forum.levski.com

Форум на привържениците на ФК ЛЕВСКИ
Дата и час: Вто Сеп 16, 2025 10:38 am

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 15225 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 365, 366, 367, 368, 369, 370, 371 ... 508  Следваща
Автор Съобщение
МнениеПубликувано на: Вто Авг 12, 2014 2:25 pm 
Аватар

Абсурдно е някои от двамата да се задържи на поста си, заради това, че Гонзо в своята постоянна грижа за Левски, ще се меси на всички и навсякъде, докато Херо ще иска той да върши всичко, ще иска неща от Гонзо и ТКБ, които няма да бъдат изпълнявани и ще бъде лъган, няма няма да издържи на напрежението и ще си тръгне както си тръгна от Ботев! След нова година един от двамата(най-лошото- и двамата) са аут! :smt006
Не искам да коментирам случая със Стефано, защото ще изговоря много лоши неща за Гонзо(а да говориш лошо против Гонзо и Реформаторския блок в този форум е забранено!) Само ще кажа, че още му имам пълното доверие, но повече няма да повярвам на нито една дума изречена от устата му! Писна ми да ни лъже, като казва, че няма да привлича българи, няма да взима на килограм, налагане на юноши и т.н. Най-добре да спре да говори и да си върши работата, в своя периметър!!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Авг 12, 2014 2:27 pm 
Аватар

Не само в тоя форум, а навсякъде трябва да е забранено да се сипят лайна по Гонзо :ohmygod Ум не ми го побира какъв безпаметен олигофрен трябва да си.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Авг 12, 2014 2:28 pm 
Аватар

Руслан не го ли бяхме разкарали преди, та после отново някой го намъкна тук. В смисъл, да не се получи така, че след време ще стане някаква рокада в ръководството и Русланчо ще се върне на бял кон :loser2 Това ме притеснява само :bigok

No me importa donde juegues
Siempre te voy a seguir
Yo lo quiero a Levski Sofia
Y por él voy a morir

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Авг 12, 2014 2:30 pm 

acrimonious написа:
incheto_1914 написа:
Повтарям се от другата тема - след тоя нещастник Стефано, ако Гонзо наистина разкара и Руслан, а може и Еким (дано сам да се сети защо издъхват след 60-тата минута, както вече е забелязал), абсолютно всяка НЕПРЕМЕРЕНА дума против Гонзо ще се награждава с бан.
Кунчев вън - ето ви вън.
Искахте Херо - на ви Херо.
Вече има слухове за махане на Руслан, дано да са верни.
Стискаме палци да махне и Еким.

Нещо повече?

Откога поправянето на очевадна грешка (видима още при трансфера- за справка: първите страници на темата на Стефано) е някво божествено действие :smt017

Но да, ако цялото е било постановка за да изгоним Руслан- одобрявам :bigok

Айде, айде, много добре знаеш колко тонове помия се изливат по Гонзо. Освен това хиляди пъти търпяхме олигофрени като ИИ5, Везалов и т.н., а не ги гонихме, най-накрая виждаме радикално действие, защото можеше и него да си го пазят като писано яйце. Да не му сриваме психиката, да дадем шанс на момчето, всеки греши и т.н. Хубаво е, че грешките се поправят, а не се замазват и не се чака да отминат.
След това със Стефано, доколкото чувам е разкарал и Руслан.
Освен това доведе Херо за треньор, за когото половината левскарска общност пищя.
Също така стискаме палци да разкара и Екимов.

Дотук удовлетворява исканията на почти всички мрънкачи.

Изображение

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Авг 12, 2014 2:34 pm 
Аватар

Във фейсбук групата на Тръста е тихо, там явно не вярват на сълзи :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Авг 12, 2014 2:37 pm 
Аватар

deus написа:
Само ще кажа, че още му имам пълното доверие, но повече няма да повярвам на нито една дума изречена от устата му!

:shock: :smt017 :smt017

deus написа:
да говориш лошо против Гонзо и Реформаторския блок в този форум е забранено!

:bigok и правилно!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Авг 12, 2014 2:41 pm 
Аватар

incheto_1914 написа:
Айде, айде, много добре знаеш колко тонове помия се изливат по Гонзо. Освен това хиляди пъти търпяхме олигофрени като ИИ5, Везалов и т.н., а не ги гонихме, най-накрая виждаме радикално действие, защото можеше и него да си го пазят като писано яйце. Да не му сриваме психиката, да дадем шанс на момчето, всеки греши и т.н. Хубаво е, че грешките се поправят, а не се замазват и не се чака да отминат.
Освен това доведе Херо за треньор, за когото половината левскарска общност пищя.

