Wildkid написа:
Сигурно станах досаден вече, ама отново призовавам да се опитате да не обръщате внимание на резултати и игра тази година.... Да, и на мен ми е много трудно да не се нервирам и да не псувам, когато правим простотии (Стефано, Стефаноооооооооооооооо, Стефано......

), когато на терена има сбирщина инвалиди и малоумници, когато някакви селяни ни бият и т.н. (и по време на мач, честно казано, не успявам да се сдържа), но поне очакванията ми за всеки мач не са високи, а ако бием - хубаво. Разберете, че тоя сезон ще има доста мъки, ще паднем от тъпи отбори, няма да бием тъпи отбори, а също така вероятно ще вземем мачове, в които би било логично да паднем (както примерно мача с папагалите, който идва.....). Но в настоящия момент това НЕ Е най-важното. По-важно е в тоя клуб най-после да се изгради, или барем да се започне изграждането на някаква нормална структура за професионален футболен отбор. Не е толкова важно и кои ще са конкретните хора, които ще населяват постовете в момента! По-важното е, да е ясно кой какви задължения има и как трябва да се случват нещата в един професионален клуб. Да стане, примерно, ясно, че директорите трябва да подготвят подробни планове и разчети за това какво как ще се случва през предстоящата година (ма не опорни точки, а задълбочен анализ), всеки в своя ресор - спортно-технически, финансов и т.н., след което всички тия неща се обобщават и се вземат нужните решения за оптимално реализиране на всичко....
В тоя ред на мисли се чудя дали няма начин да се срещнем с Гонзо и да го попитаме повечко по тези въпроси, евентуално да видим може ли да напъне Борат да се работи в тая посока, а не да си говорим за Пачека и Стефано и кой ще играе отляво....
Ако Гонзо успее да изгради смислена структура в отбора, в която да е ясно кой за какво отговаря и да се изгради "алгоритъм" за работа, това ще е много по-голяма победа от тва да бием чорбое или папагалите.....
Докато начело на тоя клуб е Ганьо забрави за какъвто и да е ред и организация!
-Докато в клубът са лични лизачи и подлоги на Ганьо като Баждечето, Еким, РусланчУ, Хаздай (докато не го изгониха отново) докато селекцията се прави от играчи на кумеца му Заберски и неговия първи приятел Жейнов е все тая! Същото се отнася и за лизачите на Иво Мазния!
В този клуб организацията е до толкова колкото да се смени треньор или директор и до там! Друго Ганьо не го карай да прави, не му дреме и му е трудно да мисли! Живее се ден за ден и те така!
Нито има план за развитие в бъдещето, нито школа (истинска академия), нито качествена и работеща администрация, нито истинска и работеща скаутска система, нито качествени треньори в клубът, нито работещ маркетинг, нито пък има воля от някой това да се промени! Карат си го както си знаят и както им е лесно. И Гонзо до момента с нищо не е показал, че нещо в тая насока се променя! Единствено в школата има някакъв напредък, извършват се ремонти, има нов методист и треньори но според мен в момента който Борето стане неудобен и бъде изгонен, всичко ще си върне по-старому с добрия стар Бисер Хаздай!