Тук вече ще ми е трудно да се сдържа. И не пиша срещу LSFC, не го познавам, нищо лично. Но подобни мисли не ми харесват.
LSFC написа:
truegentleman е единствения може би човек, който описа нещата най-точно.
От всичко прогнило в този отбор, тук 90% скачат точно на Георги Иванов.
Само уникални капацитети. Гонзо да се махал, след първи мач и 2 автогола на вратарчето, което когато играеше в Славия имаше много добри изяви. Не е ясно какво се случва с всички, които дойдат на Герена.
Наистина по-добре да си отиде Гонзо, щом глупаците в синьо започнаха да го "псуват" още от сега.
Никой не псува Гонзо самоцелно и всички искат той да успее. Но откакто се е върнал само обещава разни неща (трансфери, юноши, година за треньора...), които не изпълнява. Мазалото с вратарите да не говорим. Той се цака сам в момента пред публиката. Някой по-горе го беше написал - да се стяга, да почне да бачка с размах и да реже. Иначе наистина ще излезе, че е параван на Бататюрк.
LSFC написа:
Всички знаят кой е виновника, но 99.8% нищо и няма да направят, за да го махнат. Просто защото е по-лесно да си цъкат у форумчето и да си псуват Гонзо, Йовов, Боримиров, понякога и виновника, а понякога и хората, които държат Сектор Б на това ниво. Видиш ли те нищо не правили срещу виновника. А когато правят, трябва да го правят само те. А когато нещо не се хареса от направеното една година се мрънка що се е направило. Разбира се 99.9% бягат от отговорност и не искат да участват в някакви организации. Не се безпокойте, много скоро пак ще имаме възможност да покажем колко много искаме това, което всеки тук пише. Защо ли отсега усещам, че тогава няма да сте толкова активни, колкото в плюенето срещу Гонзо?
Публиката държи сектора на ниво в големите мачове, когато идват да пеят и по-масово хората. Аз, доколкото виждам в мачове като срещу Локо Сф (същото ще е срещу Хасково, Славия, Марек...), виждам едно твърдо ниво на агитка от около 500 човека. Това е нивото, за съжаление.

Нещата вече са по-сериозни само срещу цуци, като Б вече не се пълни въобще и евентуално срещу Лудокорец, Латекса и папагалите.
Да питам защо хората държащи публиката на Левски на високото ниво рядко псуват Бататюрк е излишно.
Няма да седна да идолизирам ръководните фактори в Сектора, НКП или където и да е. Отбора е зле и на тях им е наистина трудно. Но ако някой мисли, че сме невроятни защото на юбилея сме били много и сме направили шоу, а срещу цуцка сме пели 20 мин след мача, но на останалите 20 домакинства през годината сме макс 3 500 човека (обикновено 1 000) - е не е сериозно хора.
LSFC написа:
ps Напълно съм убеден, че и 95% от левскарската общност още си мислят, че прословутото събличане на уважаемия за всички тях Петев бе насочено срещу него. Та още се кълнат хората, които го направиха. Всеки с повече от 1 гънка в мозъка щеше да се сети, че случката нямаше почти нищо общо с Петев. Ама няма нищо, качулките и Гонзо провалиха ЛЕВСКИ

Нямам никакви аспирации към Петев, но се дразня от подобно изкривяване на нещата. Като не е бил Петев мишената, защо си го изкараха на него? Защо не съблякоха Бататюрк, или Мокета?