Този път помията си беше заслужена. ИИ5 беше избран за защитник на годината в България (т.е. трансферът беше добър), а Вазелинов в началото беше стабилен. Лайняно Кунчев освен, че изглеждаше тотално безумен трансфер, не беше и стабилен за НИТО секунда.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Авг 12, 2014 2:46 pm 
Аватар

Има ли го официално инфото за Руслан? В сайта пише само за оня който не заслужава да го споменаваме дори.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Авг 12, 2014 2:46 pm 

Цитат:
Кунчев заслужава признание от феновете, няма да прави проблеми на Левски. Поема вината и си тръгва. Като истински мъж! За да няма напрежение в клуба.

"Не е приятно да си тръгнеш от Левски след само няколко изиграни срещи. Лошо стечение на обстоятелствата, така си обяснявам нещата. Говорих с г-н Иванов днес, разбрахме се да разтрогнем договора ми, за да няма напрежение с феновете и в клуба. Не съжалявам, че приех да стана част от отбора. Винаги съм искал да бъда в голям клуб. Не съм обиден", каза Стефано пред Topsport.bg.

"След мача с Берое се връщах назад във времето и се сещах за грешките ми при двата гола на Жуниор Мапуку. Но на сутринта ги бях забравил. Няма безгрешни хора. Жалко, защото преди не съм показвал такива слабости. Явно така е трябвало да стане. Не искам да преча на Левски. Още нямам оферти. Целта ми е бързо да си намеря нов отбор и да си върна добрата форма. Успех на досегашния ми клуб", допълни той.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Авг 12, 2014 2:51 pm 
Аватар

На сутринта бил забравил грешките :bigok Хубавец :smt007

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Авг 12, 2014 2:53 pm 
Аватар

След кило виски и пеене с Емануела и аз ще забравя всичко :smt005

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Авг 12, 2014 2:55 pm 
Е добре де, бачи, никой не отрича, че е направил грешка. Става въпрос за това, че наистина поема цялата отговорност за всяко негово действие и че поема тази отговорност не само на думи, а и с някакви действия.

Иначе за deux - точно преди година се случиха в пъти по-големи и по-нелепи простотии (спортно-технически), но огромна част от "левскарите" реагираха по съвсем различен начин и оправдаваха една от най-гнусните личности в историята ни с какво ли не само и само да му изчистят името от малоумията, които направи. Сега масата плюе по Гонзо за грешки, за които се вижда, че се взимат някакви мерки. Не става въпрос за това дали са супер решенията му. Вижда се, че прави всичко възможно и че се бори на 20 фронта. За мен това последното е единствената му и по-голяма грешка, която от друга страна буди лично в мен огромно възхищение, защото е признак на инициативност в изключително тежък момент - инициативност, която липсва при абсолютно всеки човек, свързан по някакъв начин с Левски.

Преди няколко години си мечтах за едно нещо - Борето и Гонзо да си стиснат ръцете и да почнат да работят заедно. Самият факт, че те успяха да го направят, доказва следващите ми думи. Това са единствените хора вмомента, които заслужават подкрепа, а те не я получават. Това е болното. А грешки има много и ще има тепърва още.

Върнете се в началото

МнениеПубликувано на: Вто Авг 12, 2014 3:00 pm 
Аватар

Мамин залатен, да му имаш калената психика!!! Мъж!!!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Авг 12, 2014 3:01 pm 
Аватар

incheto_1914 написа:

Рамон Лопез? Вили Вуцов? Това си е практике последните 5 години - да вземем някой, който цяла България знае, че е некадърник и да го изгоним след като ни е насрал 3 мача и респективно целия сезон

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Авг 12, 2014 3:02 pm 
Аватар

Точно па Рамон Лопез с общо 15те си минути титуляр да ни е осрал сезона :lol:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Авг 12, 2014 3:03 pm 

Да да, практика било, точно :lol: :lol:

Изображение

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Авг 12, 2014 3:08 pm 
Аватар

Morning Glory написа:
И нещо друго - Гонзо докара Мурсия, Балтанов и Кунчев - факт, но е факт и че точно той безкомпромисно ги разкара, когато тия грешки лъснаха.

Винаги мога да посочвам чуждите грешките, защото е лесно отстрани, но никога няма да напиша някаква обида за героя на детството ми. Не е лошо всички - дърти и млади, да се съобразяват също като мен.

Съгласен съм, ама дали 90% от форума дето сере по Сираков и Илиян Илиев може да направи същото? Тези дето сраха по Гиби? Щото за теб героят от детството е Гонзо, на други са ни Сирака, Илиан, на по-старите им е Гиби и т.н.

