единственият подобен случай в световния футбол е Стойчо Младенов като изгони цялата си нова селекция след Мура :lol:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Авг 13, 2014 12:39 am 
Аватар

Трябва да очетем 3 много добри неща, които се случиха за последните 24 часа:

1. Херо идва от зимата - ще започне на чисто да води отбор и подготовка.
2. Стефано вече не е при нас.
3. Руслан Михайлов най-сетне не е треньор на вратарите.

Дано сега и Екимов изхвърчи.

За сметка на това не харесвам новината, че може да освободим Радо Димитров. Още с нищо не е доказал, че е некадърен и не става. :smt003 Освен това оставаме без алтернатива на Пламен Крумов отдясно.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Авг 13, 2014 1:34 am 
Аватар

Гаранция до 3-4 седмици ще четем:

"Левски с рокади в защитата преди мача с *****"

Георги Иванов-Гонзо е принуден да търси алтернатива на десния бек, след като Пламен Крумов отпада за мача с *****. Най-вероятно от дясно на защитата ще играе Роман Прохазка, тъй като "сините" нямат друга алтернатива на този пост. :lol:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Авг 13, 2014 2:23 am 
Аватар

Ако съм мениджър на фирма, и на интервю за работа дойдат, Балтанов и Димитров.И аз ги питам за тяхния опит и като какви са работили.Преценя че ще ми свършат работа, обявявам на всички в фирмата че те идват и ще помогнат за развитието.И накрая след 1-2 месеца ги изгона, какво значи?Че аз съм сляп и са ме излъгали те самите?Че съм пълен идиот и не си разбирам от работата? Или просто има някой над мен който ми спуска баници с късмети? :loser2

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Авг 13, 2014 3:05 am 
Аватар

:bann3

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Авг 13, 2014 5:32 am 

BLUE HONOUR написа:
Ако съм мениджър на фирма, и на интервю за работа дойдат, Балтанов и Димитров.И аз ги питам за тяхния опит и като какви са работили.Преценя че ще ми свършат работа, обявявам на всички в фирмата че те идват и ще помогнат за развитието.И накрая след 1-2 месеца ги изгона, какво значи?Че аз съм сляп и са ме излъгали те самите?Че съм пълен идиот и не си разбирам от работата? Или просто има някой над мен който ми спуска баници с късмети? :loser2

Аз мисля същото и за случая със Стефано Кунчев. Един посран мач и го разкарахме нищо, че е от има няма 3-4 седмици в отбора. Не ми е ясно с когото трябваше да се е сработил за това време.

След тази случка, вратарите ни ще излизат с предварително посрани гащи, знаейки, че един провален мач ще ги изхвърли от отбора.

Последна промяна SZ_FEN на Сря Авг 13, 2014 2:00 pm, променена общо 1 път

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Авг 13, 2014 6:05 am 
Аватар

За съжаление не е само един мач. Гледах ги всичките мачове дотук (както предполагам и ти) и не знам дали е слаба форма, липса на качества или водка в големи количества, но този е като "човек със закъснител" :loser2
Много правилно го пратиха да почива. Надявам се само да не сме му платили неустойка.

П.П. На тоя от ден първи нито коментарите му бяха както трябва, нито мотивацията.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Авг 13, 2014 6:13 am 
Аватар

Бе намирисва на нещо цялата история.Аз който не съм скаут знам за идиотските изцепки извън, и на терена направени от лицето Кунчев.Не за първи път прави такива изпълнения като на мача ни с бирои.И ако аз знам че тоя е такъв калъф, защо ще го взимам в отбора?Аз съм сигурен че ако не му беше проличало ЧАК толкова много на мача с Берое, дори нямаше да има кой нещо да му каже, и още щеше да си е при нас.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Авг 13, 2014 6:53 am 
Аватар

Някъде имаше коментар на Гонзо, че се е доверил на Руслан за качествата му. Явно трябва да внимава на кого се доверява и да изгради добър екип около себе си. Това за съжаление иска време, което той няма.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Авг 13, 2014 8:41 am 

Само аз ли никъде не намирам, че Гонзо иска да гони Димитров ? Това което прочетох е, че Димитров иска да се маха, щото не му харесвало да е резерва :roll:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Авг 13, 2014 8:44 am 
Аватар

Между другото не знам каква селекция ще прави Херо зимата, ама ние пари за играчи нямаме. А зимата и свободните агенти не струват, защото добрите са ги обрали през лятото.

Върнете се в началото
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 15225 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 367, 368, 369, 370, 371, 372, 373 ... 508  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]