Нашият живот написа:
първото полувреме нашите не играха лошо, второто паднаха физически :smt006

Е чакай де, спецовете до преди 2 седмици ни убеждаваха, че Мурсия бил супер треньор - за пръв път от години не сме били капнали след 60та минута. Това го прочетох поне 1000 пъти след мача с Локо Пд :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Авг 12, 2014 3:11 pm 
Аватар

Кои са тея спецове?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Авг 12, 2014 3:28 pm 
Аватар

El Hacendado написа:
Е добре де, бачи, никой не отрича, че е направил грешка. Става въпрос за това, че наистина поема цялата отговорност за всяко негово действие и че поема тази отговорност не само на думи, а и с някакви действия.

Не бе, бачи, просто тук имаше няколко поста, в който се обясняваше, че изгонването на най- некадърния вратар в историята на Левски е някво божествено геройство, а не логично и закъсняло действие :D

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Авг 12, 2014 3:34 pm 

Аз не знам някъде да съм написала, че е нещо супер божествено :wink: Просто винаги чакаме и искаме да се вземат необходимите мерки и когато се вземат, не го отчитаме. Така или иначе постовете ми бяха отправени към всички, които плюеха Гонзо като хамали :wink:

Изображение

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Авг 12, 2014 3:42 pm 
Аватар

Вие сте скандални, абсолютно никаква дискусия не може да се води тук, тъй че само простотия и толкоЗ

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Авг 12, 2014 3:44 pm 
Аватар

В интерес на истината, и най-вече с оглед на предишния си престой, Гонзо изобщо не трябваше да допуска подобни грешки. Предполага се, че вече трябва да е израснал в занаята. Особено вратарската криза. За няколко хиляди лева на месец се закопахме в няколко мача, което съвсем спокойно можеше да се избегне. И аз като колегите по-нагоре смятам, че ще закрепи отбора до нова година, пък оттам нататък вече да започва да се гради нещо смислено.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Авг 12, 2014 3:46 pm 
Аватар

niki87 написа:
В интерес на истината, и най-вече с оглед на предишния си престой, Гонзо изобщо не трябваше да допуска подобни грешки. Предполага се, че вече трябва да е израснал в занаята. Особено вратарската криза. За няколко хиляди лева на месец се закопахме в няколко мача, което съвсем спокойно можеше да се избегне. И аз като колегите по-нагоре смятам, че ще закрепи отбора до нова година, пък оттам нататък вече да започва да се гради нещо смислено.

Никакви "няколко хиляди лева". Щефи и Наумовски заедно вземат повече от Губи. И това не е догатка.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Авг 12, 2014 3:48 pm 
Аватар

Хайде малко по-позитивно, следващите 2 мача ще са решаващи- в София срещу жалтити и
в Ловеч гостуване,
4 точки от тези мачове е програмата минимум, после следват 5 лесни мача срещу разни селски сбирщини и като нищо класирането може да е доста приятно за гледане.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Авг 12, 2014 3:49 pm 
Аватар

acrimonious написа:
niki87 написа:

Никакви "няколко хиляди лева". Щефи и Наумовски заедно вземат повече от Губи. И това не е догатка.

E вече не взимат! :loser2 :strkstrk

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Авг 12, 2014 3:51 pm 
Аватар

Колко пари е искал Губи впрочем? Аз чух за 12 хиляди евро? :roll:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Авг 12, 2014 3:52 pm 
Аватар

acrimonious написа:
niki87 написа:

Ако е вярно, значи говорим за аматьорщина висша степен. Не знам подробности, но отстрани изглеждаше, че Губи има желание да играе в Левски. Изключително необясним е тоя казус.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Авг 12, 2014 3:54 pm 
Аватар

rkk написа:

10 евра, като е бил склонен да свали 2.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Авг 12, 2014 3:54 pm 

Не знам защо разговора се обръща на "за" Гонзо и "против" Гонзо.

Има някои грешки, които не могат да бъдат поправени пък ако ще 15 треньори и играчи да бъдат освободени. Поредната загуба от прасетата не може да бъде поправена.

Миризливата ни физическа форма няма да я поправим още доста време.

Средата в отбора ни е "нездравословна", но тя е такава горе долу от май 2008 насам.

Сирака ми беше идол на мен (заедно с Павел Панов, Гиби и Мишо Вълчев), но и той като се завърна изсра едни големи лайна, демонстрира високо ниво некадърност и си тръгна, така че разговора, който водин не е срещу този или онзи.

Ще ми се Гонзо да промени позицията си на тема юноши. Отстраняването на Кунчев (съвсем искрено му пожелавам успех) е стъпка в тази посока защото Любенов сега поне ще бъде 3-ти вратар.

Последна промяна SZ_FEN на Вто Авг 12, 2014 3:57 pm, променена общо 1 път

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Авг 12, 2014 3:55 pm 
Аватар

acrimonious написа:
rkk написа:

10 евра, като е бил склонен да свали 2.

Е, тва ако е вярно, е скандално...

Върнете се в началото
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 15225 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 365, 366, 367, 368, 369, 370, 371 ... 508  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]